Gość: natalia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:32 "No spaniale idzie,a tako była chorutka" NO coments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 27.03.05, 21:54 ostatnio gra mi na nerwach reklama tp... Najpierw denerwująca muzyczka, która ma być wiadomością przesłaną przez internet, a później ta sama piosenka wykonywana przez faceta z gitarą pod balkonem... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Odpowiedz Link Zgłoś
piecziwo Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.03.05, 15:29 Wiekszość reklam jest durna ale najbardziej utkwił mi w pamięci doktor Zaleszczuk i jego obsrany "Pajączek"! ------------------------------------------------------- ...wezcie i zmierzcie sami, jesli nie wierzycie milicji! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.03.05, 20:43 Muszę to napisać...Pomimo że wiekszośc formumowiczów nie zna tej reklamy. Swego czasu, w lokalnych stacjach w Toruniu leciała reklama sklepu z dywanami o nazwie "Koniczynka" w której koszmarny chórek damsko - męski wyspiewywał uroczą piosnkę "Koniczynka, to chodniki wykładziny i dywany..." Brzmiało toto jak szlagier z dansingu w Ciechocinku.Nienawidziłam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
epoche Re: najbardziej denerwujace reklamy 29.03.05, 19:31 "I odszedł, bo nie miała pomysłu an obiad" (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:22 Doktor Poleszczuk! Ten o wygladzie gajowego. Poleszczuk, tak...Też go kochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 30.03.05, 19:01 Gość portalu: nina napisał(a): > ostatnio gra mi na nerwach reklama tp... Najpierw denerwująca muzyczka, która > ma być wiadomością przesłaną przez internet, a później ta sama piosenka > wykonywana przez faceta z gitarą pod balkonem... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! I zero logiki, bo jak już ma tę złotłówkę na neostradę, to na wuj się produkuje pod balkonem, powinno być odwrotnie sorry za literówki, palec mam w gipsie i mi się po 2 klawisze naciskają Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: najbardziej denerwujace reklamy 29.03.05, 19:40 Mnie ponosi jak widze taka reklame jakiegos sera pleśniowego, jak pani robi panu zagadki w stylu 'cos nowego, ostrego i cos tam costam" Zawsze wtedy mam przez chwile wrażenie, że jestem lekko opóźniona w rozwoju, gdyż nie tańczę z mężem wokół sera pleśniowego . I jeszcze zastanawiam sie, dlaczego nie odprawiamy innych dziwnych rytuałów wokół rzeczy typu : jogurt, sos ze słoika, sprzatanie łązienki itp. Chyba jacys dziwni jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 A zauważyliście taki trend? 30.03.05, 18:52 Zauważyliście: w reklamach różnego rodzaju świństw do prania/szorowania/wywabiania plam ekspertami zwykle są faceci. Zwróciłam na to uwagę przy reklamie jakiegoś tam płynu, co podobno zatrzymuje brud na dnie wiadra. Na początku sprząta kobieta, angażując w to całą rodzinę - wszyscy sobie z rąk do rąk podają to wiadro z brudną wodą - a potem, gdy już się pojawia Cudowny Środek, osobą, która z niego korzysta jest facet - on zmywa podłogę, ta lśni jak lustro, rodzina bije brawo, a żona klei się do niego z wzrokiem pełnym uwielbienia. Wcześniej było coś tam od kamienia i rdzy - baba wysyła męża, żeby szorował łazienkę, a on nie musi, bo CŚ szoruje za niego. Hmmmm... co to może znaczyć? Że kobiety są konserwatystkami i wciąż stosują stare i nieskuteczne metody, podczas gdy faceci idą z postępem? Czy też, że teraz pora na mężczyzn, niech oni wykazują się przy garach i miotle, a my zajmiemy się przyjemniejszymi rzeczami? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: A zauważyliście taki trend? 01.04.05, 11:57 moim zdaniem to raczej jest tak: a mecz sie babo! pomoglbym Ci (to w domysle) ale jak trzeba szorowac/zmywac/polerowac to rob to sama. a gdy juz jest taki srodek to on jest "wspanialomyslny' i jej pomaga.. zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: A zauważyliście taki trend? IP: *.crowley.pl 01.04.05, 16:33 a ten słodki chamuś, co zabiera babce sprzed nosa dwa ostatnie piwa? Paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiocinyskowronka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.05, 11:01 Goździkowa przypomina !!! Na ból głowy gilotyna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 07.04.05, 23:54 sluchajcie, a ma ktos moze na dysku (albo zlokalizowane w sieci) te ostatnie reklamy Plusa? te, w ktorych dwoch panow prowadzi abstrakcyjna rozmowe kompletnie nie o telefonach?? widzialam jedna, a slyszalam, ze jest ich kilka, ta jedna jest super, ale nawet nie zapamietalam... :( jak ktos ma, to niech mi podesle na gazetowego @... bede bardzo wdzieczna a w TV zapewne na nie nie trafie bo za rzadko ogladam:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.04.05, 00:13 www.plusgsm.pl/nasze_reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 09.04.05, 01:28 oooooo, dzieki piecyk, jestes wielki:))))))))) btw, ciemna masa jestem, nie przyszlo mi do glowy na ich stronce sprawdzic:)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 06.05.05, 16:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 16:04 reklama TP sa z facetem dedykującym piosenke żonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:27 Ja nie znoszę tego faceta, Jacka Jakośtam, aktora. Pamiętacie "A decoral wciąż biały"? Mogłabym go zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 16:06 Idea z Otylia Jędrzejczak TPSA za rachunki Orlen z tym latającym orłem bielikiem;-) Biedronka(zmieniam kanał) Tesco " na urodzinach" ;-PP Media Markt i te kowbojskie pierdoły;-P ....zaraz pewnei cosik jeszcze mi sie przypomni;-DD, bo czesto kanały zmieniam;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 20:14 kawa Pedros co ma słońce w ziarenkach i Calgon ( pani co nie zdąża Maćka do szkoły zaprowadzić i nie chce oddać zepsutej pralki do serwisu, bo ma pranie przecież...), proszki do prania też nie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastet Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:12 a pamietacie te reklame? kilka kretynek zastanawia sie[ a nie jest to proste zadanie], jaki to cudowny proszek tak swietnie poradzil sobie z praniem. i wtedy wszytskowiedzacy pan-badacz z mina "to takie oczywiste" rozwiazuje tajemnice- i zdejmuje zasłonke z dosi... a lyzka na to "niemozliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honeydew Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 5.5R6D* / 198.54.202.* 06.05.05, 22:33 mnie sie bardzo podoba reklama nowego BMW z grupa atletow biegnacych, muzyka, sceneria, biegacze. Wszystko jest wspaniale skoordynowane i na koncu haslo 'The spirit of performance'.....cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf9000 RMF FM!! DNO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:01 Najgorsza reklama to RMF FM, zaczyna się od Gawlińskiego i jego dennej piosenki "Lece bo chce..." a konczy sie jak Markowski otwiera lodówke i wyskakuja trzy szproty z puszki TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!! i wszystkie reklamy na bilbordach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: RMF FM!! DNO!! IP: 195.136.16.* 08.05.05, 01:02 Ostatnio non-stop w radio: wysoka, piszcząca zaśpiewka "Lidl jest tani" qtwa, jak to słyszę, mam ochotę wywalić radio za okno! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 08.05.05, 10:18 ,, i odszedł bo nie miała pomysłu na obiad''Winiary bodajże...koszmar!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:23 Reklama kredytuów mieszkaniowych w PLN gdy laska ma koszmary bo skacze kurs waluty. Kłamliwa poracha. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: najbardziej denerwujace reklamy 08.05.05, 14:17 O, przykład sprzed minuty. "Pani Helu, niemożliwe, hemoroidy zniknęły". Itd. Leci w radio. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filifiona Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:40 Panienka w bucikach Lasockiego...Straszne badziewie. Robione domowym sposobem, czy jak? Reklamy Tesco, ta uradowana kretynka przy kasie, razem z cała rodzinką. Niemra od żelu na stawy, w niebieskiej grasonce (jakby schudła, to na pewno przestałyby boleć...). Rozwydrzone bachory we wszelkich reklamach i ich mamusie. Mały Azjata na kiblu. (FUJ!) Heyah. I jeszcze reklamy Herbal Essence ze szczytującymi lalami. Biedronka (ratunku!). Scorbolamid ("scorbolamid to pełna odpowiedź"). Ibuprom ze strasznymi wiedźmami - karierowiczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:03 Orbit dla dzieci bez cukru! Co t o są dzieci bez cukru?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 11:43 "Po owocach je poznacie". Jak można sie tak sprzedać? I to grupa, która zawsze się zaprzysięgała, że nie zalezy jej na kasie, rozgłosie? I ten cytat z Biblii w tak durnym kontekście??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 17:48 a to z roberto carlosem "i glowka pracuje"? wiem, ze juz sie od lat nie pojawialo, ale bylo potworne (dla niewtajemniczonych: lizaki chupa chups sa zdrowe, bo to nie zwykle slodycze, poniewaz zawieraja glukoze, od ktorej owa glowka pracuje!!!) kto nie wie, co to glukoza, to niech polize cukier - i juz. idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 17:56 A co to jest teraz za taki kretynizm w TV, co wywieszają kobitę za okno, machają nią, a potem puszczają? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.05.05, 14:24 A wczoraj widziałm taką, co to pięć kretynek w różnych kolorach doznało orgazmu na widok depilatora w lodówce. Dlaczego w lodówce? A w ogóle ruszcie się, sama mam ten telewizor oglądać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:52 To ja sprobuje wyjasnic: depilator chyba ma jakas chlodzaca koncowke, czy cos. Sprawa druga: machanie kobieta za oknem go chyba reklama stabilizatora w aparacie fotograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:12 i odszedł od niej bo nie miała pomysłu na obiad- dla mnie horror!!!brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.05.05, 16:17 Feministką nie jestem, ale czyż nie ma trochę racji Śródka nasza kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek reklama kosmetyków Adidas IP: *.net.pulawy.pl 13.05.05, 17:05 jak facet biega i wchodzi po takim maratonie pod prysznic a w tym czasie do mieszkania wchodzi jego dziewczyna i......wącha jego czerwoną koszulkę:( Błeeee-ciekawe czy skarpetki i wkładki do butów też poniuchała???? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 22.05.05, 11:36 Najbardziej denerwująca jest ta reklama, która pojawia się na ekranie po wejściu na forum gazety. Jeszcze się przesuwa, żeby było ją trudniej wyłączyć. Nigdy nie kupię żadnego produktu reklamowanego w ten sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memole Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 22.05.05, 12:17 Mnie też to strasznie denerwuje! Tym bardziej że komputerek stary, powolny, więc zaczym to się pojawi i zaczym uda mi się to wyłączyć to mija pare chwil :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.dsl.telepac.pt 26.05.05, 14:23 Firefox z pluginem adblock i reklam na stronach www nie ma :) ps przydałoby się coś takiego do telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma To mnie intryguje... 23.05.05, 11:53 Taka teraz leci reklama Żywca. Że "prawie robi wielką różnicę", jakoś tak. Pokazują różne ersatze, co tą są "prawie" jak oryginał. I giba się facet w plastikowych spodniach i jest podpisany "Prawie jak Król". I to jeszcze przez duże K. No to z tego wynika, że Żywiec jest prawie jak Król, czyli gorszy od Króla - czy to wredna robota Browarów Królewskich, czy Żywiec sam sobie strzelił gola, hę? Kto mi wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: To mnie intryguje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:08 Król to Elvis w domyśle :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To mnie intryguje... 23.05.05, 12:15 to tyle to ja wiem, ale skojarzenie jednak jest Żywiec - piwo - Król - Król lepszy ???? w końcu reklama Króla też mogłaby wykorzystywać skojarzenie Król- Elvis, bo czemu nie. Oj, chyba jednak piąta kolumna... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: To mnie intryguje... 24.05.05, 14:11 a mi sie to kojarzy ze prawie to roznica, bo jakies piwo moze byc prawie jak zywiec, ale to jednak nie to samo. znaczy zgaduje, piwa nie pijam, nie znam, nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: To mnie intryguje... 24.05.05, 21:58 ach wiem, probowalam, ale nie lubie, a taniej by wyszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Serio nie łapiesz tej reklamy??? 18.10.05, 09:16 Serio nie łapiesz tej reklamy??? Aż trudno mi w to uwierzyć, ale przecież wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hell Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:47 Ja dostaje szalu na widok reklmy ,,Bakuś" mama jest czarujaca, rozerwala bym ta idiotke golymi rekami i te debilne dzieci....wrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:56 Jest jeszcze reklama cukierkow "mieszanka jakastam". Na koncu dziwny oblesny facet w plaszczu i kapeluszu mowi "powiedz o mieszance swojej kolezance" a potem tak oblesnie zjada cukierka, ze az sie niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 25.05.05, 14:32 ale nie rady nie patrzec na reklamy przydrozne... CZasem zaluje, ze zobaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 25.05.05, 14:57 ja mam reklamę JP2 za oknem :( Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 26.05.05, 12:22 Ja też nie mam. Fajnie, że jest jeszcze jakaś bratnia dusza na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: najbardziej denerwujace reklamy 25.05.05, 16:44 mentosy pomaranczowe dla baranow jadacych na kosiarkach czy innym sprzecie rolniczym zmechanizowanym wysokiej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 82.139.26.* 26.05.05, 16:40 najgorsza na świecie jest reklama >SERWIS OPON U CIAPCIAKA< lecąca w radio TAK, kto słyszał ten zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: najbardziej denerwujace reklamy 26.05.05, 18:21 horror- reklama paluszkow lajkonik, ta blondie z kalifornii. chce krzyczec jak ja widze i slysze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiczek Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:06 Iwona Bobik z reklamy jakiejś pasty do zębów czy czegoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.ds.ae.katowice.pl 28.05.05, 03:06 i reklama radiowa chyba fastum.. baba mówi: Basiu, co ty za świństwo jakies wcierasz, klei sie, smierdzi i wogóle syf.. a ta pokornym głosem (że aż sie chce młotkiem walnąć): stare znalazłam, nie chciałam żeby sie zmarnowało.. brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.06.05, 14:13 Baba z radia, ta od chomika i zielonej huśtawki, powinna być zakazana konwencją genewską - to są niedozwolone tortury Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.06.05, 14:46 to panowie z Mumio wymyslali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sui Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:34 najbardziej porąbaną reklamą jaka teraz laci w tv, to ta, gdzie jakaś panienka majaczy przez sen w jakim banku jest kredyt! Najgorsza jest końcówka! - A kto to jest bogdan? - TOTALNE PRZYBICIE!! dzięki tej reklamie nie będę brał kredytu w tym banku, po co mam później nie spać przez noc. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.05.05, 14:13 Najgorsza reklama ostatnio w tv to reklama Pepsi Light.Rodem z juesej,więc w sumie na ich poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:40 Wszystkie reklamy lalek Barbie z amerykańskimi lub anglosaskimi dziewczynkami.Te słodziutkie głosiki,sztuczne uśmiechy i absolutny brak intelektu.Strach kupić dziecku żeby nie zgłupiało tak jak one!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 07.06.05, 00:02 nowy passat, reklama przepelniona smutkiem, kochany tatus wladowal dzieciaka do auta, cala droge nie rozmawiają, zawiozl go do domu i zostawil samego w pokoju, wszystko czego sie synek od tatusia nauczyl to "do gory" Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt dwa typy 13.06.05, 13:34 1. Nałęczowianka - koktajl minerałów czy coś tam z dziewczyną na lotnisku (te podrygujące palce u stóp i majtające wlosy.. urghhh, fu!) 2. reklama Konfederacji Konsumentów (czy jakoś tak), idea może słuszna, ale ta blondynka i jej "Dobrze jest znać swoje prawa, prawda?" (w urzedzie, w biurze podróży, gdzieś tam jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.09.05, 14:58 "Nabiał wzmocni twoje kości i poczucie godności" - grrrrrrrrrrrr!!!! Nie, żebym miał coś przeciwko mleku, ale to jest bardziej propaganda niż reklama. Przypomina mi klimaty późnego PRL-u z pseudoreklamami typu "każdy uczeń pije dwie szklanki mleka dziennie". KTO PIJE MLEKO, TEN RZYGA DALEKO - tak bym na to odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:30 Jakaś maść do smarowania zdrewniałych staruchów-KETOPROM Jakaś rodzinna(albo i nie) posiadówa przy stole, gospodarz przynosi jakiś tort albo cos w tym stylu,kładzie na stół i... zonk nie potrafi się wyprostować na to jakis fagas i jego żona- Basia!Basia! (przychodzi Basia i mówi)-nie Basia tylko Ketoprom i samruje staruchowi plecy i już jest wsjo haraszo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:15 panienka wąchająca koszulkę chłopaka,który wrócił z joggingu i to jej "hm"- koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
ewak67 Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.10.05, 15:05 a ja wam przypomne reklamę radiową "CZTERY BIAŁE LITERY!!! duga chwila ciszy - ja w tym czasie pomyślałam "DUPA!" a z radia słyszę FORD ! ZDZISŁAW BIAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol_13 NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:54 najgłupsza reklama to jest ta, gdzie koleś z wyraźną podnietą planuje gdzie usadzić gości a żona umiera ze zdziwienia, koszmar :/ jednak gorsze od tych są reklamy sprite, gdzie zabijają pragnienie, Bożeeeee :/// natomiast podobają mi sie reklamy heyah - heyah nie umie opowiadać bajek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa kuku! Re: NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:09 reklamy z wojewódzkim tanie numerki brrr może chcesz mój numer?? AaAaAaAaAaAaAaA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reklama lotu: będziemy tu wysiadywać - wkurzające ale ta pierwsza (dania wegetariańskie) była całkiem sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: NAJGLUPSZE REKLAMY 13.10.05, 22:11 reklamy upodabniają sie do tych z "dnia świra". wyciąg z fiuuuuuuta! antyprykator!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: equis Re: NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:50 A co powiecie na tą reklamę z rodzinką, chyba przy kolacji, i gasnącą żarówką? Jak to dziecię zaczyna drzeć mordę to natychmiast przełączam kanał, dlatego nie wiem nawet co ona reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: NAJGLUPSZE REKLAMY 14.10.05, 17:09 tez tego nienawidze! ten wrzask! no dostaje kur.....ca wtedy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzararaka Re: LIDL, JEST TANI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:43 I do bani. (tak sobie zawsze dospiewuje) Nie cierpie chorobliwie reklam Danona, wszystkich, a najwyzszym wstretem do dzis napawa mnei wspomnienie takiej podstarzalej lali, co z radosnym spiewem skikala, trzymajac za rasie mlodszego braciszka. Ta reklama z "malym glodem" tez jest straszna - na maly glod mikroskopijna ilosc jogurciku za 2 zlote? Chyba pekne ze smiechu. Nie cierpie jeszcze reklam proszkow do prania, tez wszystkich, bo wlasciwie sa takie same. Reklam kosmetykow (te wszystkie: az do 2 razy mocniejsze, do 4 razy bardziej blyszczace, 8 razy jedrniejsze... wrrau!) Glupich reklam, ktore usiluja byc smieszne - np. ten napoj reklamowany przez dwoch idiotow stojacych na dachu, z ktorych jeden spada. W ogole to wkurzaja mnie reklamy mlodziezowe - obowiazkowo musi tam byc kolec z rudym afro. Zenada. Z radiowych reklam nie lubie r. fiata panda - wrzask przerazenia i zapewnienie, ze w obecnosci pandy nikt nie ma powodu do strachu. Co za bzdura! Niezla jest jeszcze reklama orgazmu po szamponie (jakmutam?) i reklamy slodyczy, po ktorych oczywiscie tez przezywa sie niebianska ekstaze sygnalizowana glupawym usmiechem i wywracaniem paszcza, jakby sie w niej mialo pol tabliczki czekolady, choc w rzezywistosci jest to tylko kes batonika. Kiedys byla taka reklama czekolady z Wedla z kolesiem, ktory przezywal "PRZYJEMNOSC" na planie filmu. Jego mina doprowadzala mnie do uczuc, ktorych nie sposob opisac. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.10.05, 00:11 Mnie ostatnio denerwuje Johny 11 Palców. Jakaś zupełna bzdura. Najdebilniejsze są te reklamy w formie gazet stylizowanych na rok 1958, tylko że "artykuły" pisane są w stylu, jaki na pewno nie był używany w tamtych latach. Heyah miała dotychczas fajne, dowcipne kampanie (np. z bajkami, albo z "opuszczoną wajchą"), a teraz wymyślili taką chałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.os.kn.pl 01.12.05, 18:53 Nauczycielka która wrzeszczy na dzieci-reklama dotyczy telefonu komurkowego. Ochydny wrzask walnientej baby brrr. Dwie dziewczyny jedzące batony i mają zapchane buzie i coś bełkocą - ochyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 09.11.05, 19:20 W krakowskich stacjach radiowych jest taka maksymalnie denerwująca reklama sieci sklepów spożywczych "Kefirek". Zaczyna się dzwonkiem do drzwi, następnie jakiś dzieciak wrzeszczy: "Mamo mamo! Byłaś w Kefirku? Co kupiłaś?" Jak słyszę tego rozwrzeszczanego bachora to mam ochotę mu odpowiedzieć: g.ó.w.n.o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanna Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 01.12.05, 13:59 Podtrzymuję temat! Ja nie lubię dwunastoletnich dziewczynek,reklamujących kremy na zmarszczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.12.05, 20:08 Kiedyś było: "Knoppers - o wpół do dziesiątej rano w Polsce". NIGDY NIE KUPIŁEM I NIE KUPIĘ TEGO PIEPRZONEGO WAFELKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drim Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:50 irytuje mnie reklama Commercial Union jak jego pracownicy troszczą się o klientów wyprowadzają ich z pracy, eskortują na rowerze itd. MOżna pomyśleć, że ubezpieczają się w tej firmie sami debile i inni ociężali umysłowo Odpowiedz Link Zgłoś