drzejms-buond 19.03.09, 14:34 obraz mi ciągle skacze... ;[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kotlet Re: TV z ADHD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:43 A ja się pytam: gdzie byli rodzice? --- www.cybuch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TV z ADHD 19.03.09, 14:49 :-D))) w kinie? tylko lektora ponoć nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziejka Re: TV z ADHD IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 15:19 Nie ma co się dziwić, że skacze! Biedne obrazy mkną przez Polskę z dużą szybkością a wichura rozbija ich stada i uderza nimi o przeszkody. Nie dziwmy się, że skaczą! Dziwmy się, że choć część dociera! Biedne takie niewyraźne - dobrze by było zaaplikować im dawkę pewnego leku. Tylko jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TV z ADHD 19.03.09, 15:26 cińczem lub ełrozłączem dokonać sorałndu dolby w celu skupienia wiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziejka Re: TV z ADHD IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 15:46 Wiązka się skupiła i mnie kopła. Pacjent odmawia leczenia. Siostro pasy zabezpieczające przed kopaniem proszę podać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: TV z ADHD 19.03.09, 15:24 MNie wprawdzie nie skacze,ale za to spikerzy zawsze tak mówią, jakby mieli ADHD. Przyjmują tylko takich? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TV z ADHD 19.03.09, 15:27 ale czubówna daje radę. czy może ma jakąś ukrytą wadę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TV z ADHD IP: *.cable.smsnet.pl 19.03.09, 15:30 kochanica-francuza napisała: > MNie wprawdzie nie skacze,ale za to spikerzy zawsze tak mówią, jakby mieli ADHD > . > Przyjmują tylko takich? Daniel Wieleba, mój ulubiony wice-Rembiszewski z losowań totka na Polshicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziejka Re: TV z ADHD IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 15:44 Tak!!! On skacze nawet jak nie wieje wiatr ;) Pewnie trudno było im znależć takiego mistrza... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: TV z ADHD 19.03.09, 18:59 Ejże, przedwczoraj doniesiono mi z tv, że decyzją min. Kopacz leki na ADHD stanieją ok. 100 razy. Się nie martwta ludzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Ja mam tylko ChuktschaTV, 20.03.09, 07:12 albo jakieś inne gó... z Laponii, bo ciągle pada śnieg. Chociaż może to wina pogody i tej wiosny co nie chce przyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunu Re: prosta rada IP: *.pools.arcor-ip.net 20.03.09, 14:06 Przesan skakac to i obraz sie uspokoi(dziecko i zona tez). Taka prosta psycho-zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: TV z ADHD IP: *.eranet.pl 20.03.09, 23:05 Spróbuj spokojnie z nim porozmawiać, polecam też wspólne ćwiczenia relaksacyjne, w ostateczności wyjazd do spa. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: TV z ADHD 22.03.09, 18:51 Zgodnie z najnowszymi reklamami, to może lepiej żeby miał ADHD niż NRUB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TV z ADHD IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.09, 19:26 Na syndrom Big Lebowskiego i Kiepskiego Ferdynanda cierpi dziś niemal każdy z nas, nie tylko klasyczni abnegaci. Wujek google jednak przestrzega, że czytany wspak akronim NRUB to nic innego jak nędzna reklama. Syndrom chronicznego zmęczenia - to jest chyba kategoria chorobowa, która jednak ma podłoże psychogenne, nerwicowe tudzież depresyjne, a to już nie takie ot nieróbstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś