Gość: nanta IP: 19.150.112.* 04.10.01, 07:41 witam wszystkich bardzo serdecznie a szukam wiecie kogo i wiecie po co ;)) zglaszac mi sie Kochane Robaczki:))) czekam ps. obiecuje, bede "grzeczna" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 07:56 nie zgłaszam się..... chce tylko, zebyscie wiedzieli, że jestem i czytam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 07:57 sluszaj no robisz mi w brew ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:01 ni Ci nie robię, wieeeeesz :))))) tylko i tak będzie na mnie, myslałem, że ktoś się zglosi wczesniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:04 jak sie maja zglosic jak spia???? a i tak bedzie na Ciebie, czy sie zglosisz wczesniej czy pozniej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 08:06 Dzień dobry, Ja tylko na chwilę złozyć wyrazy uszanowania księżniczce Nancie. Jak się spało? Ziarenko groszku nie uwierało? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:08 Kiciaf, na kolankach przed Majestatem prosze ;)) uwieralo, ale co tam, poswiecilam sie dla sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:08 na Ciebie też spadnie troszeczkę winy, mam ndzieję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:09 nic z tego ;)) wszystko na Ciebie tym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:12 nanta!!! napisał(a): > wszystko na Ciebie tym razem ;) jeżeli to Cię choć troszeczke zadowoli, to własciwie czemy nie??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:35 uspokoj sie, wiesz co bedzie potem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:37 nanta!!! napisał(a): > uspokoj sie, wiesz co bedzie potem ;)) to bedzie jakies "potem" ???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:44 tak bedzie, potem bedzie zmycie glowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:44 nanta!!! napisał(a): > potem bedzie zmycie glowy ;)) wczoraj myłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:48 znaczy sie dzisiaj mozesz juz brudzic?? daj spokoj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 08:28 Dzień Dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:34 Czesc Kwiatku jak tam dzisiaj samopoczucie u Ciebie??? juz po kafce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 08:40 Własnie jestem w trakcie delektowania się złotym jakobsikiem z mleczkiem . Mniammmka. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:43 ja juz jestem po i jak na razie skutkow zadnych spie z glowa na biurku moze trzeba poczekac ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 08:50 W ogóle nie wiem skąd się wzięło przekonanie, ze kawa podnosi, no ten,,, no wiesz co ;-). U mnie to nie działało nigdy. Piję kawę bo lubię. Pale z tego samego powodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:53 ja tez nie wiem skad to przekonanie pije kawe hektolitrami a i tak glowa mi opada moze to dziala tylko na niektorych ja stawiam na wiare w stylu: wypilam, teraz powinnam sie obudzic i sie budza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:54 nanta!!! napisał(a): > wypilam, teraz powinnam sie obudzic i sie budza ;))) proponuję koniaczek.... stawia na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:55 no tak teraz wszystko jasne kolega wstawiony od samego rana?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 08:58 nanta!!! napisał(a): > kolega wstawiony od samego rana?:))) od razu wstawiony... nie jest tak źle, jak trafiam palcem w klawiature :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:01 ciekawe czy trafiasz w te klawisze co trzeba? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:02 nanta!!! napisał(a): > ciekawe czy trafiasz w te klawisze co trzeba? ;))) a nie widac????? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:03 bledow nie robisz to fakt ale moze piszesz nie to co trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:04 nanta!!! napisał(a): > ale moze piszesz nie to co trzeba ;) nie??? a co mam niby napisać? klopoty mam tylko z myszka, bo mi cholera ciagle ucieka... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:05 wie myszka co robi, daj jej spokoj a co masz pisac, to ja nie wiem, tak tylko przypuszczam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:08 nanta!!! napisał(a): > a co masz pisac, to ja nie wiem, tak tylko przypuszczam ;)) to nie gadaj... pisze bez bledow, nie bluznie, nikomu (jeszcze) nie nawrzucalem, to chyba pisze to co trzeba :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Poszukiwana, poszukiwany.... 04.10.01, 09:13 no dobra, to nie gadam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: *.teleaudio.com.pl 04.10.01, 08:55 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > W ogóle nie wiem skąd się wzięło przekonanie, ze kawa podnosi, no ten,,, no > wiesz co ;-). U mnie to nie działało nigdy. Piję kawę bo lubię. Pale z tego > samego powodu :-) Witam. Kawa coś Ci podnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:01 Gość portalu: Tato napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > W ogóle nie wiem skąd się wzięło przekonanie, ze kawa podnosi, no ten,,, n > o > > wiesz co ;-). U mnie to nie działało nigdy. Piję kawę bo lubię. Pale z te > go > > samego powodu :-) > > Witam. Kawa coś Ci podnosi? > Witam. Własnie twierdze, ze nie podnosi. A powinna? I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Poszukiwana, poszukiwany.... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:01 Gość portalu: Tato napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > W ogóle nie wiem skąd się wzięło przekonanie, ze kawa podnosi, no ten,,, n > o > > wiesz co ;-). U mnie to nie działało nigdy. Piję kawę bo lubię. Pale z te > go > > samego powodu :-) > > Witam. Kawa coś Ci podnosi? > Witam. Własnie twierdze, ze nie podnosi. A powinna? I co? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! witam wszystkich 04.10.01, 09:00 Czesc Tato, czesc Quest witamy na "grzecznym' watku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: witam wszystkich IP: *.*.*.* 04.10.01, 09:13 Grzecznym? Czy będą tylko miłe słowa? Przed chwilą dolałem oliwy do ognia gasnącego wątku "Czy zwizek z czatu...", chyba wolę być niegrzeczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: witam wszystkich IP: *.teleaudio.com.pl 04.10.01, 09:14 nanta!!! napisał(a): > Czesc Tato, czesc Quest > witamy na "grzecznym' watku :))) Dlaczego "grzecznym"? Czy z powodu paru siwych włosów nie mogę już pofiglować? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Taty i Questa 04.10.01, 09:18 Wy mozecie byc niegrzeczni ;))) ja dzisiaj bede robila za dobra ciotke kazdemu podsune troche ciasta i soku malinowego i porobie na szydelku w foteliku bujanym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re:Internetowa babcia czy co? IP: *.*.*.* 04.10.01, 09:25 Nanto czy ty aby nie jesteś internetową babcią!? Taką żywą i skomputeryzowaną 70'ciolatką!! która siedzi sobie w fotelu bujanym z laptopem na kolanach i e'podrywa 30-letnich młokosów Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re:Internetowa babcia czy co? 04.10.01, 09:26 Gość portalu: guest napisał(a): > Nanto czy ty aby nie jesteś internetową babcią!? > Taką żywą i skomputeryzowaną 70'ciolatką!! która siedzi sobie > w fotelu bujanym z laptopem na kolanach i e'podrywa 30-letnich młokosów zeby tylko 30-letnich, to by było dobrze.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re:Internetowa babcia czy co? 04.10.01, 09:29 no nie, nie jest az tak zle ;)) mam tylko 47 lat na karku, 3 dzieci, meza w papuciach troche znudzona, ale nie mam zamiaru niczego wyrywac od dzisiaj grzeczna ciocia-klocia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Ciocia-klocia?!?!?!?! IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:42 o rany !! nie miałam nigdy cioci - kloci Całuski cioteczko Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Ciocia-klocia?!?!?!?! 04.10.01, 09:44 dziekuje dziecinko ;)) masz cukiereczka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re:Internetowa babcia czy co? 04.10.01, 09:32 Mogę zaświadczyć, że nie jest 70 letnią babcia (albo tak świetnie się maskuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re:Internetowa babcia czy co? 04.10.01, 09:33 piotr_c napisał(a): > Mogę zaświadczyć, że nie jest 70 letnią babcia (albo tak świetnie się > maskuje :o) po trzech operacjach plastycznych moze wygladac na 17-stkę, ale wiek widac po oczach. co? nie popatrzyles Nancie glegoko w oczy? nie wierzę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re:Internetowa babcia czy co? 04.10.01, 09:36 popatrzyl i zobaczyl stara babe i koniec spiewki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:04 ...... mam komputerową czkawke :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 09:04 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > ...... mam komputerową czkawke :-(((((( to po tej kawie z mleczkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:05 moze za duzo jakobsika??? :)) i juz sie to cos podnioslo?:::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:08 nic się nie podniosło.....hihihihi... wymiotowac nie będe , sorki :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:14 ale nie ma za co przepraszac ;)) tez jestem ciekawa co ma sie podniesz u mnie nie ma efektow moze u Ciebie cos bedzie oczywiscie licze ze pozytywnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:08 Może tym razem trzeba wiecej kostek cukru do kawy ? Czy ktos z was widział film "Śmieszność" . Polecam , to właśnie o takim swiecie jak nasze forum, gdzie trzeba biegle posługiwac się językiem i nie dać się zapedzić do narożnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:17 Hmm... interesujące. To znaczy idiotyczne. Przeczytałam relację z czata z osobą, która wyszła dobrowolnie z domu Big Brothera. Niejaka Karolina. Chyba by nie pasowala do forum. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:28 A co nic nie potrafiła powiedzieć? A u nas co chwila są takie fajne pojedynki nanta -aniela merck-rigiel i inni znakomici szermierze. A film naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:30 Piotrze, Ty przestan jedynie podgladac tez moglbys nam dostarczyc troche rozrywki wiem, ze potrafisz kamizelke jeszcze pamietam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:37 A darowałaś mi już te zdjecia. Boje się wychylić bo moge dostac jakimś sławnym widelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:38 zdjecia juz dawno zapomnialam zreszta i tak myslalam, jakby te zdjecia Ci podprowadzic... we wlasnym interesie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Zdjęcia 04.10.01, 09:48 Dlatego na nastepne spotkanie odkurze moja starą Smienę 6. To był aparat do takich akcji: mały z szerokim polem widzenia i prawie bezszelestny. Kiedyś płynałem z dziewczyną 2 -metrową łódka. Ona sądziła że zrobiłem 4-5 zdjęć, naprawdę to był prawie cały film. Tobie oddam na pożarcie kilka zdjeć zrobionych Zenitem :-). Tylko spotkanie trzebe bedzie zrobić w lepiej oswietlonym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:01 lepiej oswietlone miejsce? ile bede musiala nalozyc rajstop na glowe, zeby moich zmarszczek nie bylo widac??? nie moze byc jakas przytulna piwnica??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:03 nanta!!! napisał(a): > nie moze byc jakas przytulna piwnica??? ;)) hmmm.... ja mam taką.... tylko musiałabys przyzwyczaic sie do innych lokatorek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:04 myslisz o szczurach? czy myszach? ja ta sama rodzina aha, jeszcze mole lubie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:07 nanta!!! napisał(a): > myslisz o szczurach? czy myszach? o myszach, niektóre są bardzo miłe ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:11 mile sa te myszki, ktore uciekaja czy wrecz odwrotnie ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:12 nanta!!! napisał(a): > mile sa te myszki, ktore uciekaja czy wrecz odwrotnie ??:) wrecz odwrotnie.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zdjęcia 04.10.01, 10:14 wrecz odwrotnie te myszki???? i co potem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:34 piotr_c napisał(a): > A co nic nie potrafiła powiedzieć? > A u nas co chwila są takie fajne pojedynki > nanta -aniela > merck-rigiel > i inni znakomici szermierze. > A film naprawde polecam Nie można chyba tego porównać. Konwersacje na forum są raczej swobodne, dobrowolne no i bezinteresowne. Co innego konwersacje bigbrotherowe. W końcu chodzi tu o 500 czy 1000 tys.niewiem. A gdy będe miała okazję film niewątpliwie oglądnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:41 prosze nie porownywac naszych rozmow do BB!!!! obraze sie i pojde machajac biodrami i rzesami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel co to jest BB? 04.10.01, 09:42 o czym wy gadacie, mozecie mnie troche wtajemniczyc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: co to jest BB? 04.10.01, 09:46 o Big Brother BB beznadzieja, szkoda czasu, telewizora i oczu ;)) nie dopytuj sie, bo to szmira zyj dalej w niewiedzy ;))mysle tylko o tej niewiedzy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co to jest BB? 04.10.01, 09:48 nanta!!! napisał(a): > zyj dalej w niewiedzy ;))mysle tylko o tej niewiedzy;)) jaka wiedze masz na mysli? dzisiaj cos nie moge zalapac tych Twoich aluzji ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: co to jest BB? 04.10.01, 09:50 moje aluzje nie sa do lapania;)) to nie jest Twoja uciekajaca myszka ;) chodzilo mi o niewiedze w kwestii BB ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: co to jest BB? IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:49 nanta!!! napisał(a): > o Big Brother BB > beznadzieja, szkoda czasu, telewizora i oczu ;)) > nie dopytuj sie, bo to szmira > zyj dalej w niewiedzy ;))mysle tylko o tej niewiedzy;)) hehehehe... doskonale sie to oglada przy odkurzaniu mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:41 Z ta dobrowolnościa to tez różnie bywa. Przypomnij sobie nowe wątki typu "Ty (tu wstawic nick) czemu nie odpowiadasz na pytanie? Boisz się?" Jak tu nie odpowiedzieć? Dlatego niektórzy maja po kilka nicków od różnych poglądów i spraw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:46 piotr_c napisał(a): > Z ta dobrowolnościa to tez różnie bywa. Przypomnij sobie nowe wątki typu "Ty > (tu wstawic nick) czemu nie odpowiadasz na pytanie? Boisz się?" Jak tu nie > odpowiedzieć? Dlatego niektórzy maja po kilka nicków od różnych poglądów i > spraw :-) cha..cha..cha.. a to już chyba problem typu Dr.Jekyll/Pan Hyde Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:49 zawsze uzywam swojego nicka jesli wyrazam swoje poglady potrafie bronic swojego zdania i nie musze sie ukrywac aby zmienic nicka trzeba miec powazniejszy powod niz strach, ze ktos zjedzie Twoja opinie albo sie z Toba nie zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:54 Nanta , znamy takiego ze specjalizowanymi nickami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:46 piotr_c napisał(a): > Może tym razem trzeba wiecej kostek cukru do kawy ? > > Czy ktos z was widział film "Śmieszność" . Polecam , to właśnie o takim swiecie > > jak nasze forum, gdzie trzeba biegle posługiwac się językiem i nie dać się > zapedzić do narożnika. Witam wszystkich. Film widziałam świetny, a porównanie forum do filmu bardzo trafne :-) A swoja drogą, jak wy jesteście w stanie tak wcześnie rano sprawnie posługiwać się klawiaturą i nie tylko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 09:52 Wcześnie ? teraz jest prawie 10. Ja to jestem śpioch, popatrz na tych aktywistów o 6 rano. Jestem pełen podziwu. Dla siebie też, właśnie zaczynam trzecią rozmowę :). do tej pory mi sie nie zdarzało, to raczej domena Nanty i Fuego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 09:53 jaga!!! napisał(a): > piotr_c napisał(a): > > > Może tym razem trzeba wiecej kostek cukru do kawy ? > > > > Czy ktos z was widział film "Śmieszność" . Polecam , to właśnie o takim sw > iecie > > > > jak nasze forum, gdzie trzeba biegle posługiwac się językiem i nie dać się > > > zapedzić do narożnika. > > Witam wszystkich. > Film widziałam świetny, a porównanie forum do filmu bardzo trafne :-) > A swoja drogą, jak wy jesteście w stanie tak wcześnie rano sprawnie posługiwać > się klawiaturą i nie tylko :-)) > Jakie rano ?!?! Od trzech godzin pracuję. No nie od dwóch. No tak rzeczywiscie to jeszcze wczesnie rano . W takim razie nie znam odpowiedzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 09:56 Jestem od godziny w pracy, wypiłam kawusie, o,5l Coli i dalej zamiast oczu mam dwie mocno zaciśnięte kreski ( coś w stylu naszego prezydenta ). Jestem pełna podziwu dla tych, którzy już dobrze funkcjonują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:00 czesc Jaga ja tu funkcjonuje juz od 7,30 ale czy dobrze to nie jestem pewna ;))) staram sie jak moge co by oczy miec otwarte i nie spasc z krzesla ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 10:01 dawno proponowałem koniaczek, ale wy udajecie abstynentki, to cierpcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:05 rigel napisał(a): > dawno proponowałem koniaczek, ale wy udajecie abstynentki, to cierpcie... Po wypiciu cocacoli z rana czuję się pijana, a co dopiero po koniaczku!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:07 rada z koniaczkiem może i dobra, ale nie dla mnie, usypiam lepiej niż po kawie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:09 moze wlasnie o to chodzi Riglowi spije nas i sie pozbedzie calego klopotu cale forum dla niego? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:11 chyba masz rację. To jest jego pomysł na pozbycie się nas, bez konkurencji będzie mu lepiej na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 10:13 jaga!!! napisał(a): > chyba masz rację. To jest jego pomysł na pozbycie się nas, bez konkurencji > będzie mu lepiej na forum :)) a jaka z Was konkurencja? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:15 to po co ten koniak??? na rozbudzenie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Przepraszam IP: *.teleaudio.com.pl 04.10.01, 10:15 rigel napisał(a): > dawno proponowałem koniaczek, ale wy udajecie abstynentki, to cierpcie... A może krupnik? Dobry na serce itd... Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:03 nanta!!! napisał(a): > czesc Jaga > ja tu funkcjonuje juz od 7,30 ale czy dobrze to > nie jestem pewna ;))) > staram sie jak moge co by oczy miec otwarte > i nie spasc z krzesla ;)) Z fotela nie spadne nam oparcia po bokach, ale dziwniw zwisam, raz z jednej strony raz z drugiej ;)) I tak do dwunastej, później już jest lepiej. Dobrze, że mam wyrozumiałych kolegów w pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 10:06 jaga!!! napisał(a): > Dobrze, że mam wyrozumiałych kolegów w pracy :)) wyrozumiali przyniesliby jakas poduszke.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:09 rigel napisał(a): > wyrozumiali przyniesliby jakas poduszke.... :))))) > Oj, to może Ty jesteś tak wspaniały ;) ja sie ciesze, że oni dają mi spokojnie pospać i nie budzą Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 10:11 jasne, jeszcze bym znalazł coś pod nogi... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:06 tez mam podlokietniki, ale jakos dziwnie sie przez nie przelewam, to chyba koniak Rigla ;)) o dwunastej ja sie juz szykuje do snu wiec w sumie stale jestem zaspana nie ma przerw ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:02 jaga!!! napisał(a): > Jestem od godziny w pracy, wypiłam kawusie, o,5l Coli i dalej zamiast oczu mam > dwie mocno zaciśnięte kreski ( coś w stylu naszego prezydenta ). Jestem pełna > podziwu dla tych, którzy już dobrze funkcjonują!!! Ależ moja droga, "kreski" na oczach nie są już modne ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:05 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Ależ moja droga, "kreski" na oczach nie są już modne ;-))))) Wczesnym rankiem, dla mnie nie liczy sie moda, tylko... sen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:10 dla mnie problemem ranka jest beznadziejnie nieczuly na moje prosby....budzik ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:19 nanta!!! napisał(a): > dla mnie problemem ranka jest > beznadziejnie nieczuly na moje prosby....budzik ;))) Oj tak, nieczułe jest to bydle. Kilka razy błagam o litość, a on nic. A jak wstane to wcale nie jest lepiej, opór stawia łazienka, kuchnia, szafa nie mówiąc już o ciuchach. Na całe szczęście nie jeżdże komunikacją miejską do pracy tylko uskuteczniam spacerek, bo nie wiem czy byłabym wstanie dotrzeć do pracy tramwajem albo autobusem przed 12 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:21 ze mna jeszcze gorzej bo jezdze samochodem dlugo nie mialam pojecia jak docieram do pracy nie majac kilku ofiar na sumieniu ale moj ostatni adorator dal mi kasete z taka rozbudzajaca muzyka, ze teraz nic mnie nie przeraza po dwoch minutach jestem prawie przytomna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:25 Nanta, zdradź co to za muzyka. Może mnie też pomoże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:29 uwazaj, bo spadniesz z z krzesla ;)) jako ze moj adorator jest o OSIEM !!!! lat ode mnie mlodszy to muzyka jest w stylu UMCA-UMCA;))) ogolnie tego nie znosze ale na czas 15 minut potrzebnych mi na dojazd do pracy jestem w stanie poswiecic swoje uczucia oraz uszy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:33 cholera, mam brata młodszego o osiem lat, ale on słucha hip hopu, więc nie będę mogła od niego pożyczyć, co by sprawdzić jak na mnie podziała :)) Może jednak kupie i sprawdzę :)) A wspomniany wcześniej hip-hop mnie usypia. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:36 do samochodu jest doskonale nie da sie zamknac oczu ;)) ja jeszcze sobie rozkrecam basiki i mam jeszcze masaz stopek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:42 No właśnie, do samochodu może doskonała, ja musiałabym aplikować sobie dawke rozbudzającej muzyki w domu, a nie wiem czy sąsiedzi znieśliby to i lubili mnie jeszcze :)) Hmm, w sumie i tak nie wiem czy mnie lubią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 11:14 jaga!!! napisał(a): > Nanta, zdradź co to za muzyka. Może mnie też pomoże :)) i moze jeszcze adres tego Towjego adoratora.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 11:19 wystarczy mi muzyka, adoratorów mam swoich. Nie podbieram innym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 04.10.01, 11:28 Gość portalu: nanta napisał(a): > a po co Ci to?;) a jak myslisz?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Rigla IP: 19.150.112.* 04.10.01, 11:31 on mlody jest , nie wie co czyni ;)) bledy mlodosci nalezy wybaczac co i ja czynie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 04.10.01, 11:34 Gość portalu: nanta napisał(a): > on mlody jest , nie wie co czyni ;)) jaki młody??? liczyc umiem, i wyszlo mnie ,że on powinien miec jakies 66 lat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Rigla IP: 19.150.112.* 04.10.01, 11:37 a fakt, stary piernik i tylko takie mi sie ciagle trafiaja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 04.10.01, 11:39 Gość portalu: nanta napisał(a): > a fakt, stary piernik > i tylko takie mi sie ciagle trafiaja ;)) i dobrze Ci tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta RIGEL!!!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 12:00 jak mozesz!!!! jestes okrutny i sumienia dla mnie nie masz!!! ja szukam prawdziwego uczucia a Ty mi tak???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!!!!! 04.10.01, 12:02 Gość portalu: nanta napisał(a): > ja szukam prawdziwego uczucia a Ty mi tak???? ;))) i co? myslisz, że znajdziesz je na forum? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: RIGEL!!!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 12:06 a kto wie? moze? warto poszukac i na necie w dobie elektorniki, kompow i telefonow komorkowych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: RIGEL!!!!!! IP: 195.116.214.* 04.10.01, 12:09 rigel napisał(a): > Gość portalu: nanta napisał(a): > > > ja szukam prawdziwego uczucia a Ty mi tak???? ;))) > > i co? myslisz, że znajdziesz je na forum? ;)))) Wujaszek Rigel ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: RIGEL!!!!!! IP: 195.116.214.* 04.10.01, 12:09 rigel napisał(a): > Gość portalu: nanta napisał(a): > > > ja szukam prawdziwego uczucia a Ty mi tak???? ;))) > > i co? myslisz, że znajdziesz je na forum? ;)))) Wujaszek Rigel ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: RIGEL!!!!!! 04.10.01, 12:10 jaki wujaszek stare ciacho, moje ulubione, chociaz czasami kwasne jak diabli ;))) wracam do skory ciotki klotki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Nanty i Kwiatka 04.10.01, 12:15 dziewczyny, jestescie obie super.... naprawdę :)) ale wybaczcie, dzisiaj nie jestem w nastroju "na forum" :( dzisiaj juz kończę. do zobaczenia jutro, albo moze jeszcze kiedyś.... trzymajcie się, pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:20 u mnie jest jeszcze gorzej, ranek w ranek słyszę "kochanie, ja już nie spie, tęsknię za Twoim spojrzeniem, otwórz swe piękne oczęta " ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:23 oj, okrutny podstęp. Silna kobieta jesteś, że znosisz to codziennie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:36 jaga!!! napisał(a): > oj, okrutny podstęp. Silna kobieta jesteś, że znosisz to codziennie :)) Noooooo. Ale w sumie, tak patrząc z tej i z tamtej strony. Nie jest az tak żle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 10:36 Czy to twój budzik tak czule przemawia. Mój się tylko pika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:41 piotr_c napisał(a): > Czy to twój budzik tak czule przemawia. Mój się tylko pika. Yhy. Najpierw czule przemawia, Wiesz co robi potem????? Normalnie schodzi na dół do kuchni parzy kawę. Uprzedzam, ze to jedyny egzemplarz na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:44 Może odstapisz na jakiś czas biednej i ciągle zaspanej koleżance :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:56 jaga!!! napisał(a): > Może odstapisz na jakiś czas biednej i ciągle zaspanej koleżance :)) hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 11:04 oj, nie bądź taka. Proponuje handel wymienny. Oddam swój budzik, bardzo przyjemnie piska, a jak chcesz to może piskanie powtórzyć po 5 min., nawet kilka razy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Przepraszam 04.10.01, 11:18 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Uprzedzam, ze to jedyny egzemplarz na swiecie. nie jedyny, jest nas dwóch... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 11:35 rigel napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > Uprzedzam, ze to jedyny egzemplarz na swiecie. > > nie jedyny, jest nas dwóch... ;))))) O rany !!!! A może Wy to jedno ?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 10:11 taka dawka kofeiny to może "przekrecic licznik" moze to właśnie to. Przy okazji miłosników kombinowanych napojów przestrzege: nigdy nie zaparzajcie sobie mieszanki kawy z herbata. Kiedys miałem sie w nocy pouczyć więc sobie cos takiego zrobiłęm. Efekt był taki ze z trudem dowlokłem sie na łóżko aby spocząć w bezruchy. Każdy ruch palcem powodował takie bicie serca że myslałem że odlecę. Oczywiscie z nauki były nici :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Przepraszam IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:17 piotr_c napisał(a): > taka dawka kofeiny to może "przekrecic licznik" moze to właśnie to. > Przy okazji miłosników kombinowanych napojów przestrzege: nigdy nie zaparzajcie > > sobie mieszanki kawy z herbata. Kiedys miałem sie w nocy pouczyć więc sobie cos > > takiego zrobiłęm. Efekt był taki ze z trudem dowlokłem sie na łóżko aby spocząć > > w bezruchy. Każdy ruch palcem powodował takie bicie serca że myslałem że > odlecę. Oczywiscie z nauki były nici :-) o rany !!!! Czytając az mnie zemdliło!!! Skąd w ogóle pomysł na taką mieszankę!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:23 Piotr lubi eksperymentowac i sprawdzac, ile jego organizm moze przyjac smiercionosnej dawki roznych mieszanek jak widac, jeszcze sie nie przekonal ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c herbatka 04.10.01, 10:31 Odpowiedzi moga byc dwie Byłem młody i głupi (i cos z tego zostało);-) jestem chemikiem, nie takie rzeczy widziałem (choc nie zawsze piłem) Co dziwniejsze smakowo to paskudztwo to było nawet niezłe. ale tak juz jest z tymi niezdrowymi paskudztwami. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: herbatka 04.10.01, 10:33 piotr_c napisał(a): > Byłem młody i głupi (i cos z tego zostało);-) co???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: herbatka 04.10.01, 10:45 Tylko głupi powie o sobie że jest juz madry. Ale takich mieszanek juz nie robię. Przypomnij sobie jak skończył Behemod :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: herbatka 04.10.01, 10:52 uspokoj sie, na samo wspomnienie skreca mnie ze smiechu ;)) swoja droga on chyba najlepiej na tym "mieszaniu" wyszedl inni nie mogli do autobusu dobiec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: herbatka 04.10.01, 11:06 Swoja drogą szkoda że nie zdążył. Uciekł mu autobus i jeszcze pół godziny spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: herbatka IP: 19.150.112.* 04.10.01, 11:10 a te pol godziny bylo jakby kluczowe ;) dziwne, ze nie wezwali panow z kaftanami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 10:30 piotr_c napisał(a): > taka dawka kofeiny to może "przekrecic licznik" moze to właśnie to. > Przy okazji miłosników kombinowanych napojów przestrzege: nigdy nie zaparzajcie > > sobie mieszanki kawy z herbata. Kiedys miałem sie w nocy pouczyć więc sobie cos > > takiego zrobiłęm. Efekt był taki ze z trudem dowlokłem sie na łóżko aby spocząć > > w bezruchy. Każdy ruch palcem powodował takie bicie serca że myslałem że > odlecę. Oczywiscie z nauki były nici :-) Przeżyłam coś podobnego, ale bez mieszania. Poprostu przedawkowałam kawusi i nie byłam nawet wstanie dowlec się do łóżka. Oparłam się o scianę, która była na całe szczęsie tuż za mną i próbowałam opanować drżenie całego ciała i walenie mojego serca. Chwilę mi to zajeło, ale udało się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 11:14 Ciesz sie że to była chwila. ja miałem przymusowe leżakowanie jak w przedszkolu ponad 2 godziny. A potem oczywisciw tez nie dało się spac :> Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 11:48 Biedactwo!!! Ale dziwne, będąc chemikiem powinieneś wiedzieć, że należy być ostrożnym z eksperymentami. Mnie przynajmniej tego uczyli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 13:32 Wtedy byłem baardzo poczatkujacym chemikiem. Teraz to nawet wiem jaki był mechanizm że mnie tak trzepneło :-). Ale teraz z chemią od kilku lat nie mam kontaktu :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 13:38 oj, to tak jak ja, też zaprzestałam tego fachu. Śmieja się ze mnie znajomi, że niedługo to nawet wzór wody zapomnę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 14:12 A gdzie sie uczyłaś , moze my się znamy? Ja na PW w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 14:46 Klan chemików i tak jest dosyć szczupły, tym bardziej miło poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Przepraszam IP: 213.77.14.* 04.10.01, 14:47 piotr_c napisał(a): > Klan chemików i tak jest dosyć szczupły, tym bardziej miło poznać. niech wam będzie... ja tez chemik :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 15:13 No proszę to jest nas wiecej. A czy możesz rozszyfrować te numerki w adresie. Skad jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 14:49 Mnie również bardzo miło a jeśli chodzi o szczupłość chemików, to w mojej poprzedniej pracy było 5 lub 6 chemików, dodam tylko, że była to firma komputerowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 15:37 A załoga liczyła 2000 osób? To by była całkiem normalna proporcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 15:55 nie, troche ponad 20 osób :))) a teraz jak to wygląda????? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 16:32 Jedyne wyjasnienia to: grupa kolegów ze studiów założyła firmę zupełnie dzikie i niemozliwe zawirowanie statystyczne:> Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Przepraszam 04.10.01, 16:37 piotr_c napisał(a): > Jedyne wyjasnienia to: > grupa kolegów ze studiów założyła firmę Cóż, nie zgadłeś, rózny wiek, różne uczelnie :)) Jedynym chyba wyjaśnieniem jest brak pracy w zawodzie oraz śmieszne zarobki jeżeli już praca się znajdzie :(( > > zupełnie dzikie i niemozliwe zawirowanie statystyczne:> Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Przepraszam 04.10.01, 17:01 No tak z tymi zarobkami to racja. Ja się przeszkoliłem i zajmuje sie logistyka. Na szczeście to mnie równiez bawi wiec nie cierpie jak parę znajomych osób ze studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Przerwa ......... IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:24 na prace ;-))))). ale napewno tu jeszcze zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Kwiatek zmień ksywę!! Na Kwiacior albo Kwiecia bo nie wiadomo ktoś ty! IP: *.*.*.* 04.10.01, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Phi.... ani mi się sni. IP: 195.116.214.* 04.10.01, 10:52 Gość portalu: guest napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Phi.... ani mi się sni. 04.10.01, 11:01 Bardzo słusznie. Jak nie umie rozpoznać to jego problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Phi.... ani mi się sni. IP: 195.116.214.* 04.10.01, 11:20 jaga!!! napisał(a): > Bardzo słusznie. Jak nie umie rozpoznać to jego problem :)) Nie rozumiem problemu. Kwiatek jak kwiatek łodyga, listki, płatki, obowiązkowo kolce. Wystarczy spojrzec do podręcznika z botaniki i już . O rany w ogóle nie mogę sie zabrac do pracy :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Phi.... ani mi się sni. IP: *.*.*.* 04.10.01, 11:47 > Nie rozumiem problemu. Pewnie większość z chłopów ma zakodowane w bańce że wszystko co dotyczy słownych (podmiotowo) kwiatków/kwiatuszków jest związane z kobietą (jak w powiedzeniu "skakać z kwiatka na kwiatek":) ) Byś może jestem tylko szowinistycznym wieprzem ale gdybym dostał list podpisany "Kwiatek" pomyślałbym ... o! babka ... a kwiatek z forum rzuca czaeem teksty jak chłop ot cała dezorietacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Phi.... ani mi się sni. IP: 195.116.214.* 04.10.01, 11:51 Gość portalu: guest napisał(a): > > Nie rozumiem problemu. > Pewnie większość z chłopów ma zakodowane w bańce że wszystko co dotyczy > słownych (podmiotowo) kwiatków/kwiatuszków jest związane z kobietą > (jak w powiedzeniu "skakać z kwiatka na kwiatek":) ) > > Byś może jestem tylko szowinistycznym wieprzem ale gdybym > dostał list podpisany "Kwiatek" pomyślałbym ... o! babka > ... a kwiatek z forum rzuca czaeem teksty jak chłop ot cała dezorietacja:) cha..cha..cha... a więc trudno, Tkwij nadal w nieswiadomosci ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 213.77.14.* 04.10.01, 13:06 fuego napisał(a): > inspekcja...;) wrócilem tylko na inspekcję i juz mnie nie ma.... ;)))) czesc Fuego, miło, że jesteś ;-)))) pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 13:29 Zgłaszam się do inspekcji. Fuego zlituj sie na d ciekawskim. Powiedz wreszcie co to była za impreza ta Tramwajada. Juz pare razy podrzucałem to pytanie ale zawsze znikałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 13:32 zaspana ale gotowa do inspekcji piers wypieta, plecki proste czekam na instrukcje ;)) czesc Fuego, kope lat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 13:47 o faker-sziter, jak to mawiał mój "ulubiony" kolega, Nanta, co sie dzieje???? Dlaczego tu tak niemrawo jest, co???? Koszary puste, nawet komitet powitalny się nie odliczył...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 13:42 inspekcja wypadła niekorzystnie...raport trafi do Najwyższego Dowództwa Zaobserwowano: 1) całkowity zanik morale 2) całkowity brak...forumowiczow ;) 3) bidę z nędzą 4)...oraz po raz pierwszy...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudę PS. Tramwajada, jak sama nazwa wskazuje, jest imprezą w pędzącym 3 km/h tramwaju...a poza tym wygląda jak normalna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 13:49 Fuego ja nie wiem co sie dzieje probowalam wsadzic kijek to mi tak dopiekli ze jeszcze dzisiaj boli i robie za ciocie klocie:))) ja juz nie mam sil;) ile mozna to ciagnac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 13:53 Nanta, tu nie ma że boli...w końcu za coś Ci płacą, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 13:55 najgorsze jest to, ze nie placa ;)) i dlatego boli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:01 Jak to nie płacą????Ja dobrze wiem, że dzisiaj to nie ziarenko Cię uwierało, tylko te pliki banknotów, co je ukrywasz w materacu...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:03 bo to nie bylo ziarenko tylko wielka bombka, ktora ktos mi bezczelnie podrzucil ;)) ale ja sie uratowalam i zyje, jak widac chociaz moze w nie najlepszym zdrowiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 195.116.214.* 04.10.01, 14:00 chciałam wyjasnic ten zanik morale, chyba trochę nie zrozumiałam, że o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:04 zanik morale u nas, szczegolnie u niektorych nie pokaze palcem, o kogo chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:08 że o ducha walki chodzi...co to znaczy, żeby na "FnP" ludzie MILI dla siebie byli???Jakieś "Królewno...(czy księżnicko)" sie pojawiło nawet... nie to co kiedyś...przychodził człowiek, od razu na dzień dobry dostawał tak, że do końca dnia obudzony był...i żadna kawa potrzebna nie była...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:10 tak bylo kiedys jak sama zauwazylas;)) chyba czas poszukac innego FnP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:15 Dziewczyny co to za defetyzm. Teraz jesteście dwie , nic sie wam nie oprze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:13 to wszystko przez Nante, obiecała że będzie grzeczna i wszyscy jej pomagali w dotrzymaniu obietnicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:17 no nie, to juz jest cios ponizej pasa!!! jak jestem wredna to zle jak grzeczna tez na mnie;) ja zaraz zrobie ranking kto chce jaka nante i bedzie sprawa jasna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:23 żadnych rankingów!!! konkurs na , tfu...miss forum wystarczy Niech Nanta będzie, jak ją Bozia stworzyła...wredna i nikczemna czyli, inteligentna i zabawna czyli. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:28 Fuego cicho bo powiedza, ze sie przerzucilam na kobiety a tego juz nie zniose;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:37 Nanata, kazdy zrozumie :-), Fuego jest naprawdę fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: BAAAAAcznośc!!!! IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:39 wiem o tym ze jest fajna ale nie wiem na co TY czekasz ???!!! do roboty, zdjeciowy potworze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: BAAAAAcznośc!!!! 04.10.01, 14:33 też ją taka wolę, wredna i złośliwa to jest to ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta cholera jasna, IP: 19.150.112.* 04.10.01, 14:37 quzwa dopiero teraz mi to mowicie???!!! a ja sie caly dzien dusze i mecze!!!! kisze i walcze ze soba wy mnie wykonczycie!!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: cholera jasna, 04.10.01, 14:43 bylismy ciekawi jak długo wytrzymasz. Musze przyznać, że długo się trzymałaś, ale tylko dzięki nam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: cholera jasna, 04.10.01, 14:55 Nanta, co by było, gdyby nie ja...czym mi się odwdzięczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: cholera jasna, IP: 19.150.112.* 04.10.01, 15:06 wiem jedno baby sa najgorsze ;)) faceta zawsze da sie jakos urobic;) stawiam piwo, przyjezdzajcie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: cholera jasna, 04.10.01, 15:18 oj, pifka wczoraj nadużyłam, główka mnie boli dzisiaj :)) Ale chętnie coś mocniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: cholera jasna, IP: 19.150.112.* 04.10.01, 15:19 koniak? wodka? jas wedrowniczek??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: cholera jasna, 04.10.01, 15:23 koniaczek nie dziękuję, nie lubie Wódeczka chętniej i ogóreczek na przegryche :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: cholera jasna, IP: 19.150.112.* 04.10.01, 15:25 ale bez sledzia, bo ja ryb nie lubie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: cholera jasna, 04.10.01, 15:28 koniecznie bez śledzia, to jest ohydne i śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta no to kiedy? IP: 19.150.112.* 04.10.01, 15:51 wiecie gdzie jestem ja tez moge pojechac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 15:58 ja jeszcze chwilke muszę popracować ( hi,hi,hi), ale później jestem zwarta i gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:08 ja potrzebuję 2 godzinki na dojazd...odbierzecie mnie na centralnym ;)) A tak serio, to może w bardziej łikendowej porze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:13 będę w Krakowie ( nareszcie, huraaaaa!!!!) zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:15 Jezu! dalej się nie dało?????? Ale swoją drogą...my z Nantą jesteśmy stuknięte nieco, więc może się okazać, ze jednak się zjawimy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:22 To dobrze, że jesteście stuknięte :)) ja lubie stukniętych :)) A jeżeli chodzi o spotkanie, to od wtorku albo środy znów będę bliżej ( chyba), czyli W-wa. Więc... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:34 Jezu, to mi pachnie kolejnym spotkaniem forum...tyle że takim babskim bardziej...fajniejszym znaczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:39 zjadaz wrednych i złośliwych :))) zapowiada się interesująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:41 nooooooo, ale czy Warszawa wytrzyma taką dawkę...kobiecości;))? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:45 no nie wiem, o tym nie pomyslałam :))) Ale co tam, zaryzykować mozna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:48 aha, sprawdzimy wytrzymałość stolycy na tzw. kobiecy urok...wiadomo wszak, że kobieta wredną jest ;) Nanta będzie pewnie za, tylko trzeba jej to jutro pięknie przedstawić. Ja mówię serio. Serio! Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: no to kiedy? 04.10.01, 16:58 ja też jestem za serio :)) A tak serio, to spotkanie jest świetnym pomysłem. Pisze sie na to!!! Jedyny problem jaki pewnie powstanie to gdzie i kiedy :)) Choć nie, my kobiety wredne jesteśmy, ale dzieki temu łatwiej sie dogadujemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no to kiedy? 04.10.01, 17:08 no to na razie jesteśmy dwie. Nanta pewnie też, jak ją znam ;) Wszystko do ustalenia, tylko trzeba przypilnować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: no to kiedy? 04.10.01, 17:14 Spytaj sie o. Ostatnio chyba żałowała że nie była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: no to kiedy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 21:59 O widzę, że zbiera się dwór księżniczki nanty. Wielbienie na odległość już nie wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś