ankaaz 04.12.07, 10:12 ... na najciekawszą nazwę dla mojego jabłkowego wina, które jeszcze się robi w pokoju pod biurkiem ;) mam kilka pomyslow ale moze wymyslimy cos lepszego? ;) p.s. konkurs bez nagród :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XY Re: ogłaszam konkurs :) IP: *.uznam.net.pl 04.12.07, 19:51 Bożole jabole :) Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Re: ogłaszam konkurs :) 04.12.07, 20:11 "Kwasidrut" boshe, nie wierzę, że napisałam coś tak durnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz_win_owocow Re: ogłaszam konkurs :) IP: 193.200.20.* 05.12.07, 11:01 winanka "jabanka" "jabankofrut" "applochol" - z wymową englisz "wino domowe babuni/teściowej/matki/żony/kochanki/córki/siosty/wnuczki/bratowej/św iekry*" (*niepotrzebne skreślić) Jeżeli nic z powyższych to "wino domowe singla bez rodziny" albo "wino domowe praszczura" jeżeli masz co najmniej prawnuczkę lub "windom" (od wina domowego) w skrócie "winda" (kto kawę, kto herbatę, kto windę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: ogłaszam konkurs :) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.12.07, 11:26 Aplegier. Odpowiedz Link Zgłoś