Dodaj do ulubionych

studia na ukrainie

IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 21:03
hej Wam, obiło się komuś z Was o uszy o studiach na ukrainie? trochę poszukałem w sieci i znalazłem kilka źródeł z informacjami, ale nigdzie nie ma takich przydatnych informacji do życia już na miejscu, tak jakby tylko chcieli zedrzeć z nas kase... ;/
póki co do ulubionych dodałem sobie tylko te dwie strony

studiaukraina.blogspot.com/ i www.medycyna-na-ukrainie.pl/
czekam na info, dzięki! :)
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: studia na ukrainie 10.07.12, 09:57
      nie to forum ale a propos studiow medycznych, moja kolezanka robila staz z dziewczyna ,ktora studiowala medycyne na ukraine,.Medycyne zaczela w wieku 17 lat-tam wczesniej zaczynaja i studiowala ja przez 4 lata. mowi ,ze poziom tych studiow jest dosc niski ,do tego stopnia ,ze np. ucza sie o lekach stosowanych przy chorobach serca ,ktore w Polsce wycofano jakies 30 lat temu...ze wzgledu na ich szkodliwosc..
      • prze-mcio Re: studia na ukrainie 10.07.12, 14:18
        o kurcze, poważnie? a wiesz może na jakiej uczelni to było? Czytałem o Lwowie i Iwano Frankowsku i podobno tam jest dobrze. nie wierzę, że jest tak źle przy płaceniu takich pieniędzy :O poszukam jeszcze trochę informacji, póki co czytam tego bloga: studiaukraina.blogspot.com/
        • misiania Re: studia na ukrainie 10.07.12, 15:50
          O nasz stary znajomy lansiarz, czyli prze-mcio. nie gupio ci tak udawać, że studia na Ukrainie to dla ciebie pasjonujący temat?
          • Gość: przemas Re: studia na ukrainie IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 17:25
            kiedy ja się poważnie pytam :)
    • Gość: TREW Re: studia na ukrainie IP: *.5-1.cable.virginmedia.com 02.08.12, 17:28
      po skonczeniu studiow dostaniesz dyplom do reki i pojdziesz z nim do domu , jeden dzien sie pocieszysz a potem odkryjesz, ze dałes sie nabrać.jak samo przysłowie mowi co tanie to drogie tak jest i wtym przypadku..CIESZYSZ SIE KIEDY CHODZISZ NA ZJECIA W BIAŁYM FARTUCHU..ALE KIEDY SKONCZYSZ ODKRYJESZ ZE CZAS KIEDY CHODZIŁEŚ W UBRANIU LEKARZA SIE SKOŃCZYŁ ..BO TEN DYPLOM NIE JEST NIGDZIE WAZNY-UZNAWANY NAWET W AFRYCE!I NAWET DZIEKAN BAJERUJE ZE Z TYM DYPLOMEM ŁATWO A W AMERYCE NAJŁATWIEJ...TYLKO ZE USMLI MUSISZ ZDAĆ..CZYTLI OD 1-6 ROKU TO CO SIE W AMERYCE UCZA.I W POLSCE TEZ MOZESZ PRACOWAC JAK ZDASZ NOSTRYFIKACYJNY EGZAMIN, STAZ A NA KONCU LEP TO DOSTANIESZ PRAWO WYKONYWANIA ZAWODU..
    • prospectmed Re: studia na ukrainie 05.02.21, 03:50
      Studia medyczne na Ukrainie w języku angielskim mogą okazać się strzałem w dziesiątkę. Dyplomy ukraińskie od dnia 1 styczna 2021 roku nie wymagają już nostryfikacji. Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę:

medycyna-ukraina.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka