Dodaj do ulubionych

dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp.

• klymenystra Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 17.10.05, 07:52
      Tadeusz -_-
      • Gość: miki Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: 82.177.111.* 17.10.05, 09:24
        Moje dwie kotki noszą dumne imiona Pycia (jest malutka,taka Tycia-Pycia i
        trochę zakręcona, cała rodzina jest przekonana, że ma koci Zespół Downa) i
        Bechemota (oczywiście od słynnego Bechemota z "Mistrza i Małgorzaty") vel
        Stokrota vel Poducha vel Bomba (od rozmiaru, bo się ostatanio w kilogramach
        posunęła). Są niemożliwe rozpieszczone przez moją Mamę i starsznie za nimi
        tęsknię, bo się z domu wyprowadziłam.
    • decitos Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.10.05, 13:12
      Mnie i tak najbardziej rozwalił Ugryź - pies ojca Karwowskiej z
      Czterdziestolatka :) Teraz już na psy mówię "ugryzie" :)
    • Gość: paulinapaulina Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:57
      a moje dwa kanraki nazywają sie Chelsea i Milan. Bo to i takie imiona, i kuluby
      piłkarskie ;-)
    • Gość: Kosseratti Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:01
      A moj pies wabi się Lopez
      • Gość: malina0726 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:45
        a moja kocia ma imię żywcem z Killera - Ryszarda III Waza..w skrócie Ryśka albo
        Rych ;)
        • Gość: garbata Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.cable.casema.nl 23.10.05, 18:13
          ostatnio zaslyszne:
          kot znajomego - Baruch
          jakiegos goscia blizej mi nieznanego - Satanislaw ;))))
          • Gość: maja Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:41
            a ja mam kotkę Brusławę Kangooro Stratocaster VII... w skrócie Brusia :) imię
            dostała po wokaliście Iron Maiden - Brucie Dickinsonie.

