myszka_211 29.09.03, 13:23 Gorzej chyba byc nie może Każdy oże tak jak może Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunday Ras, twa, czy! 29.09.03, 15:18 > Gorzej chyba byc nie może > Każdy oże tak jak może Ras, tfa, czy, O-rzesz Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? IP: *.acn.pl 29.09.03, 17:51 Gorzej bywa zawsze wtedy gdy coś palniesz bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? 30.09.03, 01:13 Po tak trafnym Twym utworze, może być już tylko gorzej.... pozdro myszko Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Albo taka nowa forma literacka... 30.09.03, 01:21 Gorzej niż w zmorze, ....w telewizorze..... Gorzej od rannej porcji otręb, widzieć wieczorny pokaz 'ich' gęb... Wysłałem żonę z dzieckiem nad morze, miało być lepiej - ale jest gorzej.. luzik 'myszko - nie idzie z 'gorzejami' - podkręć.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Albo taka nowa forma literacka... 30.09.03, 09:05 Luziku,tak się cieszę że zaszczyciłeś mój wątek swoją twórczością Mam nadzieje że Twoja twórczość bedzie tak wspaniała jak przy lepiejach tylko kubeczka Ci nie gwarantuję :P Pozdrawiam Cię serdecznie myszka dwieście jedenasta <',,>~~ Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Nu dawaj, paprobujem... 30.09.03, 20:50 Po takiej zachęcie gorzej być nie może, Garść 'gorzeji' gruchnie od Tater po morze, i jeśli choć cień uśmiechu wywołać to może, to wszystko jedno coto - czy 'lepiej', czy 'gorzej'... Choć 'lepiej' lepiej brzmi, pozytywniej może... to 'gorzej' niezgorszy - choć nadal jest gorzej... luzik ps. myszko - do cholery, nie ma rymów na gorzeja za wiele i na dodatek taki jakiś jest destrukcyjny, pesymistyczny i nie wiem czy 'pójdziemy z nim na rekord' (np. 1500 wpisów!)............choć kto wie, może... OGŁOSZENIE - szukam nowych rymów na gorzeje ! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? 30.09.03, 02:53 Jestem bardzo ciekaw tego: Więcej złego czy dobrego? Znaczy czy więcej gorzejów, Niż przedtem było lepiejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? IP: *.crowley.pl 30.09.03, 08:45 Będzie gorzej znacznie Gdy Lepper rządzić zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? 30.09.03, 09:02 Gorzej w szkole bąki zbijać Niźli w pracy się obijać Będzie znacznie gorzej z nami Jak już w Unii zawitamy Odpowiedz Link Zgłoś
herbata.cytrynowa Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? 30.09.03, 09:45 Gorzej "Bar" oglądać czasem niźli hip-hop śpiewać basem pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
herbata.cytrynowa Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? 30.09.03, 09:50 i jeszcze coś takiego: Gorzej nudy czerpać złoże niż na Forum pisać "gorzej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Były "lepeje" to może "gorzeje"??? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 01.10.03, 08:59 Gorzej wódę wciągać chłepcząc Niż browara sączyć drepcząc Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Z cyklu 'Aktualności z kraju' 03.10.03, 00:35 Park Jurajski Z panteonu dziwnych stworzeń, gorsze wizje nam się jawią - te - co są w telewizorze, jak coś spieprzą - nie poprawią... I choć wiara w nas jest wielka, to nie wiemy co być może, bo już pusta jest butelka, zamiast lepiej - to jest gorzej... luzik (for you myszko) Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 U dentysty ! 03.10.03, 18:10 U dentysty dzisiaj rano, siadam sobie w przekonaniu, że to plombka mi wypada, a on tak do mnie powiada - "ooooo, jest gorzej, masz Pan zgorzel..." luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Mała Oj niedobrze... IP: *.net 03.10.03, 18:41 Gorzej marznąć na przystanku, niż wypłatę podjąć w banku. Gorzej mieć dziurawe gacie, niż balować w Ałma-Acie. Gorzej z brudnych jeść talerzy, niż mieć oddech ciut nieświeży. Gorzej w końcu spaść z komina, niźli dzban wychylić wina. Lecz najgorzej jest, niestety, co niech każdy mi tu przyzna, kiedy pięknej miast kobiety tuli do mnie się mężczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś