iskraaa2005 31.07.06, 11:08 na pewno usłyszeiscie kiedyś od kogoś coś, co miało był komplementem, a troche was zdziwiło :)macie takie? ja kiedyś usłyszałam, że mam oczy jak krowa :P nie powiem, byłam zła ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnykluch Re: najgłupszy komplement 31.07.06, 12:35 taaa ja tez kiedyś usłyszałam że mam piękne... cielęce oczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: najgłupszy komplement IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.06, 23:25 to ładnie Wam ktoś powiedział, bo "krowiooka" czy "wolooka" była np. Hera, bogini grecka ;) kiedyś to był komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 06:08 kiedyś może t może i tak a teraz to niebałdzo ;-) ja kiedyś usłysałem, że jestem za romantyczny do dziś zastanawiam się czy to był komplement czy nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgsz Re: najgłupszy komplement IP: *.eris.rpg.pl / *.eris.rpg.pl 03.08.06, 12:37 Ale krowy mają naprawdę piękne oczy :) Takie wilgotne, wielkie no i te długie rzęsy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:30 Gość portalu: kgsz napisał(a): > Ale krowy mają naprawdę piękne oczy :) > Takie wilgotne, wielkie no i te długie rzęsy.... a jak czasem ładnie się uśmiechną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)W Re: najgłupszy komplement IP: *.pwpw.pl 04.08.06, 12:48 To może nie są już takimi krowami.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:57 mi powiedziano kiedyś, że mam tak długie nogi, że pół sali mogłabym zagarnąć ... (na treningu) innym razaem koleżanka mi powiezdial że nie powinnam nosić krótkich spódniczek ... ciekawe dalczego ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwy - na niby Re: najgłupszy komplement IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.06, 16:35 mi powiedziano kiedyś, że mam tak długie nogi, że pół sali mogłabym zagarnąć ... (na treningu) innym razaem koleżanka mi powiezdial że nie powinnam nosić krótkich spódniczek ... ciekawe dalczego ... ;o) - - - - - - - - - - - Moze dlatego, ze zyrafy tez nie nosza...!? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 19:08 Moja babcia--no poprawiłaś się w końcu!! Łapiąc mnie przy tym za policzek i zerkajac na brzuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroo masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.gl.digi.pl 02.08.06, 21:04 ze niby duze ale wysportowane hihih w ogole to mama rzadzi jesli chodzi o nieswiadome docinki ;]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffen Re: masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.tme.pl 03.08.06, 12:30 Chłopak do dziewczyny:"MASZ KLATE JAK MŁODY TYSON" to dopiero komlement! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.rybnet.pl 04.08.06, 10:40 to ja miałam łydki gladiatora - ocena kolezanek z klasy na lekcji w-f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zootechnik Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:58 Widzeliście oczy krowy lub cielaka? Sa naprawdę piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzka Re: najgłupszy komplement IP: *.bethere.co.uk 31.07.06, 13:59 raz uslyszalam, ze mam piekny kolor wlosow... taki mysi - to bylo dawno, teraz je farbuje i juz mysie nie sa. Niedawno uslyszalam, ze jestem bardzo piekna jak holenderska kobieta (ze niby wysoka blondynka) a kto w Holandii byl ten wie, ze komplement byl baaaaaaaaaaaaardzo watpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
0fibo Re: najgłupszy komplement 31.07.06, 23:11 ja to dopiero uslyszalam kiedys komplement od pijaczkow oczywiscie nie przejelam sie a brzmial tak : "ale wy brzydkie jestescie" (bo szlam z kolezanka) a my"odwal sie czlwieku" a tamten piajczek : " zartuje przecziez wy moje najpiekniejsze najukochanszei takei tam..." bylo obrzydliwie gdyz uzylysmy wtedy niecenzuralnych slow a pan nie chcial sie odczepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cav Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 02:19 Jesteś ładna, że normalnie makabra, wymiękam przy Tobie babe! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: najgłupszy komplement 09.08.06, 14:22 Słynne: "Za..em się w Tobie po sam ch..!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzerzi Re: najgłupszy komplement IP: *.atm2-0-1081072.0x50a0fff2.arcnxx15.customer.tele.dk 03.08.06, 14:19 no faktycznie, przeżyłście koszmar z kumpelą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobiety Re: najgłupszy komplement IP: *.abhsia.telus.net 03.08.06, 06:25 Holenderskie sa bardzo silne. W wyscigach rowerowych nie maja sobie rownych. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z holandii Re: najgłupszy komplement IP: 219.130.147.* 03.08.06, 10:05 masz racje , jest taki dowcip jak poznac ze juz jestes w Holandii?? ( powiedzmy autostrada)?? gdy krowy sa piekniejsze od dziewczyn Inny Holenderski - najlepiej sie nauczysz ... jezdzac na na starym rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)W Re: najgłupszy komplement IP: *.pwpw.pl 04.08.06, 12:51 Faktycznie, krowy są tam ładniejsze. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska zabójcza fryzura IP: 83.16.63.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:57 Niedawno poszłam ściąć długie włosy do bardzo dobrego fryzjera. Wyglądałam dobrze, byłam naprawdę zadowolona, odwaznie ścięta więc poszłam pochwalić sie sąsiadce która zna mnie od dziecka.Nie poznała mnie w drzwiach i po chwili pocieszajacym tonem rzekła : nie martw sie odrosną i znów będziesz fajna . Ja sie załamałam - ale w pracy wszyscy powiedzieli ze ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia.malutka Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 14:47 Moja koleżanka w liceum pomalowała sobie usta błyszczykiem coby sexownie wyglądać, podchodzi do kolegi z którym zaczynała "kręcić"... rzuca mu zalotne spojrzenie... a on rzuca jej komplement: "wyglądasz jakbyś smalec z patelni zlizywała"... Co miało oczywiście oznaczać "fajnie Ci się usta błyszczą" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 14:56 A teraz cos dla panów. Najbardziej taktowne wyjście z sytuacji gdy twoja kobieta pyta sie czy mu sie podobasz np gdy obciela sie inaczej niz dotychczas. Moj chlopak stosuje to do wszystkich mozliwych sytuacji ;) -Kochanie podoba Ci sie jak się obcielam? Lepiej mi w tej fryzurze niz wpoprzedniej, nie? CHloapk z mina jakby szukal jakiejs taktownej odzywki - No jest INNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz blus Re: najgłupszy komplement IP: *.osiedle.net.pl 16.08.06, 22:59 nie, ja na tego typu pytania zawsze odpowiadam: przejdz sie musze sie przyjrzec. potem mowie czy mi sie podoba (tak;) albo mowie: 'taaa, ale tyleczek to masz fajny, kocie, wiedzialem na co sie decyduje :)' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: najgłupszy komplement IP: *.net-serwis.pl 01.08.06, 13:06 Moja trzyletnia siostrzenica: Ej, twoja bluzka jest podobna do kupy! Ja: Co??? Dlaczego? Ona: Bo jest brązowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: najgłupszy komplement IP: 193.24.24.* 01.08.06, 16:45 Ja kiedyś usłyszałam od chłopca że ,,mam kolana jak piłkarz"- no super. Odpowiedz Link Zgłoś
ulania Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 06:47 Od tesciowej: Dobra zupa, chyba nawet ja bym takiej nie ugotowala... Odpowiedz Link Zgłoś
merwinka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 08:40 ulania, ha ha, teściowe mają świetne wyczucie taktu...;))) Ja niedawno kupiłam sobie nowe okulary i jak gadałam z teściową przez tel, to jej powiedziałam o tym. No i po jakimś czasie zajeżdżamy z menem do teściów, a teściowa : "oo, to są te nowe oprawki? nooo, nie są takie złe! " :))))) Aaaa, i jeszcze mi sie przypomniało cosik:)) Może trochę średnio związane z tematem, ale przy okazji rozmów o teściowej... Ostatnio dostałam prezent od teściowej (widuję ją tak mniej-więcej raz w roku) : używaną bluzkę z ciuchlandu:)) z komentarzem: "na mnie jest za mała, na córkę tez za mała, a na ciebie będzie akurat"... Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 08:25 Mąż kupił mi w prezencie bluzkę z materiału frotte (kurcze, jak to się pisze). Bardzo był z siebie zadowolony, mnie sie zreszta bluzka też podobała.Za to mój trzyletni wówczas syn zapytał: Mama, cemu się w ręcnik ubrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 12:50 kilka lat temu mialam na twarzy dosc mocne takie podskorne grudki. Siedze z kolesiem,patzrymy sobie w oczy,te klimaty. I slysze: masz takie piekne wlosy, oczy, usta.... -mowi rozmarzonym glosem obrysowujac ich kontury. A za chwile,juz bardziej trzezwo i nieco krytycznie-wskazujac na moje czolo-tu masz tylko takie kropeczki. I pocieszajaco-ale to Ci zejdzie. myslalam ze go opluje ze smiechu. nie obrazilam sie. za bardzo chcialo mi sie smiac. dzis to wszystkim opowiadam i wszyscy lejemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jim100 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 18:51 "jesteś słodka jak akcje Wedla" od ówczesnego chłopaka - zaczynajacego inwestora Monk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:34 I jeszcze kiedys od mojego ówczesnego chłopaka: wybrałem Cię bo jesteś szalenie inteligentna........, trochę było mi smutno....... no i to dodał ale ładna też ! Zadziwiające jak umiał skomplementować, ah Ci mężczyżni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wole inteligentne Re: najgłupszy komplement IP: *.nott.cable.ntl.com 02.09.06, 21:36 Czyli dla Ciebie bardziej liczy sie zeby ladnie wygladac, a nie byc inteligentna...Gratulacje...dla BYLEGO chlopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
sebadoh Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 19:08 "Jestem z tych facetow, ktorzy lubia takie male piersi" ;) Mialam 18 lat, dziwnie sie poczulam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: najgłupszy komplement IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 19:11 Chmm, jakby sie tak krowie przyjrzec to ma ladne oczy - duze, aksamitne i z pieknymi dlugimi rzesami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:37 Hm, a jakie krowa (rasowa) ma piersi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 19:12 Na moich lekko snobistycznych studiach był okropny chłopak z prowincji, zwany przez nas nie bez powodu "Upiór z Płocka", choc był raczej spod Płocka. No lizus, prostak i kompletnie bez wyczucia. Rozpaczliwie szukał sobie dziewczyny. Starał się być miły (błe) i każdej upatrzonej ofierze (mnie też to spotkało) mówił ten sam, miażdżący chyba jego zdaniem komplement: "Bo ty to jesteś taka duża, zdrowa kobita!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko i woda Re: najgłupszy komplement... IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 20:09 Jakie to studia w obecnej Polsce sa "lekko snobistyczne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja9 Re: najgłupszy komplement... IP: *.bu.amu.edu.pl 03.08.06, 08:57 takie na ktorych studiuja takie snoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: najgłupszy komplement... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 03.08.06, 12:55 ja z prowincji, to sie nie będę wypowiadać(POZDROWIENIA Z GDAŃSKA!!!) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement... IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:13 Dodam że, jak wiadomo, studiowały tam nie tylko snoby. Młodzież z całej Polski, większość z Warszawy. O tym, że było tam sporo snobów napisałam bo szczególnie w tej grupie ten "komplement" znajdował specyficzny oddźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement... IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:10 Nie w obecnej, ale jeszcze hen, za Peerelu. Ma się te latka. To romanistyka, snobistyczna głównie dlatego, ze było na niej sporo dzieci dyplomatów i placówkowiczów, powiedziałabym nawet, że wiekszość na niektórych rocznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 09:19 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Na moich lekko snobistycznych studiach był okropny chłopak z prowincji, zwany > przez nas nie bez powodu "Upiór z Płocka", choc był raczej spod Płocka. No > lizus, prostak i kompletnie bez wyczucia. Rozpaczliwie szukał sobie dziewczyny. > > Starał się być miły (błe) i każdej upatrzonej ofierze (mnie też to spotkało) > mówił ten sam, miażdżący chyba jego zdaniem komplement: "Bo ty to jesteś taka > duża, zdrowa kobita!". Czy my nie jestesmy czasem na tych samych studiach? :) Gdzie sie edukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:15 Warszawska romanistyka w czasach Peerelu. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Kłopotek... Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:27 nie mogę, uahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: najgłupszy komplement IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 19:16 Kolega przygladajac sie moim wlosa: Ale ty masz je w wielu kolorach! (mam naturalne "pasemka" od slonca) A ten to dokladnie jak Sisi (jego suczka). Ten sam kolega, o kolezance: Alez ona sie porusza, zupelnie jak moj pies! (ze niby zalotnie i z gracja) (a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 00:20 > (a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :) No co ty? Po zadku?! Tak bez pogawędki? To zdecydowanie nie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaosie Re: najgłupszy komplement IP: 195.94.203.* 03.08.06, 09:11 ale z tobą nie bardzo w porządku, bo tak się to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 17:40 A ja pisze o koledze, a nie o mojej ortografi ;) Ja wiem, ze nie w porzadku, kazdy ma jakies wady - ja na szczescie tylko dysleksje :). Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 00:01 Jak dla mnie możesz mieć nawet zespół downa, ja jestem tolerancyjny. :) Na szczęście jest coś takiego jak MS Word, który sam poprawia błędy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczek Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:24 ale ty kur.. czepialski. jesteś po podyplomowych polonistycznych czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
intrygantka1 Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 20:41 ppo napisał: > Jak dla mnie możesz mieć nawet zespół downa, ja jestem tolerancyjny. :) Na > szczęście jest coś takiego jak MS Word, który sam poprawia błędy. Polecam. ppo, właśnie się w Tobie bujnęłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: najgłupszy komplement IP: 217.153.205.* 03.08.06, 14:53 To chba w tym psie jest jakoś szczególnie zakochany, skoro takie porównania traktuje jak wyżyny komplmentacji... ,) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: najgłupszy komplement 15.08.06, 16:02 > (a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :) Chyba z nim tak samo "w pożątku" jak z poprawnością tego zdania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazjajestem Re: najgłupszy komplement IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:49 Parę dni temu, na koncercie mojego ukochanego zespołu, pewien niedawno poznany chłopak spojrzał na mnie i powiedział: "Piękne masz oczy... Można się w nich zatopić... A Twoje dłonie... Mm... /tutaj złapał mnie za rękę/ Są takie... Takie... Zimne..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimisia Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:16 kolega na spotkaniu szkolnym po latach powiedzial 'eee....dobrze wygladsz .... na swoj wiek" od razu mi sie lepiej zrobilo ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:21 kobiety ktore maja zimne lapki sa dobre w lozku... podobno... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 21:18 Gość portalu: eve napisał(a): > kobiety ktore maja zimne lapki sa dobre w lozku... podobno... ;) E tam... Jak mają zimne łapki to znaczy, że mają za niskie ciśnienie, a jak mają za niskie ciśnienie, to i narządy płciowe słabo ukrwione. Więc nie wiem do czego one mogą być dobre w łóżku, chyba żeby sobie pogadać przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolaela Re: najgłupszy komplement IP: *.dsl.telepac.pt 03.08.06, 00:39 "Zimne lapki - gorace serce" w/g mojego dziadka. O tym czy kobieta jest dobra w lózku swiadczy poziom hormonów, np. te bardziej "kudlate" maja wysoki poziom hormonów. Mezczyzni odwrotnie "kudlaci" maja zaburzenia hormonalne i zazwyczaj sa kiepscy. Piszac "kudlaci" i "kudlate" nie mam na mysli wlosów na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:49 bardziej kudłate mają chyba wysoki poziom hormonów męskich?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: najgłupszy komplement IP: *.ceramika.agh.edu.pl 03.08.06, 11:03 No wybacz, męskie kudły są jak najbardziej naturalne i bynajmniej nie zaburzone. Owłosienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu (i w konsekwencji wysokim libido). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najgłupszy komplement IP: 195.92.35.* 03.08.06, 16:42 brak owlosienia (tzw. meskie lysienie) nie swiadczy o wysokim poziomie testosteronu. wypadanie wlosow zalezy od wrazliwosci mieszkow wlosowych na testosteron, a nie od jego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 17:54 Alez tu nie jest mowa o owlosieniu na glowie! Od hormonow meskich to ono rosnie gdzie indziej :) Siersciuchy gora! (Jeszcze nie spotkalam dziewczyny lubiacej gladkich i malo zarosnietych (nie mylic z goleniem sie), ktora by sie nie skarzyla...(szczegolnie jak sama do siersciuchow nalezy;) Ach, to tez a propos komplementow: moj byly sie obrazil, jak mu powiedzialam, ze jest tak fajnie zarosniety. Kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:42 No nie wiem. Nie należę, do sierściuchów, ale jak nie mam 2-3 akcji na dzień to jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: najgłupszy komplement IP: 212.160.172.* 18.08.06, 09:51 nie znosze siersciuchow, wole gladkich chudzielcow Odpowiedz Link Zgłoś
czyczek Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:30 chyba masz ciepłe skoro tak sie bulwersujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia44 Re: najgłupszy komplement IP: 81.15.223.* 10.08.06, 09:45 Jako czynnik chłodzący w trakcie upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:00 Kiedyś w toalecie koedukacyjnej w knajpie przy Politechnice podszedl do mnie chłopak o zamiarach erotyczno - agresywnych i mówi: " masz takie śliczne oczy. A jak pieknie by wyglądały w formalinie"... Brrrr Kiedyś tez podszedł do mnie pewien nieśmiały uroczy okularnik (ja tez mam okulary) i mówi: "Ale masz piękne okulary" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bree_silk Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:14 najbardziej idiotyczny komplement usłyszałam od mojego szefa: "no nie no... ty to normalnie... zaje*ista jestes!!" Odpowiedz Link Zgłoś
witek2000 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:25 Kumpela usłyszała na ulicy od dresa (naprawdę ładna i zgrabna dziewczyna z niej): "tej, ty to w ch.. laska jesteś !!!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtoip_17 Re: najgłupszy komplement IP: *.plus.com 02.08.06, 21:17 moj znajomy ze studiow podszedl do dziewczyny w barze i powiedzial: ~jestes tak cudowna ze chialbym Cie wyr..ac~ i nie dostal w twarz... jaka dziewczyna tki chlopak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weeee Re: najgłupszy komplement IP: *.trw.com 02.08.06, 22:04 I co bylo dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtoip_17 Re: najgłupszy komplement IP: *.plus.com 04.08.06, 20:02 i dziewczyna sie spojrzala i zaczela z nim rozmawiac ... a o reszcie nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie tak Re: najgłupszy komplement IP: 193.109.212.* 10.08.06, 17:18 i dostał rachunek VAT za usługę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:58 Ależ skąd, przecież Pani jest taka "znaczna", powidział kelner. Chciał wyrazić biedak chyba szacunek dla stałej klientki, ale myślał, hmmm, z całą pewnością o tzw. kubaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najgłupszy komplement IP: *.net.autocom.pl 04.08.06, 09:10 o ja też od jakiegoś dresa osiedlowego usłyszałam: "fajne sznurki masz" (miałam na sobie taki pasek wiązany z długimi sznurkami i jak zakładałam kurtkę, to tylko te sznurki było widać hehe) ale się wysilił, dresiki chyba cierpią na jakieś komleksy (ja zazwyczaj mijam takich z zimnym wzrokiem, bo nie zamierzam kontynuować znajomośći,,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas chyba twoj szef byl pod wrazeniem Kayah'y IP: *.uniorg.de / *.uniorg.de 03.08.06, 14:26 - takie "komplementy" prawila na swoich wystepach publicznosci. Niektorych moze to i podniecalo, bo byli w podobnym stanie upojenia (alkoholowego) jak ta "artystka". Wiekszosci zapewne pozostal obraz i zapach czerwonego kwasnego wina, ktorym sie gwiazda upajala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena_74 Re: najgłupszy komplement IP: *.marsoft.net 02.08.06, 21:19 od jednego dziadka na weselu brata uslyszalam: pani to ma przedwojenny biust :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizary lena, akurat ten dziadek IP: *.server.ntli.net 02.08.06, 23:07 powiedzial Ci najpiekniejszy komplement! :) Przedwojenny biust, ach.... hahahaha, no odjazd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: lena, akurat ten dziadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:27 a co niby przed wojna wszystkie kobiety posiadaly ladne piersi... zenujace sa niektore wasze wypowiedzi... czytam bo lubie sie smiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:29 A propos krowy , usłyszałam od mojej ciotki, że jestem milutka jak cielaczek.... ble....paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
malybasior Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 21:37 a mi mój były facet powiedział, że spodobałam mu się, bo jak się na mnie patrzy to od razu chce mi się pomóc ( co według niego znaczyło, że jestem sympatyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerka Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:46 Kursant do mojej koleżanki: Po tym kursie wszyscy musimy iść za Panią. Ona: Dlaczego? Kursant:Bo jest Pani w spódniczce a Pani nogi wskażą nam drogę do celu. (Owszem miała i ma ładne nogi ale wcale nie chciała z kursantem dochodzić do celu a jeżeli do celu to nie do tego, do którego on chciał dojść). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najgłupszy komplement IP: *.eranet.pl 02.08.06, 21:54 "Masz piękne imię" - mimo ze jest bardziej pospolite niż nazwisko Kowalski. I od pewnej babci - "Dobre masz uda do rodzenia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:18 Warszawa, ul. Złota, godz.ok 4 w nocy Idę z kolegę z przed momentem zakupionymi kebebami. Mocno wstawieni. Mijamy dwie ładne dziewczyny.... Zagajam je na jakiś głupi żart. Zatrzymują się... W pewnym momencie ja ni z gruchy ni z pietruchy, mówię do jednej ( a były śliczne)...."słuchaj Skarbie, wylizałbym Cię"......na co Ona ze stoickim spokojem "słuchaj skarbie przed chwilą byłam lizana, ..wymyśl coś lepszego"...............zatkało mnie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
remicius Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:42 Moze nie komplement, ale kiedys od kolezanki uslyszalem odpowiedź na hasło : "Pij, pij będziesz łatwiejsza" i bylo to "Ja juz jestem łatwa tylko Ty siermiężny":) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 15:01 "Pij, pij będziesz łatwiejsza" "Pij, pij, nie będziesz mógł" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
remicius Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 15:44 "Pij pij będziesz łatwiejsza" "Pij pij nie będziesz pamietał, że nie mogłeś" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:22 Mój kolega chciał kiedyś ładnie skomplementować dziewczynę i powiedział jej: "gdyby takie anioły jak ty były w niebie, to nie ma tam po co iść" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:38 dyskoteka, Warszawa, dobry lokal, cały stół zastawiony wódkami, piwem, drinkami, ogólnie atmosfera sukcesu etc. Przechodzi kilka atrakcyjnych dziewcynek: wypalam do jednej. Skarbie....Zjadłbym cię gdybym mógł.... Ona do mnie z równie szelmowskim uśmieszkiem........."Zjeść to mógłbyłś mnie całą......ale połowa mięska zostałaby w bramkach między twoim uzębieniem...."... (mam duze przerwy pomiędzy ząbkami......taka natura)..........ale tą ripostą posadziła mnie przy barze:( Odpowiedz Link Zgłoś
room_with_a_view Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 23:16 przyjezdzam do dziewczyny, nie widzielismy sie tydzien. atmosfera goraca, ja steskniony po tym celibacie, napiecie rosnie - z tego wszystkiego udalo mi sie wytrzymac ledwie 10 minut. po wszystkim ona mowi do mnie: 'i tak bylo zaje...iscie...' ze wstydu na twarzy bylem bardziej niz a. lepper czerwony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: najgłupszy komplement IP: *.starnettelecom.pl 02.08.06, 23:53 Wesele. Pojawia się koło mnie facet, lekko wstawiony. Gapi się przez chwilę, potem mówi: masz takie piękne włosy.. no i czyste. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tins Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:40 Nie żartuj! 10 miniut? Mój luby nie wytrzymuje dwóch, mimo że mieszkamy razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:48 Chyba przesadzasz. Co 2 minuty włazi na ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: najgłupszy komplement IP: *.is.net.pl 03.08.06, 00:04 Byłam swego czasu na integracji studenckiej i poznałam dwóch chłopaków-potem długo ich nie widzialam. Po jakimś miesiącu jeden z nich podchodzi do mnie i mówi " oja, Ola- co słychac, dawno cie nie widziałem a Zbyszek mówił ze wyładniałaś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawawaw Re: najgłupszy komplement IP: *.du.simnet.is 03.08.06, 01:29 "Moj drogi aniele wygladasz jak ciele. Gdy patrze w Twoje oczeta - zda mi sie ze my oba cieleta......!" Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 02:13 "Jestes przy kosci" mialo to znaczyc, ze tu i owdzie jestem okragla. oto jak faceci pojmuja pewne terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon.girl Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 02:38 Wladyslawowo, lokal "Czarny Kon" (czy jakos tak;), miejscowy macho caly wieczor kreci sie wokol mojego stolika, w koncu przysiada sie i zagaja: "hej,wygladasz na inteligentna, wiesz?" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? 03.08.06, 06:58 Nie. Żebra ci wystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.06, 07:30 a ja sie spotkalam z dwoma "koplementami" na temat mojej pupy 1- ze jest jak przedwojenne 100 zl 2- ze to kaliber 44 czy nie latwiej byloby powiedziec ze jest......duzy? po co sie tak produkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babik Re: Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:29 - Masz nogi jak sarna. - Takie zgrabne? - Nie, takie owłosione. - Masz oczy jak szyby naftowe. - Takie głębokie? - Nie, takie zaropiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge.martinez Re: najgłupszy komplement IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.06, 08:14 Powiedziałem kiedyś przyjaciółce, że jest mocarna. To był błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: najgłupszy komplement IP: 212.106.191.* 03.08.06, 08:17 od kolegi z pracy usłyszałam: masz kolor włosów jak spalony silnik elektryczny...;) inny kolega rzekł: jestes jak ogórek kiszony, dostaje się ślinotoku na twój widok...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: male Re: najgłupszy komplement IP: *.pgi.waw.pl 03.08.06, 08:17 Sylwester, duża sala, tańczymy w kółeczku (kilku przyjaciół i mój chłopak). W pewnym momencie jakiś facet prosi, żebym z nim zatańczyła. Ja dziękuję no bo chłopak i w ogóle. Podchodzi do mnie mój luby i pyta: "Czego chciał?". Ja mówię: "zatańczyć", on na to: "Z tobą???? To chyba jakiś głupi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek_Wojtek Re: najgłupszy komplement IP: 87.204.66.* 03.08.06, 09:42 No nie.. rozwalilo mnie to.. buahaha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: najgłupszy komplement IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 03.08.06, 14:24 najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tins Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:37 Masz takie spracowane rączki... że niby taka pracowita jestem, prawdziwa gospodyni domowa, hłe, hłe, hłe Odpowiedz Link Zgłoś