Gość: Cosi Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 80.50.105.* 11.08.03, 15:30 A to historyczne (podobno od żołnierzy armii Andersa): Lepiej mieć na dupie czyrak, Niźli okupować Irak! Odpowiedz Link Zgłoś
knockknock Re: Lepimy lepieje - konkurs! 11.08.03, 15:53 Lepieje rodzicielskie Lepsze gary, kurz i szmatka niż pytania sześciolatka. Łatwiej Częstochowy bronić, niż dziecko do snu zagonić. Częstsza już na wierzbie gruszka, niż u dziecka czyste uszka. Łatwiej słonia wepchać w teczkę, niż dziecięciu suróweczkę. Lepiej chyba w cyrku być treserem, niż pociechę poznać z komputerem. Lepiej wspinać się na skałki, niż dziecko zagnać do nauki. Z soli opróżnicz Wieliczkę, niż wbić w głowę mu tabliczkę. I Wistuli spocząć na dnie, niż go uczyć pisać ładnie. Lepiej wypić dwa jabole, niż z Panią rozmawiać w szkole. Mieć już raczej kuper nagi, niż wciąż czytać jej uwagi. Z koszmaru z krzykiem się budzić, niż się na zebraniach nudzić. I mieć kontakt z żulią liczną, niż z polską szkołą publiczną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
duza_klucha Re: Lepimy lepieje - konkurs! 11.08.03, 20:27 knockknock napisała: > Lepieje rodzicielskie > > Lepsze gary, kurz i szmatka > niż pytania sześciolatka. > > Łatwiej Częstochowy bronić, > niż dziecko do snu zagonić. > > Częstsza już na wierzbie gruszka, > niż u dziecka czyste uszka. > > Łatwiej słonia wepchać w teczkę, > niż dziecięciu suróweczkę. > > Lepiej chyba w cyrku być treserem, > niż pociechę poznać z komputerem. > > Lepiej wspinać się na skałki, > niż dziecko zagnać do nauki. > Z soli opróżnicz Wieliczkę, > niż wbić w głowę mu tabliczkę. > I Wistuli spocząć na dnie, > niż go uczyć pisać ładnie. > > Lepiej wypić dwa jabole, > niż z Panią rozmawiać w szkole. > Mieć już raczej kuper nagi, > niż wciąż czytać jej uwagi. > Z koszmaru z krzykiem się budzić, > niż się na zebraniach nudzić. > I mieć kontakt z żulią liczną, > niż z polską szkołą publiczną. > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
duza_klucha Nareszcie ktos lepieja sensownego ulepil !? 11.08.03, 20:32 Jakem Klucha mączna cala Pani PukPuk mi zaimponowala ! Odpowiedz Link Zgłoś
markunic Re: Lepimy lepieje - konkurs! 11.08.03, 19:17 Lepiej zimą nosić damskie stingi niż Kwiatkowskiego znać bilingi Odpowiedz Link Zgłoś
laureen25 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 11.08.03, 19:32 Kulinarne: Lepiej biust mieć całkiem płaski Niż tu z grilla jeść kiełbaski Lepsza matka prostytutka Niż pieczone tutaj udka Lepiej wyrżnąć głową w chodnik Niźli tu próbować chłodnik Lepiej wyrwać włosy z głowy Niż tu kotlet zjeść schabowy Lepiej dostać w pysk za rogiem Niż tu raczyć się pierogiem Lepiej rozum mieć malutki Niż tu w trunkach topić smutki Lepiej całkiem zgolić głowę Niż tu sznycle jeść wołowe Polityczne: Lepsza w karton przeprowadzka Niż z Millerem Leszkiem schadzka Lepiej zupę zjeść niedbrą Niż całować posła Ziobro Lepiej się nad mężem znęcać, Niż przytulać T. Nałęcza Lepiej zwiędnąć w celibacie Niż z Hausnerem lec na macie Lepsza randka z F. Krugerem Aniżeli z A. Lepperem Lepiej kawę pić niesłodką Niż flirtować z G. Kołodką Lepiej złamać kilka żeber Niż mieć seks z posłanką Beger ... i na koniec, komentując własną sytuację zawodową: Lepiej się urąbać grogiem Niż być w szkole pedagogiem Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: Lepimy lepieje - konkurs! 11.08.03, 21:06 Lepiej zjeść podeszwę swoją, niż się żywić samą soją. Lepiej dobrze zaplanować, niż się potem przepracować. Lepiej zjeść surowe mięso, niż się żywić zupą gęstą. Lepiej mieszkać jest pod mostem, niż zajadać się kompostem. Lepsza Wróbel jest Renata, niz najlepszy akrobata. Lepiej dać już sobie spokój, by nie męczyć wszystkich wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
tsk lepiej razy 6 11.08.03, 23:44 Lepszy w zupie karaluch niż na szybkim pasie maluch. Lepszy tu chleb czerstwy z dżemem niż tam ciastko z kremem. Lepiej z mądrym zgubić co nie co niż z głupim znaleźć bógwieco. Lepiej przejść przez życie w celibacie niźli zagrać w Wielkim Bracie. Lepiej nigdy nie mieć racji Niż tankować natej stacji. Lepiej w kuchni poczuć swąd niż głosować na ten rząd. ...reszta po urlopie Pozdrawiam tsk. Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiej razy 6 12.08.03, 14:59 lepiej jeżdzić juz maluchem niż sie żywić karaluchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula z cyklu językowe-firstgasiorowi IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 12:38 Lepiej szczwanie szczękę szczerzyć Niż grząśc rześko w trzewiach zwierzy. Lepiej kłykciem kląsnąć klaczy Niż kląć tlić ogon sobaczy. Lepiej wżdy wszy strząsać wszędy Niźli grzdylem orać grzędy. Lepiej sczeznąć w czczym trzcin szmerze Niż rżnąć Zmudzi żyzne rzesze. Lepiej dąć ton ten na głosy Niż sforze strzyg strzyc włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Moje sandały mnie olały 12.08.03, 13:25 Błagałem by się dały Te wspomniane moje sandały Błagałem by je założyć po prostu A one mi prosto z mostu: Że nie, nie damy się! Zabrudziły mi gołe stopy I zasmrodziły jak po tygodniu roboty! I co ja poczne w takie upały? Chyba se kupie nowe,posłuszne sandały... Dziś naprawdę nie dało się żyć Śmierdzące stopy musiałem pół godziny myć! Chyba rzeczywiście wyrzucę te sandały Kupie nowe, które nie będą mnie tak wkurzały Wreszcie rozwiązałem mój problem niemały! Przechytrzyłem śmierdzące sandały Kupiłem nowe, w których da się żyć Po których nie muszę co 5 minut nóg myć Kupiłem w Londynie, porządne jak się domyślacie Teraz moge wyrzucić me stare lacie I rada na przyszłośc taka oto płynie: Kto walczy z Romantycznym ten po prostu ginie:-) romantycznyrosyjskiwentylator@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.parpa.pl 12.08.03, 13:28 Lepiej sobie pochędożyć niż na smsy łożyć. monumentasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 12.08.03, 14:55 jepiej niech nam jusz nie stęka ta ci nika ma Maleńka Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 10:10 Niech ten wone da już spokój, bo się obudzi z łyżką w oku! Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 11:50 lepiej w oku mieć już łyszke niż zatkana ślepą kiszke Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 11:51 lepiej w oku mieć już łyszke niż zatkaną z tyłu kiszke Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 12:00 lepiej sie obudzić z łyszką niż z zatkaną tylnią kiszką:) Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 12:05 lepiej sie obudzić z łyszką niż z Malenką tą modliszką PS Malenka do modliszek nie należy :) jest przesympatyczną i przeuroczą osóbką ale jakoś tak mi sie zrymowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 14:53 lepiej "ptaka" se wyżymać niżli łyżke w oku trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej polityczny 12.08.03, 14:19 Lepiej z gówna zrobić skręta niż z Leppera prezydenta (Jest to Lepiej uniwersalny bo zanmiast Leppera (tak jak to jest w moim przypadku) można wstawiać nazwiksa innych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej kulinarny 12.08.03, 14:25 Lepiej strzelić w swoją główkę Niż w tym barze zjeść grochówkę Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej antywarszawski 12.08.03, 14:28 Lepiej co noc spać na trawie Niźli kupić dom w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej wędkarski 12.08.03, 14:30 Lepej z grzbietu spaść rumaka Niźli z Wsły zjeść szczupaka Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej iracki 12.08.03, 14:32 lepiej najeśc się końskiego łajna Niźli w skórze być Husajna Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak lepiej miłosny 12.08.03, 14:37 Lepiej strzelić sobie w serce niż zakochać się w kelnerce Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej globalistyczny 12.08.03, 14:39 Lepiej upijać się czystą Niż być antyglobalistą Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej kulinarny II 12.08.03, 14:46 Lepiej spalić się na stosie niż kopytka zjeść tu w sosie Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej o mnie 12.08.03, 14:49 Lepiej w ogniu siąść okrakiem Niż zadrzeć z Pawłem Pietrzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o mnie 12.08.03, 14:57 lepiej wielkim być mięczkiem niż być pawłem pietrzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 12.08.03, 15:24 lepiej z głową w zadzie krowim niż we wrocku parkingowym lepiej w łajnie po kolana niż w tym skwarze druga zmiana lepiej z tyłkiem jest w mrowisku niż tu tak o suchym pysku lepiej być już parkingowym niżli stzrelcem wyborowym lepiej paprać sie w tym gnoju niż w iraku być w konwoju Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 12.08.03, 15:26 lepiej dostać kubek głuchy niż komentarz dużej kluchy mrówka coś sie nie odzywa czy ktoś wie czy jeszcze żywa? Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 12.08.03, 15:28 już znudziło sie lepianie pusto tutaj niesłychanie Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 12.08.03, 15:31 nikt już lepiać ze mną nie chce? czy już nikt tu kubka nie chce? ludzie lepcie coś na boga czy już kubka wam nie szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
wone lepiej nie 12.08.03, 15:32 lepiej jak jusz nie lepiecie konkurencja mniejsza przecie Odpowiedz Link Zgłoś
wone lepieje 12.08.03, 15:33 lepiej już wylepić kubek niż tu siedzieć na swą zgube Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepieje 12.08.03, 15:40 lepiej nie lep sobie brzucha bo zostaniesz jak ta klucha zamiast siedzieć tak bez celu polep z nami przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepieje 12.08.03, 15:41 od godziny lepie sam czy już zbrzydło wszystkim wam? Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepieje 12.08.03, 15:42 i redakcja gdzieś nam znika co sie dzieje? ktioś tu klika? Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 15:53 lepiej zlepić jest lepieja niż po kontach poniewierać Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 16:00 lepiej jest lepieje lepić niż sie krzątać dziś po sieci Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 16:05 lepiej lepić se lepieje niż na kubek mieć nadzieje jak ulepisz cos fajnego i tak nie docenią tego Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 16:10 lepiej strój mieć już niemodny niż skosztować rybke z odry Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 16:15 lepiej w pracy lepić sobie niż mieć tak złamaną noge Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 17:33 lepiej nie mieć żadnych celów niż klijentów maruderów Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiejenie 12.08.03, 17:34 lepiej stracić jest dwa jądra niż ta nudna praca ciągła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooltruxclan@wp.pl Re: lepieje IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 01:09 Pisarz lepi dla zabawy Głupi czyta, bo ciekawy :-p Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Lepiej o wonie 13.08.03, 11:34 Lepiej zjeść kota z ogonem Niż rozmawiać z Panem Wonem I co Ty na to????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 11:54 zastosowął bym tu inny szyk: lepiej kota zjeść z ogonem ... Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:10 lepiejPera być burakiem niż panem Pe. Pietrzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:31 lepiej wysrać sie pod krzakiem niż zadawać sie z pietrzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:38 oj pawełku mój kochan lepiej umyj swoje glany Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:39 lepiej przestań lepić skwary bo sie nam zapocisz cały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrzakpawel@gaze Re: Lepiej o wonie IP: 195.116.133.* 04.09.03, 10:05 GDZIE TU RYM???? Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:42 lepiej ulep coś fajnego bo nic teraz nie masz z tego Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:43 lepiej dogryźć jes pawłowi niż wymyślić lepiej nowy Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:48 lepie-bitwa sie zaczyna to ci teraz zrzednie mina Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:48 lepiej pawle portki trzymaj nic mnie teraz nie powstrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 12:59 lepiej żyw sie sama manną niż pietrzaka zostań panną Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 13:01 lepiej swe pieniądze stracić niż z pawełkiem sie wzbogacić Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 13:08 lepiej problem mieć z czyrakiem niż rozmawiać z tym pietrzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepiej o wonie 14.08.03, 13:18 lepiej skończe te uwagi złośliwe bo mi sie paweł napewno odgzyzie a jak zrobi to dobrze pójde moczyć zadek w odrze odra jest zanieczyszczona od moczenia zadka skonam perspektywa nieciekawa lepsza miła jest zabawa teraz lepie coś miłego by przeprosić pawła tego:) lepsze blaski są niż cienie puść uraze w zapomnienie lepiej zapomn bo niebawem znajde znowu coś w rękawie ja nie groże lecz ostrzegam jak nie skończysz bedzie bieda Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpietrzak Re: Lepiej o wonie 04.09.03, 10:12 Szkoda, ze dopiero dzisiaj wlazłem do internetu, bo konkurs skończony a o Wonie można by jeszcze troche lepieji ulepić. Może następnym razem. Pozdrawiam Wona i jego twórczość. Szymborska to Ty nie jesteś. ja zresztą też nie haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marpiek wierszyk IP: *.cst.tpsa.pl 13.08.03, 09:06 chcę już jechać na wakacje wszyscy mówią - Tak! Masz rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marpiek Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.cst.tpsa.pl 13.08.03, 09:11 ....jestem jaka jestem . . . ....i myślą i gestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 100.1.1.* 13.08.03, 10:11 Lepiej smiać sie ,śpiewać, skakać Niźli po facecie płakać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewim Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:13 Lepiej śmiać sie,śpiewać, skakać Niźli po facecie skakać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewim Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:23 ewim napisała: Sorrrry! oczywiście miało być "po facecie płakać" > Lepiej śmiać sie,śpiewać, skakać > Niźli po facecie skakać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewim Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:14 Mieć przyjaciól i być kochanym lepiej, niz być zapomnianym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewim Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:16 Lepiej na wakacjach dupke w wodzie moczyć a niżeli na wykładach wybałuszać oczy! Odpowiedz Link Zgłoś