feelek Re: Najgłupsze teksty piosenek 14.03.22, 16:08 Takie coś, co w refrenie ma:. .. " Aj law ju cię" .. mogło tam być: ...Pije mnie podeszwa w lewym bucie, aj law ju cię, aj law ju cię aj law ju cię... .. ... Luń mnie powiadziałaś, to ja: lu cię, aj law ju cię, aj law ju cię, aj law ju cię.... .. ... me uczucie do cię jest jak w hucie... ...aj law ju cię, aj law ju cię, aj law ju cię... .. ...tam na prawdę tak jest... ciekawe czy autor zauważył, że jego tekst jest: "...ja kocham cię cię..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENEK Re: Najgłupsze teksty piosenek IP: *.30.44.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.22, 07:29 A ja najgłupszy tekst uważam WTEDY PRZYLECIAŁ MÓJ DOBRY PRZYJACIEL KIEDY LĄDOWAŁ JA JADŁEM KANAPKE Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 11.04.22, 19:33 Jadwigo wróć, bądź ze mną znów Ubrana, bądź też nago Ty moja Lady Gago www.youtube.com/watch?v=3qGj-XEsR50 Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 27.05.22, 08:19 Kupię szampana i będę tym sikać (Mr Polska - "Złote Tarasy") Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 09.07.22, 20:33 Szukam dziewczyny, która będzie naturalna, nieskazitelna jak woda mineralna (Majkel & Sequence) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 22.07.22, 13:01 We łebie mi się ebie www.youtube.com/watch?v=-w2htpSSv0Q Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 10.05.23, 14:26 Najnowszy przykład "tfurczości" naczelnej grafomanki RP, niejakiej Sanah. To coś już się, o zgrozo, staje przebojem: Marlboro palić chciał W moim aucie Fora ze dwora baj baj A w głowie tylko miał Śmieciowe żarcie Fora ze dwora baj baj Dziś czeka mnie rejs Uczę się od Kolumba I do tego ta zumba, zumba Chociaż długo hardkorowo padał deszcz Dzisiaj wiem, że to nie dramat tylko skecz sanah wylej znowu morze łez Na Titanicu (to taki statek) Miód, marcepan, kwiatów cały pęk W bagażniku... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 10.05.23, 14:32 Z utworów popularnych w ostatnim czasie dodałbym jeszcze: "zapraszamy na premierę szklanych butelek" Dawida Podsiadło oraz "zatańczę w piekle z aniołami" Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 04.01.24, 08:38 Ostatnio w radiu często leci przebój Darii Zawiałow, w którym słyszę coś takiego: "każde azjatyckie stopą wynagradza"... Ciekawe, o co tu może chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Najgłupsze teksty piosenek 12.01.24, 00:48 Można je znaleźć w poniższych, fantastycznych, aczkolwiek nie beznadziejnych piosenkach: www.youtube.com/watch?v=mU6s2pNHm_I www.youtube.com/watch?v=xWIO_ibvRuI www.youtube.com/watch?v=DzwO6NNwyWc www.youtube.com/watch?v=4ThEg1s1qq0 -- 14:30 -> Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 18.01.24, 11:14 Najnowszy przebój Lanberry - po prostu grafomania w czystej postaci: Chyba zaryzykuję, bo coraz lepiej umiem w to Nie mam zegarka, liczy się już tylko to Że na full zatankuję i z tobą wyloguję Życie to trasa, a ja szeryfem lewego pasa Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 10.02.24, 13:42 Staję się potworem, bo wtedy czuję, że choć jestem tak naprawdę nie ma mnie, to dzięki temu mogę na stary rower wsiąść, zamieszkać w kamienicy, nie myć rąk (Dawid Podsiadło "Trofea") Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 18.02.24, 16:27 Jesteś moja, a ja Twój Będziemy wozić gnój Jesteś moja, a ja Twój No, będziemy wozić gnój (Magik Band) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 17.04.24, 18:36 Takie coś ostatnio leci na okrągło w stacjach radiowych. Trzeba przyznać, że refren chwytliwy, ale tekst to porażka. Oto refren: A jak polecę w dół Ty mnie, miła, ratuj! Ty mnie, miła, ratuj! Ty mnie, miła, ratuj! A dobrze nastrój mnie znów Ladidaj, ladida-di-daj, gitarrra! Ratowałaś mnie już tyle razy bez słów I najlepiej wiesz tu ile znaczy ten ból Reszta ne rozumiju jak Ty Szczególnie to "ne rozumiju", które jest tytułem utworu, to kompletny bełkot. Zastanawiam się, w jakim to jest właściwie języku? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze teksty piosenek 13.09.25, 22:21 Mirella Puchowska - Airplane Mode: Too late, baby, I'm gone Nie odbieram – airplane mode Too late, baby, you lost To nie było true love, Too late, baby, no chance Nie kupuję twoich słów, babe Mówisz: „I can change!” Ale dla mnie – the end. Jak dla mnie, totalny bełkot. Ani to po polsku, ani po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś