mendosita 24.07.07, 11:17 wszystkie forumy już przeczytane, MiT obejrzane, co tu robić w taki dzień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: Nudno mi 24.07.07, 11:38 GA mam, bo jeszcze nie skończyłam 2 sezonu (na 6 odcinku jestem dopiero), ale jakoś nie mam ochoty teraz oglądać, najbardziej lubię włączyć sobie wieczorkiem i oglądać do póżnej nocy. A teraz siedzę jak głupia, chyba z tego wszystkiego okno umyję, bo już prawie nic przez nie nie widać Odpowiedz Link
agamasia Re: Nudno mi 24.07.07, 11:50 Ja bym z GA nie wytrzymała, jak zaczynam oglądać i mnie wciąga, to ciągnę tak długo, aż nie skończę. Po prostu masakra, klapki na oczach i temu podobne ;D Odpowiedz Link
mendosita Re: Nudno mi 24.07.07, 11:56 Ja tak mam, ale dopiero wieczorami Jak obejrzę jeden odcinek, muszę natychmiast zobaczyć następny itd, póki mi się oczy same nie zamykają. A o tej porze dnia jakoś GA traci dla mnie swój urok Odpowiedz Link
mendosita Re: Nudno mi 24.07.07, 12:15 Wypogadza się na szczęście. Usmażę kotlety i idę się opalać. Podczas opalania utrzymuję stałe tempo czytania: jedna książka dziennie. Bez tego chyba bym się zanudziła na śmierć. Odpowiedz Link