Dodaj do ulubionych

internetowe konkursy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:53
Jakie znacie dobre internetowe konkursy?
Takie coby sie nie narobic, a cos wygrac, moze byc jakis gadzecik jedynie
fajny. I tak mi sie nudzi w pracy, wiec moze jakies inne profity uda sie zgarnac ?
Obserwuj wątek
    • uczen_121 nawet na tym forum jest 20.02.07, 10:10
      Poszukaj wątku "ostatni wpis wygrywa"
      • Gość: basik Re: nawet na tym forum jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:25
        Na www.oswoicemocje.pl mozesz probowac oswajac kociaka, albo byka i wygrac
        koszulke z wlasnym nadrukiem. Calkiem spoko opcja, bo nie jest trudne, ja juz
        dwie wygralam
    • mc_pele Re: internetowe konkursy 21.02.07, 10:34
      e tam, po co się męczyć, są takie strony gdzie wchodzisz i od razu okazuje się
      że jesteś jakimś tam z kolei odwiedzaczem tej strony ( z reguły milionowym ) i
      wygrywasz grubą kasę ( chyba milion dolarów ). Mi to już się udało kilkanaście
      razy, tylko nic nie wygrałem bo nie chciało mi się wypełniać tej ankietki ;)
      Ale skoro masz czas i chęć to próbuj, chyba że to na mnie przypadły wszystkie
      te wygrane i teraz już po zabawie ;)
    • bpaczek Re: internetowe konkursy 21.02.07, 18:58
      www.se.com.pl/se/crossword.jsp?place=topMenu&news_cat_id=1339&layout=crossword

krzyżówkę trzeba rozwiązać, technicznie dobrze pomyślana, a w pomocy wszystko
      opisane. Szkoda, ze jeszcze ani razu nie wygrałam (książki, albumy, wyglądają
      fajnie)
      • Gość: pafcio Re: internetowe konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:49
        oswoicemocje.pl - bardzo fajny konkursik, mozna koszulki wygrac, niektore nawet
        z wlasnym nadrukiem, polecam, bo latwiutko
        • Gość: kaszalot Re: internetowe konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:49
          spoko, upolowalem juz koszulke z bykiem i rygrysem, latwizna. Teraz zaczajam sie
          na ta z wlasnym nadrukiem, ale zastanawiam sie, czy uda mi sie jeszcze zdarzyc,
          udalo sie komus wygrac??
          • Gość: swojak Re: internetowe konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:38
            spoko ten konkurs, szkoda ze ten z tygrysami juz sie skonczyl, bo przepagapile,
            ale co do bykow to juz wygralem dwie koszulki i gram dalej, nie jest trudno
            • mimbla.londyn Re: internetowe konkursy 26.02.07, 10:51
              Dlaczego mam wrazenie,ze o bykach i koszulkach pisze jedna i ta sama osoba?
    • invejder Re: internetowe konkursy 27.02.07, 12:14
      www.knorrnudle.pl
      Wesołe gierki, i można wygrać niezłe konsole, polecam.
      • Gość: maluch Re: internetowe konkursy IP: *.chello.pl 12.03.07, 22:54
        A co ty juz wygrales tam jakas konsole?
        • invejder Re: internetowe konkursy 13.03.07, 21:20
          Konsoli nie wygralem ale gierki i tak wciagaja , pozytywne bardzo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka