Gość: Pingwin PikPok Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:17 Warzywny Fit: Ohyda!!!! W życiu nie kupię tej jarzynówki w pudełku! Wyraz twarzy tych panienek przyprawia mnie o mdlości!!! I te ujęcia: wygięta pupa panienki w opiętych dżinsach. Z czałą syptacją kojaży mi się wierszk: Na Marcina imieniny zeszły sie wszystkie jazyny. Marchew życzy mu radości, Brokuł szczęścia, uczciwości, {ja lubie brokuły...) Seler szczerze mu winszuje i o zdrowie zapytuje a Pietruszka- po niemiecku- szczęśćia, zdrowia życzy dziecku. Po prostu obżydliwość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clarisa McNackss Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:22 Panienka bez stanika ze spotu Simplusa. Ohydna!!!! Te ceny z tylu i z przodu wyglądają jak cennik... bynajmniej nie telefonii komórkowej, tylko usług. Mozna sie domyślić jakich po jej wydekoltowanej bluzeczce i falującej piersi. Cała sypuacja jest niesmaczna, szczegółnie chlopaczkowie wpatrujący sie w lachona cielęcym wzrokiem. Ja ja sie cieszę, że nie kożystam z Simplusa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quatsch Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:32 Monte: niemiecka muzyczka i Kinderzeit. Ja będąc dzieckiem jakoś nigdy nie marzyłam, żeby ktoś mi dawał całe serce, ale widać jestem konserwatywna. W każdym razie ułożyłam dalszy ciąg piosenki: Dzieci serce zjadły i krewkę wypiły a potem następnego posilku czekały Monte dzieka czas Więc dajmy im Monte!! Smakuje- jak serce chociaż jest w brązowej papierce! I Bakuś (mama jest czarująca). Widać ten serek jest z narkotykiem, bo dzieci po zjedzeniu widzą zwierzęta przygotowujące Bakusia (dlaczego banan przeciśnięty przez praskę nie jest zgnieciony?) A na koniec- hit- Kinderniespodzianka!!!!! Te cudne obrazki jak to cała rodzina zgodnie bawi sie kinderniespodzianką i ta słodka (i jakże inteligentna) piosenka: Kinderniespodzianka da wspaniałe momenty szczęścia co dnia feliczita! No i haslo: Jesteśmy tacy szczęśliwi: ja, on i kinderniespodzianka ( co działa, niestety jak antyreklama, bo jeśli kinderniespodzianka jesr szczęśliwa to po co ją zjadać) W ogóle wszystkie reklamy produktów dla dzieci są takie naiwne, nielogiczne i kiczowatye, ze szkoda gadać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:35 ceny na koszulce pani simplusa chyba maja się tak klojarzyć. Ja uważam, że reklama jest fajna, ale ok. Podoba mi się reklama Tatry z wilkiem złapanym w sidła. Jest rewelacyjna. Zawsze przykujwa moją uwagę. NIENAWIDZĘ: dubbingowanych reklam niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memole Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 28.02.05, 19:51 Z ostatniej chwili!! Reklama chusteczek/papieru Regina... Jak dwie babcie "czyszczą" dzieciaki w szkolnym autobusie. I do tego ta muzyczka! Tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazyy Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 195.117.1.* 01.03.05, 01:33 Reklama ww passat 1370 km bez tankowania debeściak totalny kto nie widział niech napisze to mu prześlę dogan@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.dsl.telepac.pt 17.03.05, 22:46 Na www.fun.from.hell.pl jest reklama jakiegoś operatora gsm pod tytułem Po co telefon z mmsami. To jest dopiero klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.aster.pl 01.03.05, 02:05 zastanawiam sie jak bardzo sa zdesperowane osoby ktore ogladaja w telewizji reklamy, ktore na dodatek ich denerwuja . wydaje mi sie ze sa w zyciu ciekawsze rzeczy do denerwowania niz reklamy . ku.. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.aster.pl 01.03.05, 02:08 ja rozumiem jakby nie bylo wyboru ok ale chyba to lekka przesada co ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 04.03.05, 13:22 Nowa seria cholernych reklam Euro RTV AGD w radiu: panienka histerycznym głosem wrzeszcząca "Wiesz, na co cię stać?! Wiesz, na co cię stać?! Na dużo więcej!!!" O Jezuuuu.... to chyba jeszcze gorsze od ekstazy cenowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 20:40 tak!!!! koszmar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 05.03.05, 21:10 podpisuję się pod tym obiema rękami!!! Wszyskie radiowe reklamy EURO RTV AGD to totalna porażka! ekstaza cenowa??!! LITOŚCI!!! Co za kretyni to wymyślają?! POWINNI TEGO ZABRONIĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Zasadniczo IP: *.crowley.pl 17.03.05, 15:02 przechlapane mają u mnie produkty reklamowane hasłami, które każą mi coś zrobić. KUP to banalne. Ale jeszcze Skorzystaj Dotknij Podaruj sobie (za ciężkie pieniądze, eh?) Poczuj itd. itp. A nie będzie mi baran jeden z drugim mówił, co ja mam czuć! A spadać na drzewo banany w wiązki wiązać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handyandy Re: Zasadniczo IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 17.03.05, 15:54 najbardziej mnie wkurzają: 1. mec. Pobóg-Zarzecki (co to za znawca leków?!!)i ta "laska" co zamknęła uczestników teleturnieju w lodówkach 2. dr. H. Sural (od jakiegoś domestosa czy brefa) 3. ambasador Ferrero Rocher i jego przyjęcia 4. merci i jego lukrowana piosneczka 5. kinder niespodzianka i jej przesłodzona piosenka (jak kawał czekolady może być szczęśliwy??? - i jak mało trzeba ludziom żeby być szczęsliwymi - zeżreć czekoladę) 6. wszystkie rekalmy proszków do prania i tym podobnych, 7. reklama kinder bueno (give a coś tam to me) 8. piwa harnaś (prymityw) 9. piwa żywiec (nieważne dlaczego) 10. i wielu, wielu innych, zasłużonych w swoim kretyniźmie, a tutaj nie wymienionych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelopa Re: Reklama Marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:09 Jest taka reklama marketu Marcpol, leci na regionalnej. Sceny w sklepie, oglądanie stoisk, w tle irytująca muzyczka ("jeśli najdroższy- to klient", itp.),dwie paniusie. N a koniec, przy słowach "bo wszystko, co polskie, jest w modzie" widzimy sobowtóra Wałesy z Matką Boska w klapie i koszyczkiem... na miejscu Wałęsy zastanowiłabym się, czy to nie jest naruszanie wizerunku... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Zasadniczo 17.03.05, 20:02 Gość portalu: yoma napisał(a): > przechlapane mają u mnie produkty reklamowane hasłami, które każą mi coś zrobić A pamiętasz "Bądź sobą, wybierz pepsi"? Wrrrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Zasadniczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:31 Winiary (żurek i coś tam jeszcze)hasło na wstępie: "Obiad bez zupy jest jak dom bez... dachu." A mi się to kojarzy z czym innym i zawsze to głośno dopowiadam, kiedy mnie ta reklama zaleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Zasadniczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:58 Reklama Actimela: jakaś tam ma brudne ręce, actimel rusza do ataku - to co, dzieci mają myć ręce actimelem. Fajna reklama -TP SA z piłkarzami, i chyba jakiejś sieci telefonicznej: fajne foczki i laski tańczą na stole.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafeszpulka Re: Zasadniczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:03 kinder niespodzianka !!!! na moim podwórku, w dawnych czasach do melodii felicity śpiewało się: fela ci da jeden ją trzyma, drugi ją .... obrazek w pakiecie, usmiechnieta rodzinka i podworkowy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Zasadniczo IP: *.crowley.pl 18.03.05, 16:28 > A pamiętasz "Bądź sobą, wybierz pepsi"? Wrrrrrr!!! pamiętam WRR GRRR a jeśli w sklepie jest na czymś napisane MUSISZ TO MIEĆ, to jest to dla mnie najlepszy argument, żeby tego nie mieć. Choćby było z tęczy! Choćby z papuzich było barw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: Zasadniczo IP: 213.25.20.* 24.03.05, 07:09 Do szału doprowadzała mnie reklama Castoramy, gdzie jakaś idiotka mowiła do mężą (też idioty) "Bogdan, na co ci glebogryzarka. Panowie ci doradzą" No i Heyah. Panienka wykrzykuje to hasełko jakby ją ktos ukłuł szpilką w tyłek. Na lokalnej TV w Łodzi - reklama wody Jurajska. Kto oglądał, to wie, że na sam widok pseudopanidoktor, która wygłasza przemowę wyć się chce. Mam ochotą ją utopić w tej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Zasadniczo IP: *.crowley.pl 24.03.05, 13:16 nie zgodzę się co do Castoramy, dla mnie jest to zabawne i z życia wzięteb (idioci...) :) natomiast była taka chyba też Castoramy? z blondynką, co nie wie, co jej potrzebne i faceci robią jej symulację mieszkania, przynoszą drzwi i umywalki, a ona mierzy odległości krokami. No wiecie, o co mi chodzi. Tej glazury to trzeba 10 metrów. To to było pretensjonalne i na siłę, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Zasadniczo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:31 "No spaniale idzie, a tako było chorutko" NO coments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:15 Reklama jakichś tabletek - kobieta jest na lotnisku, odbywa się odprawa celna. Celnik przeszukuje bagaż, wyjmuje talbletki. Kobieta pyta czy miał kiedyś wzdęcia. A celnik, z miną jakby ptak mu nasrał na głowę i grobowym tonem: "miałem". Ludzie, no litości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 00:24 Chajzer & proszek. - Zygmunt jestem! - Krystyna... Tak się sprzedać :/. Nie pierwszy. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 09:23 pani z talerzami chora na pur łopatka do tłuszczu: nie chcę więcej,więcej,więcej niż to;-( Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 09:25 reklama z sokiem i chochlikami co go wypiły.chochliki brzydkie jak czarna,gradowa,listopadowa noc,teqila.niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 10:15 a tak w ogóle to dobrych reklam jest tak mało, że aż strach.Jedna na sto, dwieście...?A reszta to shit. Odpowiedz Link Zgłoś
ray_knox Re: najbardziej denerwujace reklamy 19.03.05, 00:41 jak glod przycisnie, to i proszek sie sprzeda:P a pazura w garniturku z workiem kleju na rekach. gorzej niz telezakupy mango :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:08 Oj, wogóle te reklamy z proszkami...Polewanie ludzi olejem, oburzone Niemry, bo pralka wylała ("O, nie! Al eja mam pranie!), reklamy płynów do naczyń, adresowane zapewne do kobiet i sugerujące, ze jak baba to tłuk. Brr! I jeszcze te rozanielone, plastikowe rodzinki z koszmarnymi bachorami i wypasionymi chatami... I jeszcze doprowadzała mnie do szału reklama Tepsy, bodajże - mamusia rączki w cieście, telefon odbiera taki potworny, gruby potwór z wielką gębą (córuchna..) i sypie mamusię do słuchawki. Mogłabym to dziecię trzasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 13:50 jakie wzdęcia???????? przecież to reklama Urinalu, tabletek na infekcje układu moczowego. w tej reklamówce nie ma ani słowa o wzdęciach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 13:52 post powyżej jest a propo postu pare linijek wstecz w ,ktorym to "Anka" mówi że nie znosi tej reklamy na lotnisku, gdzie koieta pyta celnika czy mial wzdęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:11 Laska reklamujaca cos do czyszczenia kibli mówi: co dwa zbiorniczki to nie jeden wirtualny paw :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:32 Fakt, pokiełbasiło mi się :). Co nie zmienia faktu, ze reklamy nie znoszę, a moją uwae przykłówa rozkosznie wymawiane słowo "miałem", chyba dlatego nie skupiłam się na dokładnym przesłaniu reklamy :). Odpowiedz Link Zgłoś
sunkmanitu Re: najbardziej denerwujace reklamy 07.04.05, 11:47 Rewelacja:))) ale on nie miał wzdęć tylko albo prostatę albo coś z pęcherzem:DD Zapamietałam, że kłopoty z przodem. Dobre, z tą miną, lepiej bym tego nie opisała. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia dla odmiany - fajne reklamy 18.03.05, 19:16 Dziś przysłano mi Małego Głoda :-)) Urocze, żółciukie, mięciutkie cosik zwiastujące wiosnę choć za oknem potop. A do reklam niefajnych zaliczam gazetowe makabreski cyfry plus z rozdziawoną pannicą (obecnie wersja chyba z tortem). Przepraszam, ale czy to jest uśmiech czy reakcja alergiczna na flesz? I. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 19:40 Stare, ale nie moge o tym zapomnieć: "To Dudek! on gra z nami!", "tak, to ja(...) mistrzoski smak!" brrrrrrrrrr...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.05, 20:43 szczerze nienawidze: Marka Mareckiego i jego mamy Marzeny Mareckiej, wyjca z reklamy batona kitkat, panieniek oblewających ludzi olejami tudzież panów szarogęszących się w domu i oblewających ludziom obrusów vaniszem. Wysypki dostaję jak słyszę "ale ja mam pranie"!!! no żesz k... mać woła pana do naprawy a potem łaska - nie oddam pralki! Dobrze że już jej nie puszczają ale jeszcze mnie trzęsie jak sobie przypomnę tą panienkę co na egzaminie z prawa jazdy wszędzie widzi TRZYYY. Oj, pewnie jeszcze tu zajrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisa Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 22.03.05, 11:01 Fakt, panienka był do u-du-sze-nia. A mój narzeczony, dodam, że człowiek kulturalny i opanowany, na widok tej reklamy cedził przez zacisnięte zęby "Zamknij mordę stara ruro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:16 hmmm, zawsze w porze obiadu leci jakas reklama jak nie podpasek/tamponow to rownie miłe srodki na problemy z prostata. a szczytem obrzydliwosci byl wkrętek <bleee> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 21:30 zgaga!!!! nie ja lubię miętę!!! no żałosne albo lejki tam wpuszczą tu nie wypuszczą ale zawsze sucho i jeszcze podkład na 10-leciu matury i facet z cylit bang.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: najbardziej wqr....................... reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:35 jedna z bardziej wqr......cych reklam, to ta zaczynajaca sie od slow "pilna transmisja z domu" buuuueeehhhhhhhhhh zamknieta w jakiejs klatce (to chyba latajacy lunochod:P)kobitka dostaje polaczenie z domem, w ktory pozostawione bezpansko bachory dra mordy. kobitka chce wrzasnac, ale albo w nocy za bardzo sie drinksowalo, albo trzeba bylo obsluzyc druty z polykiem (pamietacie "poranek kojota": usluga jest gratis od firmy:)) i nagle, niespodziewanie z pomoca przychodzi jej technologia xx*** wieku. szmira totalna jakiej swiat nie widzial. i ta zenujaco sielska arkadia na koncu, harmonia i rodzinne cieplo. nawet nie pamietam jak to gowno sie nazywa, ale najwidoczniej nie jestem targetem tego czegos:P a propos cylit bang... tegokolesia udusilbym tym samym przewodem ktory zostawil slady rdzy na terakocie:P i ten pie............ dubbing z kawalcem z radiowych oprocz walkowanych nonstop mediamarktow swego czasu byla nachalna reklama w zwiazku z filmem iniemamocni. fronczewski udaje ze nagrywa reklame czegos tam i pyta czy ma powtorzyc, a podniecona panienka wzdycha: nie trzeba........ za takie reklamy powinni osadzac w obozach karnych o zaostrzonym rygorze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelopa Re: najbardziej wqr....................... reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:26 J a dostaje białej gorączki, jak widzę reklamę Atlasu z Pazurą. Najpierw zabawa z krawatem i marynarką, potem podpis na worku Atlasu, a na koniec hasło: "Atlas do glazury...Nie tylko dla Pazury!" Kto to wymyślił????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_Mi Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:10 Wkrętek! Ten co właził pod paznokieć?! Matko... Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: najbardziej denerwujace reklamy 20.03.05, 21:23 Ostatnio pierwsze miejsce zajmuje Pazura, ale to nie dziwi, bo reklamy atlasu zawsze odznaczały się wyjątkowym kretynizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:09 no nic nie pobije Hejzera z reklamy jakiegos proszku...jak to widze to chce mis ei rzygac Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujace reklamy 20.03.05, 22:53 absolutna nowość ostatnich dni:celnik chory w przeszłości na moczowody.porażka w neseserze;-(((urosil...blee,teqila. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: najbardziej denerwujace reklamy 20.03.05, 23:40 CILLIT BANG!!!!!!!! O żesz ku***a jak to widze to tego gościa bym własnymi rękami udusił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jago Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 21.03.05, 13:34 Mnie do rozpaczy doprowadzała reklama jakiegoś, już nie pamietam jakiego preparatu na chwasty. Puszczalito 3-4 lata temu w programie I radia. Szło tak: - Ile masz liści? - Dwa. - Ja też dwa i razem: To jesteśmu chwasty dwuliścienne! Aaaaaaaaaaaa ratunku i tu nastepowała nazwa tego srodka. Rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: najbardziej denerwujace reklamy 21.03.05, 22:30 właśnie zobaczyłem Era omix czy jakoś tak, beznadzieja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigora Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 22.03.05, 10:49 Widzieliści ostatnio "Cześc, nazywam się Kostuś" i widzimy bardzo ładnego plastikowego kościotrupka - model składany dla dzieci. Żeby było ciekawiej to w pusty srodek mozna włożyć palstikowe kolorowe flaczki i inne podroby. Urrrocze. Swojego czasu jak płachta na byka działała na mnie reklama Atlasu "idzie Polak borem lasem" Po większości rekalm obiecuję sobie, że NIGDY TEGO NIE KUPIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 22.03.05, 11:49 Loreal przeciwłupieżowy antyrecydywista. Koleś macha głową, a na laskę siedzącą obok spadają tony łupieżu. Potem koleś myje głowę tym szamponem ilaska go czule gładzi po włoskach. Ohydne, bleee, rzygać się chce zwłaszcza jak to puszczą w porze posiłku Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 22.03.05, 17:25 fajny jest ostatnio Renault chyba? ten z trzęsącymi się licznymi d...ami. Rozumiem, że przesłanie brzmi "Wsiądź do renault, a będzie ci się d.a trzęsła". Resorów nie ma, czy jak? Czy też zauważyliście, że im bardziej denerwująca reklama, tym mniej się pamięta, co właściwie reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 23.03.05, 10:06 No właśnie tez mnie to zastanwiło, co samochód ma wspólnego z d.... Może sam jest do d..... Bez sensu, bo z tej reklamy zapamietuje sie wypiętę tyłki, a nie produkt. Nawiasem mówiąc to obraźliwe. Oglądasz TV a tu wypinają na ciebie tyłek. Może wymowa jest taka, że firma ma cię w d..... Zresztą teraz wszystko w reklamie pokazuje się w sąsiedztwie z d.... Sok warzywny FIT też, oczywiście nigdy go nie kupie, bo po co mam kupować coś co mi się z d... kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 23.03.05, 12:18 FIT - to ten "aaaa...brokuły"? To już o nim pisałam, czy to ma znaczyć, że brokuły są wiatropędne (bo tu brokuły, a tu wypięta d.). Ktoś odpowiedział, że nie, tylko że od niego dupa rośnie i wobec tego on forumowicz dziękuje, bo jest zadowolony (a?) ze swojej d. Bo to chyba jacyś bardzo młodzi ludzie robią, co jeszcze nie widzieli d. i ich fascynuje. Trzeba jednak to wychowanie seksualne w szkołach wprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:00 OBYWATELU! pRZEZIĘBIENIE I GRYPA TWÓJ WRÓG. zAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. zDROWIE JEDNOSTKI GWARANTEM ZDROWIA OGÓŁU... TO WSZYSTKO JAKIEŚ CHORE-i tu się zgodze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 23.03.05, 12:22 Hi hi, jak słyszę to "Obywatelu..." to od razu mi się odpowiada "zrób sobie dobrze sam". Może to też choroba jakaś. Dla tych, co nie wiedzą: Obywatelu zrób sobie dobrze sam to piosenka kabaretu Otto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smog Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:59 To jest reklama, która uderza w polfarmę, która produkuje od lat rutinoscorbin. Ze niby ascorutical c jest dużo nowocześniejszy, bo ma wapń. To jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.piotrkow.net.pl 23.03.05, 02:34 kiedys byla taka reklama ze harcerz pytal w kiosku "jest nasz dziennik?" - potem burak z kiosku odpowiadal ze zawsze u niego jest. fuj! dobrze ze juz w tvp tego shitu nie widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.03.05, 12:23 Reklama ING z Markiem Konradem, a ściślej: nie mogę patrzeć na jego synalka. Swoją droga jakie ten "dzieciak" musi mieć kieszonkowe, skoro trzeba dokonywać az przelewu zamiast wyciągnąć dychę z portfela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 23.03.05, 12:28 bo to nie jest reklama banku, tylko dr. Spocka tego od bezstresowego wychowywania młodzieży szczeniak chce większą kasę, a ojciec nawet nie pyta, na co. Swoją drogą jest sprawnie zrobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszalot Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.03.05, 19:11 ale w tej reklamie jest nawiazanie do dnia świra przecie, żarty sobie stroją, mnie sie podoba, z jajem zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 31.03.05, 16:03 Gość portalu: kaszalot napisał(a): > ale w tej reklamie jest nawiazanie do dnia świra przecie, Aaaa... Wiecie, że nie udało mi się przebrnąć przez dzień świra? a parę razy próbowałam. Chyba nie z tego matriksa jestem. Z podobnej beki jest taka Plusa (?) - "za czym kolejka ta stoi". Ja wiem, że to nawiązanie do piosenki, i ty to wiesz, i on to wie, ale ogół narodu nie wie i potem będzie tak mówil, bo przecież pan w reklamie tak mówi. Paw. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.03.05, 10:14 To Ty nie wiesz sylaba, ze teraz Konrata na wszystko stac ? Jest taki dziany, (bo inwestuje w tym banku), ze mu rybka, ile synus potrzebuje. Lubie Konrata, nie ma nic przeciwko jego dochodom, ale reklama wkurza mnie. Znam naprawde kasiastego goscia co syneczka trzyma za buzie, zeby mu sie we lbie nie przewrocilo i slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.25.20.* 29.03.05, 10:18 Ten "dzieciak" jest w takim wieku, że na swoje kieszonkowe powinien juz sam zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.03.05, 13:11 najbardziej wnerwiające i kretyńskie są reklamy z serii "tv market" i "mango". --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.03.05, 14:20 w ostatnich wkurza mnie chajzer na wozku widlowym, wszelkie reklamy proszkow do prania, gdzie panienki ludzi na ulicy oblewaja sokiem z burakow, niesmiertelna biedronka, leki na wiatry tudziez inne prostaty i bolaczki, wrrrrrrrr. uwielbiam nowa serie reklam plusa gsm i fiata z georgem (zaluje, ze nie jest uwzgledniony w wyposazeniu - juz dzisiaj pobieglabym do salonu, zeby zakupic autko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 23.03.05, 15:14 martuha chodzi ci o te reklamy plusa z panienką z korzystnymi warunkami? no to nie jesteś feministką. Feministki protestują przeciw instrumentalnemu (warunkowemu chyba?) traktowaniu panienki. Mnie się osobiście nie podoba przez te warunki właśnie, ale nie dlatego, że jestem feministką, tylko przez prymitywne skojarzenie cycków z zachwalanym towarem. Jak w latach 70., co się nawet dżwigi samobieżne reklamowało roznegliżowaną panienką. Z powodu prymitywnego skojarzenia nie podobają mi się też reklamy typu proszek= gospodyni domowa, lekarstwo=szczęście rodzinne etc., jakby się kto pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:55 myślę że chodziło o reklamy plusa z Mumio - są ekstra, dawno nic tak fajnego nie widziałam. Strasznie głupie są jeszcze reklamy śpewane - teksty tam są tak pretensjonalne że strach (szczególnie "Merci że jesteś tu" -no koszmar, albo "ojej babo ojej miej ty w głowie olej"!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.03.05, 14:06 baba z olejem jest OK, tak sobie miastowy copywriter wyobraża folklor wiejski baba w odświętnej kiecce paląca pieczeń kojarzy mi się z premierową Pawlakową, co przed którymiś prezydenckimi była pokazywana krzątająca się po obejściu w jedwabiach i szalu a la Isadora Duncan. :) Ale i tak OK (olej, nie Pawlakowa, choć nic do niej nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.03.05, 17:06 martuha chodzi ci o te reklamy plusa z panienką z korzystnymi warunkami? no to nie jesteś feministką. Feministki protestują przeciw instrumentalnemu (warunkowemu chyba?) traktowaniu panienki. chodzi mi o reklame plusa z facetami. w jednej dwoch gosci spiewa po szwedzku chyba. generalnie cala seria zrobiona jest w jednej konwencji. w mojej ulubionej sprzedawca tlumaczy klientowi na orzykladzie ile to jest 25 zlotych (za abonament). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 17:53 No wlasnie zastanawialam sie po jakiemu oni spiewaja i tak po skandynawsku mi to brzmi.Moze ktos kumaty jest w kwestii jezykow skandynawskich :-)? Baba z olejem to dla mnie pastisz i to bardzo udany, szczegolnie mlodzian z tenorkiem to dla mnie miodzio. Natomiast wszelkie wizje pup i biustow to juz pezkroczenie granic dobrego smaku.I rzeczywiscie te wypiete sempiterny co to mialy ilustrowac odchudzajaca dzialalnosc soczku fit bardzie kojarza mi sie ze srodkiem przeciw wiatrom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.toya.net.pl 28.03.05, 09:40 Wygląda na to, że jest to język fińsko- podobny. Żeby to dobrze brzmiało trzeba zwijać usta w taką ładną trąbkę i próbować wymówić 3 głoski jednocześnie. Dbający o wygląd powinni po dłuższych zdaniach wcierać wokół ust krem przeciw zmarszczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najbardziej denerwujace reklamy 29.03.05, 11:02 hihi, ale brzmi intrygujaco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:18 Śpiewają po norwesku. To taka piosneczka typu "poszła Ola do przedszkola, zapomniła parasola". Dziecięca, znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.05.05, 14:36 Dzieki wielkie :-) Bo juz sie przymierzalam znajomego Fina zapytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ibuprom:) Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 195.136.246.* 24.03.05, 13:51 ostatnio najbardziej działa mi chyba na nerwy "stworzyliśmy dla państwa ibuprom-max" i ta pani z kozią twarzą i takimże głosem :> w ogóle każda reklama, w której ktoś mi wmawia, że "potrzebujesz czegoś silniejszego" (nieprawda!!!!!!) doprowadza mnie do szału i wciągnięcia produktu na moją prywatną czarną listę rzczy. których nigdy nie kupię. mój przyjaciel ma jeszcze bardzie radykalna zasadę: nie kupuje tego, co kojarzy że w ogóle jest reklamowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.03.05, 14:09 > > mój przyjaciel ma jeszcze bardzie radykalna zasadę: nie kupuje tego, co kojarzy > że w ogóle jest reklamowane :) Uu... zostało mu coś jeszcze do kupienia? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.03.05, 15:43 heh, jest tu ktoś z TVN-u? Wczoraj w Faktach dali materiał o cycatych reklamach. W zasadzie można by ten wątek rozesłać po domach mediowych (sorry, wiem, że szpetnie brzmi, ale tak to się nazywa), niech się osly uczą i wnioski wyciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:19 Pani z kozią twarzą! też tak mi się kojarzy. Koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.petrus.com.pl 24.03.05, 17:03 dzieciak z reklamy, ktory straszy ptaki wyglaga jakby mial conajmniej bialaczke, a nie zwykly kaszel, jest blady, ma podkrazone oczy, zaczerwieniony nos, bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_konia Lubie mleko, ale reklama nabialu(?) u fryzjera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:27 gdzie chlopiec goli sobie glowe przerasta moje IQ. Dlaczego mam kupowac serki, jogurty i mleko? Dlatego zeby mi sie dzieciak nie ogolil na lyso? O co tu do diabla chodzi? Stokroc lepsze jest haslo <<pij mleko bedziesz wielki>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Lubie mleko, ale reklama nabialu(?) u fryzjer IP: *.crowley.pl 25.03.05, 13:03 jest jeszcze taka na billboardach, z tej samej serii, zawiera dziewczynkę z procą wycelowaną w widza. To chyba na zasadzie swobodnych skojarzeń, że jak wapń to kości, a jak proca to zęby? Pij mleko, a nie będziesz miał wybitych zębów? ASha, a ta z Renault i trzęsącymi się... to mi się sama w sobie podobna, dowcipna nawet kest, tylko to nie powinna być reklama samochodu. Wsiądź do samochodu, a się wytrzęsiesz na całe życie, takie jest przesłane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Lubie mleko, ale reklama nabialu(?) u fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:03 Moim zdaniem w tej reklamie Renault chodzi o skojarzenie tyłka z tyłem samochodu. Że niby wypięte jest piękne(?) ;) Nienawidzę wszystkich reklam środków czyszczących i przeciwbólowych. Moimi ulubionymi są natomiast te z kabaretem Mumio :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Lubie mleko, ale reklama nabialu(?) u fryzjera?! 29.03.05, 18:52 Moj synek po kolejnej emisji tej reklamy powiedzial mi, ze nie bedzie pil mleka z wlosami w srodku! To najlepszy komentarz dla tych pokreconych (nomen omen) wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal jeeeeeeeeest!!!!! JEEEEEEEEEEEESTTT!!!! 25.03.05, 16:04 JEST SMAK! bleh Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: jeeeeeeeeest!!!!! JEEEEEEEEEEEESTTT!!!! 25.03.05, 17:22 O tak. I te łzy szczęścia. Bo jest smak. Bo proszek wyprał. Bo kot żre whiskasa. Bo rozwydrzone bachory żrą morlinki. Bo już nie mam zgagi/wzdęć/problemów z prostatą. Buuuueeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trish Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:05 mój numer jeden to serek turek i te durne krowy. Gdzie świeży serek? Na bułeczkach, na chlebku Jak ja nienawidzę jak ktoś tak zdrabnia wyrazy i jeszcze ten wku**rwiający ton głosu. Dno Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: najbardziej denerwujace reklamy 26.03.05, 19:41 Podoba mi się reklama orzeszków Felix - Matka Natura, ojciec Felix czy jakoś tak. Nie cierpię natomiat reklamy szmponu przeciwłupieżowego - (fuj!) i reklamy Simplusa z piersiastą laseczką. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa-tola heyah 26.03.05, 19:49 a ściślej głos tego dziewczęcia mnie osobiście przyprawia o mdłości, nudności, zjeżony włos na głowie oraz gęsia skórke fuj Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Danonki 27.03.05, 05:48 To chyba jakiś najnowszy, ciężki idiotyzm Danone'a: Jakiś doktorek czy ktoś takiego pokroju, reklamę tylko usłyszałam, bo gdybym zobaczyła, to pewnie umarłabym w butach przed własnym szklanym ekranem: - A powiedzcie, jakie zwierzę ma bardzo mocne kości? Dzieci z przedszkolnym darciem gąb: - Danonek! Słabo mi się zrobiło! Odpowiedz Link Zgłoś