dobkowski Re: Lepimy lepieje - konkurs! 16.08.03, 23:45 Lepieje: Wypij piwo mój kochany to ci staną znów organy Kto wypije kufel piwa temu świat lżejszy bywa pij browara w popołudnie a na pewno w głowe łupnie Narazie alles Odpowiedz Link Zgłoś
duza_klucha Na uroki pewnej garkuchni warszawskiej 17.08.03, 14:16 Lepiej sprawic se sliniaczek niz narzygac wam w wiatraczek Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 17.08.03, 15:28 Lepiej otwórz okno nocą Bo się nasze ciała spocą. Lepiej jednak je zamkniemy Gdy kochaniem się zajmiemy. Lepiej nie rób takiej miny Gdy wieczorem się bawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
topik1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 17.08.03, 16:09 Lepiej lepić już lepieje Niż spotykać się z Millerem Odpowiedz Link Zgłoś
inette Re: Lepimy lepieje - konkurs! 17.08.03, 17:37 lepiej konia się utuczy niż ten nieuk się nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkkaa@gazeta.pl Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.visp.energis.pl 17.08.03, 19:06 lepiej absynt pijac z dyziem niz z adamem przy kefirze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozor Vlak Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 19:26 A teraz trochę futbolu. Lepiej by ci wyszły gały jak masz kopać dla Fudały Lepsza jest na czole picza Niż etat u Dziurowicza Lepiej urżnąć sobie wora Niż pogrywać dla Gondora Z zającami lepiej kicać Niż po trawie w Polkowicach Lepiej z domu zrobić kurnik niż zasilić K.S. Górnik Lepiej mieć dysfunkcję wała gdy przezesem jest Drzymała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkkaa@gazeta.pl Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.visp.energis.pl 18.08.03, 13:17 Kto bzykania precz nie lubi niechaj łapkę sobie kupi z taką łapką pójdzie gładko Odpowiedz Link Zgłoś
cynis1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 17.08.03, 19:52 Lepszy szczyt w małym fiacie Niż Rysy na plakacie Lepiej co dzień ćwiczyć uda Zamiast głodem się odchudzać Lepsza rzeka z piraniami Niźli zupa z much trupami Lepsze lato z komarami Niż wakacje za kratkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkamp1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 62.233.185.* 18.08.03, 08:31 Lepiej w ciasnym ale własnym , niż złoconym od teściowej. Lepiej młotkiem walnąć w ścianę, niż zjeść tutaj kotlet z jajek. Lepiej być na głodzie niż jeść w tym smrodzie. Lepsza ryba po grecku, niż siad po turecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 20:03 Lepieje........ dorota_m23@hotmail.com Lepiej wypić flaszkę tranu niż wodę z polskiego kranu Lepszy jest najgorszy banał niż w wakacje pierwszy kanał Lepiej spotkać kominiarza niż wpaść w nocy na dresiarza Lepiej zimne jeść pierogi niż przyprawiać komuś rogi Lepszy pobyt latem w Tworkach niż stanie w warszawskich korkach Lepsza zimna jest kolacja niż publiczna ubikacja Lepiej rano zjeść śniadanie niż być później w kiepskim stanie Lepiej nabić sobie guza niż pozować na łobuza Lepiej dziegciu zjeść beczułkę niż z oszustem wchodzić w spółkę Lepiej zjeść zepsute śledzie niż być z teściem na obiedzie Lepsze zimne są kąpiele niż pryszcze na całym ciele Lepiej mieć dziurawe buty niż dzień cały chodzić strutym Lepiej pić piwo przy barze niźli w parku w letnim skwarze Lepiej puchar wina wypić niźli zimną dziewkę schwycić Lepiej zjeść fasolki łyka niż posłuchać polityka Lepiej z liści zbierać stonki niż maltretować biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 21:21 Lepieje cd....... dorota_m23@hotmail.com Lepiej wąchać kocie siki niźli w oczach mieć kurwiki Lepiej mieć przydługie szelki niż podatek płacić Belki Lepiej zażyć z rana cyjanek niż oglądać Dankę Waniek Lepsza piękna jest dziewczyna niźli afery Rywina Lepsza polska jest niedola niż pomysły Marka Pola Lepiej obić sobie biodro niż polemizować z Ziobro Lepsze skoki są przez płotki niż pomysły G. Kołodki Lepsza jest już chora nera niźli rządy sir Millera Lepiej wybrać się do Baden niż mieć brodę jak bin Laden Lepiej znaleźć się w kartelu niż być członkiem PSL-u Lepiej mieć przed domem gruz niźli utrzymywać KRUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.acn.pl 17.08.03, 21:56 lepsze wino owocowe niż cegła na głowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 20:03 Lepiej wypić z trzy kawki niż używać strzykawki Lepiej wypić za dyszkę niźli mieć zadyszkę dorota_m23@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:33 Lepiej dymać babę w lesie, niż być kierowcą w PKS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:36 Lepiej iść na lewiznę, niż oglądać telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:39 Lepiej brać łapówki, niż na dziwki wydawać złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:42 Fajnie jest pisać lepieje, ale jeszcze lepiej robić za kaznodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:50 Lepsza pełna patelnia, niż Jerzy Jaskiernia. Lepszy sex z Sierakowską, niż z jej prababką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:55 Lepszy już stosunek z muchą, niż spotkanie z kostuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 23:00 Lepiej mieć niedużą kuśkę, niż p. Danuty Waniek buźkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 02:08 Zamiast wiersza - I nic że�, Poeto, nie wpisał we strofy tej ba�ni? - A cóżem miał wpisać, gdy jestem ja wła�nie Bez forsy. Bez szmalu. Bez kasy. Do czysta! Inne bli�nie z jukami przez łški, przez lasy, Z etatu na etat, A potem w zlecenia Za chlebem hen poszły. Ja za� zdjšłem kontusz, Zwiesiłem kutasa, Co dyndał u pasa Gdzie� za węgłem, w sieni. I siedzę w pokoju W opończy zastoju. Na zydlu. Na czterech Wychudłych literach. Mowa potoczysta Nie ima się Wieszcza, Gdy id mu powiada, Że poetom biada. I smętnie rozmy�lać, dumać aż do mdło�ci, O fakcie powszechnym, że w Kraju nad Wisłš Jest dużo artystów z takš przypadło�ciš. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 02:14 Zamiast wiersza - I nic żeś, Poeto, nie wpisał we strofy tej baśni? - A cóżem miał wpisać, gdy jestem ja właśnie Bez forsy. Bez szmalu. Bez kasy. Do czysta! Inne bliźnie z jukami przez łąki, przez lasy, Z etatu na etat, A potem w zlecenia Za chlebem hen poszły. Ja zaś zdjąłem kontusz, Zwiesiłem kutasa, Co dyndał u pasa Gdzieś za węgłem, w sieni. I siedzę w pokoju W opończy zastoju. Na zydlu. Na czterech Wychudłych literach. Mowa potoczysta Nie ima się Wieszcza, Gdy id mu powiada, Że poetom biada. I smętnie rozmyślać, dumać aż do mdłości, O fakcie powszechnym, że w Kraju nad Wisłą Jest dużo artystów z taką przypadłością. ------- PS. Nie wiem, o co chodzi, ale jestem zalogowany Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 08:51 Na dzień dobry! Lepiej z łososiami wytarzać się w sosie niż rano spotkać panią, co ma muchy w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 08:43 Szybciej pojmiesz teorie Buzka, niż zrozumiesz Donalda Tuska( Donald do logopedy) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 10:41 Lepiej kulkę z nosa zjeść zieloną niż mieć dzień cały minę obrażoną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 09:52 Lepiej mieć gębę zamkniętą na kłódkę, niż z Szymborską wypić wódkę. Lepsza zupa ze świńskiego ucha, niż rządy tępego komucha. Lepsza śmierdząca kiszka z petelni, niż wywody Jerzego Jaskierni. Lepsza w łóżku gruba Bacha, niż order od Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik184 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 10:28 redakcja napisała: > Na plaży, przy piwie, w słońcu i w deszczu zapraszamy was do zabawy - piszcie > lepieje! Swoje wierszyki wpisujecie tutaj - na naszym forum. Zabawa trwa do > końca sierpnia. W tym czasie autorów najciekawszych lepiejów nagrodzimy > dziesięcioma wspaniałymi portalowymi kubkami. Uwaga - na nagrode mają szansę: > a) zalogowani użytkownicy; b) użytkownicy, którzy w treści posta podadzą swój > adres mailowy. Lepcie do woli! Lepiej na necie siedzieć od rana niż na ulicy czekać na pana. Lepiej codziennie zajadać maczki niżli pracować na dwa leżaczki Odpowiedz Link Zgłoś
sebpasko Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 10:39 Lepiej wypić beczkę soli, niż spróbować tej fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpasko Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 10:43 Nie oddawaj tutaj moczu, gdy chcesz mieć zdrowego w kroczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wone spalek-mój komputerowiec IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 18.08.03, 11:53 jak sie dzis poradzisz spalka to cie minie reinstalka lepiej spalka sie posłuchać niźli z winda sie wciąż ruchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wone Re: spalek-mój komputerowiec IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 18.08.03, 11:54 nie mogłem sie zalogować więc klikam jako gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wone lepiej IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 18.08.03, 11:55 lepiej zjeść świńskiego ryja niz w mrowisko włożyć kija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 14:07 Lepiej już niech mnie trafi jasna cholera, niż miałbym popierać L. Millera. Lepiej od Leppera pożyczyć pieniądze, niż do Bergerowej czuć jakieś żądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: Lepimy lepieje - konkurs! 18.08.03, 15:41 Lepiej robić dziury w serze czy też jeździć na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś