Dodaj do ulubionych

najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy

26.06.05, 08:23
Ostatnio się strasznie wściekam na metodę na głoda. I to "uuuuuu" które co
jakiś czas się odzywa. Z tego powodu szerokim łukiem omijam onet. Niedawno
siedziałam z chłopakiem przy kompie i to "uuuu" znienacka o mało co nie
doprowadziło nas do zawału serca.
Obserwuj wątek
    • Gość: trewq Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:49
      1. mały głód (teraz ściszam całkowicie głośniki)
      2. Trzęsąca się komórka na sportowych stronach gazety (rozprasza)
    • in_di_ra Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 26.06.05, 11:04
      Mnie wkurzaja reklamy na lycosie...i apele, zeby klikac w bannery, poparte
      grozbami albo obelgami:/
    • Gość: Paul_78 Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: *.acn.waw.pl 26.06.05, 12:10
      Czemu nie używacie adblocka? Ja wogóle zapomniałem, jak wygląda banner, popup
      czy tego typu świństwo.
    • callafior Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 26.06.05, 12:23
      Dlatego właśnie używam Firefox'a z plugin'em Adblock. Mnie też doprowadzają do
      szału flashowe reklamy w dodatku z dźwiękiem. GRRRRRRRR
      ---------
      Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego...
      • 3promile Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 26.06.05, 12:32
        Słusznie prawisz, kalafiorze! Mozilla rulez!
    • Gość: Michał M. Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: 80.51.227.* 26.06.05, 23:34
      A ja nie mam głośników... aż do teraz nie widziałem, że bannery potrafią
      wydawać z siebie dźwięki.

Kiedyś, gdy już będę dużym pojebusem, wezmę siekierę i zgładzę wszystkich
      autorów reklam. Tak cholera nie znoszę agresji, że ich pozabijam, poobijam im
      mordy wredne. Nauczą się nie być niegrzecznym dla innych!
      • paul_78 Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 27.06.05, 10:12
        www.mozilla.org

Instalujemy Firefoxa i ustawiamy jako domyślną przeglądarkę. Potem wchodzimy na
        tej samej stronie w "extensions" i wybieramy "adblock".
    • nauma Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 29.06.05, 11:43
      Mnie do cholery doprowadza (choć to de facto nie reklama) ten babiszon w ramach
      noszenia znicza olimpijskiego. Nie dość, że baba brzydka, to jeszcze skacze,
      jakby ją pchły gryzły.
      • Gość: K Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:56
        Najgorsze są falbany i fartuchy, które rozwijajaa sie na cały monitor. No i
        jeszcze reklamy, których za diabła nie da sie zamknąć mimo przycisku "zamknij"
        i krzyzyka u góry.
    • mama75 Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 29.06.05, 23:02
      ostatnio ta cholerna metoda na gloda - maz wlaczyl kompa przy stole w jadalni i
      odstawil na chwile na bok, jak podalam obiad. Malo sie nie udlawil, jak nagle
      ryknelo to "UUUUUU".

Poza tym wszystkie, gdzie ukryty jest krzyzyk, albo te na ktorych klikasz zeby
      zamknac, a one i tak przerzucaja Cie na swoja strone.
    • Gość: Nessa Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 29.06.05, 23:26
      Ania Mucha i jej tygodniowa antykoncepcja
      • neder Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy 29.06.05, 23:46
        a ja wolę jak jest Ania Mucha bo teraz w wersji papierowej jest K. Paschalska...
        Poczekaj aż ona Ci wyskoczy.
        • Gość: Nessa Re: najbardziej denerwujące INTERNETOWE reklamy IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 30.06.05, 00:06
          Ojej, no to rzeczywiscie. Takie malolaty i antykoncepcja. Nie chodzi o to, ze
          Muchy nie lubie, ale na interii mnie wkurza bo czesto nie moge czegos wcisnac
          przez to. Ladna dziewczyna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka