Dodaj do ulubionych

Wierna fanka solary??

IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 10:17
www.funiaste.net/2006/maj/10/image3.php

(przekopiowne z "mody")
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Re: Wierna fanka solary?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:03
      Pieczony kurczak!! Śliczne!
      Na ulicy pełno takich. I jakie zadowolone! Zrobiły z siebie tosta, sama radość...
      • Gość: ambroka Re: Wierna fanka solary?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:28
        SZOK! Czy ona nie widzi, że CIUT przesadziła! Ochyda!
    • simply_z Re: Wierna fanka solary?? 13.05.06, 13:18
      o rany;DD,
      • Gość: upup hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:53
        forum.o2.pl/temat.php?id_p=4796013&start=0
        • kochanica-francuza co w tym śmiesznego? 13.05.06, 13:57
          popuszczanie moczu, jest taka choroba. robi się np. od wielokrotnego rodzenia,
          ale nie zawsze i nie tylko
          • Gość: Izabella1991 Re: co w tym śmiesznego? IP: *.Red-217-127-149.staticIP.rima-tde.net 13.05.06, 14:38
            LO Matko Kochana-jakiz to skwaruszek pieczony!
            Dziewczyna mojego brata jest kosmetyczka i miewa czasami takowe
            pacjentki,skora az popazona,spieczona na max,dziewczyny ok.30-ki wygladaja na
            40 i wiecej lat,placza w gabinecie,coby im buziuchne ratowac....a tu
            niestety....
            Owszem,sa rozne zabiegi nawilzajace,odzywcze,ale jak juz wlokienka
            kolagenu+elastyny diabli wzieli,to niestety,niewiele da sie zrobic!
            DziewczynyPO DIABLA WAM TO!
            • jacksparrow1 Re: co w tym śmiesznego? 13.05.06, 19:48
              Juz gdzies link do tego zdjecia byl na forum.
              Zanim wszyscy zaczna sie zbytnio podniecac kolorem twarzy i dekoltu dziewczyny,
              proponuje popatrzec i to dokladnie na jej dlonie i nawet jak ktos jest
              dociekliwy to na nogi pod rajstopami.Pojawiaja sie dwa odmienne kolory.
              Moja diagnoza - ktos sie pobawil w Adobe Photoshop.
              pozdrowionka
              • Gość: jaija Re: co w tym śmiesznego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.06, 23:05
                Nieważne, czy panna na tym zdjęciu jest "podrasowana" - takie chodzą, niestety
                po ulicach. Nieraz takowe widziałam, a nawet dziś - stara Barbie (pod
                czterdziechę, na tyle przynajmniej wyglądała), oczywiście w obowiązkowym różu
                do kompletu. I różowych klapkach.
                • jacksparrow1 Re: co w tym śmiesznego? 13.05.06, 23:16
                  o matusienko.To spotkanie musialo byc bardzo bolesne dla ciebie i chyba dla
                  wielu normalnie myslacych.
                  Ja wiem ze wiele takich chodzi, tyle ze tutaj sie ludziska podniecaja ze tak
                  sie zalatwila w solarium.
                  • Gość: Kasiula Re: co w tym śmiesznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:38
                    To nie może być prawdziwa kobieta! Ona jest z plastiku, prawda?
                    • au.lait Re: co w tym śmiesznego? 25.05.06, 10:43
                      Gość portalu: Kasiula napisał(a):

> Ona jest z plastiku, prawda?

... ona jest z Photoshopa jak coś, nie podniecajcie się tak (wyżej ktoś dobrze
                      mówi: wystarczy porównać kolor skóry twarzy i rąk).

Co nie zmienia jednak faktu, że takich grillowanych i popieprzonych kurczaków
                      spory wylęg na ulicach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka