Dodaj do ulubionych

najgłupszy komplement

31.07.06, 11:08
na pewno usłyszeiscie kiedyś od kogoś coś, co miało był komplementem, a
troche was zdziwiło :)macie takie?

ja kiedyś usłyszałam, że mam oczy jak krowa :P nie powiem, byłam zła ;D
pzdr
Obserwuj wątek
    • czarnykluch Re: najgłupszy komplement 31.07.06, 12:35
      taaa ja tez kiedyś usłyszałam że mam piękne... cielęce oczy:D
      • Gość: jaija Re: najgłupszy komplement IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.06, 23:25
        to ładnie Wam ktoś powiedział, bo "krowiooka" czy "wolooka" była np. Hera,
        bogini grecka ;) kiedyś to był komplement.
        • kszynka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 06:08
          kiedyś może t może i tak a teraz to niebałdzo ;-)

ja kiedyś usłysałem, że jestem za romantyczny
          do dziś zastanawiam się czy to był komplement czy nie
          ;-)
          • Gość: kgsz Re: najgłupszy komplement IP: *.eris.rpg.pl / *.eris.rpg.pl 03.08.06, 12:37
            Ale krowy mają naprawdę piękne oczy :)

Takie wilgotne, wielkie no i te długie rzęsy....

:)
            • kszynka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:30
              Gość portalu: kgsz napisał(a):

> Ale krowy mają naprawdę piękne oczy :)
              > Takie wilgotne, wielkie no i te długie rzęsy....

a jak czasem ładnie się uśmiechną?
              ;-)
              • Gość: :-)W Re: najgłupszy komplement IP: *.pwpw.pl 04.08.06, 12:48
                To może nie są już takimi krowami.;-)
              • Gość: mala Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:57
                mi powiedziano kiedyś, że mam tak długie nogi, że pół sali mogłabym zagarnąć ...
                (na treningu)

innym razaem koleżanka mi powiezdial że nie powinnam nosić krótkich spódniczek
                ... ciekawe dalczego ... ;o)
                • Gość: zlosliwy - na niby Re: najgłupszy komplement IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.06, 16:35
                  mi powiedziano kiedyś, że mam tak długie nogi, że pół sali mogłabym zagarnąć ...
                  (na treningu)

innym razaem koleżanka mi powiezdial że nie powinnam nosić krótkich spódniczek
                  ... ciekawe dalczego ... ;o)
                  - - - - - - - - - - -
                  Moze dlatego, ze zyrafy tez nie nosza...!? :-((
      • xtrania Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 19:08
        Moja babcia--no poprawiłaś się w końcu!! Łapiąc mnie przy tym za policzek i
        zerkajac na brzuch :)
        • Gość: maroo masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.gl.digi.pl 02.08.06, 21:04
          ze niby duze ale wysportowane hihih w ogole to mama rzadzi jesli chodzi o
          nieswiadome docinki ;]]]]]
          • Gość: raffen Re: masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.tme.pl 03.08.06, 12:30
            Chłopak do dziewczyny:"MASZ KLATE JAK MŁODY TYSON" to dopiero komlement!
          • Gość: rybka Re: masz uda gladiatora -mama do siorki heheh IP: *.rybnet.pl 04.08.06, 10:40
            to ja miałam łydki gladiatora - ocena kolezanek z klasy na lekcji w-f
      • Gość: zootechnik Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:58
        Widzeliście oczy krowy lub cielaka? Sa naprawdę piekne
    • Gość: jazzka Re: najgłupszy komplement IP: *.bethere.co.uk 31.07.06, 13:59
      raz uslyszalam, ze mam piekny kolor wlosow... taki mysi - to bylo dawno, teraz
      je farbuje i juz mysie nie sa.

Niedawno uslyszalam, ze jestem bardzo piekna jak holenderska kobieta (ze niby
      wysoka blondynka) a kto w Holandii byl ten wie, ze komplement byl
      baaaaaaaaaaaaardzo watpliwy.
      • 0fibo Re: najgłupszy komplement 31.07.06, 23:11
        ja to dopiero uslyszalam kiedys komplement od pijaczkow oczywiscie nie
        przejelam sie a brzmial tak : "ale wy brzydkie jestescie" (bo szlam z
        kolezanka) a my"odwal sie czlwieku" a tamten piajczek : " zartuje przecziez wy
        moje najpiekniejsze najukochanszei takei tam..." bylo obrzydliwie gdyz uzylysmy
        wtedy niecenzuralnych slow a pan nie chcial sie odczepic
        • Gość: cav Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 02:19
          Jesteś ładna, że normalnie makabra, wymiękam przy Tobie babe!
          • frred Re: najgłupszy komplement 09.08.06, 14:22
            Słynne: "Za..em się w Tobie po sam ch..!"
        • Gość: drzerzi Re: najgłupszy komplement IP: *.atm2-0-1081072.0x50a0fff2.arcnxx15.customer.tele.dk 03.08.06, 14:19
          no faktycznie, przeżyłście koszmar z kumpelą ;)
      • Gość: Kobiety Re: najgłupszy komplement IP: *.abhsia.telus.net 03.08.06, 06:25
        Holenderskie sa bardzo silne. W wyscigach rowerowych nie maja sobie rownych. LP
      • Gość: z holandii Re: najgłupszy komplement IP: 219.130.147.* 03.08.06, 10:05
        masz racje , jest taki dowcip jak poznac ze juz jestes w Holandii?? ( powiedzmy
        autostrada)??

gdy krowy sa piekniejsze od dziewczyn

Inny Holenderski - najlepiej sie nauczysz ... jezdzac na na starym rowerze
      • Gość: :-)W Re: najgłupszy komplement IP: *.pwpw.pl 04.08.06, 12:51
        Faktycznie, krowy są tam ładniejsze. :-)))
        • Gość: aska zabójcza fryzura IP: 83.16.63.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:57
          Niedawno poszłam ściąć długie włosy do bardzo dobrego fryzjera. Wyglądałam
          dobrze, byłam naprawdę zadowolona, odwaznie ścięta więc poszłam pochwalić sie
          sąsiadce która zna mnie od dziecka.Nie poznała mnie w drzwiach i po chwili
          pocieszajacym tonem rzekła : nie martw sie odrosną i znów będziesz fajna . Ja
          sie załamałam - ale w pracy wszyscy powiedzieli ze ok :)
      • misiunia.malutka Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 14:47
        Moja koleżanka w liceum pomalowała sobie usta błyszczykiem coby sexownie
        wyglądać, podchodzi do kolegi z którym zaczynała "kręcić"...
        rzuca mu zalotne spojrzenie...
        a on rzuca jej komplement:
        "wyglądasz jakbyś smalec z patelni zlizywała"...
        Co miało oczywiście oznaczać "fajnie Ci się usta błyszczą" ;)
        • paenka Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 14:56
          A teraz cos dla panów. Najbardziej taktowne wyjście z sytuacji gdy twoja
          kobieta pyta sie czy mu sie podobasz np gdy obciela sie inaczej niz dotychczas.
          Moj chlopak stosuje to do wszystkich mozliwych sytuacji ;)
          -Kochanie podoba Ci sie jak się obcielam? Lepiej mi w tej fryzurze niz
          wpoprzedniej, nie?
          CHloapk z mina jakby szukal jakiejs taktownej odzywki
          - No jest INNA.
          • Gość: luz blus Re: najgłupszy komplement IP: *.osiedle.net.pl 16.08.06, 22:59
            nie, ja na tego typu pytania zawsze odpowiadam: przejdz sie musze sie przyjrzec.
            potem mowie czy mi sie podoba (tak;) albo mowie: 'taaa, ale tyleczek to masz
            fajny, kocie, wiedzialem na co sie decyduje :)'
            :D
    • Gość: Mary z pakamery Re: najgłupszy komplement IP: *.net-serwis.pl 01.08.06, 13:06
      Moja trzyletnia siostrzenica: Ej, twoja bluzka jest podobna do kupy!
      Ja: Co??? Dlaczego?
      Ona: Bo jest brązowa...
      • Gość: bebe Re: najgłupszy komplement IP: 193.24.24.* 01.08.06, 16:45
        Ja kiedyś usłyszałam od chłopca że ,,mam kolana jak piłkarz"- no super.
        • ulania Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 06:47
          Od tesciowej: Dobra zupa, chyba nawet ja bym takiej nie ugotowala...
          • merwinka Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 08:40
            ulania, ha ha, teściowe mają świetne wyczucie taktu...;)))

Ja niedawno kupiłam sobie nowe okulary i jak gadałam z teściową przez tel, to
            jej powiedziałam o tym. No i po jakimś czasie zajeżdżamy z menem do teściów, a
            teściowa : "oo, to są te nowe oprawki? nooo, nie są takie złe! "
            :)))))

Aaaa, i jeszcze mi sie przypomniało cosik:)) Może trochę średnio związane z
            tematem, ale przy okazji rozmów o teściowej... Ostatnio dostałam prezent od
            teściowej (widuję ją tak mniej-więcej raz w roku) : używaną bluzkę z
            ciuchlandu:)) z komentarzem: "na mnie jest za mała, na córkę tez za mała, a na
            ciebie będzie akurat"...
    • segel Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 08:25
      Mąż kupił mi w prezencie bluzkę z materiału frotte (kurcze, jak to się pisze).
      Bardzo był z siebie zadowolony, mnie sie zreszta bluzka też podobała.Za to mój
      trzyletni wówczas syn zapytał: Mama, cemu się w ręcnik ubrałaś?
      • tini83 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 12:50
        kilka lat temu mialam na twarzy dosc mocne takie podskorne grudki. Siedze z
        kolesiem,patzrymy sobie w oczy,te klimaty. I slysze: masz takie piekne wlosy,
        oczy, usta.... -mowi rozmarzonym glosem obrysowujac ich kontury. A za
        chwile,juz bardziej trzezwo i nieco krytycznie-wskazujac na moje czolo-tu masz
        tylko takie kropeczki. I pocieszajaco-ale to Ci zejdzie.

myslalam ze go opluje ze smiechu. nie obrazilam sie. za bardzo chcialo mi sie
        smiac. dzis to wszystkim opowiadam i wszyscy lejemy ;-)
        • jim100 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 18:51
          "jesteś słodka jak akcje Wedla"
          od ówczesnego chłopaka - zaczynajacego inwestora
          Monk
          • Gość: tera Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:34
            I jeszcze kiedys od mojego ówczesnego chłopaka: wybrałem Cię bo jesteś
            szalenie inteligentna........, trochę było mi smutno....... no i to dodał ale
            ładna też !
            Zadziwiające jak umiał skomplementować, ah Ci mężczyżni
            • Gość: Wole inteligentne Re: najgłupszy komplement IP: *.nott.cable.ntl.com 02.09.06, 21:36
              Czyli dla Ciebie bardziej liczy sie zeby ladnie wygladac, a nie byc
              inteligentna...Gratulacje...dla BYLEGO chlopaka...
    • sebadoh Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 19:08
      "Jestem z tych facetow, ktorzy lubia takie male piersi" ;)
      Mialam 18 lat, dziwnie sie poczulam...
    • Gość: titta Re: najgłupszy komplement IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 19:11
      Chmm, jakby sie tak krowie przyjrzec to ma ladne oczy - duze, aksamitne i z
      pieknymi dlugimi rzesami...
      • Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:37
        Hm, a jakie krowa (rasowa) ma piersi!
    • Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 19:12
      Na moich lekko snobistycznych studiach był okropny chłopak z prowincji, zwany
      przez nas nie bez powodu "Upiór z Płocka", choc był raczej spod Płocka. No
      lizus, prostak i kompletnie bez wyczucia. Rozpaczliwie szukał sobie dziewczyny.
      Starał się być miły (błe) i każdej upatrzonej ofierze (mnie też to spotkało)
      mówił ten sam, miażdżący chyba jego zdaniem komplement: "Bo ty to jesteś taka
      duża, zdrowa kobita!".
      • Gość: mleko i woda Re: najgłupszy komplement... IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 20:09
        Jakie to studia w obecnej Polsce sa "lekko snobistyczne"?
        • Gość: ja9 Re: najgłupszy komplement... IP: *.bu.amu.edu.pl 03.08.06, 08:57
          takie na ktorych studiuja takie snoby...
          • Gość: grubasek Re: najgłupszy komplement... IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 03.08.06, 12:55
            ja z prowincji, to sie nie będę wypowiadać(POZDROWIENIA Z GDAŃSKA!!!) ;-)))
          • Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement... IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:13
            Dodam że, jak wiadomo, studiowały tam nie tylko snoby. Młodzież z całej Polski,
            większość z Warszawy. O tym, że było tam sporo snobów napisałam bo szczególnie
            w tej grupie ten "komplement" znajdował specyficzny oddźwięk.
        • Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement... IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:10
          Nie w obecnej, ale jeszcze hen, za Peerelu. Ma się te latka. To romanistyka,
          snobistyczna głównie dlatego, ze było na niej sporo dzieci dyplomatów i
          placówkowiczów, powiedziałabym nawet, że wiekszość na niektórych rocznikach.
      • xtrania Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 09:19
        Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Na moich lekko snobistycznych studiach był okropny chłopak z prowincji, zwany
        > przez nas nie bez powodu "Upiór z Płocka", choc był raczej spod Płocka. No
        > lizus, prostak i kompletnie bez wyczucia. Rozpaczliwie szukał sobie dziewczyny.
        >
        > Starał się być miły (błe) i każdej upatrzonej ofierze (mnie też to spotkało)
        > mówił ten sam, miażdżący chyba jego zdaniem komplement: "Bo ty to jesteś taka
        > duża, zdrowa kobita!".

Czy my nie jestesmy czasem na tych samych studiach? :) Gdzie sie edukujesz?
        • Gość: kiwi Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:15
          Warszawska romanistyka w czasach Peerelu.
          A Ty?
      • Gość: to Kłopotek... Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:27
        nie mogę,
        uahahahahaha
    • Gość: titta Re: najgłupszy komplement IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 19:16
      Kolega przygladajac sie moim wlosa:
      Ale ty masz je w wielu kolorach! (mam naturalne "pasemka" od slonca) A ten to
      dokladnie jak Sisi (jego suczka).

Ten sam kolega, o kolezance:
      Alez ona sie porusza, zupelnie jak moj pies!
      (ze niby zalotnie i z gracja)

(a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :)
      • ppo Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 00:20
        > (a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :)

No co ty? Po zadku?! Tak bez pogawędki? To zdecydowanie nie w porządku.
      • Gość: zaosie Re: najgłupszy komplement IP: 195.94.203.* 03.08.06, 09:11
        ale z tobą nie bardzo w porządku, bo tak się to pisze
        • titta Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 17:40
          A ja pisze o koledze, a nie o mojej ortografi ;) Ja wiem, ze nie w porzadku,
          kazdy ma jakies wady - ja na szczescie tylko dysleksje :).
          • ppo Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 00:01
            Jak dla mnie możesz mieć nawet zespół downa, ja jestem tolerancyjny. :) Na
            szczęście jest coś takiego jak MS Word, który sam poprawia błędy. Polecam.
            • czyczek Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:24
              ale ty kur.. czepialski. jesteś po podyplomowych polonistycznych czy co???
            • intrygantka1 Re: najgłupszy komplement 07.08.06, 20:41
              ppo napisał:

> Jak dla mnie możesz mieć nawet zespół downa, ja jestem tolerancyjny. :) Na
              > szczęście jest coś takiego jak MS Word, który sam poprawia błędy. Polecam.

