yabol428 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 03:14 Były już nazwy firm, ulic, knajp.... A jakie ciekawe, oryginalne nazwy zespołów muzycznych znacie? Mnie ostatnio rozwalił plakat zapraszający na koncert zespołu ZABILI MI ŻÓŁWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 09:36 zabili mi żółwia :))) mają fajny kawałek pt dezerter ....a w miasteczku gdzie kiedyś mieszkałem kumple mieli zespół ZGRAJA ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucciola Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.lodz.mm.pl 01.04.06, 11:15 Kombajn Do Zbierania Kur Po Polu Kuska Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.ghnet.pl 01.04.06, 13:26 Gość portalu: lucciola napisał(a): > Kombajn Do Zbierania Kur Po Polu Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek 40i30na70 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.06.06, 00:12 "Czterdziestu synów i trzydziestu wnuków jezdzacych na siedemdziesięciu ośletach" 40i30na70 www.czterdziestu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: 40i30na70 IP: *.range217-44.btcentralplus.com 13.06.06, 08:47 40 są zarąbiści. Grają muzykę z gat. chrześcijańskiej. NIezwykle energetyzujące utwoty, pogodne i wesołe. Używają wielu instrumentów, przeszkadzaczek itp... Czasem na scenie jest sporo muzyków. A do tego zespół, mimo tego iż jest już trochę znany, bierze naprawdę mało za koncerty. Grają dla idei grania i przekazywania czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 40i30na70 IP: *.net130.okay.pl 16.11.14, 23:19 Nie ma czegoś takiego jak przeszkadzaczki są przeszkadzajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa blada Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.08, 14:15 przecież to jest Kombajn Do Zbierania Kur Po WIOSKACH, debile!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.serv-net.pl 24.11.11, 10:54 Jeśli ktoś niepoprawnie napisał nazwę zespołu, nie musisz obrażać, człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemondropik ERIC Roberts & the Pussy Lovers IP: *.fqspl.com.pl / *.fqspl.com.pl 13.06.06, 08:44 myspace.com/eatsomemeal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weś to zgaś Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.c9.msk.pl 03.11.06, 19:47 weś to zgaś;)są tacy są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystoperek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:05 Zespol mojego znajomego ma ciekawą (inną?) nazwe... mianowicie "A Day In June" www.adayinjune.pl W dodatku całkiem ciekawie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 17:48 Nie wiem czy to "ciekawa (inna)" nazwa, ale podłączam się pod opinię, że całkiem nieźle wychodzi im to, co robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent law Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 13.06.06, 15:27 co w niej innego? kultowy projekt death in june prosperuje od 25 lat i naprawdę niektórzy zdążyli się z tego typu nazwą osłuchać. w dodatku wkurzają ludzi tylko tym zapożyczeniem (podobieństwem) - jadę sobie niedawno tramwajem, patrzę plakat na słupie - napis -d... in june, myśle "łooooo death in june przyjeżdża na koncert", szukam po necie - nic, następnego dnia patrzę na ten słup, a tam jakieś ogóry z Polski z podobną nazwą. ech... Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 13.06.06, 20:50 Blejn i reszta... :) fakt, fajnie grają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: 212.160.172.* 11.04.06, 14:44 Wredni Matkoje..bcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemondropik Eric Roberts & The Pussy Lovers IP: *.fqspl.com.pl / *.fqspl.com.pl 13.06.06, 08:35 myspace.com/eatsomemeal Odpowiedz Link Zgłoś
jajaneczek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 13.06.06, 09:01 Wzwód proboszcza Paprika Korps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:52 Dzieci krzywego Boga Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Magister z wycieta przysadka mozgowa 13.06.06, 10:09 pewnie juz nie istnieja ale nazwe mieli fajna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
17seconds1 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 13.06.06, 10:23 lalki kaliguli patologia ciąży trujące kanapki wc variaten house Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 13.06.06, 10:42 Taki Syf Że Aż Gnój - oczywiście punkowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.devs.futuro.pl 13.06.06, 11:32 nerwica natrectw, warszawska jazz-rockowa kapela:> Odpowiedz Link Zgłoś
gborek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 15.06.06, 19:10 pancerne rowery one million bulgarians formacja niezywych schabuff zlali mi sie do srodka mikrofony kaniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimbalist Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.21, 11:32 Pan Krok- dla punkowych, P. D. Rasta - dla reggowych, Dick Strapon - dla hardcorowych Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa96 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 13.04.11, 14:43 Fajne, oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 12:32 u mnie jest zespół Męczenie Owiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks igrek zet Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:17 Defekt Muzgó Cała Góra Barwinków De Łindows Los Prytos Kanalia Blade Loki Odpowiedz Link Zgłoś
iniesta Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 14:32 The Robales Arab on radar Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 14:44 Wściekłe Walenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 01.04.06, 20:19 W czasach gdy chodziłem do liceum, był taki zespół (chyba punkrockowy): NAUKA O G.Ó.W.N.I.E. Plakat informujący o ich koncercie wisiał kiedyś na oficjalnej szkolnej tablicy ogłoszeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echszty Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 01.04.06, 20:36 zgwałcili mi tatę potłuczony kaloryfer plebania (nazwa nasuwa błędne skojarzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaro1 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 02.04.06, 05:21 kurcze, jabol zabrałeś mi jedną nazwę, którą miałam podać ;) zespół szantowy "Pchnij w tę łódź jeża" kiedyś był zespół "Dżamble" - z Andrzejem Zauchą "Jipago" Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 02.04.06, 11:00 Mocz Tenora Zielone Żabki Zacier Nagly Atak Spawacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dal Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:21 Chlupot mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka131 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 15.06.06, 22:49 hehe...dobre są co po niektóre:) A co powiecie na NAPIŻDŻATOR! muzykę mają nie złą,a przynajmniej niektóre kawałki.a wszystkie nagrywane w piwnicy.zajżyjcie na stronkę to się przerazicie:):):):):)www.napiżdżator.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 21:00 konrads3 napisał: > The Bill debiutancki album nosil tytul: 'The Biut', a i sklad kapeli jest godny wspomnienia: Kefir, Soko, Mielony. dla chlopakow glebokie wyrazy szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 02.04.06, 15:02 One and only: Strzelające Naplety. I. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurka14 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 02.04.06, 15:14 Tokio Hotel :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrim Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:56 "mama, nie bij!" - oczywiście punk! Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 14.06.06, 14:19 aaaaaaaaa:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:45 Rebellious refrigerator (zbuntowane zamrażalki?) www.rebref.go.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.chello.pl 02.04.06, 16:16 Perfumowane Ch..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorulla Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: 188.33.44.* 05.09.10, 16:19 Luźne Poślady! Moja znajoma kiedyś tam grała, nie wiem, czy zespół jeszcze istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Słaby Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:48 Znany lubelski zespół: "Przeje.bane" (kropka dla automatu kropkującego) ale zwykle gra pod nazwą "Screwed up", żeby było ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
twosheeds Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 03.04.06, 11:08 Punkrockowe perełki: "Zbuntowany kaloryfer" "Garbate aniołki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.smstv.pl 05.04.06, 09:43 Siekiera, Sedes i Napie.rdalator - punk-rock'owe nisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentymentalny Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:01 Gość portalu: olo napisał(a): > Siekiera, Sedes Jarocin 1984! Sedes otworzył festiwal piosenką 'Wszyscy pokutujemy za to, że żyjemy' A Siekiera (w pierwotnym składzie i repertuarze) też nieźle namieszała To były czasy, panie dzieju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 21:21 > Sedes otworzył festiwal piosenką 'Wszyscy pokutujemy za to, że żyjemy' goraco polecam uwadze tekst tego wiekopomnego kawalka- zarowno rymy jak i skaldnie. uwaga: wrazenie, ze pierwsza zwrotka brzmi dokladnie tak jak druga nie jest mylne ! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 16.04.06, 20:39 Hehe, stare czasy się przypominają... Miałem wtedy 11 lat i pamiętam, jak w kronice filmowej (było kiedyś coś takiego, puszczano to w kinach przed filmami) był poruszony temat Jarocina i lektor wyraźnie zdegustowanym głosem wspomniał o tym, że występował zespół o nazwie Sedes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.elpos.net 13.06.06, 10:17 Sandalas- graja reggae Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 17.06.06, 12:29 a propos Siekiery, pewno ktos pamieta slynne" a Polska mecz przegrala! I co? Wku..eni jestescie? " z Anglia wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
elmumio Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 17.09.06, 02:37 Jaka Siekiera!Nie te lata zupełnie!To była GaGa!Znani wczesniej jako Zielone Żabki.Nieźle grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.gprs.plus.pl 20.11.07, 19:56 tak bylam wtedy w jarocinie gaga miroslaw malec z Jawora:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 25.05.09, 12:21 To nie Siekiera, tylko chyba tak jak koledzy piszą GaGa, kawałek był improwizacją czy też miał tytuł "Improwizacja", a chodziło o przegrany w tym dniu 3:2 mecz o mistrzostwo olimpijskie w piłce nożnej z Hiszpanią (olimpiada chyba 1992 r. w Barcelonie) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 25.05.09, 12:17 Sedes i Defekt Muzgó zrobili kiedyś wspólną trasę czy nagrali wspólną płytę, już nie pamiętam, i nazwali ją "Sedes Muzgó". Defektu miałem ładnych parę kaset, które, jak się wyniosłem do Wawy, moja mądra rodzinka wywaliła na śmietnik (z około setką innych). Btw: Rok 1991, lato, Kołobrzeg, plaża. Żar się leje, ludzie najchętniej zdjęliby majtki i zakopali się w śniegu. W tym momencie na plażę wtacza się 2 w skórach, w trupa nawalonych, i zapodaje na całe gardło: DESZCZYK PADA !!! NAGLE SŁOŃCE ŚWIECI !!! LUDZIE, PATRZCIE!!! Z DACHU GÓWNO LECI !!! (z piosenki DM pt. "Zesrał się gołąbek", dalszy ciąg brzmi "Nie uciekaj, mój przyjacielu, gó... w ciebie trafi, jak w nas wielu") Puściłem niedawno kumplom słynne nagranie "Windykator z Łukowa" (dostępne na youtubie), wobec czego padł pomysł nadania ich zespołowi nazwy "Przekręt Torby". Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 03.04.06, 11:27 The Presja Polucjanci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:43 Haratacze Akurat Ciemna Strona Pomidora A za mojej kadencji była taka kapela Sztywny Pal Azji. Fajnie grali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss s chszanowa Sztywny Pal Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:05 Pochodzi z mojego miasta (Chrzanowa) i nie jest dla mnie niczym niezwykłym;) Ale "Zabili mi żółwia" kładzie wszystko. A w okolicy mamy jeszcze lub mieliśmy: Śfider Anyy, Apetyt Architekta i Śnieżynki (młoda grupa nieźle rockowa;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: Sztywny Pal Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:23 Wiesz? Ja należę do pokolenia co się jeszcze na Jarocinie wychowało ;) Ale ,,Zabili mi żółwia'' też słucham. Dobrzy są. Słucham też Habakuka i Konopiansów i Blade Loki... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacyntaf Re: Sztywny Pal Azji 01.09.11, 10:32 Sztywny Pal Azji jest super i trzymają się dzielnie mimo upływu wielu lat ;) www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=257137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: No i jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:52 Ustęp Babciu Miejsca Brudne dzieci Sida Banda Puchatka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: southafrica Re: No i jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:39 Cloused ----klozet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: No i jeszcze... IP: *.torun.mm.pl 03.04.06, 23:56 Psotne Misie - w Lublinie była kiedys taka ostra kapela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: No i jeszcze... IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 21:43 > Brudne dzieci Sida z charyzmatycznym Patyczakiem na wokalu. i na gitarce. i wlasciwie w kazdej roli. godny polecenia kawalek: 'landryn, lepkie twe cialo, landryn, slodki twoj zapach..' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: No i jeszcze... IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 22:54 > Ustęp Babciu Miejsca ..coverami zaslyneli, a nagrali tez cos bardziej autorskiego ? w ramach pytania do pani prowadzacej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.04.06, 03:14 A z zagranicznych najbardziej rozbawił mnie kiedyś LAS KETCHUP. Gdy zobaczyłem plakat reklamujący ich płytę kilka lat temu, to pomyślałem sobie że to pewnie jakiś dowcip, bo niemożliwe żeby tak się zespół nazywał. A jednak okazało się że to rzeczywiście jest zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:10 Nic śmiesznego, jeśli zważyć, iż oryginalnie zespół składał się z trzech sióstr, córek pana Juana Munoza, muzyka znanego jako El Tomate. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_k Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.04.06, 09:25 Nie zapominajmy o zespole ZWIERACZ TAPIRA Odpowiedz Link Zgłoś
genek8 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.04.06, 09:32 the pojebs izba wytrzezwien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 00:42 >>jasiek_k o, to goście z mojego lo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.04.06, 13:56 Znane w trójmieście "Szybkie Banany" , "Mitch&Mitch" (patent polega na tym, że wszyscy czlłonkowie zespołu przedstawiają się jako Mitch) no i the best : kapela o której lata temu Orłoś w teleekspresie mówił : Dupa Ozyrysa , po interwencji stosownych władz odpowiedzialnych chyba za miejsce koncertu, czy prób, zespól przemianował się na "Pośladki Ozyrysa" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.04.06, 14:14 DICK4DICK Latającaa Maszyna do Szycia de Kaloryfers Hack and Frytke Cream Polo The Zievpierd The Koshers The The (zacna kapela) Franek jedzie do Holiłód (druga zacna kapela) Screwdrivers Dickhead Blowjob Jezus Chytrus Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 09.05.06, 21:23 O pamietam latającą maszyne do szycia, fcet grał smyczkiem na gitarze. Nie pamietam juz jak mu to wychodziło, ale wzbudział aplauz publicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.autocom.pl 11.04.06, 14:13 Na prawdę nie często kapelkę mitch&mitch ludzie łączą z polską. a to jest polska kapela. jeden kawałek tej kapelki zaczyna i kończy rewelacyjny film "ciało". na występach też nieźle dają czadu!!! A co do dziwnych nazw kapel TPN 25 ( w której gra dr.yry). jeżeli nie wiecie o co chodzi to rzućcie okiem na kilka włazów do studzienek elektrycznych, telefonicznych...takie metalowe okrągłe na chodnikach i jezdniach. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 25.05.09, 12:25 "Ciało" uwielbiam i nie wiem, dlaczego w kinach przeszło prawie bez echa. Źródło inspiracji, czyli "Pulp Fiction", w porównaniu z "Ciałem" może się schować i to głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patbrat Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.bb.sky.com 25.03.07, 16:51 czesc, sklada sie tak, ze zalozylem 'dupe ozyrysa'(i przy okazji spiewalem w rzeczonym ansamblu). zespol nigdy sie nie przemianowal. na plakatach (ogolnopolski przeglad zespolow mlodziezowych ;))) zamiast 'dupy' wpisano 'posladki' - i tak zreszta zaczal sie byt medialny tego tworu. oprocz telekspresu ten zaiste zabawny news poszedl nawet w agence france press i serwisie agencyjnym reutera (oczywiscie jako michalek, zapewne pomiedzy czlowiekiem ktory pogryzl psa i czescioglowym cielakiem w teksasie). Wystarczajaco, aby wyrzucic mnie ze szkoly itp. nazwa wbrew pozorom ma sens i jej brzmienie bylo niezykle istotne dla calej sprawy (historia zbyt dluga na post, ale zawiera elementy spiskowej teorii dziejow, wystrzalu z aurory i plonacych domow w czasie rewolucji;) tak czy inaczej, sprawa dupy ozyrysa zakonczyla sie prawie dwuletnim postepowaniem sadowym, pierwszy zarzut to nawolywanie do zamieszek, finalny do zanieczyszczenie popmieszczenia przez rozrzucenie ulotek i znikoma szkodliwosc spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamatamie Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.elblag.vectranet.pl 27.06.10, 00:02 niejakiego Gustawa z DO znałam, gdy w New Sączu bywałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:31 Słyszałam o Niemytych Jeżach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośQ Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:36 Somgorsi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 10.04.06, 09:53 Z czaswó szkoły sredniej... Łoda łod łogórków Motylki Którym Powypadały Skrzydełka Na Skutek Zbyt Wielkiego Przyciągania Ziemskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szafir Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.stacje.agora.pl 10.04.06, 12:05 Swingin' Utters (Wiszące Cycki) Pokaż Cycki Oi! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 10.04.06, 11:46 Gnijące Kichy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guerilla Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.emea.corp.mccann.com / 217.153.97.* 10.04.06, 12:00 U mnie w mieście była - do dziś niezapomniana - "KUFAJKA RENCISTY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyla Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 19:51 a z jakiego miasta był ten zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 17.10.18, 14:50 to b. dobre: "A Z Jakiego Miasta Był Ten Zespół?" ... co grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentymentalny Dawne to czasy, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:02 Jarocin 1985 i 1986: Formacja Brudny Widelec Schizofreniczna Prostytutka Maria (oba grały na małej scenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Dawne to czasy, ale... IP: *.med.uni-heidelberg.de 11.04.06, 14:36 przewroc sie na cyce lala w krakowie taki bend byl Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Dawne to czasy, ale... 16.06.06, 16:38 toż właśnie o nim pisałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentymantalny Re: Dawne to czasy, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:38 I jeszcze dawny Jarocin, ale tym razem zespoły z tzw. gdańskiej sceny rockowej: Szelest Spadających Papierków Pancerne Rowery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: 143.225.229.* 11.04.06, 14:54 Hello everybody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bababa Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:06 płytke kapeli "rich kids on lsd" ostatnio widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@!Q Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: 81.* / 81.210.32.* 11.04.06, 18:34 The Rydzyks Łysa Dupa Szympansa Gnijące jaja Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 14.06.06, 10:49 gwoli scislosci - Brzytwa Oi!ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 21:57 to jest wlasciwie kategoria obejmujaca wiekszosc nazw kapel punk rockowych;) z nie wspomnianych jeszcze: Zgon Nestora, Wlochaty, 100 tvarzy grzybiarzy, Rozkrock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.icpnet.pl 11.04.06, 23:09 ..przepraszam najuprzejmiej, a Kalesony Boga Wojny zostaly juz wyszczegolnione? bo zasluguja, niewatpliwie. z tych, ktorych artyzmu nie doswiadczylam, ale nazwy zapadly mi w pamiec: Krulik Rebeliant (maja chlopaki upodobanie do ortografow), Zemsta Nietoperza, Wiosny Luduff, Dziadoskie Wychowanie, Gacie Ciotki Heli, Natchniony Traktor, Picze ze Zbychowa, Wsteczne Muchomory Kubus Rozpruwacz (a byl numer o podobnym tytule autorstwa i wykonania Stvorkow), The Sabała Bacała Oj Odpowiedz Link Zgłoś
soul_to_squeeze Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 11.04.06, 23:21 > Rozkrock zapomnialabym- z tego samego polo punkowego nurtu: Golo dupce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:43 When The Dog Says No - genialna nazwa, w Krakowie była chyba ze 3 lata temu taka kapela, nie wiem czy dalej jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 16.04.06, 18:34 Moje ulubione... widziałam jakiś czas temu na przystanku plakat reklamujący duży koncert punkowy, na którym miał wystąpić m.in. zespół o nazwie: Rwała Kwiatki Dynamitem :D:D Urocze! No i klasyka polskiego punk rocka, czyli Sedes... niegdyś (V klasa) z kolegą uwielbialiśmy GŁOŚNO śpiewać ich piosenkę pt. "Zes.rał się gołąbek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 721 % Normy Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 09.05.06, 22:16 Heheh, a gitarowy RKD grał swego czasu (też na wiośle) w kapeli o szumnej nazwie 721 % Normy (wcześniejsza nazwa dla tejże kapeli, czyli Betonowe Koło Ratunkowe - niestety przepadła w demokratycznym głosowaniu). Ech, były czasy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1s9w2a3 Re: Pomocy !!!!! WAŻNE !!!!! 05.04.11, 19:31 Chciałbym żeby ktoś mi napisał piosenkę : Klub : Szczakowianka Jaworzno Stadion : ul. Krakowska Wrogowie : Victoria Jaworzno , CKS Czeladź , Podbeskidzie Bielsko-Biała Barwy : Biało-Czerwone (Wspomnijcie coś o każdym z wrogów( mogą być wulgarne słowa )może być coś o młynie.) Potrzebuje to na CZWARTEK ! Odpowiedz Link Zgłoś
keram17 Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych 05.01.10, 14:47 W Rybniku działał PROSEKTORIUM - wczesne lata 80'te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.cable.smsnet.pl 05.01.10, 16:48 www.youtube.com/watch?v=kHghml0sKZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ciekawe nazwy zespołów muzycznych IP: *.cable.smsnet.pl 05.01.10, 17:04 The Billa dzieci nie pamiętają pewnie:) Odpowiedz Link Zgłoś