Gość: Marcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:14 Witam, kto oglądał już nowy odcinek ;d ? Jak wrażenia ? Jak by ktoś nie oglądał, nowy odcinek jest tutaj www.klikplej.pl/kategoria,4_1 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokusa_87 Re: Włatcy Móch 23.09.07, 22:06 Bosheee kocham Czesia , zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia , hehehe Czesio wymiata , moge go ogladac godzinami , czy to prawdziwa miłosc ? hehehe , najlepszy fimlik to móndial : Iskra Opole ja Iskre w dupe pier***** iskra opole hahahahahaha omało nie popłakałam sie ze śmiechu jak oglądfałam ten odcinek hahaha xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Czesio IP: *.acn.waw.pl 24.09.07, 01:49 Szkoda że Czesio w nowej serii nie jest już tak fajnie upośledzony jak w poprzednich. Jest inteligentniejszy i przez to serial wiele stracił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Włatcy Móch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:54 Tak widziałem nowy odcinek....ale uważam, że serial zaczyna sie robić odrobinę wtórny Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Włatcy Móch 24.09.07, 09:47 a mi sie podoba, choc jest jeszcze bardziej metaforyczny a czesio "wydoroslal":) misia przekliniaka jednak nic nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś