basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 18:23 sorr, coś mi się kliknęło przez przypadek i wyślij to było. Poznań baj,najt dom.Wróciłm znaczy się,ale muszę wyjść jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: Poznań baj.. 07.12.03, 18:39 ...moge wtracic? :) Jako gospodarzom moze, hmmm, nie wypada, ale bylo... godnie :) Zwlaszcza dzisi... :) Zapraszamy jeszcze raz, zas kiedys :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 19:25 bardzo,bardzo godnie:) zdjęcia fajne wyszły.Pełna dokumentacja.Piotr_C rewelka na ściance.Te z rolek trochę najmniej czytelne.Takie "z drgawkami" ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:28 To pewnie efekt wstrzasu po tym jak się wyłozyłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 20:56 ale jakby obszerniej troche? bo ze bylo fajnie to sama wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 21:32 No dobrze.Zacznę pierwsza... ...przybyłam Pod anioła.Restauracja była prawie pusta,stąd moja prośba o wskazanie zarezerwowanego stlika była trochę bez sensu,ale wskazano mi miejsce i usiadłam.Zamówilam kawę i brandy.Z zamówieniem obiadu postanowiłam poczekać.Pić mogę sama ale jeść nie lubię..;) Przy barze siedziało dwóch dżentelmenów z którymi wymieniłam parę zdań na temat pogody i w ogóle....Panowie wydawali się bardzo zadomowieni.Nie dziwię,bo restauracja bardzo przytulna,taka... ciepła. Po ok 10 min weszła Kfiatowska,zupełnie mnie nie zauważając,pognała w głąb restauracji.Zawołałam Jabłońska i o dziwo obejrzała się ;) Tak więc byłyśmy już we dwie.Gospodarze hmmmm..mieli najdalej i oczywiście spóźnili się odrobinkę.Dziwne,bo od razu do nas podeszli i wiedzieli,że my to my!!! Oxy też dotarł po chwili-psiocząc na transport lądowy. cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 22:11 taka ja na przykład skorzystałam z rad Anieli i Emusi i poznałam plażowiczów po tym, że nie było wśród nich rudej oraz blond piękności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 07.12.03, 22:16 Już nie dzisiaj. Ps.Regulamin schroniska mi na to nie pozwala;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:09 Prosze, zeby ktos przejal basina paleczke i klawiature i wystukal, jak bylo. Bo dawno nikt mi szkla bolesnego w oczy nie wkladal, o ile pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:33 ja się tego nie podejmę, powiem tylko, że było o: tak (i tu wykonuję gest z "Sąsiadów" ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:35 aha to ja sie nawet ciesze, ze mnie tam nie bylo. wlasciwie mam entuzjastyczny stosunek do swojej tam nieobecnosci Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:37 i w mylnym tkwisz błędzie Anielu gdyż albowiem gest ten jest więcej niż pozytytwny Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:38 aha dobrze mi w moim bledzie. na pewno lepiej niz w poznaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:42 to się fachowo nazywa racjonalizacja ;) biedactwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:45 a nene, z racjonalnoscia to ja nie mam nic wspolnego i prosze mi nie wpierac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:46 o! a teraz stosujesz mechanizm zaprzeczania ;) (nie nudziliście się na plaży bez nas?;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:47 podwojnego zaprzeczania zauwaz, ktore oznacza potierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:49 hmm unikasz odpowiedzi..znaczy nudziliście się.. wiedziałam ;)) ( a tu mamy przykład dedukcji, pojedyńczej zresztą, nie podwójnej) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:52 a nene unikam odpowiedzi bo jestem dyskretna. zwykla metoda zerojedynkowa mozna wykazac ze blednie wnioskujesz ;P a teraz pojde spac, na wypaedk dalszych niewygodnych pytan. ps. przynajmniej nie jestem zmeczona podroza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 07.12.03, 23:56 ja tym bardziej zmęczona nie jestem :)) dobranoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:32 baloo napisał: > Prosze, zeby ktos przejal basina paleczke i klawiature i wystukal, jak bylo. > Bo dawno nikt mi szkla bolesnego w oczy nie wkladal, o ile pamietam. Dobra,to ja coś mogę napisać: Jak już przyszedł ox, to było dość późno i pomyślałam, że chyba nikt już więcej nie przyjdzie.Postanowiłam więc ujawnić im zawartość tuby,którą ze sobą przytargałam..Chyba się trochę zdziwili, jak zobczyli,że w środku jest mapa Plaży.Żeby mnie nie dołować powiedzieli,że to nawet ładne jest,ale ja dobrze wiem,jaka jest prawda ;-) Zgodnie potem uznaliśmy,że jesteśmy strasznie głodni i zamówiliśmy sobie szamkę.Ox:medaliony z kurkami.Kwiatek:szaszłyk z kurczaka z sosem grzybowym.Basia:Pieczony, nadziewany kartofel.Magdal_l i aquriuss:pieczone kanapki.To tak, żebyście mieli pełen obraz wydarzeń ;-) Później dopełniliśmy plażowej tradycji i wypiliśmy bawarkę miętową.Zdania na jej temat były podzielone ;-)Nawiązywaliśmy też kontakty z prząsniczkami z Konina ;-)Gdzieś koło 21.00 zmyliśmy się spod Anioła i poszukaliśmy(ale już bez Magdal i Aqua cośtam)kafejki z netem.Znaleźliśmy taką fajną,u kogoś w mieszkaniu,na 1. piętrze, z takimi obrazami dziwnymi ;-) Mimo że prawie cały czas gadalismy między sobą, to tak się zasiedzieliśmy, że o mało nam schroniska nie zamknęli.My więc pędem do taksówki,taksówką do schroniska, a tam w środku niespodzianki ;-) Przywitała(czy to dobre słowo ???)nas kobieta ze wzrokiem Bazyliszka i oznajmiła,że nas może wpuścić, ale Piotra_c o 2 w nocy, to już nie.Powiedziała, że nie musiał jechać pociągiem o 2 rano, tylko mógł np. o ósmej.Potem nie chciała nas zameldować, bo ox nie miał ze sobą dokumentów.Niezłą miała minę,jak dał jej w końcu swój...mandat ;-) Rozgościliśmy się wreszcie w naszym pokoiku, basia obfotografowała wszystkie możliwe regulaminy w schronisku i gdzieś koło 23.00 poszłam spać(nie wiem jak ox i Basia).Podobno o 2 ta kobieta wpuściła Piotra(nie wiem, bo spała), ale chyba też coś mu gadała ;-)Wstaliśmy sobie z rana i poszliśmy coś zjeść (ale oczywiście najpierw zaścieliliśmy łóżka)Śniadanie zjedliśmy w barze mlecznym. Na kawę poszliśmy do kawiarni, apóźniej przyjechała po nas Magdal z Aquariussem.Zawieżli nas do jakiegoś parku rozrywki, gdzie wybraliśmy się najpierw na "Laserową przygodę".Wyglądało to tak, że biegaliśmy po jakimś labiryncie przez ok.12 minut,w takich dziwacznych kamizelkach,z kulkami w dłoni i musieliśmy w siebie trafiać laserem.Dodam tylko, że wygrał Piotr_c, a ja zajęłam ostatnie miejsce ;-)Myślę jednak, że zdobyć liczbę punktów na minusie mało komu się udaje i to też jest pewien sukces ;-)))Po laserkach byłam tak zdyszana, że już nie dałam się namówić na rolki, ale inni Plażowicze i owszem.Po laserkach i rolkach Piotr_c miał nawet jeszcze ochotę na wspinaczkę (czy on się nigdy nie męczy???).Niestety, ale to był już ostatni punkt naszego spotkania i musieliśmy pojechać na dworzec.Tak się złożyło, że ja Basia i ox mieliśmy pociągi w tym samym czasie, wię c nawet nie mogłam im pomachać chusteczką.Ja dodam tylko tyle, że dojechałam szcześliwie cała i zdrowa.Następne spotkanie ma się podobno odbyć w ferie, w Białce Tatrzańskiej. Kwiat_paproci P.S.Chciałam poiedzieć, że następnym razem macie pisać w planie zlotu wszystkie możliwe atrakcje z ich dokładnym kosztorysem, bo nie mam chcę już więcej zadłużac się u oxa... Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:52 Ladnie napisane :) Co do atrakcji to Poznan chcial ugoscic Plazowiczoof godnie, no i moze faktycznie przekrecilismy licznik finansowy, ale niech to nie zniecheca do dalszych meetingow :) > Kwiat_paproci > P.S.Chciałam poiedzieć, że następnym razem macie pisać w planie zlotu > wszystkie możliwe atrakcje z ich dokładnym kosztorysem, bo nie mam chcę już > więcej zadłużac się u oxa... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 08:57 Dzień dobry A:) hyhy jestem pierwsza z tym dzień dobry zauważ ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 09:05 no to już wszystko wiecie.Albo prawie wszystko.... Poznań jest fajny.Fajne ma reklamy ma.W drodze na śniadanie Ox chciał zajść do Kasyna Markietanek,ale zrezygnowaliśmy bo obok kasyna(jak wskazywał szyld) był bar U Gedała.Piotr czytając popełnił literówkę G na P zamienił... Nie zdążyliśmy przestać się śmiać,a tu następny szyld "cośtam ..Gipa" i znowu literówka...;) Ps.a mapa w/g Kfiatka prześliczna.Sami zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 10:01 Co do filmu , to sobie dokładnie obejrzałem stosowane taktyki w walce. Kwiatka musi poopracować nad rozgladaniem sie na boki. a ja musze popracować nad poziomym trzymaniem kamery i nie wpuchaniem broni przed kamerę :(((. No ale to były warunki bojowe. Może ktoś na kamerkę nahełmową , tak na następny raz. Dodam jeszcze że musze popracować mad kondycją , za dużo fotela i myszki za mało ruchu na powietrzu. Wtedy bym doszedła na czubek tej przewieszki. Gdy większość gości już się rozjechała do domów Magdal i Aquarius zaprosili mnie na domowy obiadek (bardzo smaczny) Poznałem tam psa który sie śmieje tak że ciarki po plecach ptrzechodzą (z powodu kolekcji zębów jak u rekina ) ale on naprawdę się śmiał. Potem jeszcze nadrobiłem zaległości kinowe i znalazłem Nemo. W domu byłem o 23. Magda, po dokładych pomiarach to pociąg jest o prawie godzinę szybszy i ponad 2 razy droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 12:33 Ignatz , pytanie do cie kieruję. Czy masz może pod ręka kogoś kto by sie zajmował nałogowo przerbnianiem zawartości kasetek HI8 (lub VHS) na mpegi? Chętnie bym mu pożywke w postaci dokumentacji z trzech naszych spotkań podesłał. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 12:43 piotr_c napisał: pociąg jest o prawie godzinę szybszy i ponad 2 razy droższy. no widzisz! a miało być 4 razy... może nie doczytałam, ale czy ktoś wspomniał o prezencie od Basi? należy mu się osobny post, tak mi się zdaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:36 Jako że nie nie widziałem filmu to nie jestem w stanie w pełni docenić finezji , ale Basia dowiozła na spotkanie wielka torbe DRAŻY CHIŃSKICH. Ignatz mam ci dostarczyć jedna paczkę :) !! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:22 Yhy, tudzież szyld sklepu obuwniczego "Stop_ka" (sic!) i wzorowany na drogowym znaku stop, też nie był zły, uważam :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:29 a kiedy zobaczymy mape? to mnie interesuje szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:26 pierans napisała: > a kiedy zobaczymy mape? > to mnie interesuje szczegolnie. Wyślij mi kopertę z adresem-ale po 16.Wyślę Ci zdjęcie mapy mailem. Ps.Moje zdjęcia -w tym mapy-w budce będą dopiero w środę wieczorem,gdyż albowiem,wtedy kiedy ja mogłabym wysłać to budka jest zamnięta i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:41 aha, mam zakwasy po rolkach, a Wy? ;)(to na marginesie było) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:45 wy i ten wasz margines ... a pomysleliscie chociaz o mnie? ze smutno wam, ze nie dojechalam? i tak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:48 no jasne że myśleliśmy! i to nawet tak intensywnie, że dziwne że nie miałaś czkawki ;) strrrrasznie Cię w Poznaniu brakowało.. a stolik jak pięknie zarezerwowany był... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:56 No własnie o to chodzi , w końcu brałaś udział w organizowaniu a potem padłaś. To jest najsmutniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:05 Myślę że prościej zamiast ściągać to jej nie wypuszczać, nie wiadomo gdzie ją ten ciurek włóczy. No ! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:53 to ja mam pomysła. skoro w sierpniu do krakowa dala rade przyjechac to czemu na nastepne w krakowie by nie miala dac rady???? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 09.12.03, 16:44 No pojawiło się kilka interesujacych propozycji. Oxy chciłąby narciarskie zimowisko w Białce zrobić. Może w ciepłej porze roku by się spotkac gdzieś nad jeziorkiem jakimś mazurskim na ten przykład. KTO SIE PRZYZNAJE DO POSIADANIA PATENTU ŻEGLARSKIEGO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:41 pierans napisała: > a pomysleliscie chociaz o mnie? > ze smutno wam, ze nie dojechalam? > i tak dalej? Yhy, taki np. ja to myślałem bezustannie i ustawicznie. Aż zakwasów w goleniach dostałem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 13:53 Ja jestem lepszy , mam zakwasy we wszystkich kończynach. To po tej ściance, Może na filmie wygladłąm jak pająk ale tam go góry to był naprawdę niezły kawałek :) No i te emocje, jeszcze nigdy się tak nie wspinałem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:31 na zdjęciach wyglądasz jak rasowy alpinista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:35 No to w moim odczuciu jestem raczej drabinistą , bo na taka wysokość to do tej pory nawet po draninie nie właziłem. a maszt Oriona jest ciutkę niższy :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:29 magdal_l napisała: > aha, mam zakwasy po rolkach, a Wy? ;)(to na marginesie było) ja niewyspana jestem,ale to raczej nie po rolkach..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:18 i łapki w białych rękawiczkach znak ten miał.Bardzo eleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:33 basia napisała: > no to już wszystko wiecie.Albo prawie wszystko.... > Poznań jest fajny.Fajne ma reklamy ma.W drodze na śniadanie Ox chciał zajść do > Kasyna Markietanek,ale zrezygnowaliśmy bo obok kasyna(jak wskazywał szyld) był > bar U Gedała.Piotr czytając popełnił literówkę G na P zamienił... > Nie zdążyliśmy przestać się śmiać,a tu następny szyld "cośtam ..Gipa" i znowu > literówka...;) Te cośtam to były "Nieruchomości Gipa" Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:36 :(( nie chce mi się otworzyć połowa zdjęć z budki :((( spotkaniowych zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:42 Magda Zaśsij je jeszce raz , moje kopie otwarły się bez problemu. Oxy , czy ty aby wszystkie umieściłeś w budce ? Miałem wrażenie że zrobiłeś ich co najmniej drugie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:48 Fszyściuśkie. To drugie tyle (mniejsza połowę) zrobiłem jak Cię nie było jeszcze z nami, ale je też umieścułem w budce :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:00 Oxy , a czy jesteś pewien tego "ruzne" Coś mi w nim nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18 piotr_c napisał: > Oxy , a czy jesteś pewien tego "ruzne" Coś mi w nim nie pasuje. O dlaczemuż? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:33 może Piotrowi chodziło o to, że powinno być "rurzne"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 09.12.03, 16:40 A nie różne ? bo się już zupełnie zamotałem . Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:43 Aha, a większa czy mniejsza połowa i z którego spotkania konkretnie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:46 z poznańskiego i druga większa połowa konkretnie, alem już sobie poradziła otwierając je za pomocą sprytnego programiku, imaging zwanego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:49 Aha, jesteś przebiegła niczym mucha na nosie :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:52 yyy, przebiegła jestem, po prostu przebiegła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:53 ciesze sie, ze jestescie tacy wspaniali, i tak z budka sobie radzicie, ale czy moglibyscie przeslac pakiet poznanski do mua golebiem? proooosze, szczegolnie ciebie Ox ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:56 Aha, wyślę Ci skoro tak mie ladnie nalegasaz, ale pomniejszyc musze je najsamprzód, a pompkie pomniejszającą prof. Ambrożego kleksa zostawiłem w domu... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 14:59 o, jak bardzo nalegam! stoikiem bedac postoje do jutra zatem ale jak jutro nie bedzie, to... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:02 Oxy , to by była tylko salwa 10 gołębi , te 12 MB :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:04 Pierans , masz gotowy gołebnik? Sprubuje w przewach między zamowieniami ci posyłac te gołebie w wersji tłustej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:39 Eee, a opowiedziałeś cos o tym hucznie ogłaszanym warszawskim spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:42 czyżbyś ty też miał problem z wejściem do budki? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:49 Ręce opadaja, FTP u oxego. Czyżbyś nie dostał kluczyków? Oxy jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:54 eee chris miesza i sciemnia wie, tylko zaszum robi Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:45 budka szeroko otwarta i gościnna jest. nawet dwóch nagich azalpów nie trzeba, by drzwi sforsować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:48 piotr_c napisał: > Pooooszły! Doooszly! 1. nie ma 4 2. Kwiatkowi ladnie wlosy urosly 3. Piotr rzeczywiscie schudl! 4. Nie ma Oxa 5. Wzruszylam sie widzac koziolki. Autentycznie. Nawet nie wiecie, jaka to wyrwa w zyciu poznaniaka, nie moc ogladac koziolkow regularnie... 6. Jak ladnie Magdal trzyma za raczke Aqu 7. Kim sa na Jowisza te panie z rekodzielem?! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:51 nic nie rozumiem gdzie to się da zobaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:53 hyhy, faktycznie nie ma Oxy'ego. a mnie powaliło zdjęcie 04! no pyszota :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:56 Hyhy, Aniela i 40 dekarczyków :-D ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:04 misiania napisała: > hyhy, faktycznie nie ma Oxy'ego. Możesz mi wierzyć ,że byłem! Pech chciał, że z drugiej stony obiektywu. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:07 ale to mozna wyczuc, np. foto obrazu z pania na lozu i amorkami rozsiewajacymi nad nia kwiaty tak, byles tam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:55 A to so prząśniczki właśnie z Konina które osobiście zapoznałem w drodze do WC :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 15:56 i one tak w tym aniele? uczyly gosci pracy szydelkiem? jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:03 ja tam twierdzę, że to był pewnie zlot gazetowego forum hafciarsiego(oddział w Koninie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:00 Oxy, czy wysłałeś kluczyk do budki dla Chrisa? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:05 oxycort napisał: > tak. > ~~ > ox CHRIS. Odebrałeś kluczyki do budki od Oxego? ------- Trzeba ustalic gdzie jest komplet kluczyków dka Chrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:07 Ktoś mi teraz wchodzi jako anonymosus, a nie jak potrzeba i go wywala. Chris to Ty? Jaką przeglądarkę masz? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:06 nie wiecie kiedy będą Basine zdjęcia? zostałam uszczęśliwiona tylko dwoma na razie... ps. Pierans: ja się nie trzymam za rączkę, ja rozpaczliwie walczę o życie na tym zdjęciu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:11 To i tak masz o dwa więcej niż my. A ja żałuje że nie zdążyłem cię złapać* jak zwisłaś na tej poreczy :))) *na zdjęciu. Bo juz sie odprostowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:18 "zniosłam krzywizny kręgosłupa" jak to dziś moja profesorka ujęła ;) a te dodatkowe poleciały na wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:06 Dziękuje. Z bawarką to dzielnie się trzymałas, a Aquarius to nawet wyglada na zadowolonego )) Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 22:21 A bo mnie tosz nawet smakowala ta biala soopka :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:29 magdal_l napisała: > ps. Pierans: ja się nie trzymam za rączkę, ja rozpaczliwie walczę o życie na > tym zdjęciu ;)) Rozpaczliwie, nierozpaczliwie, ważne że skutecznie. w końcu mam wrażenie że nie lażełas ani razu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:34 ależ oczywiście że leżałam :) tylko wstydu nie chcąc przynosić plażowiczom (którzy, bajdewej, śmigali jakby się w tych rolkach urodzili) zbierałam się błyskawicznie z parkietu ps.dlaczego ja nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia Piotra-alpinisty-drabinisty? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:37 Są na Basinej kliszy. Będą u mnie już we środę pewnie, a w budce lada tydzień ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:37 Basia robiła zdjęcia a Oxy filmował. Wszystko za jakiś czas , szcególnie ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:43 Po namyśle stwierdzam że film wyszedł całkiem nieźle. I nawet ta telacja w lądowania w Normandii jest niezła , jeśli się już zaakceptuje że jest to w 50% słuchowisko ze zbliżeniem ręki z kulą na ekranie. Ignatz , gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:34 Ok. niniejsza stufkie dedykuję Mi. P.S. Kto z Plażaków nadaje z Pszczyny? Nie Kalgar może? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:40 To był tylko taki lekki przebłysk paranoi Oxy-admina . czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:46 ale co? ale co? ps. Czy ja juz wspominałam może że ja+komp to czasami jest nieszczeście? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:50 Anie. Alert niepowołanego dostepu miałem. A nie dałaś znać, że Twoje problemy z budką to już historia. Zwyczajnie nie miałem Cię w tabeli :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:52 aha mam wrażenie że to problem na dłuższą rozmowę jest (dasz radę kiedyś?) ps. jakiej tabeli? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:56 Yhy. Dam. No takiej mojej. Kamiennej tablicy z prawami :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:03 oxycort napisał: > Yhy. Dam. > No takiej mojej. Kamiennej tablicy z prawami :) > ~~ > ox ...Dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51 Pewnie mimowolnie , jakimś skrótem klawiszowym dostałaś pełne uprawnienia do kompa Oxego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:53 Yhy, już już była w ogródku i rekę po owoc zakazany wyciągała, alem sie spostrzegł w porę :-)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:59 wiedziałem, wiedziałem :))) Sam kiedyś byłem adminem, w czasach kiedy windows z linuksem jeszce nie opanowały wszystkich serwerów. I na co mi teraz taka wiedza, tylko nerwowe tiki mi zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:59 heh i tak nie wiem co zrobiłam, lepiej żyć w nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:04 N: aha, byłaś o krok od poznania dobra i zła :) P: A miewałeś pokusy rozmaite Piotrze? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:08 Miewałem :) Można było wiele zobaczyć. Ale zwalczalem je sukcesywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:47 Za to przepowiem, że zaraz na Plaże wejdzie Emusia. Póki co palec ma w budce prztrzaśniety. Hyhyhy, chcecie ją tu szybciej widzieć może? ;-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:49 znaczy za jej szybszym widzeniem, nie za odcięciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:49 To z kolei był przebłysk Oxy-Boga-admina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51 Oxy opowiedz jak to jest mieć taką władzę w ręku... czujesz się może wszechmocnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:51 Yhyhy, A wiecie, że Bóg też różne pokusy odczuwa? :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:57 Aha, a wiesz gdzie zaprowadziła ciekawość Twoją protoplastkę? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poznań baj.. 08.12.03, 16:57 O, jakie? myslalam, ze bog bez skazy jest Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:00 Noco? Pokousa to jeszcze nic takiego przecież... Jak tylko zechcę to moge ją zwalczyć przecież :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:10 juz wyszłam, spoko. dlaczego tak malo jest zdjec A??? Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: Poznań baj.. 08.12.03, 22:27 Taaaaak, przednio ucinali sobie pogawedkie... beze mnie :( Coz... Kogos nie ma na plazy, by byc mogli inni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:07 Sory za przytraśniete palce. Wiem, to nie po bożemu, ale muszę się ewakuować... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:10 oczywiście mnie wcale o 9.00 nie ma w szkole :-(( Czy nie będzie kiedyś czynna wieczorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:14 We środę. A teraz pozwólcie, że za pomocą wszechmocy swojej sprawię, że stanę się dla Was niewidzialny ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 17:16 100 i 1/2 (no zwyczajnie nie mogłem się oprzeć) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:34 aha wstrzymales na tak dlugo oddech ze az sie zmartwilam Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:39 Yhy, czy pogryzłaś swe smukłe palce do drugiego paliczka włącznie z tych nerw może? A werble słyszałaś? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:40 aha nadpsulam sobie manikir. werbli nie slyszalam, zagluszylo je puslowanie w zylce. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:51 Aha faktycznie wybrzuszyła Ci się jakby. Supełek taki wykwitł Tobie na miedzianym czole, grzywka ledwie skrywa go. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:41 jejku no. sie wzruszyłam. sie pozegnam nawet z toba. co prawda ide tylko do kuchni zrobis sobie herbaty, ale co tam. :-* Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:48 Aha takiemu np. mnie też się chce herbaty, a mimo to trwam tu i dedykuje. Nabiorę wody w usta, skoto tak. Albowiem wielkie jest pragnienie me. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:51 yhy. wrocilam juz. chcesz sie przywitac ;-) ? rany, to juz zboczenie zawodowe jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:55 O, znaczy ryzyko nabawienia się choroby zawodowej jakiejś lekce sobie ważysz? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Poznań baj.. 08.12.03, 18:58 podales niepewłan wersje wyrażenia. całe brzmi lekce sobie mnie abso kurwa lutnie ważysz. wymyśliłysmy to z kumpelami w gimanzjum i zaprezentowałysmy babce od polskiego. wpisala nam uwagi. gupia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 15:52 a ja dzisiaj naszego księdza drażami poczęstowałam,a on się oczywiście musiał spytać co one mają w środku.Jak myślicie, co mu odpowiedziałam??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Poznań baj.. 09.12.03, 17:31 Kfiatku nie trzymaj nas w niepewności! co one tam miały w środku? indonezyjskie żuczki?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:33 no dobra, powiem wam, odpowiedziałam mu, że kiełbasę... Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:47 zwyczjna, czy polska...a moze chinska? (a taka fokle jest?:)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Poznań baj.. 09.12.03, 19:52 nad tym się nie zastanawiałam, ale może jakąś seczuańską, albo bejżingową... Odpowiedz Link Zgłoś