Gość: muromuh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:12 "...-Jak ty sobie radzisz bez bidetu?" Pytają znajomi z pewnego gatunku znajomych. Wiem, że są to znajomi tylko od posiedzenia przy kawusi, a nie prawdziwi przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beczułka Re: Nie mam bidetu IP: 217.153.76.* 22.09.06, 12:01 Ja przez 8 lat miałam bidet, ale wyrzuciłam go przez okno. Teraz widzę jasno, że byłam jego niewolnikiem. Od sześciu lat daję sobie radę bez niego i powiem szczerze: dopiero czuję, że żyję! A opiniami innych się nie przejmuj, oni po prostu ci zazdroszczą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 12:13 jestes po prostu snobem, to taka nowomoda? na nieposiadanie bidetu? To zo robisz w zamian jak nie bidetujesz? Czy masz wiecej czasu na inne przyjemnosci ktore rozwijaja twoja osobowosc? ja bidet mam i sie nie wstydze, czasem znajomi wpadaja i razem sobie bidetujemy z piwkiem w reku no i wiem jak mam lazienke urzadzic. Ogladam tylko w nim kanal kulturalny (odplyw channel) nigdy nie bidetuje tych popularnych kanalow (sciek channel, szambo channel) bo nie chce by mi robily wode z mozgu a poza tym mnie stac na kazdy model a sam mam taki zrobiony na cieknacych krysztalach porcelanowych, dzieki czemu wieszam go sobie na scianie pozdrawiam innych posiadaczy bidetow Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 16:23 pilot zostal wessany przez rure, pewnie juz dotarl do Baltyku a moze i dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyldzik Re: Nie mam bidetu IP: 81.210.123.* 22.09.06, 12:36 Czy prześcigacie się w pisaniu jakich to rzeczy w domu Wam brakuje zainspirowani wątkiem o telewizorze , czy tylko mam takie wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
missindependent1404 Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 12:40 Też to zauważyłam. Grunt to pomysłowość. Na forum studia jest fajny wątek o taborecie (i nie tylko) na zajęciach heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
missindependent1404 Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 12:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=48954108 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyldzik Re: Nie mam bidetu IP: 81.210.123.* 22.09.06, 12:42 To może my też założymy nowe wątki o tym,czego nie mamy w domy ;) ? Zaczynamy>? Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 12:55 Jeja, a musi się mieć? W konstytucji jest? Jedenaste przykazanie dołożyli? Może ja jestem nielegalna, albo zgoła nie istnieję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Nie mam bidetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:18 Teraz dopiero na to wpadliście??? Dopisujemy wątki o niemieniu, bo w państwie PiS miało być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masiej Re: Nie mam bidetu IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:20 Taki bidet zawsze wzbudza we mnie obawe, że za bardzo tryśnie woda i bede cały mokry:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Nie mam bidetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:38 Tak, to jest element wyposażenia do higieny ekstrymalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Nie mam bidetu 22.09.06, 21:00 nie mam dywanu, ale mialem potem widzialem w tv ten dywan jak jakas para go niosla cos tam bylo o prawie i sprawiedliwosci tylko co tam robil moj dywan? I dlaczego zlodziei pokazywali, dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś