marthar 29.05.05, 22:41 moze zaczniemy wątek o paniach typu depilator moj wróg :D? bo czasami to bywa nieznośne (estetycznie) siedzi taka około czterdziestki w tramwaju z wąsem, albo nogą niczym córka yetti'ego:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: depilscja jest bee 29.05.05, 22:55 Nóżka jak u sarenki :-) -taka ładna? -nie, taka owłosiona Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: depilscja jest bee 30.05.05, 00:01 Ale sami powiedzcie, że takich coraz mniej. Ja widziałam jednak babę, która, mając około 65 lat, wyglądała tak: kruczoczarny długi włos, upięty w kok, ekstra tapeta z "kreskami" i błękitnymi cieniami (widać po pani, kiedy młoda była), różowy kostium, białe (!) rajstopki i pod nimi... obrzydliwe, posklejane w takie pijawy czarne długie włosy na nogach, nie tylko na łydkach zresztą... błeeee, Francja-elegancja. Młode dziewczyny jednak coraz rzadziej mają owłosione krytyczne miejsca, bo wyedukowane ;-) Panowie też mogliby sobie paszki od czasu do czasu ogolić, choćby ze względów higienicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: depilscja jest bee 30.05.05, 09:51 Kobieta w autobusie trzyma się uchwytu u góry. Wsiada pijaczek i do niej: "Eee, baletniczko, nie za wysoko ta nóżka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: depilscja jest bee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:10 > Panowie też mogliby sobie paszki od czasu do czasu ogolić, > choćby ze względów higienicznych. E, nie no... Poczekam jeszcze z 20 lat, aż to będzie dżezi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: depilscja jest bee IP: 212.160.172.* 30.05.05, 10:19 > Panowie też mogliby sobie paszki od czasu do czasu ogolić, > choćby ze względów higienicznych. Już się kiedyś zastanawiałem czy tego nie zrobić. W sumie to chyba nawet fajniej byłoby nie mieć włosów pod pachami, tylko się boję, że ludzie się na mnie będą dziwnie patrzyli. Może jak się przeniosę do innego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: depilscja jest bee IP: 212.160.172.* 30.05.05, 13:18 No dla Ciebie, żeby pokazać wszem wobec swą kobiecość, warkoczyki to idealne rozwiązanie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilscja jest bee 30.05.05, 14:21 Się będę wysilać. Warkoczyki na głowie se mogę zapleść :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryczny.kalosz Re: depilscja jest bee IP: 84.218.22.* 30.05.05, 13:27 Po co sie od razu do innego kraju przenosic? Mnie pod pachami wlosy przeszkadzaly, wiec gole i nikt sie na mnie dziwnie nie patrzy. Ostatnio mnie zona woskiem po nogach i rekach potraktowala i jakos zyje. Chociaz pierwszy moment... to boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: depilscja jest bee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:05 To ja widzę, że nie ma na co 20 lat czekać! To już jest dżezi. Trzeba rwać, rwać, rwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misu Re: depilscja jest bee IP: *.g3.pl 30.05.05, 15:49 Ja gole nózki, klate i podpaszki - łatwiej zachować higiene. Na początku wydawało mi się to pedalskie, ale byłem w stanach ratownikiem i wszyscy goliliśmy. Naprawdę polecam chociaż podpaszki - laskom się podoba i więcej można ich wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilscja jest bee 30.05.05, 16:18 więcej > można ich wyrwać. Włosów???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marthar Re: depilscja jest bee 30.05.05, 16:28 yoma napisała: > więcej > > można ich wyrwać. > > Włosów???!!! jemu chyba chodziło o wyrywanie lasek (ale mam nadzieję, że nie depilatorem hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: depilscja jest bee 30.05.05, 17:13 ja ostatnio przez taka o malo co nie zemdlalam... ojej nawet opisac nie moge... ojej ojej.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś