Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 22.07.05, 14:54 przyszedłem popatrzeć :) psie pokłony ppppiszącym... (pula postów przyrosła!!! pozostałem poruszony! pójdę popłakać! pomysł przeżył!) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 22.07.05, 15:17 psy potrafia plakac? pierwsze poczytuje. prywatnie posiadam psa. pies powyzszy potrafi przyniesc podrzucony patyk, poobszczekiwac poczty pracownika (potem przymilnie popatrzec przeczuwajac przestepstwo popelnione), pomerdac przedluzeniem plecow poczuwszy przykladowo powabna padline. plakanie pozostaje poza prasemantycznym potencjalem psa prywatnego. przypuszczam, pies pawlowa przeszkolony padlina (pradem!)potrafilby poplakac. przypuszczenie prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:21 powyższy pies przewyższa psy powszechne... pozostaje ponadprzeciętny :) podejrzewam przeto, pies podmiotowy (prawdopodobnie półpsi, przynajmniej posturą - półczłowieczy, porozumiewanie plus postrzeganie) powinien potrafić płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
ochtywzyciu Re: pppppporąbało Psa, prawda? 25.07.05, 08:35 Planuję podróż przez podgórze. Pogoda przyszła piękna, podfruwające ptaszki podśpiewują, potężnie piękna perspektywa! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 28.07.05, 14:07 Piekąca pogoda przyszła. Podmiejskiej polany potrzeba, polegnąć, podyszeć, pochłodzić przy potoku. Przeciwnie - piekarniana pogoda pożre. Prawdę prawię, psiakostka! Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.08.05, 09:13 Pierońskie powiewy przeszły przez Polskę. Popadało potwornie, pioruny postraszyły przechodniów powodując pewną panikę. Powyrywało po parkach, poprzewracało parkany. Pojazdy prawie podfruwały. Poprzerywało przypływ prądu. Podstołeczne posiółki pozatapiało. Przykre przejścia, przecież - przeżyliśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzo.borewicz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.08.05, 19:05 poniektórzy połamani przeżyli :( Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.08.05, 19:06 Piekąca pogoda poszła precz! przyszła paskudna plucha. Pada, pada... popada parę dni, pewnie przestanie, powrócą palące promienie -- Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.08.05, 13:34 Postanowiłem pojechać poza północne pogranicze. Pozwiedzać państwo pieczętujące Pogonią. Przez poprzednie półwiecza posiadaliśmy poniekąd państwowe połączenie. Państwo przyjazne, podobnie Polsce połączone paktem paneuropejskim. Pogoda, psiakrew, przeciwna poniekąd podróżom. Przecież - przeszkody precz, pojedziemy! Powróciwszy, prawdopodobnie poopisuję. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:44 chbmp napisał: > Postanowiłem pojechać poza północne pogranicze. Pozwiedzać państwo pieczętujące > Pogonią. Przez poprzednie półwiecza posiadaliśmy poniekąd państwowe połączenie. > Państwo przyjazne, podobnie Polsce połączone paktem paneuropejskim. przepraszam, popuściłem... prędko posprzątam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesx Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.08.05, 13:59 Przybyłem! Przedstawiciel pięćdziesiątego piątego pokolenia przed porodem Pitagorasa po pas pokłony posyła! Pewnego prehistorycznego piątkowego poranka poszedłem pouciskać, poobijać pejczem podwładych, pracujących przy piramidach. Pracownicy przekopywali podziemne przejście pod piramidą. Pisk praktykantki! - Pod piasakami pustyni podłużny przedmiot. Panika! Podszedłem: -Pojazd przyszłości! Przeszukaliśmy. Pełno podejrzanych przyrządów: -pozyteczny peryskop (patrzałem przez peryskop - pokazuje porozbierane postacie, polecam) -piegi pinokia -pudel podpalany (papierosem?) -psuedopoezja (pozostałość po pppisarzu??): Politykowi pod Poznaniem panienka posłodziła poranek: "Pieprzyć przestań!" Poniewierany pan: "Przecież panowie proszą panie!" -pozostałe później Po paru próbach pojazd pracować począł! Przydepnąłem, przekręciłem, przybyłem! Posłaniec przeszłości pragnie powitać podglądających :P Polska, prawda? Posiadacie perspektywy? pilnie poszukuję. (pozwolę pojeździć pojazdem) pees. próbuję pojąć "popuszczenie", pokaż. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesx Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.08.05, 14:09 powinienem pokropkować pewien wyraz pseudopoezji, przepraszam purytanów (putyran?)...przeprosinami pomijam pominiętych posiadam podłe poczucie przegięcia p.ły:( Odpowiedz Link Zgłoś
uzo.borewicz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.08.05, 20:25 > posiadam podłe poczucie przegięcia p.ły :( przegięcia piły? proszę pisać prostymi pojęciami... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
circa_150 Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.09.05, 13:52 Przyjemność poczytać!!! Przecież przerwaliście pppisanie - przeciążenie pppracą??? Pozdrawiam pppiszących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 02:11 poszukujemy psa przewodnika, pochłonęło piszących powyższe poszukiwanie... pies przepadł... przeokropne :( Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.09.05, 23:00 Proszę, proszę, przeogromny postęp poczyniliście przez przerwę pisania pasterskiego.Proszę Państwa pięknie pozdrawiam pobłogosławiając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:29 przyjdzie parlament przegłosować przed poniedziałkiem, prześmieszne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.10.05, 22:56 porozumienie PO-PiS podejrzane, premier pacynka, parlament padnie podli pisowscy populiści! poprzyjmy Platformę Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.10.05, 15:30 przyniedlugo przyjdzie prezydenta polski powybierac. przerazajace polityczne potwory postrachuja populistyczna paplanina. pewnikiem pozostanie prezydentem paplajacy przeidiotyczniej. potem pozostanie persona podejrzana piec pelnorokow. podryguje ponadniespokojnie przy przypomnieniu postaci praprezydenta paraelektryka. przykremu powieleniu przeszlosci przeciwdziala poszukanie paszportu. pojde powybierac podlug prywatnego pomyslunku. powybieraja populistow - pozostane polakiem polonijnym. pozdrawiam pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.10.05, 16:52 Popieram przedmówcę. Powodzenia przy podnoszeniu procentu Polaków politycznie przytomnych! Ponieważ prosili przemilczeć przypominanie preferencji - pa. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 18.10.05, 14:37 Pomocy! Przez piep... prezydenckie podchody posiadam problemy perystaltyczne. Posiłek przechodzi przez przewód pokarmowy ponuro, pozbawiając posiadacza przewodu przyjemności przetrawiania. Przeskakiwanie przez programy pseudowizji (porówno państwowej, prywatnej, parareligijnej) potęguje przykrość, ponieważ prawie- prezydenci pier... przepraszam, przemawiają pokrętnie, próbując powmawiać publice populistyczne pogwizdułki. Przeto przewód pokarmowy, protestując, przerywa przetrawianie, powodując powyższe problemy. Pieprznąłem pilotem, przecież pozostała potrzeba percepcji. Próbowałem poczytać prasę - przewód pokarmowy przerażony podskoczył, plując posoką. Pozostaje przeczekać. Po przejściu paranoi prezydenckiej powrócę - poczytam, pooglądam. Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black.and.white Proszę państwa 26.10.05, 23:15 Powiedzcie, po co psujecie Polszczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Proszę państwa 27.10.05, 15:15 przeciwnie prosze Pana, polszczyzne probujemy przyglancowac poprzez przydanie ponetnie polkolistego P pozdrawiam Pana prowokatora Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.11.05, 16:09 Pppppprzepraszam, pppppiszących powymiatało??? Powrócą przedwiośniem? Pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lotka.idiotka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 21.11.05, 13:50 Pewnikiem przeczekują ponurą pogodę przedzimową. Odpowiedz Link Zgłoś
martitkaq Re: pppppporąbało Psa, prawda? 21.11.05, 14:13 Patrzcie Panstwo: Pannę Popiołkiewicz pogięło, ponieważ poszła po pietruszkę przed północą. Prosimy panstwa: przynieście pannie popiołkiewicz pietruszkę, ponieważ pogięło Pannę :D Hhoho co to wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 22.11.05, 00:19 powitać! przeczytałem ponownie posty powstałe przeszłościowo, ponownie poweselałem... posiadamy potencjał!!! powiem prościej! "P" posiada potencjał! po przemyśleniach podnoszę postulat... przeliterowywanie powinniśmy poczynać podług poniższego prawidła: p, a, b, c... przewalczmy podmianę podręczników, pierwszoklasiści powinni poznać prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:57 poprowadzę protest przeciwsko przekłamywaniu pierwszoklasistów przez pedagogów! przeforsuję projekt przerobienia programu przedszkolnego pomimo przeciwności! pomożecie?! proszę podpisywać petycję! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 22.11.05, 22:24 popieramy pelna piersia. pomozemy pozbierac podpisy, potrzebne pozbierane petycje przeslemy poczta. pierwszoklasisci powinni poznac prawde! przeklamaniom pisowni precz! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.11.05, 16:25 Popieram!!!!! Przecież ppppprawidłowa pppppolszczyzna powinna pokonać podłe poczynania pseudonauczycieli!!! Proponuję pod parlamentem Paradę pppppiszących Pppppprawidłową Pppppolszczyzną! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.11.05, 16:56 powstaje pytanie panie pawianie. powiedzmy, pojdziemy parada pod parlament. pokrzyczymy, poskandujemy P popromujemy - pozostanie policja pasywna? premier, parlament, prezydent preferuja przeciez prokonserwatywne postawy. podejma ptasi politycy probe pokierowania palka policyjna? posiadamy przemyslane przeciwdzialania? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.11.05, 17:12 Podniosłeś Pan powazny problem. Przecież paradujacym (potencjalnym) powinna przyswiecać prorewolucyjna postawa, potrzeba poświęceń pro publico. Przeciwnicy (Prawdziwi Polacy???...) porzucaja pewnymi przedmiotami, pokrzykną: "Precz przeciwnormalnym przeciwnikom Przenajświętszej Polszczyzny!!!". Policja prawdopodobnie popałuje paru paradystów, pospisuje przeciwników. Pokrzywdzeni paradyści przedstawią problem prasie,Pospieszalski pokaże program potępiający... przepraszam, proobiektywny. Piękne perspektywy popularyzacji Pppppolszczyzny!!!!!!!!!!!!! Pppppozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.11.05, 18:01 przyznaje, pominalem praktycznosc protestow przeciwnikow postepu! pieniacze pustoglowi pokrzykujac postepowi precz, przydaja poglosu przeslusznej paradzie. prosze, prosze przywitajmy przyjaznie przeciwnikow postepu. przywalmy prawda po pustglowiach! przemowmy plomiennym P-populizmem! pozostaje pytanie, pojma polglowki P-prawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:58 pewnie pominą prwadę półłukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 30.11.05, 08:03 Półgłówki przeważnie posiadają przegrodę przeszkadzjącą przwdzie posiąść półmózgi. Przecież porzućmy pomysły przekonania półgłówków. Parada pozwoli popularyzować ppppprawidłowa pppppolszczyzne pomiedzy posiadajacymi potencjał percepcji, pomiedzy potrafiacymi pomysleć! Pppppozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 24.12.05, 00:05 przesyłam przedświąteczne pozdrowienia pppisarzom! pomyślności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.voyager.lub.pl 24.12.05, 01:31 Przepyszne posty, psychiczny piknik! Pozdrawiam, Przytulam Psa - prywatnie przypuszczam pora przemówić przed pasterką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 09:21 przychodzę, patrzę, pięćset pięćdziesiąty piąty post postrzegam! przyłączam prywatne pozdrowienia przedwigilijne! poodpoczywajcie, pojedzcie, potem poodsypiajcie pozarywane poranki... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 24.12.05, 12:18 przepieknie pozdrawiam p-pisaczy. przepysznosci przystolowych, podarunkow przymarzonych, polegiwanek przysluzonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.voyager.lub.pl 25.12.05, 19:53 Padłam - proszę podajcie przeczyszczające preparaty, przesadziłam z potrawami Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 25.12.05, 22:20 pani prosze polknie pastylke przeczyszczajaca, popije piecdziesiatka - powinno pomoc. przy problemach powazniejszych polecam pare pospiesznych przysiadow, potem pomocne piesci powinny podusic podolek, potem ponownych pare przysiadow. podczas przysiadow: poldupki przy pietach, palec penetrujacy pod podniebieniem! potrawy pewnikiem popedza powrotem przez paszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.voyager.lub.pl 25.12.05, 22:25 Podziękowania przynoszę - pomogło Panie. Przyjemna pustka przemija poniekąd. Podajcie ptysia! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 25.12.05, 23:04 ptys polecial parawirtualnie. programowo przezipowany pedzi po przylaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.voyager.lub.pl 25.12.05, 23:22 Pognam przyjacielu poszukać ptysia, pączek perwersyjny pedant porwał pyszną przekąskę i pogrzebał przedsmak przyjemności. Policja! Policja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:26 Proszę Państwa! padam przeżarty, przyjdzie prawdopodobnie przepłukać przewód pokarmowy... :( pomniwszy przeogromne powigilijne przeżarcie przypominam: przychodzi początek przyszłego podwójnego półrocza, przygotujmy pigułki protrawiene pomagające przetrwać potworności przyszłego przejedzenia! pójdę poleżeć... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.voyager.lub.pl 26.12.05, 15:36 Przypominam Połeć polędwicy, powiem prawdę - pęto podwawelskiej. Poleżę, podumam, potrawię ponieważ podskoków i przysiadów pragnienie przeminęło po piętnastym posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 14.01.06, 18:35 przez przymrozki pomarzły psom pazurki, posolone powierzchnie poduszki palcowe przeżerają... precz polarnym powiewom! PRECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:27 poduszki? pralnia przepierze, przemagluje plus podsuszy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 24.01.06, 19:18 przymrozki? przeogromne Przymrozy! prawdziwie polarna pogoda. przekletym przypadkiem podrozowalem polskim pkp. przezycie podle. przemarzlem paskudnie. przygodnym podroznym powinni podarowac pierzyne plus piersiowke plus podrozniczke pod pierzyne. przeciwnym przypadkiem pingwiny powinni przewozic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 212.182.0.* 25.01.06, 19:36 Pomimo pasjonującej pracy, puli przyjaciół, przewidywalnej przyjemnej przyszłości - Padam na pysk przed polarną podłą pogodą. Poszukuję porady na przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:53 prawdziwe podpadnięcie! "na"???! potworność!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 212.182.0.* 25.01.06, 19:56 przepraszam, pozwól pomyślę...powiem: pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:02 przemyśl, potem pokutę przejdź (przykładem: pobiczowanie pleców), potem ponownie powróć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 212.182.0.* 25.01.06, 20:32 posiniaczenie pleców? podniecająco przerażające - przerażająco podniecające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:52 powiadasz???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 212.182.0.* 26.01.06, 10:42 przestań podjudzać Odpowiedz Link Zgłoś
sierratequila Re: pppppporąbało Psa, prawda? 26.01.06, 13:54 przymilnie sie Panstwu podlize podziwiajac przeogrom projektu pod pozytywnym plywem pozostajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 212.182.0.* 26.01.06, 18:33 Posłanka? Poetka? piękna przemowa Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.06, 14:22 Posłyszałem, przekląłem przebrzydle, poczem padłem porażony: Pan Premier powołuje Pana Przewodniczącego Partii Prorodzinnej, powierzając prowadzenie polityki pedagogicznej, powierzając Panu Przewodniczącemu progeniturę, przyszłość plemienia polskiego... Powiedzcie, proszę, proszę!!! – powołanie Pana Przewodniczącego - przenoszonym primaaprilisem, prawda??? Prawda???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamar Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:17 Podówczesnych polityków polskich powszechnie poznano pod pojęciem "poDRÓBa polityka". Pozostaje Polakom...powstanie przeciwpodrobowe! przyjmuję powstańców, proszę podpisy poniżej pisać, przestrzegam! przewiduję poważne prześladowania, przeszukania, pisma przedsądowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:44 przekichane... Odpowiedz Link Zgłoś
nantucket Re: pppppporąbało Psa, prawda? 03.08.06, 11:32 Przeminęło parę podokresów... Pan Przewodniczący, Prawiepremier, pomysłami przygważdża permanentnie. Pierw podzielić pragnął przyuczanie przeszłości: przyuczanie przeszłości Polski pierwej, potem - przyuczanie przeszłości powszechnej. Pomóc powinno (przypuszcza Pan Prawiepremier) podnieść poziom patriotyzmu polskiej progenitury... Później powziął Pan Prawiepremier przekonanie - przez policealną przepytywankę powinni przejść porówno - przyuczeni, prawieprzyuczeni, pomniej przyuczeni... piękne promłodzieżowe posunięcie. Panie Prawiepremierze, prosimy przyspieszyć produkcję podobnych pomysłów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.09.06, 09:09 Przepraszam, pomyliłam pokoje? Przesliczny poczatek. Przyniosłam podanie,poprosze przeczytac.Podobno przataczka poczebna po poludniami.Potrafie podmiatac pod polki,przemywac podoogi pynem,pyskowac potrafie po,przed pomijam. Panie prezesie ,prosze pozytywnie popaczec i podepisac pismo posredniaka. Przepraszam,pieknie pozdrawiam i pomykam poniewaz przedpoludniami przatam PkiN. pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajupaju Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.09.06, 09:24 Proszę Pani! Potrafi Pani przemywać pojazdy? Posiadam piękne porsche, przypadkiem pobrudziłem przednią partię podwozia. Potrzeba porządnie przeczyścić. Potrafi Pani? Przyrzekam porządną płatność. Proszę pamiętać – powyższy pojazd potrzebuje pierwszorzędnej pielęgnacji. Proszę pięknie przemyć, potem powoskować. Przyjmuje Pani propozycję? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agugu Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.inteligo.com.pl 12.09.06, 09:45 Płodny pan pozna podobnie płodną panią ponieważ planuje powiększyć posiadane potomstwo. Przystojny, postawny posiada pieniądze posesję pojazd. Plenerowe przechadzki piękne panoramy parne poranki potrafi proponować. Przednia partia. Pani powinna posiadać piękne piersi, piękne pośladki, piekne paluszki i piekne pukle. Przegląd pozostałych pani partii podczas pierwszego pokazywania. Pozdrawia Przemysław (na)Palony. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.09.06, 13:15 Pszepanstwa,potforne problemy!! Przemywac porsze czy poznac podnego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: poprafka 12.09.06, 13:40 Pszepanstwa,potforne problemy!! Przemywac porsze, poznac podnego pana? Podny pan posiada poloneza,powiedzmy. Potem powie-pszemywaj. Po prostu pszerazajonce. Pan Porsze po pszemyciu poklepie po pupie ,pojedzie.Pustac. Pojde pkiN poprzatac i popacze portierowi.pa > Odpowiedz Link Zgłoś
pajupaju Re: poprafka 12.09.06, 15:05 Przedziwne powody Pani przytacza. Porządki przy Pałacu? Przecież płacą Pani pewno poniżej progów, ponadto prestiż pozostaje przeciętny. Propozycja powyższa (polerowanie porsche) pozostaje poważna. Ponawiam pytanie: przyjmuje Pani propozycję? Po Pani pracy przyrzekam pozostać pokorny – poklepywania po pupie poniecham. Posiadam przecież połowicę, piekielnie pamiętliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: poprafka 13.09.06, 08:02 Psze pana, pan pojmuje - panu przetre porszaka,panie Pokorny, pan polowice pamietliwo posiada,pan pacic planuje, potem powie: paszła! Płodny pan przytuli, poglaszcze, po przed,potem potomstwo planuje.Powazna problema. Przataczka prosta prosze pana pomyslec potrafi.Pozatem pacic pan planuje, pytam: powazne pieniondze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: poprafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:48 podnoszę, ponieważ podlinkowałem ppppisanie powyższe przyświecając przykładem pięknych przydługawych pomysłów phorumowych :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=49286498&a=49731569 proszę podtrzymywać przetrwanie przytaczanego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: poprafka 04.10.06, 13:33 Poruszona problemami pani porządkowej postanawiam poddać pomysł. Porszaka przepucować przed południem, pieniądze pobrać (płaci plikiem petrodolarów?). Profilaktycznie proponuję przyprowadzić policjanta posiadającego pokaźną pałę (przydatna przy problemach płatniczych). Po południu, powiedzmy piętnaście po piętnastej płodnego pana przyjąć peklowanym parmezanem posypanym pikantną papryką. Popić porterem podawanym przy pomocy plastikowego przewodu. Pychota! Potomstwo po powyższej potrawie powinno powstać perfekcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: poprafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:49 potomstwo po parmezanie?! po przełknięciu przysmażonego parmezanu pozostaje poleżeć, prokreacja przerwałaby prawdziwą przyjemność ;P Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: poprafka 04.10.06, 21:32 powiadasz Panie/Pani (potrzebne podkreślić), przysmażony po parysku parmezan priorytetem? Przysmakiem? Pokusą? Prokreacji proponujesz poniechać? Protestuję! Panie/Pani! Pójdź po pannę Petronelę/pana Piotra, poczem permanentnych przyjemności pokosztuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: poprafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:27 podniosłość parmezanu poniża potrzebę popędową :) podjeść, poleżeć, przytyć.... przystopować pomniejsze poruszenia! postawę przedstawioną prezentuje podówczesna populacja, przewiduję przeto: prawdopodobnie przedostatnia populacja, potomkom powiedzmy - precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: poprafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:55 Przymrozzzki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabank Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.10.06, 01:08 Powolutku... Przyjdzie przedwiośnie, przymrozki przeminą. Przeczekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.10.06, 01:23 Poprzednie przypadki Pana Przewodniczącego pewnego przysiółka… &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&... Przeminęło parę półroczy… Populacja pewnego Poważnego Państwa (przynajmniej pewien poniekąd, powiedzmy, poważny procent populacji) powołała Pana Przewodniczącego pewnego przysiółka Przewodniczącym Poważnego Państwa; prawda – państwa poniekąd prowincjonalnego, przecież – przedmurze, pierwowzór patriotyzmu, plus podobne przydomki – przeto pełna powaga. Ponieważ populacja Poważnego Państwa posiada przeogromną potrzebę pożartowania, przeto pozorując powagę, postanowiła ponadto pozwolić porządzić partii przewodzonej przez pełnojajecznego pobratymca Pana Przewodniczącego. Prześmiewcom powiadającym: „przecież pobratymcy przerażająco podobni, przecież powstała parodia!” – przypominamy: Pan Przewodniczący Poważnego Państwa posiada przynosowe pieprzyki, Pan Pobratymiec Pana Przewodniczącego pieprzyków pozbawion. Ponadto prorodzinny patriotyzm przywódców Poważnego Państwa potrafi poruszać, powzruszać, przeto prześmiewcom pragniemy poradzić: przetrzyjcie pokaprawiałe patrzałki, powstrzymajcie podłe podśmiechujki, popatrzcie, posłuchajcie, popodziwiajcie! Przeminęło półrocze… Pan Pobratymiec Pana Przewodniczącego powołan Premierem Poważnego Państwa. Przewodnicząc Partii Prawdziwie Prawiczego Prawa, postanowił powybierać pospółrządzących pomiędzy partiami przestrzegającymi przykazań Prawdziwie Prawiczego Prawa. Przecież pewni platfusowcy (przezywani „przycienkimi” przez potomstwo poprzedniego premiera), popierani przez przeciwprawdomówną przeuczoną paraelitę, permanentnie przeszkadzali Panu Premierowi, podszczypywali, pokrzykiwali, poniektórzy przykro przyznać – przezywali... Przeto Pan Premier, postawiony pod przymurówką przez pokracznych podłych przeciwników Prawdziwie Prawiczego Prawa, pozostał przymuszony poniekąd przeredagować poprzednie postanowienie, powołując pod parlamentarne pospółrządzenie pewną Partię Pomocnychsobie, prezentującą, powiedzmy, poniekąd pioniersko przewrotne pojmowanie Prawdziwie Prawiczego Prawa; Pan Premier, powodowany państwotwórczym przymuszeniem, prezentując ponadto poruszająco prawdziwe proreligijne pomiłowanie, przymknął pobłażliwie powiekę, pozwalając Pomocnymsobie poukrywać pewne przykre przeszłe przypadki. Ponieważ parlamentarne pospółrządzenie potrzebowało permanentnie – poza Pomocnymisobie – paru posłów popierających, Pan Premier powołał ponadto pod parlamentarne pospółrządzenie półkanapową Partię Prawdziwie Patriotycznych Prorodzinnych Poszukiwaczy Prawdziwej Prawdy. Przemija półrocze… Parlamentarne pospółrządzenie Partii Prawdziwie Prawiczego Prawa (PPPP), Partii Pomocnychsobie (PP) plus Partii Prawdziwie Patriotycznych Prorodzinnych Poszukiwaczy Prawdziwej Prawdy (PPPPPPP) przechodzi przez przeróżne podskoki, przeskoki, przetasowania, przyrzeczenia permanentnej przyjaźni, potrząsania prawicami, podchody, podsłuchy, pogróżki, porzucenia, pożegnania, przyrzeczenia permanentnej pogardy, pochmurne przeprosiny, pochmurne przebaczenia, ponowne powitania, ponowne przyrzeczenia permanentnej przyjaźni, ponowne pochmurnie- państwotwórcze potrząsania prawicami… Populacja Poważnego Państwa popatruje, przysłuchuje, potakiwacze poważnie potakują, przeciwnicy prześmiewczo prześmiewują, przyjaźnie ponastawiani przyjacielsko podziwiają, poprzecznie ponastawiani popukują palcami po przyczołowych powierzchniach… Pomimo permanentnych przeciwności, pospółrządzące PPPP-PP-PPPPPPP próbują ponaprawiać popsute przez poprzedników Poważne Państwo. Przecież, popatrzywszy, poobserwowawszy poczynania PPPP-PP-PPPPPPP, pomyślawszy – przyznamy: pospółrządzące partie poczyniają pewne poważne, pożyteczne pociągnięcia! Popatrzmy: podwyższyli poziom ponumerowania Poważnego Państwa; przeprowadzili parlamentarne przesłuchania poprzedników psujących Państwo (prawda, parlamentarne przesłuchania potem padły pogrążone przez przemądrzałych Państwowych Prawników, przecież – paru przedstawicielom poprzedniej prominencji postawiono przedtem parę przewrotnie podstępnych pytań!); pogłaskali po półgłówkach przedstawicieli progenitury posiadających pewne pustostany przyuczeniowe, pozwalając pomniej przyuczonym przejść przez policealną przepytywankę; podnieśli paneuropejską popularność Poważnego Państwa, popularyzując pogląd przykazujący przywrócić porządek poprzez powieszenie; pobudowali peron przy panaposłowym przysiółku, przykazując przystawać ponadpospiesznym pociągom, przedtem przejeżdżającym pogardliwie pomimo; postawili pod pręgierzem przygłupawe paranaukowe pokrętne pseudoteorie przeczące prawdziwości podwawelskiego potwora; podnieśli podatki… przepraszam, przejęzyczenie, pragnąłem powiedzieć – planowali pomniejszyć podatki, przecież platfusowaci przeciwnicy przeszkodzili… Pomyślawszy, przyznacie – poczynania pospółrządzących pobudzają prawdziwy podziw, prawdaż? Prawdaż?!!! Prawdaż. Przeto podziwiając poczynania permanentnie polepszające pożycie populacji Poważnego Państwa, przygotowujemy pospiesznie paszporty. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:48 Panie Pawian, przyznam... po prostu postrzał przez potylicę... pragnę przyszłe przypadki poczytać, przyrzeknij ponowienie pisania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 29.10.06, 23:16 przedostatni post ppppppowalił psa... poskamlę: pisz, prooooszę! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 31.10.06, 19:57 Pozdrowienia!!! *** Przysnąwszy, przyśniłem pewną potencjalną przyszłość... Pewien polityk przewodzący Poważnemu Państwu, porażony poczynianą przezeń postępującą paranoją, powiada przyjaciołom politykom: „Panowie, przegięliśmy; przeto poczynamy postępować pomyślawszy przedtem (przypominam – poprzednio przemyśliwaliśmy potem); powiem prosto – przestajemy pieprzyc, pora poważnieć – precz pokręcone pomysły, postępujmy przezornie!”. Przyjaciele polityka, politycy, popatrzyli początkowo przestraszeni, potem podumali, posmyrali palcami po półkulach podczaszkowych, poczem, po przemyśleniu, pełni podziwu, pokrzyknęli: „Panie Przewodniczący! Prawda! Prawda! Pora poważna przyszła, pora przeto postępowac poważnie! Panie Przewodniczący – prowadź!”. Potem przedyskutowali parę północek, poczem postanowili porzucić parędziesiąt paranoicznych pomysłów, przyjmując pomysły przemyślane, przeanalizowane, przedyskutowane, posiadające przynajmniej pewne prawdopodobieństwo powodzenia. Postanowili ponadto przejrzeć partyjne persony, partię przeczyścić – przeto powyrzucali precz paru poszukiwaczy pradziadkowej przeszłości, pomysłodawców przywioskowych peronów. Postanowili ponownie powybierać pospółrządzących – powiedziawszy półgłówkom „precz”, porzucili poprzednich, powołując polityków posiadających pewien przynajmniej potencjalny pomyślunek. Populacji Poważnego Państwa powiedzieli: „Przepraszamy, pobłądziliśmy, poniekąd pochrzaniliśmy pewne polityczne posunięcia, przyznajemy – poczyniliśmy parę... paręnaście... powiedzmy prawdę: parędziesiąt przykrych pomyłek; przeto prosimy, pozwólcie ponaprawiać poważne potknięcia, przebaczcie!”. Potem porozwieszali przedwyborcze plakaty, pozbawione populistycznej propagandy; porzuciwszy pokrętne podpuchy, pisali prawdę, pokazując prawdziwie przyszłe planowane przedsięwzięcia... Posłyszawszy podzwanianie pobudki, przeciągnąłem piszczele, powstałem, przemyłem powieki, przekąsiłem pumpernikiel; podmiejskim pociągiem pojechałem pracować, przeglądając poranną prasę pomieszczającą pospolicie powszednią polityczną paranoję... Psiakrew. Odpowiedz Link Zgłoś
dola.sobacza Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.11.06, 22:51 Pamiętnik pradziadka. Podrozdział piętnasty: "Pewnemu politykowi powiedziałem prawdę. Polityk popatrzywszy ponuro, powiedział: <<*pieprzaj, pradziadu!>>" Odpowiedz Link Zgłoś
gizmol2 Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.11.06, 23:04 Pomyliłeś powieści pisowski prezydent powiedział pewnemu poczciwcowi prawdę pięknie powiedział, prasa powieliła, Polska powtarza pozostanie po prezydencie przysłów parę przeciętny plenipotent pewnie pomyśli : Polska pieści polityków Polaków poniżać pozwala Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 02:31 przyjaciółka powiła potomka, powiedzieli: przecudny! poszedłem pooglądać... potwornie pomarszczony, ponadto pokrzykuje przeraźliwie! :( Odpowiedz Link Zgłoś
dola.sobacza Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.11.06, 03:36 Pamiętnik pradziadka podrozdział piąty: Piątek. Prababka porodziła potomka. Porodzony potomek powiedział przekąsem: „Prarodzice, prarodzice… Przegięliście. Przekładając poczęcie, przesadziliście.” Poczem poszedł, prawdopodobnie po piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.11.06, 13:23 Po piwo? Prawdopodobnie przesadziłeś Panie Przedmówco piszący pamiętnik pradziadka. Pradziadek pokontentowawszy potarganą prababkę, pachnącą potem, pomarszczonego, posikanego pierworodnego, poszedł pewnikiem pomacać piękne, psotne panienki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:30 prastara pornografia?! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.11.06, 10:35 Podobno pierwsze pracowniczki paleozoiku, pochopne panienki, posiadały pramatkę pramałpę pracującą pilnie przy prymitywnych popędach pawiana. Powstałe przy tym potomstwo popierało Prekambryjską Partię Posiadaczy Pterodaktyli (prawdziwość powyższych przypuszczeń potwierdzona prastarymi, przedwyborczymi plakatami). Odpowiedz Link Zgłoś
dola.sobacza Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.11.06, 17:05 Pamiętnik prababki: Pradziadek próbował podrywać pramałpę. Pawianicę. Palnęłam po pysku. Pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.11.06, 22:51 Prekambryjska Partia Posiadaczy Pterodaktyli poruszona paskudnymi poczynaniami prababki podniosła protest. Prać po pysku pradziada? Patriarchat podważać? Przewodniczący PPPP pogroził prababce palcem, pozbawił przepaski, poszczuł psem. Prababce pozostało pierzchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.11.06, 19:44 Pamiętnik Pawiana: Praludzie pogłupieli. Prasamica pacnęła prasamca po pyszczydle. Prasamiec przybrał pokorną pozę. Przykro patrzeć... Ponure perspektywy prorokuję praludziom; prawdopodobnie powymierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:36 powymierają? potworna przepowiednia!!! przeżyć pragnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakuakcja Re: pppppporąbało Psa, prawda? 14.01.07, 06:22 Wierszyk, którego nauczyła mnie babcia. Sama nauczyła się go w szkole, trochę po I wojnie światowej: Panie Pawle, powiedz prawdę prawdziwą: Piekarz piekarce porwał pierzynę parszywą, piekarka piekarzowi porwała polano, piekarz piekarce przetrącił... kolano:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los.bilanos Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 10:47 Potrzebuję pomocy ponieważ poszukuję porąbanego psa Pimpka! Piątkowym popoludniem pogryzł przechodnia poniżej pasa, poczym pobiegł pod Pałac Prezydencki! Pies pija piwo, pali paierosy! Proszę! Posiłki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 16:14 psa postępowanie porawidłowe, pogłaskać :) przechodnie przeważnie przeganiają psy, pogryzienie powoduje poprawę postępowania przechodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamar Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:59 pies pogłaskany, pogłaskujący pogryziony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.07, 13:03 Podbijam, Panowie, Panie piszcie prosze! pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.04.07, 02:14 przestrasznieniesamowite... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.08.07, 15:56 przeczytawszy, przestałem popatrywać przesadnie poważnie. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:53 puk, puk... pingwin pik pok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:47 PIS przegrał!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś