09.02.12, 23:14
Już jutro! Kobieto, odziej się elegancko. Mężczyzno, przytnij zgrabnie wąsa. Zapraszamy na wyrafinowaną imprezę na plaży pod gwiazdami. Zapewniamy, że jak sobie przyniesiecie, to będziecie mieli drinki z palemką i kokosanki! Pamiętajcie - jutro, między 20 a 21. Wstęp za okazaniem dobrego humoru :)
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Balanga! 09.02.12, 23:16
      Parawany rozstawiam awansem, żeby do jutra nikt piachu nie naniósł...
      • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:19
        Wiem to z dobrego źródła, że ma być Kopakabana ;-)
        Taki ja będę na pewno i już sobie nawet na jeden leżaczek ręcznik z inicjałami oraz płyn do opalania rzuciłem.
        • misiania Re: Balanga! 09.02.12, 23:23
          Taje! Kopakabana jak żywa :)

www.youtube.com/watch?v=NKR2n-G-wdM&ob=av2n
          • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:27
            Nogi, nogi, setki nóg ;-)
          • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:38
            To ja może od siebie dorzucę taki podkład muzyczny :
            www.youtube.com/watch?v=fiN2KkeUtC4&feature=related
            Wieś tańczy i śpiewa, ale jakże słonecznie i wakacyjnie ;-)
            • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:39
              I na pohybel zimie. Garść całkiem współczesnych przebojów. Normalnie, wczoraj jeszcze były na top forti ;-)
            • misiania Re: Balanga! 09.02.12, 23:46
              trzeciego kawałka bym nie zatańczyła, jak boniedydy
              • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:49
                Enoniemów. Wzruszenie by Ci odebrało władze w nogach ?
                A tak bajdełejem, to pozostałe części też są fajoskie. Ktoś sobie naprawdę zadał sporo trudu, żeby je wszystkie powynajdywać ;-)
    • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:46
      Jakie stroje ? Mam nadzieję, że panów nie obowiązują "boratki".
      • misiania Re: Balanga! 09.02.12, 23:56
        Znaczy dzisiaj to już chyba niczego sensownego nie wymyślę, albowiem moje powieki ulegają samoistnemu sklejaniu. Liczę na to, że goście sami z siebie zastosują niewymuszoną elegancję...

No to lulki paćki i do jutra :)
        • baloo Re: Balanga! 09.02.12, 23:59
          Kobranocka.
          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 09:41
            O, widzę, że imprezę nakręcacie :)
            • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 09:54
              Yhy :)) Moją dietę i tak szlag chwilowo trafił z racji torcika tofiowego, zacznę więc od nowa w poniedziałek.
              • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 10:12
                Tak sobie myślę... Dieta od poniedziałku? Czy aby w najbliższy czwartek nie wypada akurat ten Zabijający Wszystkie Diety Czwartek?
                • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 10:32
                  O. To już rzeczywiście? Strasznie jakoś ten czas leci...
                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 12:31
                    Aha. Matka Wszystkich Czwartków nadchodzi. Bąba.
                    Witam Szanowne Koleżanki Plażowiczki.
                    • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 13:16
                      W przelocie się witam, aby nie uchybić względu, jednakowoż troska o pekabe nie pozwala mi zostać dłużej :)
                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 13:33
                        No tak, musisz wszak wyrobić też moją część, stachanufko ;-)
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 13:34
                          A ja w tym czasie pomost wyszoruję, leżaczki wytrzepię, sprzęt nagłaśniający i lodówkę sprawdzę. Oraz szkło, baloniki i takie tam różne bawidełka.
                          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 13:51
                            Balkoniki przeczytałam :D
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 14:33
                              Czyżbyś się już cichaczem dobrała do lodówki ?
                              • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 14:43
                                Jeśli już, to tylko po części jadalne :D
                                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 14:53
                                  Aha. Czuję jednak żyto ;-)
                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 14:55
                                    To z napisem "żytnia" to nie była bułka. Bułka jest pszenna.
                                    • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 15:07
                                      Eee, ale że bułki w lodówce by były?
                                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 15:13
                                        Owszem. Nadkrojone, posmarowane czosnkowym masłem i ziołami. Potem sie to dokroiwa i daje do piekarnika na grzanki.

Że o suchej bułce trzymanej na wszelki wypadek, do żył cięcia, nie wspomnę ;-)
                                        • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 15:20
                                          A, bagietki! To ja rozumiem i pochwalam ;)
                                          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 15:26
                                            Gdzie te ręce ! Sio ! Poczekaj na gości.
                                            I tak czuję, że w trójkę z Misianią będziemy to wszystko żreć ;-)
                                            • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 15:32
                                              Dla takiej imprezy muszę zrobić przerwę w dzisiejszym wkuwaniu :D
                                              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 15:34
                                                No właśnie, no bo ileż można doprawdy. Wszyscy albo pekabe albo nałka na wciąż. A Plaża to pies ? Sama się nie zaludni pszesz...
                                                • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 15:41
                                                  Na imprezę to się może jeszcze Piotr załapie :), innych to już całkiem wywiało chyba :/
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 15:53
                                                    Ano zobaczymy. Na razie proszę prezentować same pozytywne myśli i emitować wyłącznie pozytywne fale.
                                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 15:59
                                                    Się staram, choć mnie hedejk złapał okropny :/
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 16:28
                                                    Ano właśnie. Było nie łapać się za żyto z lodówki ;-)
                                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 16:33
                                                    Było mnie ostrzec wcześniej, że aż tak działa :D
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 16:35
                                                    A bo ja widziałem. Cichaczem od tyłu się włamałaś. Od agregatu chłodzącego .
                                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 16:39
                                                    Notatka dla was: zakładać kłódki, sztaby i alarmy :)
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 16:42
                                                    A dzie staroplażowa gościnność i wzajemne zaufanie, które właśnie boleśnie zawiodłaś ?
                                                    ;-)
                                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 16:48
                                                    Show jakieś wieczorem zrobię, to może odkupię zawiedzione zaufanie?
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 16:55
                                                    Aha. Taniec brzucha ? Makarena ? Samba ? Czaczy tylko nie tańczymy , pamiętaj ;-))
                                                    I sałatkę zrób w ramach pokuty ...
                                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 16:57
                                                    Ok, to lecę po składniki! ;D
                                                    Tymczasem się odmeldowuję. Zaczyna się o 20, tak?
                                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 17:04
                                                    Aha. Na galowo i plażowo zarazem trzeba być . Czort wie, jak to może wyglądać .
    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:04
      Aha, chyba już po 20. Chyba lampiony na Kopakabanie czas zaświecić.
      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:12
        Dla kurażu coś w siebie wleję i może jakiś nowiutki hicior puszczę, typu "Sun od Jamaica"
        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:13
          Dobrze, że lusterko na wszelki wypadek przyniosłem ;-)
          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:15
            Aha. A tu torcik. Niezły nawet.
            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:16
              I śledzikiem zakąsimy. Voila.
              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:16
                I jakoś w ten sposób ...
                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:17
                  ... jak nie setkę, to przynajmniej pięćdziesiątkę se strzelę;-)
                  Do lusterka wprawdzie, ale zawsze coś.
      • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:14
        Sałatki stawiam, dwie nawet zrobiłam.
        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:17
          A witam.
          A ja juz po pięćdziesiątce ;-)
          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:20
            Nie żałuj sobie, ja winko sączę :)
            • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:22
              Słuchając słonecznych hitów ;)
              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:23
                Ano wczoraj całkiem miło mi się ich słuchało. Tylko czwarta część w większości taka sobie, głownie discopolacka
                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:24
                  Za to misianiowa Copacabana - miodzio w całości.
                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:26
                    Za to gupi serwer posty chowa. Zabawę psuje, psuj jeden.
                    • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:28
                      Yhy, paskudnik. kabanoska ktoś sobie winszuje?
                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:30
                        Owszem. I lornetę z meduzą, jak to nad morzem.
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:33
                          Ciekawe, czy na Copacabanie są budki ze smażonymi fląderkami ?
                          ;-)
                          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:35
                            Pytam się , bo na pocztówkach nie zauważyłem, ale być może wzrok mam słaby...
                            • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:40
                              Oraz gorące kolby kukurydzy i lody Bambino? Czy są?
                              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:45
                                Ano właśnie. I straganiki odpustowe z zabaweczkami. I minigokarty do wynajęcia, żeby pociechy miały czym rozjeżdżać wczasowiczów.
                            • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:41
                              Nawet nie wiesz, Baloo drogi przyjacielu, jak dziwne rzeczy skłaniały mnie do udania się gdzieś tam. Mówisz, że ciekawe, czy na Copacabanie są budki z fląderkami...?
                              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:44
                                misiania napisała:

> Nawet nie wiesz, Baloo drogi przyjacielu, jak dziwne rzeczy skłaniały mnie do u
                                > dania się gdzieś tam.

>>>>>>>. Hę ? To ja może zrobię mądra minę ;-)

Mówisz, że ciekawe, czy na Copacabanie są budki z fląderkami...?

>>> No bo jak nie ma, to co za plaża ?
                                ;-)
                                • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:49
                                  No do takiej Wenecji dla przykładu pojechałam, żeby zobaczyć dach, z którego skakał Dżony Depp w Turyście...
                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:55
                                    W Wenecji i Sienie można tez skakać śladami Craiga ;-)
                                    Ale to może być bolesne.
                                    • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:04
                                      Powiedzmy, że się nawarstwiło :)
                • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:25
                  Bardzo przyjemna muzyczka na taki wieczór:)
                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:29
                    W sensie i Copa, i te Twoje przyjemne, ja jakoś nie mam pamięci muzycznej w sensie wykonawca+utwór, a tu człowiek słyszy hity swej młodości i takie standardy też, mimo że nazwy zespołów niekoniecznie coś mówią ;D i się rzewnie robi :P
                    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:32
                      Nieno, ogólnie wporzo. Ale były 4 części : trzy pierwsze zagramaniczne, a ostatnia polska i jakoś niewiedziećczemu ta ostatnia bazowała przynajmniej w połowie na discopolactwie ;-)
                      • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:36
                        łojezu, bursztynek, bursztynek :D
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:39
                          No, czy bursztynek nie jest słitaśny ?
                          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:45
                            Yhym, powerplay dla młodzieży plażowej ;D
        • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:22
          Znaczy sałatki ucieszą me zmysły na pewno, ale nieco później. Pani Zębowa Wróżka potraktowała mnie jakimś środkiem czyszczącym o smaku piołunu, muszę tę gorycz spłukać jak najszybciej. W tym celu do kieliszka wlałam nieco cassisu i dodałam trochę innego płynu (nie powiem, jakiego, na wypadek gdyby jakiś tramwaj tędy przejeżdżał :))))

It's a Copa- Copacabana, tu morze ma kolor szampana! Hellou everybody, czyli witajcie Nioszko i Baloo, drodzy przyjaciele!
          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:29
            Witaj.

Na dzisiejszy możemy ewentualnie dać tramwajowi dyspensę na bombelki, tak sądzę. Wyjątkowo, ofkoz.
            • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:37
              Yhy. Kto tu wchodzi, wchodzi na własną odpowiedzialność :) A tak w ogóle - czy rozważałeś już jakąż to literaturą odgrodzisz się od potencjalnych dementorów w okolicach przyszłego tygodnia?
              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:42
                Aha. Dziś właśnie dokonałem strategicznego zakupu ;-)
                Będzie to ofkoz to coś szfeckiego, zachwalanego przez z Was z Pietrem, o tych Panach, co nie bardzo lubiom Pań ;-)
                • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:45
                  No pacz panie :))) Palce se obgryzę do łokci przez wyrzuty sumienia, jeśli Ci lektura nie podejdzie. Mniemam, że w takiej sytuacji Piotr obgryzie sobie golenie :)
                  • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 20:46
                    Podoba mi się, jak strategicznie rozdzielasz atencję, drogi Baloo :P
                    • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:51
                      Możemy to jakoś uprościć :)
                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:53
                        O właśnie.
                        Tym bardziej, że obok Szakalica coć piratuje i większość streamu mi kradnie, bo my do jednej puszki jesteśmy podłączeni i coś zaczęło mi powoli chodzić :-)
                        • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 20:57
                          Mi nikt nic nie kradnie, ale rzucam jednym okiem w teksty naukowe i to skakanie po odnogach jest nieco uciążliwe :)
                          • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:01
                            Powoli dochodzimy do swego rodzaju delty bądź soczewki, skupiającej posty :)
                            • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:03
                              Hhehe. może gdzieś się w końcu wszyscy spotkamy :D
                              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:11
                                No to ja już tylko dla zachowania proformy wam tu odpowiem i zjadę na dół.
                    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:51
                      Aha. Dwoje sie i troję.
                      Ale do twojego pierwszego akapitu potrzebne mi didascalia albo nawet kawa na ławie ;-)
                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:57
                        Baloo napisał:

> Aha. Dwoje sie i troję.
                        > Ale do twojego pierwszego akapitu potrzebne mi didascalia albo nawet kawa na ła> wie ;-)

Wróć. Posklejało mi się od tej narkotki chyba i od dzielenia atencji. Nie pierwszy akapit tu, tylko wyżej i juz wyjaśnione ;-)
                      • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:00
                        A to niestety zacytować musisz, albowiem nijak nie ogarnę w tej chwili jakiż to pierwszy akapit masz na myśli. Chciałam w tym miejscu podkreślić, że kieliszki, które dostałam pod choinkę, mają pojemność połowy butelki wina - doceńcie więc dbałość o formę wypowiedzi :)
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:10
                          Nienie. To mnie sie posklejało od dwojenia i trojenia. Już mi odpowiedziałaś np. o Wenecji.

PS : a mi teraz prowajder i Szakalica robia wspólnie wbrew :-(((
                          • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:13
                            Ten dół już nieaktualny jest, niżej Nioszka wygenerowała taki bardziej trendy :)
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:20
                              Aha widziałem, to ja może tu tylko z lekka zapitolę dla proformy i zmyknę na ten dolniejszy dół.
                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 20:49
                    Anene. To nie wchodzi w grę. Miliony czytelników nie mogą się mylić, pszesz. Na wszelki wypadek otworzę dopiero na miejscu, a tymczasem śledzę sobie po raz któryś tam przypadki malutkiego czeskiego kelnera zorientowanego na sukces ;-)
    • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:04
      A jakby tak zacząć tu?
      • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:06
        Pomysł przedni, trzeba tylko poczekać, aż Szakalica da Baloo jakieś szanse :)
        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:13
          Aha. Tu jest bardzo dobre miejsce. W ostateczności wyślę ją karnie do zmywania naczyń albo do czytania lektur, niech nie myśli, że jak ferie sie zaczęły, to już wszystko wolno ;-)
          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:16
            Nno, niech spożytkuje jakoś twórczo ten czas wolny :) (o tym właśnie czytam teraz)
            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:22
              No właśnie. Uważam, że błędem było robienie dziś prania w ciągu dnia.
              Ale może zawsze zacząć uczyć się prasować Tacie koszule . Dziś jest dobry wieczór na taką naukę, uważam.
              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:23
                A może odsłonie bardziej ludzkie oblicze i spytam się, czy nie chciałby sobie odnowić manikiuru, bo przecież tak dobrze jej to wychodzi ;-)
                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:23
                  chciałaby - wszak to Szakalica , a nie Szakal
                  • baloo 101 10.02.12, 21:24
                    aha, własnie poprzednim postem stufke se szczeliłem
                    • baloo Re: 101 10.02.12, 21:25
                      którą to stufke dedykuje obydwu Wam. Prosit.
                • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:27
                  Yhy, wy sobie dyskutujcie, a ja tylko podkreślam, że kieliszki, których używam, różnią się objętością od ogólnie przyjętych, co może skrócić moją obecność na plaży. Zwłaszcza, jeśli objętość kieliszków zsumujemy z chemikaliami, zaordynowanymi mi dzisiaj przez Zębową Wróżkę...
                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:29
                    To na razie nie wypełniaj ich może po same brzegi, co ?
                    Wino nalewamy znacznie poniżej maksymalnej wydętości brzuśca ;-)

I degustujemy ze smakiem, a nie tak, o , siup i dalej jazda ;-)
                    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:31
                      Chyba, że robisz to specjalnie, żeby Cię potem na rękach zanosić do pokoju ;-)
                      • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 22:13
                        Aha. Uważam, że chcesz w tym miejscu pomiziać słabszych pod poślednie ziobro, tylko nie jestem pewna, czyś tych słabszych dobrze wyselekcjonował...
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:25
                          Enocoty. Pomocne ramię oferuję w razie cuś, niczym niektórzy bohaterowie Tarantina albo innych Palpfikszynów ;-)
                          • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 22:52
                            Nijak nie mogę sobie nikogo takiego o pomocnym ramieniu przypomnieć. Oprócz Schultza i Django, o których nic jeszcze nie wiem ;)) Ależ to będzie film...
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:56
                              No w Palpfikszyn taki Trawolta to nadzwyczaj skutecznie pomagał szefowej ;-)

A bedziesz miała wejściufki na przedpraprapremierę onego (że spytam z Nienacka i bezinteresownie całkiem) ? Żeby tak choć raz zadać w towarzystwie szyku nie wdając się w kolizje z ACTA i innymi ustawami antypirackimi juz obowiązującymi ...
                              ;-)
                              • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 23:05
                                Jeśli tylko będziesz w Warszawie na początku 2013 r. A na zachętę z Inglourious Basterds - Przyjaciel :)

www.youtube.com/watch?v=pkvXsLGAxqY
                                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 23:10
                                  Kto wie, co będzie za rok. Może rzeczywiście ciur mnie przegoni z jednej stolicy do drugiej.

A Morikone - miodzio jak zwykle.
                                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 23:13
                                    No i stałosie : przez pół nocy będę juz słuchał Morikonów. Na ten przykład :

www.youtube.com/watch?NR=1&v=CpZjvbSC9_M&feature=endscreen
                                    Bo Morikony maja to do siebie, że uzależniają, jak orzeszki ziemne i czipsy. Sie je je, póki są ;-)
                                    • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 23:19
                                      o, Morikony straszne są pod tym względem. Pamiętam, jak starałam się sama sobie zanucić motyw z Ośmiornicy (z niezwykle przystojnym Michele Placido, co nie pozostawało bez wpływu :). A były to czasy bezjutubowe... Koszmar i tragedia!
                                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 23:24
                                        Aha. Zaprawdę powiadam Ci, że Jutub jest darem Niebios. I choćby dlatego warto iść na barykady w sprawie AD ACTA. I nie oddawać Cesarzowi ni chu chu.
                                        • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 23:41
                                          Wrodzoną uczciwością powodowana wciąż namawiam różne systemy, by wzięły ode mnie pieniądze za to lub owo. Ale one nie chcą, albowiem nie przebywam w juesej...
                                          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 23:49
                                            Ja nie namawiam nawet. Nie chcą, to nie.
                                            Za płytki i diwidi lubię kupować. Dla przyjemności mania ich, jak książki.
            • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:24
              Aktywność nam się coś zmniejsza...
              • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:26
                Anene, chyba nie.
                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:27
                  To gupi gazeto serwer przetrzymuje posty, potem puszcza je serią, a potem jeszcze raz niektóre ukrywa ;-)
                  Taki żartowniś z niego i figlarz. Rozpsotnik.
                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:28
                    Karnawał mamy, to się chce zabawić...
                    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:32
                      Aha, juz ja z nim zatańczę. A tymczasem znowu jak gupi po trzech miejscach wątku skaczę ;-)
                      Cos macie dziś tendencję do rozbiegiwania sie na różne strony ;-)
                      • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:35
                        Co byś zrobił, gdyby nas to więcej było? :)
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:38
                          Gdyby nas tu więcej było, to by każdy sobie luzacko krążył z kieliszeczkiem od grupki do grupki i byłoby gites-marines. Aboto pierwszy raz ? Pamiętasz może "Dzień Chłopca", hyhyhy, że sie tak wyrażę ? I wiele innych wątków ze Złotego Okresu.
                          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:51
                            Hmmm, nie pamiętam. Znaczy jeśli Złoty Okres to były lata 2001-2002, to wtedy mnie jeszcze na Plaży nie było.
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:23
                              Wg różnych źródeł Złoty Okres przypada na inny okres. Wg moich - na lata 2002-2003 ;-)
                              • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 22:28
                                A, no to w 2002 jeszcze się chowałam w krzaczkach, ale w 2003 wyszłam. I tak, ten rok oraz jeszcze częściowo 2004 mogę uznać za bardzo fajny czas :)
                                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:33
                                  Ano widzisz, a taki Mreck czy Chris to uważają, że najlepiej było w 2001 ;-)
                                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 22:36
                                    Się nie znają :)
                                    • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:42
                                      Eno właśnie, że znają się od tego czasu :-)
                                      Dla każdego Złoty Okres Plaży przypada na pierwszy rok jego działalności plażowej ;-)
                                      • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 22:48
                                        Hah, coś w tym jest :), dopóki się nie zaczęło uczestniczyć, Plaża była fajna, ale nie do końca zrozumiała. Choć właściwie to przez ten brak uczestnictwa przez pierwsze lata pozostała niezrozumiała do tej pory :)
                                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:53
                                          Zawsze pozostają archiwa, jako twórcze, pożyteczne, relaksujące i kształcące spędzanie wolnego czasu.
                                          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 22:54
                                            Kiedy będę już miała tego czasu wolnego więcej, nie omieszkam przejrzeć :)
                                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 22:57
                                              No kochana, trzeba umieć właściwie ustawić sobie priorytety ;-)

Kultura - priorytetowo ;-)
              • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:26
                ale widzę że nie wszystkim :P
                • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:26
                  Patrzy człowiek na licznik, widzi 97, a za chwilę już 101 :D
                  • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:27
                    No i nie wie, czy to wina serwera, prowajdera, Szakalicy, Dentystki czy widma Rozmowy na Tematy Socjologiczne :D
                  • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:28
                    Ano własnie. Ale to nie spisek żaden,zapewniam.
                    Nie zostałaś zdradzona o świcie.
                    • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:32
                      Hmm, tak patrzę na zegar i nie wiem, czy już trzeba sprzątać?
                      • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:33
                        Enoweś. Kiedy masz ten egzamin ?
                        • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:34
                          Bo chyba nie jutro ?
                        • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:34
                          Jutro, z tym że kolosa na razie, egzaminy od przyszłego tygodnia się zaczynają.
                          Pytam, bo Misiania wyznaczyła godzinę tylko na balangę :D
                          • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:39
                            Ato nie wiem, bo ja zrozumiałem, ze zacząć się miało ok. 20-21 ;-)
                            A o godzinie zakończenia nie słyszałem ;-)
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:40
                              A z czego ten kolos ?
                              • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:42
                                Socjologia czasu wolnego :D
                                AAa, że rozpoczęcie między 20 a 21, teraz paniała D
                                • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:45
                                  Hehehe, że tak powiem. Bardzo dobry przedmiot. No to opowiesz Panu o tym, jak się socjalizowałaś dziś wieczór podczas czasu wolnego ;-)
                          • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:40
                            A nene, nie nałożyłam pojęciom kagańca. Nie ma wzmianki w moich postach o godzinie zakończenia imprezy wszak! Każdemu podług potrzeb :)
                            • baloo Re: Balanga! 10.02.12, 21:43
                              Anowłaśnie. Słusznie prawisz, Misianiu, i należy Ci się dolewka
                              Bajdełej, narysowałaś już sobie kreseczkę na kieliszku ?
                              ;-)
                              • misiania Re: Balanga! 10.02.12, 21:56
                                A nene, nieobecność moja ma więcej wspólnego z nutami, niż z procentami. Nie zdradzając zbyt wiele chcę tylko zauważyć, że następny film Quentina Tarantino może być bardzo smakowitym kąskiem...
                          • nioszka Re: Balanga! 10.02.12, 21:41
                            A kolos ogólnie takiego trochę lżejszego kalibru jest, znaczy treści do wchłonięcia zbyt dużo nie było, natomiast trzeba będzie się jutro elokwencją wykazać w luźnej rozmowie z panem ćwiczeniowcem.