jan_stereo 06.05.13, 19:18 tylko zebys mi Imek nie zlamal danego slowa i nie wysadzil tego foruma tutaj, w zamian pomoge ci je rozkrecic skoro sie wypisalem od lutego i dingiego. niech im seks lekkim bedzie ;D Link Obserwuj wątek
shachar Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:28 Jasiek?! Daj się rzeczom dziać..bądź trochę polityczny Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:32 a te 'rzeczy' to jakie konkretnie, ze tak powiem ? ps. polityczny to ja sie staje tylko w towarzystiwe Fleuret he he Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:42 lola165 napisała: > Jasiek?! cos zrobil? > oddales forum? Oddalem Lutemu skoro tak skomplal co 2 dni (chcialem aby nim troche pozarzadzal, ciekawy jak to zrobi), ale tenze jest dosc malego formatu osobnik i szybko podal je do dinga (co w sumie przewidzialem przekazujac). Mnie to nawet pasuje, tamto miejsce zaczelo cuchnac zgnilizna i psychiczna degrengolada dingiego z lutym. Chcialbym wiec aby to forum tutaj stalo sie naszym wspolnym miejscem napierdalanek, takich na nowo he he czuje wewnetrznie ze bedzie tu duzo ciekawiej i swobodniej. Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:47 a to normalne, ze sie rozkreci skoro ja tu bede pisal, skromnie mowiac ;D Link
shachar Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:50 Słucham? Być może, ale tylko jak ja się dopisże do twojego wątku , hehe Link
lola165 Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:47 jan_stereo napisał: > tylko zebys mi Imek nie zlamal danego slowa i nie wysadzil tego foruma tutaj, w > zamian pomoge ci je rozkrecic skoro sie wypisalem od lutego i dingiego. niech > im seks lekkim bedzie ;D w razie czego przekaz Jasiowi) Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 19:53 wpierw forum musi byc na szczycie, dopiero wowczas Imek zostanie wydany na pokuszenie ;")) Link
lola165 Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:03 o ja piee...le, Dingi teraz jak Macbett. ale ten co go Ionesco napisal. Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:07 niektorzy maja silna potrzebe dokonczyc zywota na starych pieleszach, moze u niego podobna wystapila reakcja hormonalna... Link
shachar Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:08 Good for him Zajmijmy się bardziej radosnymi aspektami forumowania. To mówisz Lolcia, że na orientację cie nie wpuścili? Ale datę rentgena wyznaczyli, a potem wpuszczą, no nie? Link
lola165 Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:18 tak, takie radosne ze az bolesne. rentgena mam sprzed siedmiu lat i nowego robic nie bede. unfortunately, dopiero jutro moge go wyrwac z medicalu. a i jeszcze ten belzebub mi mowi, ze jak siedem lat temu bylam ok, to nie znaczy ze teraz jestem. moglam sie zarazic gruzlica w kraju gdzie juz nawet nie szczepia bo teoretycznie gruzlicy nie ma. ale jednak moze byc. nie wiem, gosciu od szkolen w szpitalu dzisiaj rano mi powiedzial, ze orientacja jest raz w miesiacu i ze oni mnie jaks inna droga przeszmugluja na poklad. Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:24 witaj w klubie, u mnie tez takie rentgenowskie fotki przywiozlem z wakacji... ps. moze byscie opisaly jak tam dziala sluzba zdrowia w usiech, bo cos czuje ze to ciekawe mogloby byc, tak patrzac na zagajenie o przeszmuglowaniu ;') Link
lola165 Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:36 nie wiem co on mial na mysli, moze mi kaza w masce latac. tyle tylko, ze oni mi juz caly szpital tydzien temu pokazali. dokladnie, wlaczajac sale z chorymi.ale juz nie wszczynalam awantury na dobry poczatek kariery. poszlam sobie, zwlaszcza, ze mi sie tak nie chcialo za bardzo orientowac dzisiaj. Link
lola165 Re: kilka farmazonow 08.05.13, 00:23 no wyrwalam rekord gruzliczy, dostarczylam i sprawa zalatwiona. oczywiscie z tym przeszmuglowaniem mnie na poklad chodzilo o obejscie orientacji, nie szczepien. rozumiem, ze ktos, czyli JA (wyglada, ze chyba sie bardzo ciesze jednak nie?) bedzie mieszal kroplowki, i dodatek w postaci pradkow malo wskazany. no wiec juz ustalono, ze zrobimy mala, prywatna orientacje i zaczynam od przyszlego tygodnia. hurrra!!! Link
shachar Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:27 Nie no, chyba trzeba będzie zrobić nowego. 7-letni trochę stary jest. Link
lola165 Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:39 ta. a Nowym Jorku maja jeszcze jeden, sprzed 15 lat. i jak bym sie tak uparla, to pamietacie? w Polsce co roku chyba trzeba sie bylo przeswietlac. moge matule pognac, moze wygrzebie z zaswiatow moje rentgeny. a swoja droga, to u ojca w ten wlasnie sposob wykryli raka pluc. o ja nieszczesnaaaa Link
shachar Re: kilka farmazonow 06.05.13, 20:45 Robisz rentgena. Ten rentgen nic nie wykazuje. Koniec. Nie panikuj. Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 07.05.13, 19:34 jan_stereo napisał: > tylko zebys mi Imek nie zlamal danego slowa i nie wysadzil tego foruma tutaj, w > zamian pomoge ci je rozkrecic skoro sie wypisalem od lutego i dingiego. niech > im seks lekkim bedzie ;D *** nie wysadze, obiecaluje .... Link
shachar Re: kilka farmazonow 10.05.13, 15:28 Imuś, ja też mam wierszyk o kocie pt. kocie dynamo ruch posuwisty elektryzuje puch i rozjaśnia/przygasza oczy to tyle na razie. Link
shachar Re: kilka farmazonow 10.05.13, 16:35 I następny , z cyklu 'Grafoania nasza codzienna' pt. Język kota Język kota, poliglota, szorstko-gładki, intencję zamota, zrobienia z mych palców jatki. Bo kot liże liże liże liże moją rękę, żeby na sam koniec ugryźć. Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 10.05.13, 17:13 buahahahahaha, kochanie ... wierszy nie dla ciebie pisanie juz ty lepiej tego kocura potraktuj swoja "camera obscura" ... Link
shachar Re: kilka farmazonow 10.05.13, 17:23 0) chyba masz rację, ale jak mnie najdzie, to jeszcze coś skomponuję. Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 10.05.13, 17:28 praktyka mistrzem czyni wiec bierz olowek do reki i pisz chocby o dupie maryni Link
shachar Re: kilka farmazonow 10.05.13, 17:41 to zróbmy kompetyszyn na forum na 4 linijki na razie,rymy dowolne. Może określony temat? Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 10.05.13, 17:44 ok, przystepuje ... temat ? np. "widok z mojego okna ..." Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 10.05.13, 18:18 dobrze, ty mysl a tu moja proba: " w obiektywie mojego okna szkolny autobus dwojka smykow z tornistrami wiekszymi od nich samych wdrapuje sie ... zimno flagi i drzewa czekaja konca maja ..." Link
shachar Re: kilka farmazonow 10.05.13, 18:02 To może tak: Z mojego okna widzę mnie, mnie , mnie okiem patrzących na mnie mnie mnie Za każdym razem nie wydaje mi się ,mnie, mnie Ze są dla mnie dobrzy dla mnie dla mnie. Link
lola165 Re: kilka farmazonow 10.05.13, 18:06 świetne. a ja mam take. a i jeszcze milosc do psa wplotlam. siedze przed oknem jak dupa wołowa bo nie mam nic lepszego do .....cos tam cos tam i moj pies tez siedzi kolo mnie. Link
a_iii_ty Re: kilka farmazonow 10.05.13, 18:19 sweet !!! dziewczyny, wy nastepne Emilki Dickinson albo Poswiatowskie ..... Link
elissa2 Re: kilka farmazonow 10.05.13, 22:31 Śliwa sośnie zazdrości smukłości Rywalizując bielą się okryła Ponad godzinna ulewa wszystkie płatki zmyła W nocy w głosie szarego słowika słychać było nuty zdziwienia Link
jan_stereo Re: kilka farmazonow 10.05.13, 20:40 ja tez moglbym pisac wiersze, chyba...zastanowie sie jeszcze :') Link