drzejms-buond 20.08.08, 10:01 co jest nie tak na tym obrazku? ;] www.zalesie-gorne.eu/images/news/bb1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clooney_g Re: znaki 20.08.08, 10:11 Pani po lewej ma niewydepilowane nogi...Chyba o to chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: znaki II 20.08.08, 10:17 a propos nóg i obuwia... img237.imageshack.us/img237/5366/alberteinsteinatbeach19ic1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lut Re: znaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:44 Między drugim a trzecim słupem przewody zbyt nisko wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: znaki 20.08.08, 10:58 Eee... mozaika ułożona z kostki ma błąd - czwarty rząd od lewej, prawa kolumna, trzynasta kostka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: znaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:43 Bo twardym trzeba być, nie miętkim: znaki są tylko dla zuchwałych, jak ktoś zakaz zignoruje, to powolutku, troszkę pod górkę a potem już z górki i ma. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: znaki 20.08.08, 20:36 the_dzidka napisała: > Faktycznie dziwne te znaki :DDDD > Dobra, jesli na FH zrobila sie az tak powazna dyskusja, to chyba trzeba zapytac, czy naprawde istnieja znaki na niebie i Ziemi, ktore sie fizjologom nie snily...? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: znaki 21.08.08, 10:59 FIZJOLOGOM??? o tak... nie dalej jak dzisiaj widziałem niebo usrrrrrrrrrrrrrane gwiazdamy ;] (+ jedno małe ufo) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: znaki 21.08.08, 11:37 a jak tak w to niebo gwiaździste patrzyłeś, to coś o prawie moralnym ci może przyszło do głowy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: znaki 22.08.08, 09:37 tw_muza napisała: > a jak tak w to niebo gwiaździste patrzyłeś, to coś o prawie moralnym > ci może przyszło do głowy? ;P wiele rzeczy przychodziło mi wonczas do głowy ale nie mialo to nic wspólnego z MORALNOŚCIĄ ani też PRAWEM...no może prawem fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: znaki IP: *.bredband.comhem.se 21.08.08, 19:16 Zakaz wjazdu a potem ograniczenie szyb.max 30 na godz. Wyjatkowo ciekawe zdjecie. Wyslij do "ANGORA"-tygodnika. Ciekawe jaki to region kraju i jaki cwaniak to wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: znaki 22.08.08, 09:36 zalesie górne pod warszawą. zdjecie nie moje, więc nie wyślę. kto wymyślił? ZNANY I KOCHANY URZĄD GMINY W PIASECZNIE PATRONUJE WSZELKIM TAKIM AKCJOM!(zmiana organizacji ruchu) Odpowiedz Link Zgłoś