ppo, właśnie się w Tobie bujnęłam ;)
      • Gość: ina Re: najgłupszy komplement IP: 217.153.205.* 03.08.06, 14:53
        To chba w tym psie jest jakoś szczególnie zakochany, skoro takie porównania
        traktuje jak wyżyny komplmentacji... ,)
      • callafior Re: najgłupszy komplement 15.08.06, 16:02
        > (a poza tym to z kolega wszystko w pozatku :)
        Chyba z nim tak samo "w pożątku" jak z poprawnością tego zdania ;)
    • Gość: anastazjajestem Re: najgłupszy komplement IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:49
      Parę dni temu, na koncercie mojego ukochanego zespołu, pewien niedawno poznany chłopak spojrzał na mnie i powiedział: "Piękne masz oczy... Można się w nich zatopić... A Twoje dłonie... Mm... /tutaj złapał mnie za rękę/ Są takie... Takie... Zimne..."

:))
      • kasiaimisia Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:16
        kolega na spotkaniu szkolnym po latach powiedzial 'eee....dobrze wygladsz ....
        na swoj wiek" od razu mi sie lepiej zrobilo ;-(
      • Gość: eve Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:21
        kobiety ktore maja zimne lapki sa dobre w lozku... podobno... ;)
        • Gość: rob Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 21:18
          Gość portalu: eve napisał(a):

> kobiety ktore maja zimne lapki sa dobre w lozku... podobno... ;)

E tam...
          Jak mają zimne łapki to znaczy, że mają za niskie ciśnienie,
          a jak mają za niskie ciśnienie, to i narządy płciowe słabo ukrwione.
          Więc nie wiem do czego one mogą być dobre w łóżku, chyba żeby sobie
          pogadać przed snem.
          • Gość: jolaela Re: najgłupszy komplement IP: *.dsl.telepac.pt 03.08.06, 00:39
            "Zimne lapki - gorace serce" w/g mojego dziadka. O tym czy kobieta jest dobra w
            lózku swiadczy poziom hormonów, np. te bardziej "kudlate" maja wysoki poziom
            hormonów. Mezczyzni odwrotnie "kudlaci" maja zaburzenia hormonalne i zazwyczaj
            sa kiepscy. Piszac "kudlaci" i "kudlate" nie mam na mysli wlosów na glowie.
            • Gość: zdziwiona Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:49
              bardziej kudłate mają chyba wysoki poziom hormonów męskich?!
            • Gość: greg0,75 Re: najgłupszy komplement IP: *.ceramika.agh.edu.pl 03.08.06, 11:03
              No wybacz, męskie kudły są jak najbardziej naturalne i bynajmniej nie zaburzone. Owłosienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu (i w konsekwencji wysokim libido).
              • Gość: gosc Re: najgłupszy komplement IP: 195.92.35.* 03.08.06, 16:42
                brak owlosienia (tzw. meskie lysienie) nie swiadczy o wysokim poziomie
                testosteronu. wypadanie wlosow zalezy od wrazliwosci mieszkow wlosowych na
                testosteron, a nie od jego poziomu
                • titta Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 17:54
                  Alez tu nie jest mowa o owlosieniu na glowie! Od hormonow meskich to ono rosnie
                  gdzie indziej :) Siersciuchy gora!
                  (Jeszcze nie spotkalam dziewczyny lubiacej gladkich i malo zarosnietych (nie
                  mylic z goleniem sie), ktora by sie nie skarzyla...(szczegolnie jak sama do
                  siersciuchow nalezy;)
                  Ach, to tez a propos komplementow: moj byly sie obrazil, jak mu powiedzialam,
                  ze jest tak fajnie zarosniety. Kompleksy?
                  • Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:42
                    No nie wiem. Nie należę, do sierściuchów, ale jak nie mam 2-3 akcji na dzień to
                    jest źle.
                  • Gość: szadoka Re: najgłupszy komplement IP: 212.160.172.* 18.08.06, 09:51
                    nie znosze siersciuchow, wole gladkich chudzielcow
          • czyczek Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:30
            chyba masz ciepłe skoro tak sie bulwersujesz...
        • Gość: mia44 Re: najgłupszy komplement IP: 81.15.223.* 10.08.06, 09:45
          Jako czynnik chłodzący w trakcie upałów.
      • Gość: Madzia Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 03.08.06, 17:00
        Kiedyś w toalecie koedukacyjnej w knajpie przy Politechnice podszedl do mnie
        chłopak o zamiarach erotyczno - agresywnych i mówi: " masz takie śliczne oczy.
        A jak pieknie by wyglądały w formalinie"... Brrrr
        Kiedyś tez podszedł do mnie pewien nieśmiały uroczy okularnik (ja tez mam
        okulary) i mówi: "Ale masz piękne okulary" :-)
    • bree_silk Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:14
      najbardziej idiotyczny komplement usłyszałam od mojego szefa:

"no nie no... ty to normalnie... zaje*ista jestes!!"
      • witek2000 Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:25
        Kumpela usłyszała na ulicy od dresa (naprawdę ładna i zgrabna dziewczyna z
        niej): "tej, ty to w ch.. laska jesteś !!!".
        • alex_koz Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 20:55
          ze jestem ciemna blondynka;)
          • Gość: rtoip_17 Re: najgłupszy komplement IP: *.plus.com 02.08.06, 21:17
            moj znajomy ze studiow podszedl do dziewczyny w barze i powiedzial:
            ~jestes tak cudowna ze chialbym Cie wyr..ac~
            i nie dostal w twarz...
            jaka dziewczyna tki chlopak :)
            • Gość: weeee Re: najgłupszy komplement IP: *.trw.com 02.08.06, 22:04
              I co bylo dalej?
              • Gość: rtoip_17 Re: najgłupszy komplement IP: *.plus.com 04.08.06, 20:02
                i dziewczyna sie spojrzala i zaczela z nim rozmawiac ... a o reszcie nie wiem:)
            • czyczek Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:34
              i udalo mu sie???
              • Gość: pewnie tak Re: najgłupszy komplement IP: 193.109.212.* 10.08.06, 17:18
                i dostał rachunek VAT za usługę :)
          • Gość: marycha Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:58
            Ależ skąd, przecież Pani jest taka "znaczna", powidział kelner. Chciał wyrazić
            biedak chyba szacunek dla stałej klientki, ale myślał, hmmm, z całą pewnością o
            tzw. kubaturze.
        • Gość: :) Re: najgłupszy komplement IP: *.net.autocom.pl 04.08.06, 09:10
          o ja też od jakiegoś dresa osiedlowego usłyszałam:
          "fajne sznurki masz" (miałam na sobie taki pasek wiązany z długimi sznurkami i
          jak zakładałam kurtkę, to tylko te sznurki było widać hehe)

ale się wysilił, dresiki chyba cierpią na jakieś komleksy (ja zazwyczaj mijam
          takich z zimnym wzrokiem, bo nie zamierzam kontynuować znajomośći,,)
      • Gość: jas chyba twoj szef byl pod wrazeniem Kayah'y IP: *.uniorg.de / *.uniorg.de 03.08.06, 14:26
        - takie "komplementy" prawila na swoich wystepach publicznosci. Niektorych moze
        to i podniecalo, bo byli w podobnym stanie upojenia (alkoholowego) jak ta
        "artystka". Wiekszosci zapewne pozostal obraz i zapach czerwonego kwasnego wina,
        ktorym sie gwiazda upajala.
    • Gość: lena_74 Re: najgłupszy komplement IP: *.marsoft.net 02.08.06, 21:19
      od jednego dziadka na weselu brata uslyszalam: pani to ma przedwojenny biust :)))
      • Gość: mizary lena, akurat ten dziadek IP: *.server.ntli.net 02.08.06, 23:07
        powiedzial Ci najpiekniejszy komplement! :) Przedwojenny biust, ach....
        hahahaha, no odjazd :)
        • Gość: normalny Re: lena, akurat ten dziadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:27
          a co niby przed wojna wszystkie kobiety posiadaly ladne piersi... zenujace sa
          niektore wasze wypowiedzi... czytam bo lubie sie smiac
    • Gość: tera Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:29
      A propos krowy , usłyszałam od mojej ciotki, że jestem milutka jak
      cielaczek.... ble....paskudne
    • malybasior Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 21:37
      a mi mój były facet powiedział, że spodobałam mu się, bo jak się na mnie patrzy
      to od razu chce mi się pomóc ( co według niego znaczyło, że jestem sympatyczna)
      • Gość: trenerka Re: najgłupszy komplement IP: 213.199.198.* 02.08.06, 21:46
        Kursant do mojej koleżanki: Po tym kursie wszyscy musimy iść za Panią.
        Ona: Dlaczego?
        Kursant:Bo jest Pani w spódniczce a Pani nogi wskażą nam drogę do celu.
        (Owszem miała i ma ładne nogi ale wcale nie chciała z kursantem dochodzić do
        celu a jeżeli do celu to nie do tego, do którego on chciał dojść).
    • Gość: Ania Re: najgłupszy komplement IP: *.eranet.pl 02.08.06, 21:54
      "Masz piękne imię" - mimo ze jest bardziej pospolite niż nazwisko Kowalski.
      I od pewnej babci - "Dobre masz uda do rodzenia" :D
      • Gość: Tomasz Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:18
        Warszawa, ul. Złota, godz.ok 4 w nocy
        Idę z kolegę z przed momentem zakupionymi kebebami. Mocno wstawieni.
        Mijamy dwie ładne dziewczyny....
        Zagajam je na jakiś głupi żart. Zatrzymują się...
        W pewnym momencie ja ni z gruchy ni z pietruchy, mówię do jednej ( a były
        śliczne)...."słuchaj Skarbie, wylizałbym Cię"......na co Ona ze stoickim
        spokojem "słuchaj skarbie przed chwilą byłam lizana, ..wymyśl coś
        lepszego"...............zatkało mnie..pozdrawiam
        • remicius Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:42
          Moze nie komplement, ale kiedys od kolezanki uslyszalem odpowiedź na
          hasło : "Pij, pij będziesz łatwiejsza" i bylo to "Ja juz jestem łatwa tylko Ty
          siermiężny":)
          • woda.lekko.gazowana Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 15:01
            "Pij, pij będziesz łatwiejsza"
            "Pij, pij, nie będziesz mógł"
            :))
            • remicius Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 15:44
              "Pij pij będziesz łatwiejsza"
              "Pij pij nie będziesz pamietał, że nie mogłeś"
              :))))
      • Gość: gienek Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:22
        Mój kolega chciał kiedyś ładnie skomplementować dziewczynę i powiedział jej: "gdyby takie anioły jak ty były w niebie, to nie ma tam po co iść" :D
        • Gość: Tomasz Re: najgłupszy komplement IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:38
          dyskoteka, Warszawa, dobry lokal, cały stół zastawiony wódkami, piwem,
          drinkami, ogólnie atmosfera sukcesu etc.
          Przechodzi kilka atrakcyjnych dziewcynek: wypalam do jednej.
          Skarbie....Zjadłbym cię gdybym mógł....
          Ona do mnie z równie szelmowskim uśmieszkiem........."Zjeść to mógłbyłś mnie
          całą......ale połowa mięska zostałaby w bramkach między twoim uzębieniem...."...
          (mam duze przerwy pomiędzy ząbkami......taka natura)..........ale tą ripostą
          posadziła mnie przy barze:(
    • room_with_a_view Re: najgłupszy komplement 02.08.06, 23:16
      przyjezdzam do dziewczyny, nie widzielismy sie tydzien.
      atmosfera goraca, ja steskniony po tym celibacie, napiecie rosnie - z tego
      wszystkiego udalo mi sie wytrzymac ledwie 10 minut.
      po wszystkim ona mowi do mnie: 'i tak bylo zaje...iscie...'
      ze wstydu na twarzy bylem bardziej niz a. lepper czerwony...
      • Gość: ona Re: najgłupszy komplement IP: *.starnettelecom.pl 02.08.06, 23:53
        Wesele. Pojawia się koło mnie facet, lekko wstawiony. Gapi się przez chwilę,
        potem mówi: masz takie piękne włosy.. no i czyste. Co wy na to?
      • Gość: tins Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:40
        Nie żartuj! 10 miniut? Mój luby nie wytrzymuje dwóch, mimo że mieszkamy razem!
        • Gość: kiks Re: najgłupszy komplement IP: *.catv.net.pl 04.08.06, 16:48
          Chyba przesadzasz. Co 2 minuty włazi na ciebie?
    • Gość: Olka Re: najgłupszy komplement IP: *.is.net.pl 03.08.06, 00:04
      Byłam swego czasu na integracji studenckiej i poznałam dwóch chłopaków-potem
      długo ich nie widzialam. Po jakimś miesiącu jeden z nich podchodzi do mnie i
      mówi " oja, Ola- co słychac, dawno cie nie widziałem a Zbyszek mówił ze wyładniałaś"
    • Gość: wawawaw Re: najgłupszy komplement IP: *.du.simnet.is 03.08.06, 01:29
      "Moj drogi aniele
      wygladasz jak ciele.
      Gdy patrze w Twoje oczeta -
      zda mi sie ze my oba cieleta......!"
    • klymenystra Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 02:13
      "Jestes przy kosci"
      mialo to znaczyc, ze tu i owdzie jestem okragla.
      oto jak faceci pojmuja pewne terminy...
    • cinnamon.girl Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 02:38
      Wladyslawowo, lokal "Czarny Kon" (czy jakos tak;), miejscowy macho caly wieczor
      kreci sie wokol mojego stolika, w koncu przysiada sie i zagaja: "hej,wygladasz
      na inteligentna, wiesz?" :D:D
    • zigzaur Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? 03.08.06, 06:58
      Nie. Żebra ci wystają.
      • Gość: ona Re: Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.06, 07:30
        a ja sie spotkalam z dwoma "koplementami" na temat mojej pupy
        1- ze jest jak przedwojenne 100 zl
        2- ze to kaliber 44

czy nie latwiej byloby powiedziec ze jest......duzy?
        po co sie tak produkowac?
      • Gość: Babik Re: Jesteś jak kaloryfer! Taka gorąca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:29
        - Masz nogi jak sarna.
        - Takie zgrabne?
        - Nie, takie owłosione.

- Masz oczy jak szyby naftowe.
        - Takie głębokie?
        - Nie, takie zaropiałe.
    • Gość: jorge.martinez Re: najgłupszy komplement IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.06, 08:14
      Powiedziałem kiedyś przyjaciółce, że jest mocarna. To był błąd...
    • Gość: gościnnie Re: najgłupszy komplement IP: 212.106.191.* 03.08.06, 08:17
      od kolegi z pracy usłyszałam: masz kolor włosów jak spalony silnik elektryczny...;)
      inny kolega rzekł: jestes jak ogórek kiszony, dostaje się ślinotoku na twój
      widok...;p
    • Gość: male Re: najgłupszy komplement IP: *.pgi.waw.pl 03.08.06, 08:17
      Sylwester, duża sala, tańczymy w kółeczku (kilku przyjaciół i mój chłopak).
      W pewnym momencie jakiś facet prosi, żebym z nim zatańczyła. Ja dziękuję no bo
      chłopak i w ogóle. Podchodzi do mnie mój luby i pyta: "Czego chciał?". Ja
      mówię: "zatańczyć", on na to: "Z tobą???? To chyba jakiś głupi."
      • Gość: Dziadek_Wojtek Re: najgłupszy komplement IP: 87.204.66.* 03.08.06, 09:42
        No nie.. rozwalilo mnie to.. buahaha..
      • Gość: x Re: najgłupszy komplement IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 03.08.06, 14:24
        najlepsze...
    • Gość: Tins Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:37
      Masz takie spracowane rączki... że niby taka pracowita jestem, prawdziwa
      gospodyni domowa, hłe, hłe, hłe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka