wlodekbar 27.09.03, 01:34 Jestem ciekaw opinii Forumowiczów, czy Charlie Chaplin był wesoły, czy smutny... Chodzi mi zwłaszcza o jego filmy długometrażowe... WB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwo_z_trumny Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 01:59 klepie mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? 27.09.03, 02:03 Co to znaczy "klepie mnie to"? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? 27.09.03, 23:30 Bo moim zdaniem to była natura refleksyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? 28.09.03, 00:04 Nikt się nie interesuje Chaplinem. Nawet na F.F... A rozbawił cały świat. I do dziś to czyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo_z_trumny Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 01:20 tak to prawda. nikt nie interesuje sie Chaplinem. z jakies dziwnej mieszaniny wspolczucia i zazenowania odpisuje tobie wlodzimierzu, czuj duch. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? 28.09.03, 01:58 No to ja zamykam temat. Z całym szacunkiem dla Ciebie, iwo z trumny (dziewczyna? chłopak? - nieważne), bez względu na to, czy żeś mnie odczytał(a) trafnie, czy nie. A na pewno jesteś osobą niegłupią, a i uczciwą przecież. Prawda? Dzięki! WB Odpowiedz Link Zgłoś
l33 Re: CZY SIR CHAPLIN BYŁ WESOŁY CZY SMUTNY??? 30.09.03, 12:20 Moze i rozbawil, ale z gruntu rzeczy byl smutny i raczej sklaniajacy do zadumy niz do smiechu, no chyba ze ktos lubi sie smiac z ludzi, ktorym nic nie wychodzi. I moze wlasnie dlatego nie pasuje do forum humoru. L. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik "SIR CHAPLIN" to błąd, powinno być Sir Charles 30.09.03, 12:40 1. Tytułu "sir" używa się tylko do imienia lub do imienia i nazwiska razem. NIGDY do samego nazwiska. 2. Polecam autobiografię Chaplina. Był człowiekiem pomysłowym, ale bez wielkiego poczucia humoru. Najważniejszą wartością były dla niego pieniądze. Brzmi to nie najlepiej, ale on sam tak twierdził. Nie dziwi, gdy weźmie się pod uwagę jego dzieciństwo w skrajej biedzie. Pozdrawiam, AV Odpowiedz Link Zgłoś