Dodaj do ulubionych

Jakie obrazki macie na pulpitach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:36
Ja mam swojego kota w ogrodzie, w kwiatach siedzi skubany.

A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.06, 22:03
      Ja mam to samo co Ty!
      • Gość: Varoska Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:08
        Ja mam Wiewióra z "Epoki Lodowcowej" z jego upragnionym orzeszkiem.
        • bujaka_jamajka Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 20.06.06, 22:30
          A ja mam taki obrazek menele.com/aIV_1024x768.jpg :)
        • doomicella Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 08:07
          A ja bym bardzo chciała mieć Wiewióra, podeślesz?

Z góry dzięki!
          • ewaw73 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 09:10
            Też mam Wiewióra :-)))
            Ściągnęłąm go ze strony Gazety dotyczącej "Epoki Lodowcowej 2". Jeśli nie uda
            Ci się go znaleźć daj znać (ewaw73@gazeta.pl) - podeślę w pliku.

Pozdrawiam,
            Ewa
      • Gość: Paweł J. Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:01
        Ja mam naszego kochanego Prezydenta :D Szanownego Ministra Edukacji :)i
        Wykształconego Przewodniczącego Samoobrony $D
    • Gość: Bill Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.it-net.pl 20.06.06, 23:24
      Piekne białe i czerwone tulipany, a raczej bukiet z nich. Sam zrobiłem,
      zdjęcie - nie bukiet.
      :)
      • ania_2000 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 20.06.06, 23:36
        tylko i wylacznie swoje (tzn robione przez siebie) zdjecia - z podrozy, z domu,
        z lasu, znad oceanu, z plazy, z gor - w zaleznosci od pory
        roku/miesiaca/wydarzenia - wszystko made in ania_2000
        • emima Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 07:19
          ania_2000 napisała:

- wszystko made in ania_2000
          zrobione w Ani hehehehe :)
          Made by Ania in Poland jak juz
          • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.mech.pk.edu.pl 21.06.06, 08:52
            Może z gastroskopii...
      • koloratura1 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 07:49
        Ja też mam bukiet tulipanów, żółtych i czerwonych. Sliczny, choć, niestety, nie
        własnej produkcji (ani bukiet, ani zdjęcie).
    • Gość: lola Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 20.06.06, 23:47
      w tym momencie mam zdjęcie z wyprawy do francji. jestesmy calą paczka, oparci o
      autko. zdjęcie ustawiane, tzn. sami sie ustawilismy tak fajnie, ze wyszlo "jak
      z żurnala". jak profesjonalni modele.:)
      • Gość: dsf Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:49
        westiego w ogrodzie (taki pies)
      • Gość: AXL W. ROSE Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.3.pl 21.06.06, 13:43
        JA mam zdjęcie wokalisty GUns and roses ponieważ jestem pod wrażeniem koncertu
        warszawskiego i mam podiar.

FUCK YOU FUCK YOU ALL YOU FUCKIN FUCK
    • Gość: jabłecznik Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 00:01
      fota z meczu :)

• Gość: wojtek Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.orange.pl 21.06.06, 00:02
      pulpit.blog.pl
      • Gość: zenotka Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:13
        jezioro slone w Tanzanii;)
      • Gość: mili_vanili Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:44
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> pulpit.blog.pl

bardzo fajne
    • Gość: hand Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:21
      szkic nagiej dziewczyny wykonane węglem
      • Gość: ona Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 21.06.06, 00:49
        kubusia puchatka i tygryska :)
      • Gość: ja Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.cable.mindspring.com 21.06.06, 01:08
        close-up od pepka w dol slicznego cialka kobiety w bardzo obcislych i mokrych
        majteczkach.
      • kabja Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 12:21
        o,to ładne
    • nessie-jp Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 00:58
      Codziennie co innego :)
      • Gość: jord Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 01:41
        a ja mam boruca siedzacego na murawie po golu niemcow. taki sobie smutny siedzi z rekawicami zlozonymi na murawie.
        • Gość: marred1 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:42
          Kawałek planszy z ruskimi scrabblami.
    • carrnina Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 01:53
      cały ekran - motylek morpho rhetenor niebieski, przepuszczony przez Psh
    • Gość: Artur Kosmal Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 01:57
      okladke End of an era Nightwisha
      • Gość: Madzia Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:46
        Ja mam obecie Boruca, wcześniej miałam zdjęcie mnie i mojej paczki ze
        studniówki, a jeszcze wcześniej mojego chłopaka, a jeszcze wcześniej nie
        pamiętam pewnie mojego pieska, lub coś w tym stylu, co kilka tygodni dni sobie
        tapetkę zmieniam.
    • ethebor "Zrzuty ekranow" z HAL'a 9000 21.06.06, 01:59
      "Zrzuty ekranow" z HAL'a 9000 do tego temat dzwiekowy zrobiony z "cytatow" z obu
      filmow (rozne wypowiedzi HAL'a i SAL). Ulubiony to "Will I dream?" w wykonaniu
      SAL (na wylaczenie komputera;-).
      Do tego wygaszacz z "Matrix'a" ;-)
    • Gość: nasikanaoko Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 21.06.06, 02:37
      Uśmiechniętego Pawła Janasa! (chyba fotomontaż)

s8.bitefight.pl/c.php?uid=47378
    • kszynka Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 03:07
      ja mam zdjęcia z wakacji na Costa Brava
      Lloret de mar i okolice :-)
    • Gość: Maciek Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.postech.ac.kr 21.06.06, 04:35
      Na swoim pulpicie mam Kevina McCormicka (eskimowa dla nieobeznanych) z South
      Parku siedzacego na muszli klozetowej, co doprowadza do szewskiej pasji mojego
      szefa. Poza tym mnostwo bezuzytecznych ikon, za kazdym razem kiedy komp pyta
      mnie czy je usunac odpowiadam stanowczo nie :)
      Pozdrawiam, Maciek
      • Gość: milkie Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.blich.krakow.pl 21.06.06, 12:13
        jakiego kevina?! jezeli juz, to najwyzek kennetha
        • Gość: Maciek Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.postech.ac.kr 21.06.06, 15:09
          Mea culpa. Oczywiscie Kenny (Kenneth) :)
      • kgsz Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 15.07.06, 18:10
        Maćku, możesz przecież wyłączyć to pytanie.
        Dła ułatwienia dodam: prawy klawisz myszki na pustym miejscu pulpitu i "Właściwości"; dalej szukaj :)
    • Gość: kgb Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: 85.235.228.* 21.06.06, 04:39
      czarny ekran, tapeta windowsa zzera niepotrzebnie bezcenny RAM i czas przy
      starcie systemu... :)
      • rudzia20 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 06:48
        Shreka:)
    • Gość: "Mała Mi" Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.netia.pl 21.06.06, 06:56
      zdjęcie Macieja Kozłowskiego, takie piękne czarno-białe
    • Gość: breslau Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 07:43
      Ja mam moich idoli z telenoweli,,pasion de Gawilanes'',która znikła z ekranu w
      styczniu.Kiedy na nich patrzę ,wracają dawne wspomnienia.A są to Franco Reyes
      (Michel Brown),Oskar Reyes(Juan Babtista i Juan Reyes(Mario Cimarro).
      • Gość: Benito Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: 62.148.79.* 21.06.06, 07:56
        A ja mam Martynę W, pięknie uśmiechniętą :)
        (ubraną, żeby nikt nie myślał)
        My lovely :))
    • Gość: Ryj Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.polish / 212.244.167.* 21.06.06, 08:05
      Beton, a raczej gladka o niebieskawym odcieniu (bo byla ladna pogoda)
      nawierzchnia betonowa na caly ekran ze szczelina dylatacyjna :)
      • Gość: ania Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 21.06.06, 08:13
        Mam Maćka Żurawskiego czesanego w ząbek, w układzie kaskadowym - czyli w sumie 88 Maćków Żurawskich czesanych w ząbek.
    • Gość: poli ja mam BARCE:) IP: *.limes.com.pl 21.06.06, 08:17
      a ja
    • Gość: gosc Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.crowley.pl 21.06.06, 08:40
      A ja mam ikonki. "Moj komputer" np. albo "Kosz"
      • Gość: paczka Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.kolonianet.pl 21.06.06, 08:46
        Klomb z oczkiem wodnm i kwitnącymi niezapominajkami. Wymienię na skalniak, bo
        niez. przekwitły.Pozdrawiam tę od Kozłowskiego...
        • Gość: "mała Mi" Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.netia.pl 23.06.06, 20:46
          a ta od Kozłowskiego dziękuje.....za pozdrowienia....
    • serwal Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 08:48
      Me-163 "Comet".
      • Gość: trajektoria Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.aster.pl 21.06.06, 08:51
        A ja mam wyspę Pitcairn :)
      • swoboda_t Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 16:01
        1969 Opel Rekord Sprint Coupe w odcieniach szarości.
    • Gość: Pablo911 Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.bcf.pl / *.bcf.pl 21.06.06, 09:00

hymmmmm cóż mógłbym mieć jeśli nie piękne czarne Porsche 911.....bo w każdym
      prawdziwym facecie siedzi mały chłopczyk :-)))
    • merops Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 09:04
      mój, zieloniutki i kojący oczy, od paru dni zasłonił czarny ekran z
      napisem "Your computer it is Danger" To resztki z próby trojanowego ataku.
      Pozbyłem sie go przy pomocy rozmaitych antywirusów, ale tego zdjąć nie umiem.
      Oczywiście dostęp do pulpitu zablokowany. Zna ktoś sposób?
      • Gość: beta Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: 83.238.146.* 21.06.06, 09:40
        Formatowanie dysku. Nic innego nie pomagało. Męczyłam się z tym coś ze dwa
        tygodnie. Jeżeli znajdziesz inny sposób to daj tu znac. Człowiek całe życie się
        uczy :-)
        • merops Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 13:03
          Betko tylko nie wchodź na tę stronę poniżej podaną przez tego marnego
          dowcipnisia "tu". Od razu trojana podsyła.
          pozdrawiam
          • Gość: tu Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 21.06.06, 13:54
            > Betko tylko nie wchodź na tę stronę poniżej podaną przez tego marnego
            > dowcipnisia "tu". Od razu trojana podsyła.
            Na tej stronie nie ma trojanów,są za to sposoby usuwania fałszywych tapet
            • merops Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 21.06.06, 21:01
              jeśli tak to przepraszam, ale mój avast natychmiast blokuje tę stronę
              zgłaszając że jest trojan. Ale zdarza się to również z innymi antywirusami,
              więc sądzę, że i tego nie toleruje. Dziękuję, szkoda tylko że skorzystać nie
              mogę :) Pozdrawiam
              • Gość: tu Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 21.06.06, 22:15
                Jeżeli Avast znajduje tam trojana to jest to fałszywy alarm.Często odwiedzam to
                forum i jeszcze nigdy nie złapałem tam trojana.A od pani @Picasso która tam pisze,
                można wiele się nauczyć o usuwaniu wirusów,trojanów,spyware itp.
                • merops Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 22.06.06, 00:04
                  Dziękuję Ci i raz jeszcze przepraszam. Problem w tym, że Avast dalej nie
                  puszcza tego połączenia. Ale będę jeszcze próbował . Pozdrawiam
                • merops Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? 23.06.06, 11:36
                  Nie wiem "TU" czy tu zajrzysz jeszcze, ale bardzo Ci dziękuję raz jeszcze.
                  Wszedłem tam wreszcie zawieszając avasta. Wszystko świetnie opisane i
                  skuteczne, a poza tym sposoby na inne niektóre znane mi już trojany.
                  Zaoszczędziłem sporo czasu i zdrowia na ponowne instalowanie systemu i
                  wszystkich własnych ustawień. Pozdrawiam :)
                  • Gość: tu Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 23.06.06, 18:39
                    :)
                  • Gość: beta Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: 83.238.147.* 13.07.06, 21:44
                    Czyli bez sensu formatowałam dysk?! Ale mam informatyków do ... niczego! Dzięki
                    merops za ostrzeżenie - nawet trochę na wyrost, czasem lepiej uważac na zapas.
                    Szczególnie po instalowaniu systemu... Pozdro
      • Gość: tu Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.chello.pl 21.06.06, 11:00
        > napisem "Your computer it is Danger" To resztki z próby trojanowego ataku.
        > Pozbyłem sie go przy pomocy rozmaitych antywirusów, ale tego zdjąć nie umiem.
        > Oczywiście dostęp do pulpitu zablokowany. Zna ktoś sposób?
        Tutaj masz sposoby:
        www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=31936
    • Gość: jola Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.Red-81-36-66.dynamicIP.rima-tde.net 21.06.06, 09:12
      w domu na pulpicie mam suknie slubna (nie moja, niestety), aby za kazdym razem
      jak moj siada do komputera pamietal, iz wciaz nie mamy slubu!;)
      • Gość: anneeczka Re: Jakie obrazki macie na pulpitach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:29
        hehehe, dobre!!!
        A ja mam zdjecie mojego cudnego syneczka i jak siedze w pracy i patrze na jego rozesmiana buzke od razu mi lepiej:)
    • Gość: piękna dupa ja mam swoja dupe IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.06.06, 09:28
      • Gość: Strzałka--> Re: ja mam swoja dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:42
        Kicię. W kwiatach. Moją kicię. W moich kwiatach.
        • Gość: orzelbialy Re: ja mam swoja dupe IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 09:56
          Zdjecie szefa jak wymienia klocki w samochodzie ubrany w garnitur Bossa.(Dziad
          je ny)
          • laferme Re: ja mam swoja dupe 21.06.06, 10:09
            gitarrrrę zamiennie ze Stingiem w kapturze :)
            • Gość: miuska Re: ja mam swoja dupe IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.06.06, 15:46
              Sting w kapturze? :) chciałabym zobaczyć :) jeśli możesz podesłać link, będę
              wdzięczna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka