mreck 18.03.07, 15:39 sie perełki trafiają, niestety w dobie ajaxu coraz trudniej o dobry text. ale jeden pamietam: lej konia lej bedzie dobry klej. inny: bardziej "wyrafinowany" lepiej ch...em orac pole niż sie uczyc w naszej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: poezja klozetowa IP: *.dsl.club-internet.fr 18.03.07, 19:37 poezja klozetowa jest odbiciem pejzarzu socjo-politycznego kraju I tak na przyklad w czasach komunizmu spotykany na dworcach byl taki czterowiersz: Srajcie na srebrna trumne Stalina, srajcie na zlota trumne Lenina lecz za nic w swiecie nie srajcie na deske w klozecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: poezja klozetowa IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.03.07, 21:31 Ja (dawno temu ) widziałam taki: Drogi rodaku, w dowód swej kultury nie sraj na deskę lecz prosto do dziury. A ktoś dopisał: Dupa nie flinta, trudno z niej celować, nasrałem na deskę, proszę mi darować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 Fuj! Właśnie jadłam cisteczka ze śmietaną IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.03.07, 23:02 i zrujnowaliście mi apetyt!!! Po tyłku Was trzeba przetrzepać to więcej nie bedziecie mogli celować w tą dziurę!! Nich sie wam to przysni! Fuj,fuj,;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: poezja klozetowa IP: *.dsl.club-internet.fr 18.03.07, 22:58 errata Srajcie na zlota trumne Lenina Srajcie na srebrna trumne Stalina Srajcie na wszystkich komunistow w swiecie tylko nie srajcie na deske w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: poezja klozetowa IP: *.kolornet.pl 18.03.07, 23:43 U mnie w liceum (dyrektor często na przerwach robił inspekcje w kiblach, coby eliminować palaczy; załóżmy że nazywał się Iksiński): Gdy Iksiński klamką buja, Rzucaj peta - łap za chu*a. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: poezja klozetowa 19.03.07, 01:40 Tu srał Lenin, gdy wracał z Pienin Odpowiedz Link Zgłoś
raqu46 Re: poezja klozetowa 20.03.07, 11:11 może nie poezja ale fakt: "panowie palacze uprzejmie prosimy nie rzucajcie nam petów do pisuarów, poniewaz my niepalacy nie sikamy wam do popielniczek." Odpowiedz Link Zgłoś
5_zona_grabarza Re: poezja klozetowa 20.03.07, 13:48 raqu46 napisał: > może nie poezja ale fakt: > > "panowie palacze uprzejmie prosimy nie rzucajcie nam petów do pisuarów, > poniewaz my niepalacy nie sikamy wam do popielniczek." to było inaczej: "panowie palacze uprzejmie prosimy nie rzucajcie petów do pisuarów, nasiąknięte wodą źle się palą" Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: poezja klozetowa 20.03.07, 12:34 Dwa z moich czasów licealnych: Stań bliżej. Jest krótszy, niż ci się wydaje. Kuporóbcy wszystkich krajów, róbcie kupę! I jedno widziane całkiem niedawno, nad pisuarem w Carrefourze: Lać po ściance, a piana na dwa palce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćć Re: poezja klozetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:02 nie poezja, ale wprawiło mnie w osłupienie: proszę nie stawać butami na desce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opal Re: poezja klozetowa IP: *.chello.pl 20.03.07, 20:47 Dupa nie armata, nie strzela do celu jak nasrasz na deske, zetrzyj przyjacielu I jeszcze napis z kibla w Hamburgu (z gory przepraszam za ew. bledy): In diesem Raum lebt ein Geist Der jedem, der zu lange scheisst Ab untem in die Eier beisst (tlum. W tym miejscu zyje duch, ktory kazdego, kto za dlugo sra, od spodu gryzie w jaja) Odpowiedz Link Zgłoś
parszywa_szmata Re: poezja klozetowa 20.03.07, 21:11 wal kupe i uciekaj bo za drzwiami drugi czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: poezja klozetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:57 Pamiętaj, kibel to nie raj, więc nie wal konia tylko sraj. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
male4 Re: poezja klozetowa 21.03.07, 10:00 Nie myśl h.ju, że srasz szmalcem, nie wycieraj dupy palcem Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: poezja klozetowa 21.03.07, 10:07 Ostatnio w hipermarketowym kibelku widziałam rysunek z serii "jak się nudzisz dorysuj wagonik". Aż mi się łezka w oku zakręciła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 wagoniki!!!! 21.03.07, 13:52 O rany....... kobieto przypomniałaś mi coś, o czym nie myslałam od lat...WAGONIKI na ławce szkolnej...... Aż się usmiechnęłam do monitora :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: poezja klozetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:21 Ja tak bardziej lirycznie filozoficznie, ale tez z kiblowych drzwi: Kto nie grzeszy - świętym jest, Kto śpi ten nie grzeszy, kto pije ten śpi wiec kto pije - świętym jest... Odpowiedz Link Zgłoś