Dodaj do ulubionych

Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat.

17.06.09, 18:46
Temat był już poruszany 2 lata temu ale myślę, że warto go odświeżyć, by Miasto więcej nie wydawało horrendalnych kwot na wątpliwej jakości altowiolistów. Klikaj, komponuj i pochwal się efektem.
Zapraszam
Za projekt odpowiedzialna jest "Anonimowa Inicjatywa Miejska"
Obserwuj wątek
    • Gość: klaskacz u rubika Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.09, 18:56
      Fruity loops, ach, kiedyś to się bawiłem :D
    • Gość: 3,14-Roman Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 18:57
      kantata.jo.pl/index.php?pg=user&login=piroman
      Tam jest moja kantata, krótka bom leniwy.
    • Gość: misiabe Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat IP: 64.34.251.* 17.06.09, 19:06
      jak sobie puszcze jaki prawdziwy choral lub renesansowa muze to sie rubiki
      chowiom :DDDD
      • drzejms-buond Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat 18.06.09, 09:56
        :-D))))))))
        aaaaaaaa ....aaaale ktoś miał łeb! FANTASTIKO!!!
        • drzejms-buond Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat 18.06.09, 11:37
          jest!mam! ale fajna zabawka!
          wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=katalog
          • Gość: :-))))) same talenciaki, lepsze od oryginalu IP: *.lebarts.com 18.06.09, 11:46
            Myslalem, ze o drozyznie skoro drogie miasto. Dzejmnsie czy ty przypadkiem na
            dysku "od kolegi" nie masz empetrojek Rubika? To nie wstyd, przyznaj sie. Ja
            mialem fila, bo znajomi na imprezie chcieli, jak sie z tym wyjcem otrzaskalem to
            moglem wytrzymac nawet:)

jakos...
            • drzejms-buond Re: same talenciaki, lepsze od oryginalu 18.06.09, 13:33
              rubik jest mi obcy ideowo...
              ale zabawka przednia!
              bożżż, czemu tak mało czasu... takie piękne dźwięki tam mają
              siedziałbym nad tym cały dzień
              rozwinął jakos myśl twórczą.kapele bregovicza zaprosiła a tu
              skromne minuty...
              tera cuś dla trusiów. i szlus wiecej dzisiaj NIE ROBIĘ!!!
              choć kusi...
              wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=katalog
    • Gość: ... Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat IP: *.chello.pl 18.06.09, 20:46
      rewelacja!
      • vifxen Re: Zostań Rubikiem. Internetowy generator kantat 18.06.09, 21:42
        www.kantata.jo.pl/index.php?pg=user&login=vifxen.
        od zawsze wiedziałam, że jestem piekielnie uzdolniona. Prawda?
        PRAWDA???
        :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka