Dodaj do ulubionych

najgłupszy komplement

• Gość: nana Re: najgłupszy komplement IP: 212.160.145.* 03.08.06, 08:38
      kiedyś od pewnego wykładowcy: "Pani to jest jak labrador.... piękne ale nie
      wiadomo czy mądre czy głupie..." i dostałam piątkę w indeksie... :/
      • xnefre Re: najgłupszy komplement 05.08.06, 21:32
        Moja tesciowa do mnie 5 dni po urodzeniu mojego 1 dziecka =Jezu, ty wyglądasz
        jakbyś dalej była w ciąży!!!. Od razu poprawilo mi sie samopoczucie...

Podczas ciazy z drugim dzieckiem (9 mc) tesciowa do mnie: ty jestes taka gruba
        ze kaz lekarzowi dokladnie sprawdzic na usg czy to nie aby blizniaki (dodam ze
        kazdy mowil mi ze mam maly brzuszek jak na ten etap ciazy ).

Moja tesciowa przy mnie o swoim drugim synu (singlu): "on to ma nie wiem jakie
        wymagania odnośnie kobiet - nie dość że chciałby ładną to na dodatek marzy mu
        sie madra" i co wy na to? (sama nie wiem do ktorej kategorii mnie zalicza).
        • paenka Re: najgłupszy komplement 06.08.06, 00:16
          musi cie lubic na tesciowa.
          Kiedys jak moj narzYczony był w szpitalu to w pokoju leżał z całkiem wygadanym
          dziaduniem, który stwierdził iż posiadam "du** blisko serca". Do dzis sie
          zastanawiam czy chodzilo o to ze jestem mala - 163 cm, czy zem hmmm no
          wiecie...
    • Gość: tins Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:41
      że jestem " potęga dziewczyna" że niby zbudowana i w ogóle. Byłam wtedy
      zakomplesioną nastolatką z nadwagą.....
      • Gość: mo Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:08
        znajoma mamy do mnie: kiedyś brzydkie kaczątko, a teraz! wyrosło na pięknego
        łabędzia....

• kinka_1 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 09:32
      A propos oczu: mój ginekolog (przystojny niezwykle) powiedział mi podczas
      wizyty, że mam piękne i DUŻE niebieskie oczy (tak naprawdę są szare, niebieską
      miałam wówczas bluzeczkę). Kiedy - dziękując za komplement - zaczęłam się już
      rumienić, pan doktor dokończył: "A nie ma pani kłopotów z tarczycą?" ;-)))
      • Gość: Łodzianka Re: najgłupszy komplement IP: *.astral.lodz.pl 03.08.06, 09:55
        idąc sobie kiedyś ulicą usłyszałam o bardzo leciwej pani: "takie to chude, a
        taki wielki biust ma" ;P
    • Gość: kasia Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:14
      dziewczyna jak rzepa - nie tyle zdrowa co ... brudna
      • Gość: Ewa Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:49
        Masz nózki jak sarenka.
        Takie zgrabne?
        Nie. Takie obrośnięte.
    • warna Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 10:26
      Może nie najgłupszy, ale najbardziej oryginalny. Usłyszałam kilka lat temu od
      mojego chłopaka - dziś męża. Poznalismy się na studiach, byłam piegowatą
      dziewczyną o "konkretnych" kształtach.Nie muszę dodać ,że były to moje
      olbrzymie kompleksy. No i na jednym z pierwszych spotkań mój luby
      wypalił : "Twoje piegi są jak malowanie pustynne Messershmitów ! A sylwetkę
      masz ciężką, ale zgrabną - jak Catalina". Obraziłam się i dłuuugo nie mógł mnie
      przekonać, że to są komplementy! Modelarze i osoby interesujące się lotnictwem
      wiedzą o co chodzi... :-)A dziś piegi ów już prawie nie ma, a mój mąż mówi z
      żalem, że z taką chudą to on się nie żenił...
      • Gość: ja Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:44
        Ja od kolegi usłyszałam "wiesz przypominasz mi swinkę morska". Na widok mojej
        miny spłoszony szybko dodał "ale swinki są bardzo ładne, wiesz?":))
    • Gość: antoni Re: najgłupszy komplement IP: 204.52.187.* 03.08.06, 10:42
      Moja zona (jeszcze wtedy nią nie była) na imprezie sylwestrowej miała
      apsztyfikanta. Był nieco nieśmiały, chodził za nią nie wiedząc jak zagaić. Po
      dłuższym czasie jak już nabrał niec odwagi podszedł i wypalił: "Wiedżę, że
      wygoliłaś się pod pachami". To ją całkowicie rozwaliło
      • Gość: joj Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:22
        jakieś durne;P
        • Gość: 78 Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:49
          znajomy patrząc mi w dekolt:
          "od razu lepiej"
    • asienka95 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 11:16
      Kiedyś kumpela opowiadała mi, że jej mama powiedziała:
      masz brzuch bardziej wystający niż piersi.
      I co Wy na to. Dodam, że kumpela, jesli chodzi o budowę, to jest w tzw. normie.
      • kinka_1 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 11:46
        to pewnie złośliwe było - niektóre mamy zazdroszczą swoim córkom urody ;-)
        • asienka95 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 11:48
          Byc moze. Zauwazylam, ze mamy czasami tak potrafią dowalic nieswiadomie...
          • karoladrena Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 12:32
            od kolezanki: jak ty slicznie na zdjeciach wychodzisz! Ale wiesz, ja jednak wole na zywo lepiej wygladac...

od ukoffanego: ales sie dzisiaj wystroila (ze niby co????)

moj dziadek do znajomej,ktora lubi 'wyraziste' makijaze: ale pani sie ladne wymalowala - jak wieza mariacka!

wczoraj kierowca autobusu: ma pani takie piekne bioderka! wie pani, takie piekno dopiero w wieku srednim sie docenia (czyzbym musiala jeszcze poczekac z 15 lat?)

w restauracji, gdzie cicho leciala muzyczka
            -czy moge prosic pania do tanca? (podpity 25-27 latek)
            -nie, dziekuje
            -wlasnie pani stracila swoja szanse na taniec z dancerem
            dodam, ze jak wracalam, to potracil mnie rowerem ;-)))
      • Gość: monika Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:46
        masz fajna mordkę - kolega z klasy
      • Gość: tro Re: najgłupszy komplement IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 04.08.06, 13:21
        Chlopak, ktory mnie podrywal i dowiedzial sie, ze mam dziesiec lat wiecej od niego - z lekko oglupiala
        mina: "Ale jak mozna byc tak ladna w takim wieku?"
      • Gość: Agulka Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:52
        Mnie nieco zmieszał komplement z tej serii o krowie: Masz takie długie ładne i
        czarne rzęsy jak krowa...Hmmm niegdy się nie przyglądałam
    • Gość: Mary z pakamery Re: najgłupszy komplement IP: *.net-serwis.pl 03.08.06, 11:49
      Spotkałam się z dawno nieidzianą kumpelą

Ona: O! Ale masz puszyste włosy! Co z nimi zrobiłaś?
      Ja: Umyłam je...
    • naels Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 11:55
      Od mlodszego (duzo) brata: "Wiesz, Naels, ty bardzo ladnie pachniesz." "Och,
      naprawde?" "Naprawde. Pokazalem psu twoja butelke perfum, wylizal cala
      zatyczke." (no comments...)

Od bylego faceta: "Bardzo ci ladnie w tej fryzurze, wygladasz zupelnie jak
      mlodziutki chlopak." (??!!!)

Od obecnego faceta: "Wiesz, nie musisz sie malowac, wcale nie widac zadnej
      wielkiej roznicy!" (widzac moja mine, sploszony wytlumaczyl, ze jestem taka
      ladna, ze nie musze sobie nic poprawiac makijazem...)

Od pana, ktory mnie ostatnio chcial poderwac na przystanku autobusowym: "Och,
      nie mowisz plynnie po szwedzku? Zmylil mnie twoj wyglad, ZUPELNIE nie wygladasz
      na imigrantke!" (nie powiem, ujelo mnie to...)
      • Gość: niedzisiejsza Re: najgłupszy komplement IP: 194.183.32.* 03.08.06, 12:31
        Kiedyś taki starszy gościu powiedział, że ma ku..kie oczy. Ja owe ku..kie
        oczy zrobilam w piec zloty, on wyjaśnił, że takim spojrzeniem można zabijać
        albo coś w tym stylu, i że mogę przywołać faceta do porządku jednym spojrzeniem.

Nie wiem jak można mieć piersi w gruszkę, ale taki też usłyszałam od mojego
        ostatniego faceta(nawiązanie do dnia świra).

A i taki jeden od mojego klienta już takiego starszego zboczka, kiedyś coś tam
        rozwieszałam on stał za mną, przyglądał mi się i przyglądał zafascynowany w
        końcu wypalił: ale Ty z tyłu wyglądasz lepiej niz z przodu! Ja odwróciłam się
        do niego posłałam mu spojrzenie ku..kich oczu (patrz wyżej) a ten się zaczął
        jąkać i tłumaczyć, że to nie tak jak myślę, że przód jest równie piękny jak
        tył, bla bla bla. Hehe. Ale lubiłam tego dziada bo śmieszny był :PPPP
        • Gość: lolo Re: najgłupszy komplement IP: *.c156.petrotel.pl 04.08.06, 08:20
          Mój kumpel usłyszał kiedyś w dyskotece od bardzo pijanej panny, która się do
          niego mocno kleiła że ma oczy jak dwie cipeczki:):). Jak się o tym dowiedziałem
          to myślałem, że się posikam ze śmiechu.
          • Gość: zly czlowiek Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 17:08
            napewno tylko myślałaś. A nie raczej naprawde sie posikalas??
    • Gość: inka Re: najgłupszy komplement IP: 80.51.222.* 03.08.06, 12:27
      Na spotkaniu rodzinnym po latach usłyszłam od kuzyna komplement - dobrze się
      trzymasz.
      • naels Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 12:47
        Moze mial na mysli ze sie trzymasz, w znaczeniu "nie puszczasz"...
      • Gość: tro Re: najgłupszy komplement IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 03.08.06, 19:01
        Chlopak, ktory mnie podrywal, kiedy dowiedzial sie, ze mam 10 lat wiecej od niego - z lekko oslupiala
        mina: "Jak mozna byc taka ladna w tym wieku?"
      • marf2007 Re: najgłupszy komplement 08.08.06, 05:26
        Czesc Sonia, widze ze ciagle to pamietasz.
    • Gość: blagusia Re: najgłupszy komplement IP: *.crowley.pl 03.08.06, 12:54
      Kiedyś usłyszałam od kolesia, który się za mną kryptouganiał (tak krypto, że
      chyba nawet on sam o tym nie wiedział), że mam oczy jak Kaszpirowski. Zapytałam,
      czy takie zapite. On na to, że pociągające.
      Czy ja mam w oczach sznurki?

Tak czy inaczej, vivat nietrafione komplementy!

• Gość: 2czarna Re: najgłupszy komplement IP: *.geofizyka.pl / *.geofizyka.pl 03.08.06, 12:58
        -ale się zmieniłaś !
        -co, postarzałam się?
        -.......no
        a inny koleś mi powiedział, że ładne dziewczyny są głupie a ja nie jestem ładna
        więc napewno mądra -zabolało nie powiem
    • brzydula13 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:02
      A patrzyłaś kiedyś krowie w oczy? Śliczne są... To był bardzo ładny komplement!
    • Gość: semisonicka Re: najgłupszy komplement IP: 217.153.211.* 03.08.06, 13:04
      Najdziwniejszy komplement jaki ostatnio uslyszalam byl od faceta. Knajpka,
      piwko, atmosfera pierwszej randki, a on: "Zajebiscie budujesz moje ego".!!!!!!!
      (what the f..??)
      • Gość: ela Re: najgłupszy komplement IP: 195.116.28.* 03.08.06, 13:18
        w dobie cekinow na ubraniach- jakie masz fajne cekiny na sukience, swieca sie
        jak psu jajka :)
        • Gość: Agulka Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:05
          Otrzymałamm ten sam komplement pod adresem moich ust pomalowanych bezbarwnym
          błyszczykiem
    • Gość: Maga Re: najgłupszy komplement IP: 195.117.28.* 03.08.06, 13:17
      moj przyjaciel kilka lat temu powiedzial do mnie jak sobie lezelismy na
      lozku: "wiesz Ty to masz taka specyficzna urode..." po chwili dodal "nie jestes
      ani brzydka ani ladna".
    • yowah76 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:17
      Pierwsze "blizsze spotkanie", straszliwie nerwowo i co ja slysze? ''podobaja mi
      sie twoje faldki''... (faldy raczej). No pieknie po prostu...''zostal mi na
      rekach twoj zapach ale potem musialem posmarowas kota plynem na swierzb i
      musialem sie umyc'' tez bardzo buduje nastroj, nie? A matka kolezanki:''o, ale
      schudlas...az te nogi to masz takie zabiedzone!''he, he...
      • Gość: jasiopoznan Re: najgłupszy komplement IP: 212.244.41.* 03.08.06, 13:25
        Taki komplement np. do tesciowej :> : masz takie piekne, dlugie, czarne,
        krecone............ZEBY :>
        • piiglet Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:29
          Uczeń do ucznia o mnie; "patrz ta Kamińska to ma chyba wieksze cyce od Pameli "
          Na to drugi " pamela ma chyba mniejszy tylek" Udałam, że tego nie słysze...
          choc potem sie odegralam i wzielam ich do odpowiedzi hihihihiii, fajnych rzeczy
          dowiaduje sie pracujac z dziecmi w klasach 1-3 ;)A zawsze uwazalam tych
          chlopcow za biedne szare myszki ;D
          ---

już niedługo...
          suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006090300700730" target="_blank">
          mój suwaczek </a>

• Gość: xAnastazja Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 15:38
          Pracowalam w kawiarni, gdzie czesto przychodzili stali klienci. Jeden z nich
          porownywal mnie do mojej zmienniczki slowami "Bo pani to jest taka DOMOWA"
          Nastepnym razem przyszlam w ostrym makijazu;)
      • ziuz Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:26
        jestem pilotka wycieczek.
        na postoju podchodzi do mnie jedna z turystek i mowi: pani ma taki mily glos.
        tak dobrze sie przy nim śpi.

w sklepie pare lat temu, kiedy bylam jeszcze nastlatka.
        ja: czy moglabym zobaczyc ten pasek?
        sprzedawczyni: nie. za drogi dla ciebie.

• skandy5 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:40
      Podczas studiow ide z dziewczyna niestety ona musi juz wracac do domu - musi
      jeszcze isc do fryzjera. Nastepnego dnia powtarzam sobie: zwrocic uwage na jej
      wlosy, komplementowac fryzure. Widze ja spojrzalem na uczesanie i mowie to co w
      koncu nie poszlas?
      No coz okazalo sie ze poszla...
      • piiglet Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:48
        Przypomniało mi sie jeszcze cos ;
        Kiedyś pewna uczennica porównała mnie do prosiaczka z "Kubusia Puchatka"
        Powiedziała, że mam takie oczka jak on i głosik, taki słodki ;) fajnie ;D

---
        juuz niedługo...
        www.suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006090300700730"
      • Gość: malgog Re: najgłupszy komplement IP: *.mofnet.gov.pl 03.08.06, 13:57
        chłopak pomagający wynosić wózek z tramwaju do mnie
        - babcia z wnuczkiem na specerze ?
        - ale ja jestem mamą dziecka w wózku
        - (skonsternowany) a ..ja...myślałem, że pani...jest babcią i chciałem taki
        komplement strzelić, że pani taka młoda a już babcia !!!!!!!!
        (mam 40 lat)
    • ogia Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 13:55
      najwiecej komplementow dostalam od siostry mojego ojca, praktycznie najblizszej
      osoby z rodziny poza rodzicami i bratem:
      masz zgrabne nogi, tylko krzywe (od kolan lub do kolan, juz nie pamietam)
      jestes zapadnieta jak dwunastolatka
      jestes taka chuda, ze wygladasz na chora
      cera ci sie pogorszyla
      wydaje mi sie, ze po twoich studiach nie jestes dobrze wyksztalcona

od kilku lat waze 65 kilo przy 178 cm wzrostu, ;P biust male b, nogi zgrabne ;)
      cera przecietna, studia Etnologia na UW ;)

itp.
      • Gość: andre20 Re: najgłupszy komplement IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.08.06, 14:48
        Siostra mojej mamy:
        A ty w ciąży czy taka gruba?
        (Niecały rok po porodzie zostało mi jeszce kilka kilogramów do zrzucenia i
        brzuszek faktycznie trochę wystawał...)
        Kiedy wróciłm do figury oczywiście jakoś tego nie zauważyła

Jeszcze nie mąż po pierwszym wspólnym obiadku, na który go zaprosiłam do
        akademika:
        Świetnie odgrzewasz! (Był ryż i sos ze słoika z piersią z kurczaka).
        Co ciekawe, już wtedy nieźle gotowałam, ale w akademickich warunkach trudno coś
        bardziej wyrafinowanego... I miej tu dobre serce. Do tej pory w żartach mu ten
        tekst wypominam
        • Gość: jas a mnie sie ten komplement podobal IP: *.uniorg.de / *.uniorg.de 03.08.06, 15:00
          Nie pochwalic - zle.
          Ale tez chwalic kogos za obiad ze sloika - to chyba przesada.
        • Gość: inka Re: najgłupszy komplement IP: 80.51.222.* 07.08.06, 15:10
          to zabawne, ale siostra mamy mojej kuzynki zadała jej identyczne pytanie - ty
          w ciązy, czy taka gruba - ale było to zaraz po ślubie cywilnym (z rzeczywiście
          była w ciąży).
    • Gość: Mar Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 13:56
      Znajomy chciał kiedyś powiedzieć koleżance, że wygląda jak nimfa wodna (chodziło o jej strój), ale nie mógł sobie przypomnieć słowa "nimfa" i powiedział "wyglądasz jak zdzira wodna" :)))
    • yrrah Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 14:09
      Na randce. On odgarnia mi włosy, patrzy w oczy z rozmarzeniem i mówi ? "Ale ty pojechana jesteś. No, po
      prostu nienormalna. Rozumiesz?"
    • goborek Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 14:16
      Od byłego usłyszałam pewnego dnia: "Nasze dzieci na pewno nie będą łyse".
      Owszem włosów na głowie posiadam całą stertę, ale o dzieciach z nim wcale nie
      myślałam. Szczęka mi opadła.
    • Gość: ania Re: najgłupszy komplement IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 14:29
      Miło Cie poznać w rzeczywistości wyglądasz dużo ładniej niż na zdjęciach.
    • Gość: MyKA Re: najgłupszy komplement IP: *.osd.vectranet.pl 03.08.06, 14:33
      Dobra to tym was powale:
      Poszlam do warzywniaka po morelki i prosze o 0,5kg, a pani sprzedawczyni do mnie
      z takim tekstem: A moze zważe kilogram bo widze tu spory potencjał. Takie rzeczy
      to tylko w moim miescie moga sie przydarzyc:)
    • karalajna80 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 14:45
      He he,ja raz usłyszałam tekst (bo komplementem tego za Chiny Ludowe nazwać się
      nie da) od kumpla:
      Siedziałam z nim w pubie i w pewnym momencie musiałam iść do toalety. Po chwili
      już byłam i słyszę od tego kumpla: "Heh,Karla Ty to jesteś szybka jak woda w
      kiblu!"
      A ja na to z uśmiechem: "Bo stamtąd wracam"
      :-D
      • Gość: dm Re: najgłupszy komplement IP: *.uml.lodz.pl 04.08.06, 11:30
        kiedys moich dwóch kumpli poszło w nocy na statoil po hod dogi (dodam ze byli
        juz troche porobieni), kobitka w starszym wieku wydała im reszte i wzięła sie
        za robienie hot dogów. w pewnym momencie kumpel powiedział do niej " Pani to
        nie jest bamboocha" na co ona zareagowała krzyczac na cały głos " ty hamie
        jeden jak śmiesz!!"

...a hot dogi, no cóż podobno były "niesmaczne"
    • Gość: Magdusia Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:51
      Mój chłopak (student fizyki) patrząc mi czule w oczy wyszeptał:"Mój ty
      katalizatorze"...
    • grasshopper SUper 03.08.06, 15:05
      nie pamiętam nic specjalnego, ale się uśmiałem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka