Dodaj do ulubionych

Poznań baj..

07.12.03, 18:22

Obserwuj wątek
    • basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 18:23
      sorr, coś mi się kliknęło przez przypadek i wyślij to było.

Poznań baj,najt dom.Wróciłm znaczy się,ale muszę wyjść jeszcze.
      • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 18:34
        cało i zdrowo Basiu? uff :)
      • aquariusss Re: Poznań baj.. 07.12.03, 18:39
        ...moge wtracic? :) Jako gospodarzom moze, hmmm, nie wypada, ale bylo...
        godnie :) Zwlaszcza dzisi... :)

Zapraszamy jeszcze raz, zas kiedys :)
        • basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 19:25
          bardzo,bardzo godnie:) zdjęcia fajne wyszły.Pełna dokumentacja.Piotr_C rewelka
          na ściance.Te z rolek trochę najmniej czytelne.Takie "z drgawkami" ..;)
          • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:28
            To pewnie efekt wstrzasu po tym jak się wyłozyłem :)))
    • emusia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 20:56
      ale jakby obszerniej troche? bo ze bylo fajnie to sama wiem :-)
      • basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 21:32
        No dobrze.Zacznę pierwsza...
        ...przybyłam Pod anioła.Restauracja była prawie pusta,stąd moja prośba o
        wskazanie zarezerwowanego stlika była trochę bez sensu,ale wskazano mi miejsce i
        usiadłam.Zamówilam kawę i brandy.Z zamówieniem obiadu postanowiłam poczekać.Pić
        mogę sama ale jeść nie lubię..;)
        Przy barze siedziało dwóch dżentelmenów z którymi wymieniłam parę zdań na temat
        pogody i w ogóle....Panowie wydawali się bardzo zadomowieni.Nie dziwię,bo
        restauracja bardzo przytulna,taka... ciepła.
        Po ok 10 min weszła Kfiatowska,zupełnie mnie nie zauważając,pognała w głąb
        restauracji.Zawołałam Jabłońska i o dziwo obejrzała się ;) Tak więc byłyśmy już
        we dwie.Gospodarze hmmmm..mieli najdalej i oczywiście spóźnili się
        odrobinkę.Dziwne,bo od razu do nas podeszli i wiedzieli,że my to my!!!
        Oxy też dotarł po chwili-psiocząc na transport lądowy.
        cdn.
        • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 22:08
          kontynuuj Basiu, dobrze Ci idzie :)
          • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 22:11
            taka ja na przykład skorzystałam z rad Anieli i Emusi i poznałam plażowiczów po
            tym, że nie było wśród nich rudej oraz blond piękności ;)
          • basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 22:16
            Już nie dzisiaj.

Ps.Regulamin schroniska mi na to nie pozwala;)
            • baloo Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:09
              Prosze, zeby ktos przejal basina paleczke i klawiature i wystukal, jak bylo.
              Bo dawno nikt mi szkla bolesnego w oczy nie wkladal, o ile pamietam.
              • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:33
                ja się tego nie podejmę, powiem tylko, że było o: tak (i tu wykonuję gest
                z "Sąsiadów" )
                • aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:35
                  aha to ja sie nawet ciesze, ze mnie tam nie bylo. wlasciwie mam entuzjastyczny
                  stosunek do swojej tam nieobecnosci
                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:37
                    i w mylnym tkwisz błędzie Anielu gdyż albowiem gest ten jest więcej niż
                    pozytytwny
                    • aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:38
                      aha dobrze mi w moim bledzie. na pewno lepiej niz w poznaniu ;)
                      • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:42
                        to się fachowo nazywa racjonalizacja ;)
                        biedactwo... ;)
                        • aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:45
                          a nene, z racjonalnoscia to ja nie mam nic wspolnego i prosze mi nie
                          wpierac. ;)
                          • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:46
                            o! a teraz stosujesz mechanizm zaprzeczania ;)

(nie nudziliście się na plaży bez nas?;) )
                            • aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:47
                              podwojnego zaprzeczania zauwaz, ktore oznacza potierdzenie.
                              • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:49
                                hmm unikasz odpowiedzi..znaczy nudziliście się.. wiedziałam ;)) ( a tu mamy
                                przykład dedukcji, pojedyńczej zresztą, nie podwójnej)
                                • aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:52
                                  a nene unikam odpowiedzi bo jestem dyskretna. zwykla metoda zerojedynkowa
                                  mozna wykazac ze blednie wnioskujesz ;P
                                  a teraz pojde spac, na wypaedk dalszych niewygodnych pytan.
                                  ps. przynajmniej nie jestem zmeczona podroza ;P
                                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:56
                                    ja tym bardziej zmęczona nie jestem :))
                                    dobranoc! :)
              • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:32
                baloo napisał:

> Prosze, zeby ktos przejal basina paleczke i klawiature i wystukal, jak bylo.
                > Bo dawno nikt mi szkla bolesnego w oczy nie wkladal, o ile pamietam.
                Dobra,to ja coś mogę napisać:
                Jak już przyszedł ox, to było dość późno i pomyślałam, że chyba nikt już
                więcej nie przyjdzie.Postanowiłam więc ujawnić im zawartość tuby,którą ze sobą
                przytargałam..Chyba się trochę zdziwili, jak zobczyli,że w środku jest mapa
                Plaży.Żeby mnie nie dołować powiedzieli,że to nawet ładne jest,ale ja dobrze
                wiem,jaka jest prawda ;-) Zgodnie potem uznaliśmy,że jesteśmy strasznie głodni
                i zamówiliśmy sobie szamkę.Ox:medaliony z kurkami.Kwiatek:szaszłyk z kurczaka
                z sosem grzybowym.Basia:Pieczony, nadziewany kartofel.Magdal_l i
                aquriuss:pieczone kanapki.To tak, żebyście mieli pełen obraz wydarzeń ;-)
                Później dopełniliśmy plażowej tradycji i wypiliśmy bawarkę miętową.Zdania na
                jej temat były podzielone ;-)Nawiązywaliśmy też kontakty z prząsniczkami z
                Konina ;-)Gdzieś koło 21.00 zmyliśmy się spod Anioła i poszukaliśmy(ale już
                bez Magdal i Aqua cośtam)kafejki z netem.Znaleźliśmy taką fajną,u kogoś w
                mieszkaniu,na 1. piętrze, z takimi obrazami dziwnymi ;-) Mimo że prawie cały
                czas gadalismy między sobą, to tak się zasiedzieliśmy, że o mało nam
                schroniska nie zamknęli.My więc pędem do taksówki,taksówką do schroniska, a
                tam w środku niespodzianki ;-) Przywitała(czy to dobre słowo ???)nas kobieta
                ze wzrokiem Bazyliszka i oznajmiła,że nas może wpuścić, ale Piotra_c o 2 w
                nocy, to już nie.Powiedziała, że nie musiał jechać pociągiem o 2 rano, tylko
                mógł np. o ósmej.Potem nie chciała nas zameldować, bo ox nie miał ze sobą
                dokumentów.Niezłą miała minę,jak dał jej w końcu swój...mandat ;-)
                Rozgościliśmy się wreszcie w naszym pokoiku, basia obfotografowała wszystkie
                możliwe regulaminy w schronisku i gdzieś koło 23.00 poszłam spać(nie wiem jak
                ox i Basia).Podobno o 2 ta kobieta wpuściła Piotra(nie wiem, bo spała), ale
                chyba też coś mu gadała ;-)Wstaliśmy sobie z rana i poszliśmy coś zjeść (ale
                oczywiście najpierw zaścieliliśmy łóżka)Śniadanie zjedliśmy w barze mlecznym.
                Na kawę poszliśmy do kawiarni, apóźniej przyjechała po nas Magdal z
                Aquariussem.Zawieżli nas do jakiegoś parku rozrywki, gdzie wybraliśmy się
                najpierw na "Laserową przygodę".Wyglądało to tak, że biegaliśmy po jakimś
                labiryncie przez ok.12 minut,w takich dziwacznych kamizelkach,z kulkami w
                dłoni i musieliśmy w siebie trafiać laserem.Dodam tylko, że wygrał Piotr_c, a
                ja zajęłam ostatnie miejsce ;-)Myślę jednak, że zdobyć liczbę punktów na
                minusie mało komu się udaje i to też jest pewien sukces ;-)))Po laserkach
                byłam tak zdyszana, że już nie dałam się namówić na rolki, ale inni Plażowicze
                i owszem.Po laserkach i rolkach Piotr_c miał nawet jeszcze ochotę na wspinaczkę
                (czy on się nigdy nie męczy???).Niestety, ale to był już ostatni punkt naszego
                spotkania i musieliśmy pojechać na dworzec.Tak się złożyło, że ja Basia i ox
                mieliśmy pociągi w tym samym czasie, wię c nawet nie mogłam im pomachać
                chusteczką.Ja dodam tylko tyle, że dojechałam szcześliwie cała i
                zdrowa.Następne spotkanie ma się podobno odbyć w ferie, w Białce Tatrzańskiej.
                Kwiat_paproci
                P.S.Chciałam poiedzieć, że następnym razem macie pisać w planie zlotu
                wszystkie możliwe atrakcje z ich dokładnym kosztorysem, bo nie mam chcę już
                więcej zadłużac się u oxa...
                • aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:52
                  Ladnie napisane :)
                  Co do atrakcji to Poznan chcial ugoscic Plazowiczoof godnie, no i moze
                  faktycznie przekrecilismy licznik finansowy, ale niech to nie zniecheca do
                  dalszych meetingow :)

> Kwiat_paproci
                  > P.S.Chciałam poiedzieć, że następnym razem macie pisać w planie zlotu
                  > wszystkie możliwe atrakcje z ich dokładnym kosztorysem, bo nie mam chcę już
                  > więcej zadłużac się u oxa...
                  • basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:57
                    Dzień dobry A:) hyhy jestem pierwsza z tym dzień dobry zauważ ..;)
                • basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 09:05
                  no to już wszystko wiecie.Albo prawie wszystko....
                  Poznań jest fajny.Fajne ma reklamy ma.W drodze na śniadanie Ox chciał zajść do
                  Kasyna Markietanek,ale zrezygnowaliśmy bo obok kasyna(jak wskazywał szyld) był
                  bar U Gedała.Piotr czytając popełnił literówkę G na P zamienił...
                  Nie zdążyliśmy przestać się śmiać,a tu następny szyld "cośtam ..Gipa" i znowu
                  literówka...;)

Ps.a mapa w/g Kfiatka prześliczna.Sami zobaczycie.
                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 10:01
                    Co do filmu , to sobie dokładnie obejrzałem stosowane taktyki w walce. Kwiatka
                    musi poopracować nad rozgladaniem sie na boki. a ja musze popracować nad
                    poziomym trzymaniem kamery i nie wpuchaniem broni przed kamerę :(((. No ale to
                    były warunki bojowe. Może ktoś na kamerkę nahełmową , tak na następny raz.

Dodam jeszcze że musze popracować mad kondycją , za dużo fotela i myszki za
                    mało ruchu na powietrzu. Wtedy bym doszedła na czubek tej przewieszki.
                    Gdy większość gości już się rozjechała do domów Magdal i Aquarius zaprosili
                    mnie na domowy obiadek (bardzo smaczny) Poznałem tam psa który sie śmieje tak
                    że ciarki po plecach ptrzechodzą (z powodu kolekcji zębów jak u rekina ) ale on
                    naprawdę się śmiał.
                    Potem jeszcze nadrobiłem zaległości kinowe i znalazłem Nemo. W domu byłem o 23.
                    Magda, po dokładych pomiarach to pociąg jest o prawie godzinę szybszy i ponad 2
                    razy droższy.
                    • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 12:33
                      Ignatz , pytanie do cie kieruję. Czy masz może pod ręka kogoś kto by sie
                      zajmował nałogowo przerbnianiem zawartości kasetek HI8 (lub VHS) na mpegi?
                      Chętnie bym mu pożywke w postaci dokumentacji z trzech naszych spotkań podesłał.
                    • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 12:43
                      piotr_c napisał:
                      pociąg jest o prawie godzinę szybszy i ponad 2
                      razy droższy.

no widzisz! a miało być 4 razy...

może nie doczytałam, ale czy ktoś wspomniał o prezencie od Basi? należy mu się
                      osobny post, tak mi się zdaje :)
                      • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:36
                        Jako że nie nie widziałem filmu to nie jestem w stanie w pełni docenić
                        finezji , ale Basia dowiozła na spotkanie wielka torbe DRAŻY CHIŃSKICH.
                        Ignatz mam ci dostarczyć jedna paczkę :) !!
                  • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:22
                    Yhy, tudzież szyld sklepu obuwniczego "Stop_ka" (sic!) i wzorowany na drogowym
                    znaku stop, też nie był zły, uważam :-)
                    ~~
                    ox
                    • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:29
                      a kiedy zobaczymy mape?
                      to mnie interesuje szczegolnie.
                      • basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:26
                        pierans napisała:

> a kiedy zobaczymy mape?
                        > to mnie interesuje szczegolnie.

Wyślij mi kopertę z adresem-ale po 16.Wyślę Ci zdjęcie mapy mailem.

Ps.Moje zdjęcia -w tym mapy-w budce będą dopiero w środę wieczorem,gdyż
                        albowiem,wtedy kiedy ja mogłabym wysłać to budka jest zamnięta i odwrotnie.
                    • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:41
                      aha, mam zakwasy po rolkach, a Wy? ;)(to na marginesie było)
                      • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:45
                        wy i ten wasz margines ...
                        a pomysleliscie chociaz o mnie?
                        ze smutno wam, ze nie dojechalam?
                        i tak dalej?
                        • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:48
                          no jasne że myśleliśmy! i to nawet tak intensywnie, że dziwne że nie miałaś
                          czkawki ;) strrrrasznie Cię w Poznaniu brakowało.. a stolik jak pięknie
                          zarezerwowany był... ;)
                          • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:56
                            No własnie o to chodzi , w końcu brałaś udział w organizowaniu a potem padłaś.
                            To jest najsmutniejsze.
                            • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:57
                              następnym razem ściągniemy ją siłą ;)
                              • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:05
                                Myślę że prościej zamiast ściągać to jej nie wypuszczać, nie wiadomo gdzie ją
                                ten ciurek włóczy. No !
                                • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:38
                                  wloczy, niech kolowacizny dostanie!
                                  • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:53
                                    to ja mam pomysła. skoro w sierpniu do krakowa dala rade przyjechac to czemu na
                                    nastepne w krakowie by nie miala dac rady???? :-D
                                    • piotr_c Re: Poznań baj.. 09.12.03, 16:44
                                      No pojawiło się kilka interesujacych propozycji. Oxy chciłąby narciarskie
                                      zimowisko w Białce zrobić. Może w ciepłej porze roku by się spotkac gdzieś nad
                                      jeziorkiem jakimś mazurskim na ten przykład.

KTO SIE PRZYZNAJE DO POSIADANIA PATENTU ŻEGLARSKIEGO ???
                        • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:41
                          pierans napisała:

> a pomysleliscie chociaz o mnie?
                          > ze smutno wam, ze nie dojechalam?
                          > i tak dalej?

Yhy, taki np. ja to myślałem bezustannie i ustawicznie.
                          Aż zakwasów w goleniach dostałem.
                          ~~
                          ox
                      • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:53
                        Ja jestem lepszy , mam zakwasy we wszystkich kończynach. To po tej ściance,
                        Może na filmie wygladłąm jak pająk ale tam go góry to był naprawdę niezły
                        kawałek :) No i te emocje, jeszcze nigdy się tak nie wspinałem.

• basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:31
                          na zdjęciach wyglądasz jak rasowy alpinista ;)
                          • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:35
                            No to w moim odczuciu jestem raczej drabinistą , bo na taka wysokość to do tej
                            pory nawet po draninie nie właziłem. a maszt Oriona jest ciutkę niższy :)
                            • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:43
                              DRABINIE!
                      • basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:29
                        magdal_l napisała:

> aha, mam zakwasy po rolkach, a Wy? ;)(to na marginesie było)

ja niewyspana jestem,ale to raczej nie po rolkach..;)
                    • basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:18
                      i łapki w białych rękawiczkach znak ten miał.Bardzo eleganckie...
                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:33
                    basia napisała:

> no to już wszystko wiecie.Albo prawie wszystko....
                    > Poznań jest fajny.Fajne ma reklamy ma.W drodze na śniadanie Ox chciał zajść
                    do
                    > Kasyna Markietanek,ale zrezygnowaliśmy bo obok kasyna(jak wskazywał szyld)
                    był
                    > bar U Gedała.Piotr czytając popełnił literówkę G na P zamienił...
                    > Nie zdążyliśmy przestać się śmiać,a tu następny szyld "cośtam ..Gipa" i znowu
                    > literówka...;)
                    Te cośtam to były "Nieruchomości Gipa"
                    • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:36
                      :(( nie chce mi się otworzyć połowa zdjęć z budki :((( spotkaniowych zdjęć...
                      • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:42
                        Magda
                        Zaśsij je jeszce raz , moje kopie otwarły się bez problemu.

Oxy , czy ty aby wszystkie umieściłeś w budce ? Miałem wrażenie że zrobiłeś ich
                        co najmniej drugie tyle.
                        • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:48
                          Fszyściuśkie. To drugie tyle (mniejsza połowę) zrobiłem jak Cię nie było
                          jeszcze z nami, ale je też umieścułem w budce :-)
                          ~~
                          ox
                          • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:00
                            Oxy , a czy jesteś pewien tego "ruzne" Coś mi w nim nie pasuje.
                            • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18
                              piotr_c napisał:

> Oxy , a czy jesteś pewien tego "ruzne" Coś mi w nim nie pasuje.

O dlaczemuż? ;)
                              ~~
                              ox
                              • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:33
                                może Piotrowi chodziło o to, że powinno być "rurzne"... ;)
                                • piotr_c Re: Poznań baj.. 09.12.03, 16:40
                                  A nie różne ? bo się już zupełnie zamotałem .
                      • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:43
                        Aha, a większa czy mniejsza połowa i z którego spotkania konkretnie?
                        ~~
                        ox
                        • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:46
                          z poznańskiego i druga większa połowa konkretnie, alem już sobie poradziła
                          otwierając je za pomocą sprytnego programiku, imaging zwanego :))
                          • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:49
                            Aha, jesteś przebiegła niczym mucha na nosie :)
                            ~~
                            ox
                            • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:52
                              yyy, przebiegła jestem, po prostu przebiegła ;)
                            • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:53
                              ciesze sie, ze jestescie tacy wspaniali, i tak z budka sobie radzicie, ale czy
                              moglibyscie przeslac pakiet poznanski do mua golebiem?
                              proooosze, szczegolnie ciebie Ox ;-)
                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:56
                                Aha, wyślę Ci skoro tak mie ladnie nalegasaz, ale pomniejszyc musze je
                                najsamprzód, a pompkie pomniejszającą prof. Ambrożego kleksa zostawiłem w
                                domu...
                                ~~
                                ox
                                • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:59
                                  o, jak bardzo nalegam!
                                  stoikiem bedac postoje do jutra zatem
                                  ale jak jutro nie bedzie, to...
                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:02
                                    Oxy , to by była tylko salwa 10 gołębi , te 12 MB :)
                                    • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:04
                                      Pierans , masz gotowy gołebnik? Sprubuje w przewach między zamowieniami ci
                                      posyłac te gołebie w wersji tłustej.
                                      • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:18
                                        zuzyty na 18% tylko, wysylaj!
                                        • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:23
                                          Pooooszły!
                                          • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:36
                                            no tak.
                                            a mnie się każą spowiadać :(
                                            • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:39
                                              Eee, a opowiedziałeś cos o tym hucznie ogłaszanym warszawskim spotkaniu?
                                              • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:42
                                                czyżbyś ty też miał problem z wejściem do budki?
                                                • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:43
                                                  (uwielbiam sarkazm Piotra)
                                                • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:44
                                                  na zariglowanym opowiadałem o 06.12.
                                                  • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:45
                                                    ja nie wiem o jakiej budce mowa :(
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:49
                                                    Ręce opadaja, FTP u oxego. Czyżbyś nie dostał kluczyków?

Oxy jak to jest?
                                                  • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:54
                                                    eee chris miesza i sciemnia
                                                    wie, tylko zaszum robi
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:46
                                                    A faktycznie. Więc gdzie jest problem?
                                                  • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:48
                                                    (no nie mowilam! super!)
                                                • misiania Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:45
                                                  budka szeroko otwarta i gościnna jest. nawet dwóch nagich azalpów nie trzeba,
                                                  by drzwi sforsować ;))
                                                  • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:47
                                                    przestańcie i mówcie po ludzku
                                                  • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:48
                                                    co ja gadam ?
                                                    opowiadałem o 29.11.
                                                  • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:00
                                                    o, widzicie, zamotal sie!
                                          • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:48
                                            piotr_c napisał:

> Pooooszły!

Doooszly!

1. nie ma 4
                                            2. Kwiatkowi ladnie wlosy urosly
                                            3. Piotr rzeczywiscie schudl!
                                            4. Nie ma Oxa
                                            5. Wzruszylam sie widzac koziolki. Autentycznie. Nawet nie wiecie, jaka to
                                            wyrwa w zyciu poznaniaka, nie moc ogladac koziolkow regularnie...
                                            6. Jak ladnie Magdal trzyma za raczke Aqu
                                            7. Kim sa na Jowisza te panie z rekodzielem?!
                                            • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:51
                                              nic nie rozumiem
                                              gdzie to się da zobaczyć ?
                                            • misiania Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:53
                                              hyhy, faktycznie nie ma Oxy'ego. a mnie powaliło zdjęcie 04! no
                                              pyszota :)))))))))))
                                              • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:55
                                                zaduma nad draza chinska?
                                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:56
                                                Hyhy, Aniela i 40 dekarczyków :-D
                                                ~~
                                                ox
                                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:04
                                                misiania napisała:

> hyhy, faktycznie nie ma Oxy'ego.

Możesz mi wierzyć ,że byłem! Pech chciał, że z drugiej stony obiektywu.
                                                ~~
                                                ox
                                                • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:07
                                                  ale to mozna wyczuc,
                                                  np. foto obrazu z pania na lozu i amorkami rozsiewajacymi nad nia kwiaty
                                                  tak, byles tam.
                                            • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:55
                                              A to so prząśniczki właśnie z Konina które osobiście zapoznałem w drodze do
                                              WC :)
                                              ~~
                                              ox
                                              • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:56
                                                i one tak w tym aniele?
                                                uczyly gosci pracy szydelkiem?
                                                jestem w szoku
                                                • chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:57
                                                  dzięki za uwagę i pomoc
                                                  dobranoc
                                                • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:03
                                                  ja tam twierdzę, że to był pewnie zlot gazetowego forum hafciarsiego(oddział w
                                                  Koninie ;-)
                                                • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:05
                                                  Yhy, nic się nie obcyndalały!
                                                  ~~
                                                  ox
                                              • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:00
                                                Oxy, czy wysłałeś kluczyk do budki dla Chrisa?
                                                • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:02
                                                  tak.
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:05
                                                    oxycort napisał:

> tak.
                                                    > ~~
                                                    > ox
                                                    CHRIS. Odebrałeś kluczyki do budki od Oxego?

-------
                                                    Trzeba ustalic gdzie jest komplet kluczyków dka Chrisa.
                                                  • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:07
                                                    Ktoś mi teraz wchodzi jako anonymosus, a nie jak potrzeba i go wywala. Chris to
                                                    Ty? Jaką przeglądarkę masz?
                                                    ~~
                                                    ox
                                            • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:57
                                              re-czwórka poszła.
                                              • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:02
                                                dziekuje, mam teraz komplecik
                                                • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:06
                                                  nie wiecie kiedy będą Basine zdjęcia? zostałam uszczęśliwiona tylko dwoma na
                                                  razie...

ps. Pierans: ja się nie trzymam za rączkę, ja rozpaczliwie walczę o życie na
                                                  tym zdjęciu ;))

• piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:11
                                                    To i tak masz o dwa więcej niż my.

A ja żałuje że nie zdążyłem cię złapać* jak zwisłaś na tej poreczy :)))

*na zdjęciu. Bo juz sie odprostowałaś.
                                                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18
                                                    "zniosłam krzywizny kręgosłupa" jak to dziś moja profesorka ujęła ;)

a te dodatkowe poleciały na wp.pl :)
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:06
                                                    Dziękuje. Z bawarką to dzielnie się trzymałas, a Aquarius to nawet wyglada na
                                                    zadowolonego ))
                                                  • aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 22:21
                                                    A bo mnie tosz nawet smakowala ta biala soopka :)
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:29
                                                    magdal_l napisała:
                                                    > ps. Pierans: ja się nie trzymam za rączkę, ja rozpaczliwie walczę o życie na
                                                    > tym zdjęciu ;))
                                                    Rozpaczliwie, nierozpaczliwie, ważne że skutecznie. w końcu mam wrażenie że nie
                                                    lażełas ani razu?
                                                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:34
                                                    ależ oczywiście że leżałam :) tylko wstydu nie chcąc przynosić plażowiczom
                                                    (którzy, bajdewej, śmigali jakby się w tych rolkach urodzili) zbierałam się
                                                    błyskawicznie z parkietu

ps.dlaczego ja nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia Piotra-alpinisty-drabinisty?
                                                  • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:37
                                                    Są na Basinej kliszy. Będą u mnie już we środę pewnie, a w budce lada tydzień ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:38
                                                    aha. dobrze że nie lada miesiąc ;)
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:37
                                                    Basia robiła zdjęcia a Oxy filmował. Wszystko za jakiś czas , szcególnie ten
                                                    film.
                                                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:43
                                                    Po namyśle stwierdzam że film wyszedł całkiem nieźle. I nawet ta telacja w
                                                    lądowania w Normandii jest niezła , jeśli się już zaakceptuje że jest to w 50%
                                                    słuchowisko ze zbliżeniem ręki z kulą na ekranie.

Ignatz , gdzie jesteś???
    • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:14
      99
      ~~
      ox
      • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:15
        100 hura!
        ~~
        ox
        • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:16
          komu dedykujesz? prząśniczkom?
          • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18
            Ox, zadedykuj mi, proosze ;-)
            • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:34
              Ok. niniejsza stufkie dedykuję Mi.

P.S.
              Kto z Plażaków nadaje z Pszczyny?
              Nie Kalgar może?
              ~~
              ox
              • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:36
                ja, a co?
                • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:38
                  A nic nic. Wszystko wporzo :-)
                  ~~
                  ox
                  • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:39
                    alarm w budce?
                  • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:40
                    To był tylko taki lekki przebłysk paranoi Oxy-admina . czy tak?
                    • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:44
                      coś jakby...
                      ~~
                      oxwespólzewstydemrazem
                      • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:46
                        ale co? ale co?
                        ps. Czy ja juz wspominałam może że ja+komp to czasami jest nieszczeście?
                        • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:50
                          Anie. Alert niepowołanego dostepu miałem. A nie dałaś znać, że Twoje problemy z
                          budką to już historia. Zwyczajnie nie miałem Cię w tabeli :)
                          ~~
                          ox
                          • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:52
                            aha mam wrażenie że to problem na dłuższą rozmowę jest (dasz radę kiedyś?)
                            ps. jakiej tabeli?
                            • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:56
                              Yhy. Dam.
                              No takiej mojej. Kamiennej tablicy z prawami :)
                              ~~
                              ox
                              • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:03
                                oxycort napisał:

> Yhy. Dam.
                                > No takiej mojej. Kamiennej tablicy z prawami :)
                                > ~~
                                > ox
                                ...Dostępu.
                        • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51
                          Pewnie mimowolnie , jakimś skrótem klawiszowym dostałaś pełne uprawnienia do
                          kompa Oxego :))
                          • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:53
                            Yhy, już już była w ogródku i rekę po owoc zakazany wyciągała, alem sie
                            spostrzegł w porę :-))
                            ~~
                            ox
                            • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:59
                              wiedziałem, wiedziałem :))) Sam kiedyś byłem adminem, w czasach kiedy windows
                              z linuksem jeszce nie opanowały wszystkich serwerów. I na co mi teraz taka
                              wiedza, tylko nerwowe tiki mi zostały.
                            • nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:59
                              heh i tak nie wiem co zrobiłam, lepiej żyć w nieświadomości
                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:04
                                N: aha, byłaś o krok od poznania dobra i zła :)

P: A miewałeś pokusy rozmaite Piotrze? :)
                                ~~
                                ox
                                • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:08
                                  Miewałem :) Można było wiele zobaczyć. Ale zwalczalem je sukcesywnie.
                      • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:47
                        Za to przepowiem, że zaraz na Plaże wejdzie Emusia. Póki co palec ma w budce
                        prztrzaśniety. Hyhyhy, chcecie ją tu szybciej widzieć może? ;-)
                        ~~
                        ox
                        • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:48
                          no! odetniesz ja?
                        • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:49
                          jestem za
                          • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:49
                            znaczy za jej szybszym widzeniem, nie za odcięciem ;)
                        • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:49
                          To z kolei był przebłysk Oxy-Boga-admina :)))
                          • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51
                            Oxy opowiedz jak to jest mieć taką władzę w ręku... czujesz się może
                            wszechmocnie? ;)
                          • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51
                            Yhyhy, A wiecie, że Bóg też różne pokusy odczuwa? :-)
                            ~~
                            ox
                            • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:52
                              no? jakie? :)
                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:57
                                Aha, a wiesz gdzie zaprowadziła ciekawość Twoją protoplastkę? ;)
                                ~~
                                ox
                                • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:59
                                  aha, wymigujesz się teraz? ;)
                            • pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:57
                              O, jakie? myslalam, ze bog bez skazy jest
                              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:00
                                Noco? Pokousa to jeszcze nic takiego przecież... Jak tylko zechcę to moge ją
                                zwalczyć przecież :-)
                                ~~
                                ox
                        • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:10
                          juz wyszłam, spoko. dlaczego tak malo jest zdjec A???
      • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:15
        100
        • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18
          O włos...
      • aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 22:27
        Taaaaak, przednio ucinali sobie pogawedkie... beze mnie :( Coz... Kogos nie ma
        na plazy, by byc mogli inni ;)
    • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:07
      Sory za przytraśniete palce. Wiem, to nie po bożemu, ale muszę się ewakuować...
      ~~
      ox
      • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:08
        Moemy się umówić jutro na 9
        Pa!
        ~~
        ox
        • piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:10
          Do zobaczenia. ja tez juz znikam.
        • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:10
          oczywiście mnie wcale o 9.00 nie ma w szkole :-(( Czy nie będzie kiedyś czynna
          wieczorem???
          • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:14
            We środę.

A teraz pozwólcie, że za pomocą wszechmocy swojej sprawię, że stanę się dla Was
            niewidzialny ;)
            ~~
            ox
    • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:16
      100 i 1/2
      (no zwyczajnie nie mogłem się oprzeć)
      ~~
      ox
      • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:17
        100 + 1/2 + 1 yhyhy ;)
      • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:18
        no, dedykacja jeszcze... :-)
        • magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:19
          czekamy z niecierpliwością;)
          • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:31
            Półtorej stufki dedykuję

Emusi!
            ~~
            ox
            • aniela Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:34
              aha wstrzymales na tak dlugo oddech ze az sie zmartwilam
              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:39
                Yhy, czy pogryzłaś swe smukłe palce do drugiego paliczka włącznie z tych nerw
                może?
                A werble słyszałaś?
                ~~
                ox
                • aniela Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:40
                  aha nadpsulam sobie manikir. werbli nie slyszalam, zagluszylo je puslowanie w
                  zylce.
                  • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:51
                    Aha faktycznie wybrzuszyła Ci się jakby. Supełek taki wykwitł Tobie na
                    miedzianym czole, grzywka ledwie skrywa go.
                    ~~
                    ox
            • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:41
              jejku no. sie wzruszyłam. sie pozegnam nawet z toba. co prawda ide tylko do
              kuchni zrobis sobie herbaty, ale co tam. :-*
              • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:48
                Aha takiemu np. mnie też się chce herbaty, a mimo to trwam tu i dedykuje.
                Nabiorę wody w usta, skoto tak. Albowiem wielkie jest pragnienie me.
                ~~
                ox
                • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:51
                  yhy. wrocilam juz. chcesz sie przywitac ;-) ? rany, to juz zboczenie zawodowe
                  jest.
                  • oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:55
                    O, znaczy ryzyko nabawienia się choroby zawodowej jakiejś lekce sobie ważysz?
                    ~~
                    ox
                    • emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:58
                      podales niepewłan wersje wyrażenia. całe brzmi lekce sobie mnie abso kurwa
                      lutnie ważysz. wymyśliłysmy to z kumpelami w gimanzjum i zaprezentowałysmy
                      babce od polskiego. wpisala nam uwagi. gupia.
                      • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 15:52
                        a ja dzisiaj naszego księdza drażami poczęstowałam,a on się oczywiście musiał
                        spytać co one mają w środku.Jak myślicie, co mu odpowiedziałam??? ;-)
                        • piotr_c Re: Poznań baj.. 09.12.03, 16:35
                          No chyba orzeszki , no bo co innego ?
                          • magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 17:31
                            Kfiatku nie trzymaj nas w niepewności! co one tam miały w środku? indonezyjskie
                            żuczki?? ;)
                            • basia Re: Poznań baj.. 09.12.03, 17:35
                              mikrofilm?
                              • magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 17:44
                                cyjanek?
                                • basia Re: Poznań baj.. 09.12.03, 17:59
                                  bułgarki pościk?
                                  • aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:05
                                    ...kamyk?
                                  • magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:06
                                    a może ciur?
                                    • aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:07
                                      a moze hiszpanska inkwizycje? :)
                                      • magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:12
                                        wiem! środek miały w środku ;)
                                        • basia Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:25
                                          sedno?
                                          • magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:29
                                            klu?
                                            • aniela Re: Poznań baj.. 09.12.03, 18:54
                                              kielbase i nablyszczacz? ;)
                                              • emusia Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:13
                                                prawde?
                                                • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:33
                                                  no dobra, powiem wam, odpowiedziałam mu, że kiełbasę...
                                                  • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:34
                                                    wziął 3 ;-)
                                                  • aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:47
                                                    zwyczjna, czy polska...a moze chinska? (a taka fokle jest?:)) )
                                                  • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:52
                                                    nad tym się nie zastanawiałam, ale może jakąś seczuańską, albo bejżingową...
                                                  • aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:58
                                                    a w plasterkach?:)
                                                  • kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 20:00
                                                    nie, w całości ;-)
                                                • aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:33
                                                  draż prawde ci powie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka