eweli-na15 20.03.09, 21:51 Początkujący kierowca dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi kapie spod auta! Takie ciemne, gęste... - Mechanik: - To olej. Na to początkujący kierowca: - Dobra, oleję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netykieta Bez zlosliwosci off-topic:) IP: 209.139.208.* 20.03.09, 21:56 Mala sugestia nowa kolezanko, kazdemu dowcipowi _nie_ poswiecamy osobnego watku. Mozna zalozyc jeden zbiorczy z dowcipami - najlepiej tematyczne, tak by bylo przejrzyscie:) Ps. 3,14-Roman, BBCode przyciaga jednak mlodziez. Nu pagadi! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netykieta Aha IP: 209.139.208.* 20.03.09, 21:59 Nie napisalbym tego, gdyby nie fakt, ze zalozylas juz dwa watki po jednym dowcipie, co pozwala domniemywac, ze beda nastepne. Tutaj to troche miesza;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony super Re: Początkujący kierowca IP: *.tvk.torun.pl 31.03.09, 04:11 eweli-na15 napisała: > Początkujący kierowca dzwoni do warsztatu samochodowego. > - Coś mi kapie spod auta! Takie ciemne, gęste... > - Mechanik: > - To olej. > Na to początkujący kierowca: > - Dobra, oleję. Nie prosciej napisac zamiast:"poczatkujacy kierowca":"kobieta" lub "blondynka??" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond "netykieto" 31.03.09, 09:41 jak ona mogła, powiedz mi? jak mogła? założyć osobne wątki! no skandal , normalnie. Jak sądzisz czy Superexpress o tym napisze? i co na to admin? co Michnik? będzie buba. cholera. zabiorą jej komputer czy tylko założą bana? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 15:18 nie, kobiety bezpieczniej i trzeźwiej prowadzą, a często znają się na samochodach Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 15:24 kochanica-francuza napisała: > nie, kobiety bezpieczniej i trzeźwiej prowadzą, a często znają się na samochoda > ch sranie w banie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 15:29 a tak, często,,, ten różowy, ten zieloooony i lusterko żeby miał panoramiczne...żeby loki złapało :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza no już już chłopcy 31.03.09, 16:06 nie macie na czym budować męskiej tożsamości? jakie loki? jaki różowy? jaki zielony? każdy przemalować można Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 16:07 > sranie w banie Proszę, proszę, cóż za wypowiedź spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 16:20 ja to wam powiem. ja co prawda blondyną nie jestem ale i początkującym kierowcą też nie. JA JESTEM SKOŃCZONYM KIEROWCĄ! niestety... ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 16:26 > JA JESTEM SKOŃCZONYM KIEROWCĄ! niestety... > ;[ zabrali i prawko, i samochodzika? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 16:40 kochanica-francuza napisała: > > > sranie w banie > > Proszę, proszę, cóż za wypowiedź spod budki z piwem. Daj spokój, kolega ma problemy z trzymaniem stolca, a ty mu jeszcze dokuczasz. Nie wstyd ci gnębić inwalidy? Natomiast koledze zamiast bani można podpowiedzieć jednak pieluchomajtki, podobno bywają w aptekach. Może sprawdzą się lepiej niż bania i koledze się od razu zrobi lepiej? I nie będzie się już musiał skarżyć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 18:45 mnie akurat "sranie w banie" rozśmieszyło i wywołało odruch "święte słowa". zwłaszcza jak sama jeżdżę i jak patrzę, co czynią moje siostry (sztuk 3), bratowa i przyjaciółka. ale o mnie można powiedzieć wszystko, poza tym, że jestem wyrafinowana... Ponadto: tak, robię sobie makijaż na światłach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 20:40 ewosia napisała: > mnie akurat "sranie w banie" rozśmieszyło i wywołało odruch "święte > słowa". zwłaszcza jak sama jeżdżę i jak patrzę, co czynią moje > siostry (sztuk 3), bratowa i przyjaciółka. > ale o mnie można powiedzieć wszystko, poza tym, że jestem > wyrafinowana... > Ponadto: tak, robię sobie makijaż na światłach. No tak, sześć kobiet to grupa reprezentatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 10:56 kochanica-francuza napisała: No tak, sześć kobiet to grupa reprezentatywna. Dla mnie tak. Mogłabym jeszcze wymieniać ciotki, matki, koleżanki i jakby było 96 kobiet to już reprezentatywna? zdefiniuj proszę. prawda taka jest, że kolesie jeżdża lepiej, tak samo jak lepiej rąbią drwa. Są wyjątki. Ale rozumiem, że skoro Cię to tak poruszyło, to Ty oczywiście jeździsz lepiej od mężczyzn? bardzo się cieszę. I zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 11:37 > prawda taka jest, że kolesie jeżdża lepiej, tak samo jak lepiej > rąbią drwa. TWOI kolesie, dodaj. Natenczas bedzie to prawda. Kurde, jesli juz tepie jeden stereotyp, nie moge tolerowac przeciwnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Początkujący kierowca 02.04.09, 09:19 gorillon napisał: > TWOI kolesie, dodaj. Natenczas bedzie to prawda. > > Kurde, jesli juz tepie jeden stereotyp, nie moge tolerowac przeciwnego ;) MOI kolesie, słuszna racja :) zapomniałam. Przepraszam. już sobie nacinam uda kozikiem i nacieram solą za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Początkujący kierowca 02.04.09, 13:40 > Przepraszam. już sobie nacinam uda kozikiem i nacieram solą za karę. Alez po co! Bez przesady! W zupelnosci wystarczy pare razow rzemieniem, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Początkujący kierowca 02.04.09, 17:32 gorillon napisał: > Alez po co! Bez przesady! W zupelnosci wystarczy pare razow rzemieniem, naprawd > e. ale rzemieniem to sama rozkosz, a przecież kara miała być... Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Początkujący kierowca 02.04.09, 21:41 Acha... W takim razie nie wiem co Ci zaproponować. Kara cielesna odpada. W końcu nawet Azja Tuchajbejowicz czul "ból graniczący z rozkoszą". Może pomęcz się trochę psychicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 21:18 No i co z tego? Ja tez sobie robie makijaz na swiatlach. I pesicure i uzywam nici dentystycznej. To nawet na autostradzie. A slogan "kobiety prowadza samochod lepiej niz mezczyzni" pasuja jak ulal na to forum. Nie dlatego, zeby jezdzily gorzej. Rownie dobrze mozna napisac, ze bruneci lepiej graja w pokera niz blondyni. Albo to jakby uslyszec od Peruwianczyka, w odpowiedzi na powszechny stereotyp, iz mieszkancy Peru sa najbardziej chytrzy i tylko patrza, jak oszukac, ze duzo czesciej chytrzejsi sa Bangladeszczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 00:11 > A slogan "kobiety prowadza samochod lepiej niz mezczyzni" pasuja jak > ulal na to forum. Nie dlatego, zeby jezdzily gorzej. Rownie dobrze > mozna napisac, ze bruneci lepiej graja w pokera niz blondyni. Tylko, że pierwsze zdanie (kobiety prowadzą lepiej) jest prawdziwe, a to drugie (bruneci lepiej grają w pokera) jest nieprawdziwe. Ponieważ nie ma żadnych związków pomiędzy kolorem włosów a umiejętnościami matematycznymi, natomiast związki między skłonnością do ryzyka i nieprzemyślanych zachowań a poziomem testosteronu (ach, ta płeć brzydka!) są raczej niepodważalne :) No chyba że mówimy o mężczyznach o typowo kobiecej wrażliwości i wyobraźni... :D Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 07:29 Taaa, prawdziwe. Jak doniesienia Komsomolskiej Prawdy. Po prostu - kto jest glabem, ten szarzuje, albo zapomina co robi za kierownica, niezaleznie od produkcji jego gruczolow. > No chyba że mówimy o mężczyznach o typowo kobiecej wrażliwości i wyobraźni... :D Oczywiscie, przeciez takich jest wiekszosc. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 21:06 cholera rozszyfrowaly mnie!!! jestem nietrzymajcym stolca bambrem spod budki z piwem :DDD troche dystansu miej do siebie dziewcze tak jest latwiej w zyciu :] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Początkujący kierowca 31.03.09, 21:14 luksusowy_yacht napisał: > cholera rozszyfrowaly mnie!!! > jestem nietrzymajcym stolca bambrem spod budki z piwem :DDD > > troche dystansu miej do siebie dziewcze > tak jest latwiej w zyciu :] trochę to mam, dziękuję, swoje rady możesz sobie w...nos wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 08:10 Hrabina raczy żartować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Początkujący kierowca 01.04.09, 09:25 kolega raczył rzec: "...tak będzie łatwiej" ale hrabinja postanowiła nie iść na łatwiznę. i ja jestem za a nawet przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dajcie spokoj fenistki i szowinisci IP: *.internetserviceteam.com 02.04.09, 20:30 a obejrzyjcie wy wszyscy zmiennikow z odcinkiem o typowo meskim i kobiecym punkcie widzenia:))) Tysiace filmikow przedstawiajacych nieumiejetnosc cofania, parkowania itd z pewnoscia nie dowodzi kobiecej nizszosci ale jak czytam, ze kobieta lepiej prowadzi.. ;) drogie feminizujace panie, rownouprawnienie to nie jest cos co wywyzsza kobiete tylko stawia ja na rowni. osobiscie znam malo kobiet dobrych kierowcow - tzw ostroznosc to cecha niekoniecznie kobieca. facet tez potrafi byc ostrozny i jezdzic jak to sie brzydko mowi jak ci-pa:) pelno idiotow bez wyobrazni, ale mozg mezczyzny z przewaga polkuli lewej daje na ogol lepsze myslenie przestrzenne (jak pomylilem polkule to sory), przez co rzadziej popelnia sie blad wpakowania szerokiego auta w waski przesmyk, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly moderator Re: Początkujący kierowca IP: 121.52.146.* 02.04.09, 21:52 Akurat z tym zakladaniem watkow osobnych Jamesie to racja - sa tacy, ktorzy tego nie rozumieja. Wystarczy takich kilku delikwentow i admin ma roboty do wycinania, ze hej. Wiem, bo kiedys nim bylem w zastepstwie i nie jest to przyjemne tlumaczyc sie czemu tne nielamiace na pozor netykiety watki. Ale ludzie, jesli kazdy zalozy 30 watkow o dupie Maryni i sam je podbija innymi loginami, to ilosc wejsc na forum spada. Spada jakosc. Tak samo jak spadla, gdy wyszlo z wora wasze podejscie do spraw plci:)) Stosuje sie do zasady niedyskutowania na tematy polityczne, religijne i plci - zawsze z tego zrobi sie trzoda, a nie dyskusja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Początkujący kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:50 Rok 1997. Słoneczny, upalny wtorek. Z za zakrętu, z górki stacza się "maluszek". W środku dwie fajne dziewczyny. Autko zatrzymało się na płaskim odcinku i wysiadają obie automobilistki. I zaczyna się : że silnik padlina, że akumulator słaby, że drzwi opadają, że wycieraczki za wolno chodzą, że radio, że antena, że płyn do chłodnicy był tak naprawdę do czego innego... itd, itp. W końcu pasażerka spogląda na wskaźnik paliwa. Przekręcił się w drugą stronę (ona, ta prawie też) i mówi że pusto w baku a "kierowniczka" do niejej jedzie z tekstem: co ty pie... w czwartek tankowałam. Odpowiedz Link Zgłoś