rzeka.suf Re: Lola 15.12.14, 20:42 kurs robilam, a kiedy nie mialam nic ciekawszego do roboty, ogladalam mad menow. tutaj ruscy, ukraincy, bogowie jacys, gryza, klatwy rzucaja, co tu gadac. ale Loli nie bylo juz naprawde bardzo dawno! Link
brygada_ww Re: Lola 15.12.14, 21:01 rzeka.suf napisała: > kurs robilam, a kiedy nie mialam nic ciekawszego do roboty, ogladalam mad menow > . > tutaj ruscy, ukraincy, bogowie jacys, gryza, klatwy rzucaja, co tu gadac. A ja dzisiaj widzialam takiego rasowego Persa, ktory zostawil mi kartke za szyba, bo myslal, ze instrukcja tanca , ktorym byl pewnie zainteresowany. Oddalam kartke i mowie, ze to pomylka, a szkoda, czlowiek mysli po czasie. A przystojny byl > ale Loli nie bylo juz naprawde bardzo dawno! Faktycznie. Link
brygada_ww Re: Lola 15.12.14, 21:19 Ale juz chyba Rzeko zdrowa sie zrobilam, bo zaczelam sie za facetami ogladac, ale takie zycie... ci, za ktorymi sie ogladam, nie ogladaja sie za mna. Nawet podpatrzylam sasiedztwo, jeden nawet wygladal sympatycznie i dobrze, okazalo sie, ze mieszka z przyjacielem i ze jest gejem I tak wlasnie zawsze wygladalo moje szczescie w zyciu osobistym. Link
brygada_ww Re: Lola 15.12.14, 22:27 rzeka.suf napisała: > heh, no przynajmniej cos sie dzieje Zebys wiedziala, ze bardzo duzo ostatnio dzieje sie w moim zyciu, takiej gonitwy chyba nigdy nie mialam, papiery za papierami, zalatwianie dokumentow, sporo zalatwilam pozytywnie, zadbalam tez troche o siebie, ze chociaz moge spokojnie zrobic makijarz i spojrzec w lustro, ale tez tyle przytlaczajacych spraw, ze staram sie caly czas szukac dla siebie jakiegos zajecia. Zrobilam sie nieco bardziej komunikatywna i wyciszylam sie psychicznie z tych ekstremalnie negatywnych uczuc. Link
brygada_ww Re: Lola 15.12.14, 23:32 rzeka.suf napisała: > to gratuluje )) Dzieki A teraz zycze wszystkim dobrej nocki Link
a_iii_ty Re: Lola 15.12.14, 21:40 no i co z tego ze przystojny ...i tak mu skarpety smierdza ... Link
brygada_ww Re: Lola 15.12.14, 22:10 a_iii_ty napisał: > no i co z tego ze przystojny ...i tak mu skarpety smierdza ... Ty nie lubisz facetow, byl czas, ze tez mialam do nich wstret. Przyjebal sie raz do mnie taki, jakby Ci powiedziec... a no taki, jakby z majdanu i musialam go tolerowac, bo mowiono, ze on z nami pracuje, to on nasz. Andrzej ,to niewiarygodne, uwazal sie za Europejczyka, a kapal sie raz na dwa tygodnie, skarpety zmienial 3 razy w miesiacu, no tragedia, jakby tylko tacy byli na tym swiecie, to faktycznie moznaby sie calkowicie zrazic do plci meskiej. Nie mowie, ze na swiecie nie ma kobiet brudasek, bo tez sa. Link
a_iii_ty Re: Lola 16.12.14, 04:08 mnie interesuje tylko cialo kobiety ... nie znosze zapachu facetow , brzydze sie ich potu Link
brygada_ww Re: Lola 16.12.14, 21:24 a_iii_ty napisał: > mnie interesuje tylko cialo kobiety ... nie znosze zapachu > facetow , brzydze sie ich potu Mnie kobiety podobaja sie, jednak w sensie wizualnym (lubie sobie popatrzec na ladne babki), a nie seksualnym, nie pociagaja mnie. Nawet jedna kiedys probowala cos tam do mnie, byla biseksualna, nie moglam, odrzucilo mnie. Link
brygada_ww Re: Lola 17.12.14, 13:18 a_iii_ty napisał: > dlaczego odrzuca cie od kobiet ? To tak, jakbym Ciebie jako mezczyzny zapytala, dlaczego odrzuca Cie od facetow. Tak, jak Ci pisalam, byl czas, gdy mialam do facetow wstret i wtedy przyszlo mi do glowy, ze moze ja jednak wole dziewczyny. Jednak, gdy wspomniana przeze mnie kobieta zaczela cos tam probowac, nie dalam rady, bo mnie odrzucilo. Wiec nie jestem lesbijka. Link
a_iii_ty Re: elissa 16.12.14, 15:15 w glebi serca kocha ...ale zycie nauczylo go nienawidziec, by przetrwac .. Link
kryska-etka Re: elissa 16.12.14, 22:54 aby przetrwać ..trzeba kochać...bez miłości człowiek usycha Link
a_iii_ty Re: elissa 17.12.14, 01:35 nie wierze w milosc ...to tylko chec zaruchania ...nie slyszalem o przypadku, zeby ktos zakochal sie w kims bez ocjoty na seks z tym kims ... Link
elissa2 Re: elissa 24.12.14, 17:58 Jestem! Dycham jeszcze, dycham... jakoś; raz łatwiej raz trudniej Kochani, dziękuję Wam serdecznie za pamięć (aż się mi łezka w oku zakręciła) Wszystkich Was serdecznie pozdrawiam i moc Wam uścisków i buziaków posyłam Link
a_iii_ty Re: elissa 24.12.14, 22:01 dzieki bogu, ze sie odezwalas ...chce tego czy nie, staliscie sie moja rodzina ... pozostan w zdrowiu Wodz Link