IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 20:26
są takie fragmenta w radio, niekoniecznie z rozrywkowych audycji, że powalają na kolana..
dziś np: tradycyjna pointa po Panu Sułku i Pani Elizie brzmiała następująco:
"gajowy Marucha
nikogo nie słucha,
kupił se czekoladę
i poszedł na naradę"

o mało co nie wjechałam w tramwaj...
Obserwuj wątek
    • apja Re: w radio 07.03.05, 10:39
      :)
      Teraz nie pamiętam ale w Zet-ce fajne chasła lecą.
      • xxx131 Re: w radio 07.03.05, 21:02
        No nie wiem, to chyba nie Zetka......
        • Gość: Tati Re: w radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:06
          Ja słuchałam dzisiaj o kobiecie, ktora od lat nie ma śledziony.
          Właśnie wyszła ze szpitala z wynikami, które dowodzą, że jej śledziona jest
          całutka i zdrowiutka. Hmm...może odrasta? Nie znam się na tym.
    • Gość: Kaja a stary rmf ? ehhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 03:17
      A pamiętacie taką audycja w Rmf fm " JW 23" ? Prowadzili ją Marcin Jedrych i
      Marcin Wrona, było to dawno dość i w kazda niedziele wieczorem szło...ehhh to
      były czasy.
      • Gość: Crafter Re: a stary rmf ? ehhh IP: *.158.165.239.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.03.05, 07:30
        TAAAKK konkurs czule ucho... kacik rolniczy i listy do kliniki doktora wita. Nie opuscilem ani jednego odcinka chociaz pod koniec zaczynali juz sie powtarzac. Kiedys RMF byl naprawde fajnym radiem.

"szlem lonkom, kwiaty pachly, wiater wial, ona mnie popchla, wiec poszlem do domu, pierdlem zyglem i wyszlem bo chamstwa nie zniese" hehehhe takie byly tam kwiatki... ale naprawde zdarzal sie tez humor na wyzszym poziomie :)

• mati_77 Trojka tez kiedys byla radiem... 08.03.05, 08:34
          ...a teraz jest TrUjka. Nieliczne audycje, warte uwagi, pojawiaja sie pozno w
          nocy... Bryndza. Jedynie Kydrynski o jakiejs normalnej porze, fajne ma audycje
          tak na przebudzenie w niedzielne wczesne popoludnie.
        • Gość: Kaja Re: a stary rmf ? ehhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:10
          No to masz Crafter...na wspominki mi się zebrało
          www.pawelak.cad.pl/jw23.html
    • bbbbb2 Marek STARYBRAT W ZETCE 09.03.05, 14:18
      a teraz zaśpiewa nam Chris Rea: Road to hell - droga na Hel.....:DDDDDDDDD
    • Gość: Vp Re: W RADIU ! to się odmienia ! IP: 195.117.30.* 09.03.05, 15:24
      > są takie fragmenta w radio, niekoniecznie z rozrywkowych audycji, że powalają
      na kolana..

Mnie powaliło jak Mann przetłumaczył tytuł "fly like an eagle" - mucha jak
      orzeł :-)))) Oczywiście to był efekt zamierzony, a nie pomyłka.

Oczywiście TRÓJKA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka