Gość: sawojski Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:47 - No i jak ci się żyje? - pyta znajomy z Niemiec - Ach, nie mogę narzekać - odpowiada Kowalski - A jak zarobki? - Też nie mogę narzekać. - A becikowe? - Ależ... nie mogę narzekać. - A prezydent, rząd? Sprawdzają się? - Nie mogę narzekać. - No właśnie, dlatego uciekłem za Odrę - odpowiada Niemiec - bo tutaj można narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:09 Chuck Norris głosował na Tuska :] - to czemu wygrał Kaczyński? - Bo w Polsce nawet Chuck Norris nie ma wiekszych wpływów niż Ojciec Rydzyk :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcc Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:25 majweski.show.rydzyk.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:40 Majewski jest THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 12.03.06, 15:36 A gdyby tak zmienić "Chuck Norris" na "Ludwik Dorn" ... - Ludwik Dorn dowiedział się wczoraj że nie rządzi lekarzami. Lekarze ze strachu sami mu się podporządkowali. - przed rozmową z Dornem redaktor(ka) musi założyć pieluchę, a najlepiej dwie; - Dorn posługuje się telepatią, a ponieważ tylko on ma taką umiejętność, musi też używać aparatu mowy, co czyni niechętnie; - Morozowski z wdzięczności, że Dorn nie skrytykował jego oprawek zagłosuje w najbliższych wyborach na PiS; - Chuck Norris zabija półobrotem - Dorn półspojrzeniem; - Dorn nie mówi, on patrzy a jak mówi to już mówi; - Po objęciu przez Dorna MSWiA policyjne polonezy ze strachu zaczęły doganiać corvetty; - Kiedy żona Lota odwróciła się w stronę Sodomy i Gomory zobaczyła Ludwika Dorna. - Liczby porządkowe przy imionach francuskich królów oznaczają stopień zbliżenia się do doskonałości Ludwika Dorna Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 12.03.06, 16:20 Donald Tusk i Jarosław Kaczyński mieli zderzenie czołowe. Z jednego rozbitego auta wysiada trochę potłuczony Kaczyński, z drugiego Tusk z kilkoma siniakami. Kaczyński mówi: "To cud, że żyjemy". "No właśnie - to musi być znak, żebyśmy się wreszcie pogodzili" - dodaje Tusk. "Tak, koniec waśni między nami" - zgadza się Kaczyński. I wyciąga piersiówkę, mówiąc: "Napijmy się, żeby to uczcić". Tusk wziął butelkę, pociągnął kilka łyków i oddał Kaczyńskiemu. Ten nie napił się, lecz zakręcił butelkę i schował. "No co ty?" - pyta Tusk. "A ja poczekam, aż przyjedzie policja!" - odpowiada Kaczyński. To Chuck zadecyduje czy będą wybory, dlatego Kaczyński nie umie podać terminu.To Chuck zadecyduje czy będą wybory, dlatego Kaczyński nie umie podać terminu. Aktualności prasowe: "Powstał nowy zespół rockowo-prawicowy, ich charakterystyczne chechy to fryzura na jeża i kamasze. Nazwa zespołu - The Doorns." "TVN24 zatrudnił 3 psychologów. Dlaczego? Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że to z powodu coraz częstrzych wizyt min. Dorna w studiu, po których niektórzy prezenterzy nie mogli dojść do siebie." Kiedy Dorn uprawia seks z mężczyzną, to nie znaczy, że jest gejem. Po prostu kobiet zabrakło. Dorn uciął wszelkie dowcipy na swój temat. Jednocześnie uciął trzydziestu siedmiu dowcipkujących. Dornowi zawiesił się kiedyś Windows. Na szubienicy przed MSWiA Liczby porządkowe przy imionach francuskich królów oznaczają stopień zbliżenia się do doskonałości Dorna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatka Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:27 Nie wiem czy ten już był, bo nie przeczytałam wszystkich: Dlaczego Polska ma najnowocześniejszy rząd na świecie? Bo jest sterowany przez radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaico III Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:31 O tym sie nie mówi: - Dziewiaty Pasazer "Nostromo" nazywal sie Ludwik Dorn. Zalatwil osmego i dlatego wiemy co tam sie dzialo; - Kiedy Hillary i Tenzing staneli na szczycie Mt Everestu znalezli tam tabliczke z napisem "Ludwik Dorn tu był"; - Transmisja z Księzyca była opozniona o kilka minut bo okazalo sie ze Dorn tam już był; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konowal Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:40 - Czy ktos doliczyl do nieskonczonosci? - Tak Ludwik Dorn. Dwa razy - za drugim razem liczył od minus nieskończoności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) a ja myślałęm że to Marcinkiewicz jest Chuckiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:10 wszędzie go pełno, w jkazdej TV, radio, gazecie no i ma czas na rządzenie, słuchanie, podpisywanie... istny superman Odpowiedz Link Zgłoś
kikers77 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 12.03.06, 17:32 No kawał jest świetny, brecham się jeszcze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:41 Śnieżka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzić, czy to, co o nich mówią jest prawda, tzn. Śnieżka najpiekniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytać o to zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadełka wychodzi Śnieżka i się cieszy: - Hurra, jestem najpiękniejsza! Potem kolej na Herkulesa: - Hurra, jestem najsilniejszy! Na końcu wychodzi Quasimodo: - Ku..! Kto to jest ta Kaczyńska z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
rudewredne Re: Co oznacza skrot PiS ? 14.03.06, 15:46 Sorki za szybko poszlo Podpie.. i Slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coto Re: Co oznacza skrot PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:55 Potwory i Spółka. Tyle razy było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Co oznacza skrot PiS ? IP: *.lodz.msk.pl 24.03.06, 14:49 Prowizje i Stołki Partia Interesów Stolicy LPR to: Ludzie, Patrzcie, Rydzykowcy albo Liga Pachołków Rydzyka PO: Pensje Obniżymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:50 Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy. Jarosław Kaczyński robi to samo. Na palcach jednej ręki. Teoria ewolucji nie istnieje. Tylko lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwolił żyć. Na polecenie Jarosława Kaczyńskiego. W domu Chucka Norrisa nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi. Jarosław Kaczyński nie przechodzi przez ściany. One się przed nim rozstępują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaico III Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:33 Dober! Znalem to tylko w wersji z Ludwikiem Dornem ktory chyba coraz wyrazniej prezentuje sie polski odpowiednik Ch N ;-) A to nowe dowcipas z Sieci: - Jak Ludwik Dorn chce uzdrowic Służbę Cywilną? Wstąpić do niej - To dlaczego urzednicy SC tak sie boja? Bo Dorn może nie przejśc egzaminu kwalifikacyjnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talk_Talk Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: 62.233.201.* 16.03.06, 08:40 Kilka przypowiesci z Seici o niesmiertelnym L Dornie: - Kto na okrecie Kolumba pierwszy dostrzegl lad? Ludwik Dorn - Jak naprawde nazywal sie czlowiek w zelaznej masce? Nie wiadomo bo prawde zna tylko L Dorn - Geothe na lozu smierci mial powiedziec "Wiecej swiatla". Tak naprawde powiedzial "Wiecej swiatla ale Mniej Dorna" - Jak NAPRAWDE brzmialy pierwsze slowa Stanleya ktory odnalazl Livingsone'a w dzungli afrykanskiej "Przepraszam Pan Ludwik Dorn jak mniemam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzia Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:26 Wykoleił się pociąg wiozący posłów PiS z "przystawkami". Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki i śmigłowce. Gdy przybyli okazało się, że nie ma żadnych ciał. Szef ratowników pyta okolicznych mieszkańców: - Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu? - Pochowalim. - Wszyscy zginęli, co do jednego? - No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam, panie, politykom PiS wierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brbara Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:58 Jak nazywają się pięści Chucka Norrisa? Prawo i Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werehere Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:36 Chuck Norris zamówił big maca w Burger Kingu. I otrzymał. Jarosław Kaczyński nie musi niczego zamawiać. Energię czerpie z kosmosu. Niektórzy noszą koszulki z Chuckiem Norrisem. Chuck Norris nosi koszulkę z Jarosławem Kaczyńskim. Nie od razu Kraków zbudowano? Chuck Norris zbudował. Dostał takie polecenie. Od Lecha Kaczyńskiego. Jarosław Kaczyński nie zajmuje się takimi drobiazgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Ile jest kawałów o Kaczyńskich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:35 Ani jednego. To wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Ile jest kawałów o Kaczyńskich? IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 21:05 Noc.Nawalony jak autobus Kaczyński wali w uliczną latarnię i wrzeszczy - otwierać! Podchodzą policjanci - czy coś się stało panie prezydencie? - stara nie chce mnie wpuścić do domu, walę i walę i nic. -a może tam nikogo nie ma?- pyta uprzejmie policjant, rozumiejąc niedyspozycję głowy państwa - Jak to nie ma? Przecież się świeci na górze!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setra Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:22 W wywiadzie dla "Faktów", jedna z działaczek LPR powiedziała, że naocznie przekonała się, że interes Kurskiego jest w stu procentach polski. . . . Niestety, polski interes Kurskiemu zwisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:56 Pewien poseł z partii wiecie której. Zapragnął wyrwać się na chwilę z sejmowych pieleszy i poszedł się się zabawić z panienką. W dzielnicy uciech ledwie zatrzymał auto, zaraz podbiegły trzy panienki. - Ooo, popatrzcie! To pan poseł X. - Zgadza się, mała. Ile liczysz sobie za noc? - Jak dla pana, to tylko 100 złotych. - A ty? - posedł zwraca się do drugiej. - Jak dla pana posła tylko 50 zł. - A ty? - poseł pyta trzecią. - Panie pośle, jeśli pan podniesie mi spódnicę tak wysoko, jak podnosicie podatki i opuści majtki tak nisko, jak pensje, tu pana kutas podniesie się tak szybko jak ceny i będzie mnie pan pier..... tak subtelnie jak potraficie pier....ć cały naród, to będzie pan miał tę noc za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymes Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 09:37 Kaczyński ma rację: w Polsce nie ma wolnych mediów - żaden dziennikarz nie odważył się powiedzieć: "Od Torunia nadciąga już druga zaraza w ciągu ostatnich kilkunastu lat." Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 19.03.06, 10:58 Czterech polityków dzieli się tortem imieninowym. Solenizant, polityk PiS, bierze do ręki nóż, długo myśli, po czym mówi: - Jest tyle wariantów, że muszę poradzić się brata. Głos zabiera polityk PO: - Ja mogę podzielić, jeśli solenizant przeprosi mnie za to, że zaprosił tego z Samoobrony. Na to polityk Samoobrony: - Taki mały tort? Widziałem drugi taki u Balcerowicza, niech nam go odda. I polityk LPR-u: - Po ile się składamy? Dzwonię do żony, czy już becikowe dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
anies81 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 19.03.06, 12:59 Aleje Jerozolimskie, korek olbrzymi, auto za autem stoi... Kierowcy między sobą podają sobie najnowszą informacje: - słyszałeś??Terrorysci porwali Kaczyńskiego, chcą za niego 100 000$, a jak nie to go obleją beznyzną i podpalą! I kierowcy robią teraz zrzutke... -Dobra, a po ile dają?? -No.. po 2,3 litry :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 20.03.06, 08:04 Dlaczego Jarosław dotychczas się nie ożenił? Bo brat zwinął mu najlepszą laskę. Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 21.03.06, 16:19 heheheh ale sie usmialam dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśnia Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:51 IV Rzeczpospolita Kaczorska No i Polska trafiła w kacze płetwy. Co będzie teraz? * Rzeczpospolita zmieni nazwę na: IV Rzeczpospolita Obojga Kaczorów, orła w godle zmienimy na kaczora z dwiema głowami, a Mazurek Dąbrowskiego zostanie zamieniony na "Kaczuszki". * Drugim obowiązującym językiem w RP będzie wkrótce kwakanie. * Na murach niektórzy zaczną pisać sprajem: "1945 - Hiroshima, 1990 - Windows , 2005 - Kaczyńscy". * Nowy prezydencki ośrodek wypoczynkowy powstanie w Górach Kaczawskich. * O kimś roztrzepanym będziemy mówić: "Wyglądasz jak kaczka na platformie. * Naukowcy szybciej wynajdą szczepionkę przeciw kaczej grypie. * W prasie będzie coraz więcej kaczek dziennikarskich. * Najmilszą pieszczotą słowną będą teraz: "Mój ty kaczorku" i "Moja kaczuszko". * Podniecony chłopak będzie mówił do dziewczyny: "Zrób mi kaczorka". * W kręgach towarzyskich stanie się popularne powiedzonko: "Kaczor kaczorowi dzioba nie przekrzywi". * Do kanonu polskich przysłów trafi nowe: "Człowiek człowiekowi kaczorem". * Osoby leczące się w szpitalach będą teraz sikać do złotych kaczek. * Nowego znaczenia nabierze sens legendy o brzydkim kaczątku. * Przy polskich drogach staną znaki "Uwaga nisko przelatujące kaczki". * Rosjanie złośliwie będą o naszym kraju mówić: "Kolos na kaczych nogach". * Złośliwi dziennikarze o żonie prezydenta będą pisać: "Kaczka dziwaczka". * Po usunięciu Balcerowicza złotówka będzie miała 100 kaczorków zamiast 100 groszy. * Najczęściej sprzedawanymi kwiatami w kwiaciarniach będą kaczeńce. * W wierszu Mickiewicza zamiast "Kobieto, puchu marny", teraz będzie: "Kobieto, puchu kaczy". * Jak za prezydentury Lecha Kaczyńskiego będzie się nazywać stress? - Kacze doły. * Jak Kaczyński mówi do żony, gdy ona za dużo mówi? "Zamknij dzób"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:06 www.joemonster.org/article.php?sid=5741 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.03.06, 22:13 Własnie oglądam L.K. na Polonii. Pozazdroscił opalenizny Endru L.? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_k Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 22.03.06, 16:41 Najmniejsze państwo w Europie Państwo Kaczyńscy tajne i poufne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: 213.155.185.* 22.03.06, 16:45 Kiedyś we Wrocławiu krążył kawał : "Jakie jest najbrzydsze państwo na świecie i padała odpowiedź - państwo Gucwińscy". Słyszałam najnowszą wersję : na odpowiedź "Gucwińscy" pada riposta : "już nie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.aster.pl 22.03.06, 20:33 Chuck Norris kopie się z koniem. Jarosław Kaczyński dyskutuje z Romanem Giertychem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:21 Dobre, cóż kot mu nowych butów nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razi Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:10 Gdy rzadzi PiS; "na złość władzy trzeba być pedałem" - Jerzy Urban Odpowiedz Link Zgłoś
bajgielek teraz o Premierze 23.03.06, 15:28 Lezy sobie Pan Premier na plaży i opala sie. Opala, opala a słoneczko na niego swieci. Opala sie, opala, a słoneczko nagle do Premiera mowi: "Halo Panie Marcinkiewicz, ch*j Ci z reform wyszedł!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.lodz.msk.pl 24.03.06, 14:44 jeden z kolekcjonerów fotografii żali się koledze: - wiesz, w moich zbiorach brak jeszcze jednego zdjęcia, za które oddałbym połowę życia. - co ono przedstawia? - wdowę po Kaczyńskim stojącą nad grobem Rydzyka Wiecie jaki zdjęcie zdobędzie nagrodę World Press Photo w 2006r? Zdjęcie Lecha Kaczyńskiego karmiącego łabędzie w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.lodz.msk.pl 24.03.06, 14:54 I jeszcze jeden Jest rok 2008r. Kryzys ekonomiczny w Polsce osiągnął szczyt. Przed Pałacem Namiestnikowskim kłębi się tłum głodnych, obdartych zdesperownych obywateli. Nagle w oknie ukazuje się prezydent Kaczyński. Elegancki garnitur (choć trochę wytarty na łokciach), fryzura, dobrany krawat. W tłumie zapada cisza. Wszyscy czekają co powie niekwestionowany przywódca narodu ostatnich kilku lat. Czekają na słowa nadziei i otuchy. Cisza jest taka, że niemal słychać bicie serc. I nagle z ust prezydenta padają długo oczekiwane słowa: SPIEPRZAĆ DZIADY! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamarias Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 24.03.06, 21:18 no to ja polecam www.opaska.pl gdzie są śliczne pomarańczowe opaski z napisem "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 25.03.06, 16:29 www.joemonster.org/article.php?sid=5762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasdefrance Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:13 ujawnili się !PiS = SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.crowley.pl 04.04.06, 22:25 Nie przyrównuj gówna do twarogu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:22 Z artykułu w "Polityce" Autor twierdzi, że nawet w przypadku bliźniąt jednojajowych dochodzi z czasem do zmiany równowagi między aktywnością genów z chromosomu X a aktywnością genów z chromosomu Y. Naukowiec stwierdza, że "Identyczna informacja genetyczna zawarta w dwóch jednakowych DNA klonów z biegiem czasu zmienia się więc i różnicuje niezależnie od siebie; dlatego genetyczne różnice istnieją nawet pomiędzy braćmi Kaczyńskimi. Z tych powodów każdy mężczyzna jest mężczyzną w nieco innym stopniu". www.innastrona.pl/news_pokaz.phtml?nID=2893 Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 26.03.06, 18:52 Kiedy będzie koalicja PiS-u z PO? Jak się Jarek od mamy wyprowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:41 II Urząd Skarbowy w Poznaniu. Urzędniczka strofuje młodego przedsiębiorcę: - Jak pan śmiał w rubryce "Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigs Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: 62.77.179.* 28.03.06, 18:13 do gory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: 213.17.239.* 29.03.06, 11:12 J: Ciemno wszędzie głucho wszędzie L: Co to będzie? co to będzie? J: Pamiętasz jeszcze coś z "Dziadów"? L: Yyyy... "spieprzaj dziadu" ! Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich 29.03.06, 14:51 Prezydent (?) Kaczyński nadaje odznaczenie bylemu prezydentowi (a wiecznemu wrogowi) Jaruzelskiemu!!! To co dopiero kawał bo Kaczyński nie wiedział że nadał mu odznaczenie haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:02 chuck norris potrafi trzasnac drzwiami obrotowymi, ale tylko Jaroslaw Kaczynski potrafi zaskrzypiec lozkiem wodnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafdeDuperr Re: Kawały o PiS, Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:51 Dlaczego Kaczyńscy nie byli internowani w stanie wojennym ? - - - Bo byli spoza "Układu" Odpowiedz Link Zgłoś