jedrzejs Re: Najgłupsze teksty w piosenkach 22.03.05, 15:16 Marcin Rozynek "Siłacz": "(...)prorocze miewam sny jak pies co śpi przy tobie", że o "koralach króla Karola" nie wspomnę. ------------- Nie liczy się wielkość. Liczy się pamięć. Pamiętaj, że ma być wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawka Re: Najgłupsze teksty w piosenkach 29.03.05, 17:36 a teraz z innej bajki: "Hej suczki ja wam wasze sztuczki!!!!!" "Wąska w pasie dobrze pcha sie"-podejrzewam ze autor jest pedofilem lubiacym 10 letnie dziewczynki a ostatnio tede pobil wszystkich z tekstem -"pekniety jez" jezeli napisal taka piosenke to widocznie zycie go ciezko doswiadczylo z takimi kobitkami.musial przezyc traume jak szedl z taka do lozka ale coz kazdy lubi co innego.pappapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Najgłupsze teksty w piosenkach IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 30.03.05, 18:14 A teraz piosenka Sistars - o czym? ... o pani przedszkolance! Chcę tylko żeby wszystko Śmiało do mnie zgłaszać Mówić co jest nie tak Za nic nie przepraszać ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uve_kolarz Re: Najgłupsze teksty w piosenkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:08 "Tylko Ciebie chcę możesz dotknąć mnie Bardziej zbliżyć się Kiedy mówisz to chcę całować Cię gram że nie" straszna nędza. laseczka (Emi) spoko, ale te rymy: chcę/mnie/się/Cię/nie... i to ponoć ktoś dobry jej pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Najgłupsze teksty w piosenkach IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 31.03.05, 00:24 Nowy hicior - Ivan i Delfin: Jej piękne czarne oczy Śnią się czarne oczy Ich nie przeoczysz Wiem że nie Jej piękne czarne oczy Widzę czarne oczy To za mną kroczy Ze mną jest blllllleeeeeeeeeee....... Odpowiedz Link Zgłoś
emarx Re: Najgłupsze teksty w piosenkach 31.03.05, 10:10 Gość portalu: anuszka napisał(a): > Jej piękne czarne oczy > Widzę czarne oczy > To za mną kroczy > Ze mną jest No ile radości może można mieć z wyprowadzania na pastwisko swojej jałówki! Aż się chce śpiewać! Pzdr, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Najgłupsze teksty w piosenkach 31.03.05, 17:03 no to chyba nie był dobry. Może w smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Alaski Re: Najgłupsze teksty w piosenkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:22 "Chciałbym być sobą, chciałbym być sobą. Wreszcie!" A kim się jest nie będąc sobą? Zawsze się jest sobą nawet gdy nie jest się sobą :) Disco polo: "Jedna baba drugiej babie wsadziła do tyłka grabie ..." Hip hop: "Jestem dumny że moja skóra jest biała, ty jesteś czarnuchem a ja mam super" Odpowiedz Link Zgłoś