Gość: klepto Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: 193.200.20.* 10.01.08, 14:44 Liczniki i trochę rur. Książki niewiadomokogo, parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoralna Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.toya.net.pl 10.01.08, 16:19 Faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tpca-cz.com 10.01.08, 17:18 czasami kochanka slubnej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 10.01.08, 17:27 Książkę byłego notorycznego narzeczonego - ale on sobie zostawił jedną moją, to 1:1. Lampę pożyczoną od brata. Jemu się ta lampa strasznie podoba, natomiast jego żona błaga, żebym jej nie oddawała pod żadnym pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
iveta2 Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 10.01.08, 18:03 Cudzego meza....od paru miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:54 Obraz nieznanego artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tpca-cz.com 11.01.08, 07:12 nieznany obraz artysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.centertel.pl 03.02.08, 20:24 nieznan obrazu artsty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziho Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:55 Artystę nieznanego obrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazello Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: 91.145.129.* 07.09.08, 11:33 Lemon curry? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 07.09.08, 14:38 O § Ktos odnalazl moj watek, niespodzianka tym milsza, ze akurat jakas cudza zona mi sie zadomowila.... Czy to sie liczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Muchy! Przylatuja niewiadomo skad. A nie moje! IP: *.netcologne.de 07.09.08, 17:17 Muchy! Przylatuja niewiadomo skad. A nie moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:40 Kociaka rasy syberyjskiej, czarnego wyniesionego z Tesco w Warszawie, bez płacenia... ALe to przedawnione bo kocur ma juz z 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 11.01.08, 08:31 Kilo kaszanki. Przechowuje sasiadowi, bo mu lodowka sie ze rala... Odpowiedz Link Zgłoś
norbert.m Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 09.06.08, 12:04 Czy panowie policmajstrzy byli w związku z posiadaną przez Ciebie nietwoją kaszanką sąsiada? Czyżby kaszanka była nadziewana? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 19.01.08, 15:30 Trochę kurzu - zawsze pojawia się gratisowo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 19.01.08, 15:36 klasówki do poprawy,całkiem nie moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ołówki z Ikea są po to, by je zabrać. 19.01.08, 16:18 To jest reklama, którą sam, z własnej nieprzymuszonej woli, zabierasz do domu. A u mnie w domu często jest smród nikotyny - gdy sąsiedzi palacze otwierają na moment okna swego zamku... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Maszyne do pisania... 19.01.08, 21:48 przedwojenną, niemiecką mojego brata który lat temu 25 znalazł na złomie. I tak jak ktoś wyżej napisał, brat chciałby z powrotem a bratowa błaga żeby tego im nie przynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: a co napisać 20.01.08, 10:11 rassa.d napisała: > jak cały dom nie mój?!?? A kogo to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziho Re: a co napisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:57 Zgaduję: banku? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 19.01.08, 23:39 kotkę;) przyszła niewiadomo skąd i niewiadomo czyja. Zostanie u nas przez zasiedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.08, 09:32 Mam problemy z definicją - coś przyniesione ze śmietnika do domu to już jest moje, czy nie moje? Wszystkie sprzęty zdobywam w ten sposób :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.08, 20:20 Mam pełno psychicznych 'pamiątek' po moich ex narzeczonych: rękaw od T-shirta majtki tomik poezji Norwida pompon od czapki sznurówkę wielki, nakrecany budzik notatki z całego semestru ze wstępu do historii logiki myślicie, ze powinnam to wszystko oddać..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.chelmnet.pl 18.02.08, 16:03 no jasne, że nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tbcn.telia.com 03.04.08, 22:30 Spalic Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 26.01.08, 21:00 kaloryfer bo to własność administracji Odpowiedz Link Zgłoś
ragnatela Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 26.01.08, 21:10 Chłopa. Niby ślubny, a jednak "więzów krwi" nie ma;P Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 01.02.08, 17:15 no bo żona to obca baba jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebiq Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 17:11 - ołówki z Castoramy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.aster.pl 09.04.08, 17:33 Żonę - na szczęście bez teściowej, Niszczarkę do papieru - 3 lata temu pożyczyłem od kumpla żeby zniszczyć kilka dokumentów, Karaluchy - przyszły od sąsiada, Koronkowe majteczki - któregoś pięknego dnia poprostu znalazłem je na balkonie, nikt się nie zgłosił po odbiór, Listonosz - przynósł list priorytetowy dla Żony i już tak został, Aparat fotograficzny MINOLTA - 6 lat temu znajomi z australi przyjechali z nim do mnie i wyjechali bez niego, dodam że do tej pory w tymże aparacie znajduje się także film, Sztuczną szczękę - należy do prababci, Piłka do baseballa - kiedyś wpadła do mieszkania przez zamknięte okno, nikt się do niej nie przyznał więc ją przygarnąłem, Długopis żelowy - kiedyś podpisywałem coś w urzędzie i zapomniałem oddać, Kilka kwiatków ( Palma Washingtonia, Dracena, Juka, Fikus ) - kiedyś sąsiad przyniósł jak wyjeżdżał na wakcje, po odbiór się nie zgłosił (natomiast w zamian wziął poprzednią żonę), Klucz "Żabka" - hydraulik kiedyś zostawił, Zapalniczka Zippo - facet od glazury zostawił razem z paczką papierosów - bedzie zdrowszy o jedną paczkę papierosów, Latarka - kiedyś była dużą awaria elektrycznościu w bloku, byli elektrycy, była straż pożarna potem wszyscy się rozjechali a ja zostałem z latarką w ręku, Skarpetki - kumpel kilka dni temu nocował u mnie (tylko beż żadnych skojarzeń spał w drugim pokoju)i postawił je pod łóżkiem i tak jakoś zostały, Odpowiedz Link Zgłoś
nadia261 Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 09.04.08, 19:58 dziurkacz - pożyczyłam tak z 10 lat temu kilka ksiązek - nie pamietam juz czyich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:44 Kartony z ksiazkami naszych znajomych. Chyba z dziesiec. Bo im sie drugie dziecko urodzilo i maja male mieszkanie,wiec byla kwestia albo ksiazki albo dziecko. A my mamy duzy, nieuzywany pokoj, wiec zaadoptowalismy te kartony. Najlepsze jest to, ze kolega mowi, ze tam sa same smieci i powinny byc wywalone, ale jego zona nie pozwala. Wiec stoja obok pianina. Ale co ci nasi biedacy zrobia, jak my zaczniemy w koncu remont tego pokoju? Co nastapi w tym polroczu. Gdzie oddadza dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 01:20 Jakiś taki... przylepny jesteś :-) Ja mam mnóstwo nie swoich książek, za co mi strasznie wstyd :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.elartnet.pl 31.05.08, 22:53 I bardzo dobrze, że ci wstyd! Osobiście nie cierpię tych wszystkich ludzi, którzy mają u siebie od lat moje książki, szczególnie te: 1. pamiątkowe: z dzieciństwa mojej Mamy, 2.jeszcze przeze mnie nieprzeczytane,3. wartościowe (3-tomowa, w lakierowanej okładce, bogato ilustrowana historia polski, którą kupiłam kosztem wyrzeczeń finansowych i którą tylko zdążyłam przejrzeć). Wrrr... :( Z rzeczy nie-swoich mam u siebie meble - w zasadzie większość mebli jest czyjaś, w dużej części podrzucona (na hasło: mam 50 m2 i nie mam forsy na meble, rodzinka i znajomi z wielką radością zaczęli mi podrzucać "na przetrzymanie do wiosny" różne dziwne, zużyte,ale nie do końca, rzeczy. I tak stół parę razy do roku wyjeżdża do właścicieli na imprezy.... Ostatnio zamieniłam nie-swoją kanapę na czyjś materac .Właściciel kanapy nie do końca był zachwycony ,ale ostatecznie, cóż zrobić, jak kanapy zabrać z powrotem do siebie nie chciał..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Żonę... IP: *.limes.com.pl 03.02.08, 18:53 Książki, oczywiście. Gorzej, że parę moich inni mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzyt Re: Żonę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:53 a w pytaniu bylo CO? a nie KOGO? to prawie to samo. Prawie robi jednak wielka roznice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.star.net.pl 05.02.08, 17:37 dwoch kominiarzy... ale juz poszli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.08, 13:24 cala liste: monitor gitare ksiazki, plyty, dyskietki spiewajaca rybe na desce (rozkrecona) fajki wodne jakas kurtke i jeszcze pare innych rzeczy o ktorych nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Telewizor i telefon IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.08, 21:35 Skodę- Fabia Heli-kopter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tpca-cz.com 07.02.08, 21:52 wujka Izydora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.icpnet.pl 10.05.08, 10:12 balagan meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikk Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 20:25 mam dym. nie mój, wszedł oknem, nie chce wyjść i śmierdzi ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.proszynskimedia.pl 12.02.08, 12:32 Książki... ale one są już chyba moje bo tak długo u mnie leżą no i zapalniczki zabierane przeze mnie zwyczajowo podczas pobytu w pubach, barach i na imprezach wszelkiego rodzaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: 83.142.222.* 12.02.08, 23:57 w mojej łazience jest rura odpływowa sąsiadów z góry (za to moja jest u tych na dole haha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rand0m Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.08, 08:53 Zwłoki pod łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.toya.net.pl 15.02.08, 12:59 - gitarę - kolega zostawił na chwilę 20 lat temu - wino Porzeczka - nie wiadomo skąd - kilka parasolek - chyba ktoś zostawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 20:57 Książki Płyty Kasety Wideo - troche się zakurzyły Lustro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tvgawex.pl 17.02.08, 18:49 na zwloki pod lozkiem to chyba paragraf sie znajdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 17.02.08, 20:12 Gość portalu: smok napisał: > na zwloki pod lozkiem to chyba paragraf sie znajdzie ;P Ani chybi. 22. <*> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor.donald Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.czechow.sdi.tpnet.pl 10.03.08, 00:28 no właśnie, może ktos się przyzna, ze pozyczył ode mnie paragraf 22 ? Odpowiedz Link Zgłoś
mpolko1 Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 10.04.08, 08:46 U mnie paragraf 22 leży od kilku lat. Mąż pożyczył od kogoś i nie oddał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.tbcn.telia.com 03.04.08, 22:35 I też nie swój. Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 19.02.08, 12:50 drewniania laske pani po ktorej kupilismy mmieszkanie - stoi juz ze 2 lata i tak zal wyrzucic... pani pare lat nie zyje ajej laska co jakis czas sie przewraca zza drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 19.02.08, 20:20 meble,bo dzieci nie miały co z nimi zrobić, kwiatki tylko na chwilę, puste słoiki do napełnienia przetworami,ciuchy po kuzynkach/ jak bym otwierała lumpeks/ książki już pooddawałam ale lubię mieć cudze nawet na długo,teraz nie zawsze mnie stać na kupno nowych książek więc mam stale cudze- pożyczone z biblioteki -czy to się liczy jako cudze? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 20.02.08, 20:21 - klawiatura do testowania - rozpisany czynsz dla sąsiadki - książki z biblioteki - komórka firmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.08, 18:48 kota-dachowca, który wszedł przez okno. a może raczej kota-parapetowca... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz 28.02.08, 00:27 krem kolezanki, o ktorym wiecznie zapominam, ze mam, katalogi, ktore winny juz dawno zmienic wlasciciela, ale zapomninam nie mam czasu porozdawac, wiec leza i katy mi zajumuja, duzo ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co macie nie swojego w domu - oprocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 14:53 książki,książki...płyty, Odpowiedz Link Zgłoś