napisałam to przed chwilą a mi wskoczyło gdzieś w środku... więc jeszcze
            raaaz :)
            • Gość: mimi Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.chello.pl 24.10.05, 20:42
              miałam psa, który nazywał się Zbój, kiedyś na niego wołałam na ulicy a jeden
              facet sie ogladał przerazony, ze to na niego,
              teraz mam jorka, którego pełne imię brzmi Czardasz Papillion, ojcie c Fantazy
              Fangor, matka Atena z Polnych Kwiatów a tak na codzień Czaruś, Czarek...
              • Gość: Troll Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:25
                Ja miałem kiedys kocura, wolałem na niego Kefir (bo lubiał go jeść:P).
    • Gość: lilith1985 :)) Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.246.jawnet.pl 05.01.06, 15:26
      hehehe a moj chomik nazywa sie Świnka LOL moj kot Bidul bo jak sie przyblakal
      to byl taki bidul chudy ze az strach a moje psiaki jeden ten starszy Bigos a
      ten malutki ktorego ostatnio dostalam Melman heheheh na czesc zyrafy z
      Madagaskaru ;PP
    • Gość: helijo Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:20
      koty: Marian i Stefan :) z czego Stefan jest kocicą... ;)
      • Gość: jolkaa Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.futuro.pl 05.01.06, 18:33
        W latach 70 biegał u babci pies,BIGOS,potem ADIDAS:)
    • asiek101 Królik 05.01.06, 21:22
      Mój królik wabi się Bandzior
    • karola1982 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 25.02.06, 22:18
      a mój pies nazywa się Szczekuś
    • Gość: amelii Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.ghnet.pl 25.02.06, 22:32
      Słyszałam jak pewna pani wołała na swojego psa jamnika "Grafit". Inny znany mi
      jamnik nazywał się Warkocz. Znam też kotka o imieniu Dżarmusz (jest caly
      czarniuki) ale to chyba od nazwiska rezysera ;)
    • chani-nr1 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 26.02.06, 15:49
      a mój kotek wabił się Olaf, a psy - owczarki niemieckie: Rambula (miał być
      Rambo, ale okazał się Rambulą:D), Blejk (syn Rambuli) i obecny Hektor... Teraz
      marzy mi się kotek - i nazwę go Teo lub Tigerek:)
    • 123babajaga_patrzy Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 26.02.06, 19:35
      pies-Poniedziałek
      szczur-Ofelia
    • Gość: egata Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.aster.pl 26.02.06, 19:54
      Byliśmy w parku, pewna kobieta nawoływała :Artur, Artur.
      Myśleliśmy, że dzieciak, a zza górki wybiegł ...jamnik.
      • metalwrona Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 28.02.06, 20:24
        No... Ja troche tego w domu mam :).
        pies- Perła (Rura, Suk, Spieprzaj-stąd!)
        kot- Ziutek (Przyjaciel)
        szczur- Staszek (Ty-kretynie-jeden!!!)
        chomik- Cymbał
        mysz- Psychol
        :)
        • Gość: })I({ Misiaczek-Rysiaczek-Pysiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:20
          Mój pies ma w metryce Simba, na cześć króla lwa, ale niektórzy niezorientowani
          i tak mówią Sindbad. A tak naprawde to wszyscy znajomi mówią na niego Rysiek
          (na początku mówiliśmy Ryśku, na cześć Rysia z Klanu). Z resztą on ma mnóstwo
          przezwisk,każdy mówi na niego jak chce, np. moja koleżanka ostatnio: pikny
          Sebastian (na swoją sunie mówi zawżdyli, czy jakoś tak) :)Mój tata: Jeremi
          Mordasewicz (bo ma długą mordke). Najgorzej jak jesteśmy w parku, a ja z
          przyzwyczajenia wołam go: Rysiek, buraku jeden chodż tutaj,ale już! Zawsze w
          tym momencie rozglądam sie czy nie pojawi się jakiś prawdziwy Ryszard :)
    • Gość: cre 21 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.06, 20:08
      Moj kumpel jest posiadaczem dwoch psow. Pierwszy to Polmos, a drugi Kapsel.
      • Gość: Jagoda Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 01.03.06, 21:12
        Miałam kilka psów porzedni nazywał się Wojtuś(ale dostałam opr od moherówek z
        kościoła pod wezw.św.Wojciecha!!!!!).Wojtuś odszedł do psiego raju, teraz mam
        Kaprysa.
        Kotek, który się kiedyś do nas przyplątał nazywał się Walek.Waluś zechciał się
        jednak okocić.
        • Gość: kinga Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:43
          Pies Drops,sąsiedzi z klatki mają Tofika-obydwa rasowe kundelki.
          W klatce obok mini terier Afra i mini mops Lady (nie wiem, jak nazywają się te
          rasy), i taki rasowy szczeniaczek,ale nie wiem,jak się nazywa, pewnie Cezar,
          żeby pasowałdo koleżanek)
        • asik81 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 06.03.06, 12:00
          Mój bokserek też Kaprysek

Pozdrawiam
    • Gość: beata Po prostu Koleś (pies z Gdańska) IP: *.biotech.univ.gda.pl 02.03.06, 12:10
      • progressia Re: Po prostu Koleś (pies z Gdańska) 02.03.06, 12:21
        kotka mojej znajomej - POMPUCHA
        • natti_018 Re: Luis 02.03.06, 15:08
          Mój kocur nazywa sie Luis (po bokserze) hee :)
          • Gość: janek Re: Luis IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 02.03.06, 19:12
            Moje zwierzaki;
            kot -Bajzel
            pies wielorasowy-Kalif
        • Gość: Anka Nadav IP: *.ser.netvision.net.il 20.03.06, 16:54
          Od imienia wlasciciela cukierni/kawiarni w ktorej dostalam kota...:)
    • Gość: agoolka Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.136.174.246.netlan.bptnet.pl 02.03.06, 21:14
      moj kot nazywa sie Józef - przeszedl dluga droge do tego imienia, na
      poczatkubyl zuzia, do momentu odkrycia plci:)
    • betina_betina Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 02.03.06, 22:57
      heh... moj jeden kot nazywal sie KASIN! A mialam tez parke, brata i siostrzyczke i oni nazywali sie TINA i TURNER!
      • Gość: lindaevans Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 02.03.06, 23:04
        Kot sąsiadów- Mietek
        • mindsailor Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 03.03.06, 14:23
          pies sąsiadki - Bolszewik i suczka - Caryca.
          innego sąsiada pies - Honeker.

mój chomik śp. nazywal sie Dionizy:))
    • Gość: farcik_bezwonny Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: 199.67.203.* 03.03.06, 15:15
      TAXI - pies znajomego.
      Fajnie jest jak go wola na caly glos w parku - "Taxi, taxi"!!!
    • kobietek Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 03.03.06, 16:13
      Psy: Remont (nabyto go w czasie remontu i tak mu zostało) i Kufel. Kot Gagarin.
    • sandra1301 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 04.03.06, 00:02
      Mój pies zwie się Student, a to dlatego że znalazłam go na terenie miasteczka
      akademickiego w swoim mieście.
      • Gość: megan Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:10
        A mój Kanis = canis (łac), pies
    • Gość: sti Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:55
      żółw Franuś! :-)
      • Gość: asia Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.phlapa.east.verizon.net 05.03.06, 21:18
        Moj pies - BAPLAG (i kto by zgadl, ze to z pierwszych liter imion w mojej
        rodzinie;) Bratus[brat], Asia[ja], Piotrek[brat], Leszek[tata], Ala[siostra],
        Grazyna[mama]) Moj i mamy pomysl;)
        • Gość: mary Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:38
          a mój pies nazywał się Żeton.
          Następny jakiego będę miała będzie miał na imię Rubik, a jeśli suczka to Kostka.
          Kiedyś też podobało mi się imię Klakson albo Kibic.

pozdrawiam
          mary
      • salwatorka Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 14.03.06, 23:04
        miałam psa o imieniu Buzek (bez żadnych aluzji politycznych - po prostu był
        podobny do byłego premiera), wołaliśmy na niego w skrócie Buzio :) Mój kolega
        miał pieska - sarenke, takiego małego gołego co sie zawsze trząsł jak g.... w
        trawie - nazwał go rzeźnik. Znam gościa który nazwał psa "ziom" :) po prostu
        bosko było jak wrzeszczał przez całą chatę ZIOOOOOOM :D
        • magdaksp Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 16.03.06, 21:47
          nie wiem czy to imie jest jakies dziwne ale moja kotka ma na imie brawurka.kto
          ma dzieci(ja nie mam poprostu jestem fanka tej bajki)ten wie ze to imie jednej
          z atomówek:)ale dla kota bardzo ładne.niestety bajki i bójki narazie nie bedzie
          bo mój chłopak sie nie zgadza:)
    • bejbe_bejbe20 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 17.03.06, 00:46
      kumpeli kotek- FOTELIK
      kumpla kotek- BAJZEL
      • k-a-s-i-e-k Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 19.03.06, 16:16
        mój psiak wabi się PAGAJ

dostaliśmy go od znajomych z którymi się zapoznaliśmy na przystani i
        żeglowaliśmy razem ;]
        • tyka444 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 19.03.06, 16:25
          moj kot wabil sie "kocie mój" i tylko na to reagowal:)))
    • Gość: norsk_skogskatt Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 19.03.06, 18:44
      mieszkał kiedyś pod Genewą kot o imieniu Mickey (od myszki Miki) i miał
      chyba z tego powodu kompleksy. W letnim sezonie idmawiał przyjmowania kociego żarcia
      i żywił się wyłącznie myszami, co kończyło się problemami gastrycznymi i weterynarzem.
      Znałam też kiedyś psa chow chow pod imieniem Tukidydes ? właścicielem był b.znany prof. filizofii
    • nane1 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 20.03.06, 17:14
      sasiad ma 2 psy, jeden wabi sie Halo drugi Slucham
    • Gość: jana Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:50
      Nasza sunia nazywa się Funia,ale w domu najczęsciej mówimy do niej
      - krówencja ( bo jest ciężka i trudno ją zrzucić z kanapy )
      - sznupella ( bo ciągle biega z otwartą paszczą i patrzy co by tu ugryźć)
      - zelda ( gryzelda ) jak wyżej :)
      a pies siostry w papierach Bono - w domu Ogon.
      • Gość: xxx Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:12
        Pies mojej serdecznej koleżanki - Spaślak :)
    • Gość: mmm papużka Kadłubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka