Gość: kinga IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 10:17 www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php (przekopiowne z "mody") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) Re: Wierna fanka solary?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:03 Pieczony kurczak!! Śliczne! Na ulicy pełno takich. I jakie zadowolone! Zrobiły z siebie tosta, sama radość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambroka Re: Wierna fanka solary?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:28 SZOK! Czy ona nie widzi, że CIUT przesadziła! Ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upup hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:53 forum.o2.pl/temat.php?id_p=4796013&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza co w tym śmiesznego? 13.05.06, 13:57 popuszczanie moczu, jest taka choroba. robi się np. od wielokrotnego rodzenia, ale nie zawsze i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: co w tym śmiesznego? IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 13.05.06, 14:38 LO Matko Kochana-jakiz to skwaruszek pieczony! Dziewczyna mojego brata jest kosmetyczka i miewa czasami takowe pacjentki,skora az popazona,spieczona na max,dziewczyny ok.30-ki wygladaja na 40 i wiecej lat,placza w gabinecie,coby im buziuchne ratowac....a tu niestety.... Owszem,sa rozne zabiegi nawilzajace,odzywcze,ale jak juz wlokienka kolagenu+elastyny diabli wzieli,to niestety,niewiele da sie zrobic! DziewczynyPO DIABLA WAM TO! Odpowiedz Link Zgłoś
jacksparrow1 Re: co w tym śmiesznego? 13.05.06, 19:48 Juz gdzies link do tego zdjecia byl na forum. Zanim wszyscy zaczna sie zbytnio podniecac kolorem twarzy i dekoltu dziewczyny, proponuje popatrzec i to dokladnie na jej dlonie i nawet jak ktos jest dociekliwy to na nogi pod rajstopami.Pojawiaja sie dwa odmienne kolory. Moja diagnoza - ktos sie pobawil w Adobe Photoshop. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: co w tym śmiesznego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.06, 23:05 Nieważne, czy panna na tym zdjęciu jest "podrasowana" - takie chodzą, niestety po ulicach. Nieraz takowe widziałam, a nawet dziś - stara Barbie (pod czterdziechę, na tyle przynajmniej wyglądała), oczywiście w obowiązkowym różu do kompletu. I różowych klapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jacksparrow1 Re: co w tym śmiesznego? 13.05.06, 23:16 o matusienko.To spotkanie musialo byc bardzo bolesne dla ciebie i chyba dla wielu normalnie myslacych. Ja wiem ze wiele takich chodzi, tyle ze tutaj sie ludziska podniecaja ze tak sie zalatwila w solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: co w tym śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:38 To nie może być prawdziwa kobieta! Ona jest z plastiku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: co w tym śmiesznego? 25.05.06, 10:43 Gość portalu: Kasiula napisał(a): > Ona jest z plastiku, prawda? ... ona jest z Photoshopa jak coś, nie podniecajcie się tak (wyżej ktoś dobrze mówi: wystarczy porównać kolor skóry twarzy i rąk). Co nie zmienia jednak faktu, że takich grillowanych i popieprzonych kurczaków spory wylęg na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś