Dodaj do ulubionych

Questions only

19.06.10, 22:24
Cicho tu jak na jakimś cmentarzu ;) Może gierka malutka? Podpatrzona
w Whose Line is it Anyway, na imprezach wychodzi przednio, tylko nie
wiem, jak to się sprawdzi w wersji pisanej...
Prostaj jak "budowa drutu", polega na tym, że możemy rozmawiać
jedynie pytaniami.

Zaczynam więc: jest tu kto?
Obserwuj wątek
    • nessie-jp Re: Questions only 19.06.10, 22:46
      a jakby był, to co?

PS. Nie wiem, czy dobrze rozumiem zasady gry, jakby coś, to proszę bić...
      • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 19.06.10, 23:02
        A czemu Cię to interesuje?
        • vifxen Re: Questions only 19.06.10, 23:03
          chyba wolno zapytać?
      • sootball Re: Questions only 19.06.10, 23:03
        ...może by lubił absynt?
        • vifxen Re: Questions only 19.06.10, 23:04
          A kto by nie lubił? :D
          • sootball Re: Questions only 19.06.10, 23:42
            a ja tam wiem?
            • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 00:47
              a jakbym powiedziała, że wiem, ale nie powiem, to co mi niby zrobisz, hę?
              • sootball Re: Questions only 20.06.10, 00:49
                co się droczysz? :)
                • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 01:06
                  I co? Pierwsza godzina? i wszyscy spać poszli?
                  • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 01:28
                    a ja to pies?
                    • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 01:32
                      Oooo, Nessie nie śpi o tej porze?
                      • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 01:42
                        A to nie wiesz, że Nessie jest Strasznym Stworem Co Hałasuje Po Nocach?
                        • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 01:47
                          I nikt mnie o tym, do tej pory, nie uświadomił?
                          • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 20.06.10, 10:48
                            Żebyś wszystkim rozgadała?
                            • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 11:23
                              A co, ja niby jakaś plotkara? :(
                              • vifxen Re: Questions only 20.06.10, 13:15
                                a mam być szczera?
                                • mumia_ramzesa Re: Questions only 20.06.10, 13:38
                                  a czemu nie?
                                  • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 16:54
                                    Czy mam się zacząć bać?
                                    • mumia_ramzesa Re: Questions only 20.06.10, 16:57
                                      a lubisz sie bac?
                                    • vifxen Re: Questions only 20.06.10, 16:57
                                      czyżbyś ironizowała?
                                      • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 17:20
                                        czy wy nie możecie się grzecznie bawić?
                                        • aaricia_szalona Re: Questions only 20.06.10, 17:32
                                          A może mnie chcą wysiedlić?
                                          I gdzie ja, biedna, pójdę?
                                          • misiania Re: Questions only 20.06.10, 17:36
                                            A kto to wie?...
                                            • vifxen Re: Questions only 20.06.10, 17:43
                                              Może chcesz mój namiot?
                                              • kaga9 Re: Questions only 20.06.10, 18:34
                                                A z tropikiem jest?
                                                • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 18:46
                                                  Zar Tropików ci się marzy?
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 20.06.10, 18:53
                                                    A nie uważasz, że Nick Slaughter jest seksi?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 19:40
                                                    Naprawdę podobał ci się bardziej, niż ten miły szczerbul?
                                                  • sootball Re: Questions only 20.06.10, 19:54
                                                    a kto się kochał w Murdocku z Drużyny A?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 19:54
                                                    Czy to był ten z lekka stuknięty?
                                                  • sootball Re: Questions only 20.06.10, 19:59
                                                    a któż inny?
                                                  • vifxen Re: Questions only 20.06.10, 22:20
                                                    Nie uważasz, że on po prostu nie jest Ciebie wart?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 22:25
                                                    Ale czy miłość w ogóle może kierować się takimi kategoriami, jak bycie czy
                                                    niebycie wartym?
                                                  • vifxen Re: Questions only 20.06.10, 22:45
                                                    Jak mam to rozumieć?

(matko, nie mogłam wymyslić nic innego! :))
                                                  • mumia_ramzesa Re: Questions only 20.06.10, 23:10
                                                    a jesli ona uwaza, ze to ona nie jest warta milosci?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 20.06.10, 23:34
                                                    I nie leczy tych kompleksów?
                                                  • mumia_ramzesa Re: Questions only 20.06.10, 23:37
                                                    a jesli ma depresje i nie ma nawet sily isc do psychologa?
                                                  • sootball Re: Questions only 20.06.10, 23:40
                                                    a cóż to za spekulacje? :)
                                                  • mumia_ramzesa Re: Questions only 20.06.10, 23:44
                                                    a co, nie mozna snuc domyslow?
                                                  • sootball Re: Questions only 20.06.10, 23:57
                                                    ooo, ja to bym z domysłów chciała mieć papucie, wydzierga mi ktoś?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 21.06.10, 00:03
                                                    A mogą być półsłupkami, z akrylu?
                                                  • sootball Re: Questions only 21.06.10, 00:09
                                                    a co to są półsłupki z akrylu?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 21.06.10, 00:12
                                                    Wiesz co to akryl?
                                                  • vifxen Re: Questions only 21.06.10, 10:23
                                                    Czy to nie jest przypadkiem tworzywo sztuczne?
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 21.06.10, 11:11
                                                    A czy tego nie nakłada się na paznokcie?
                                                  • kaga9 Re: Questions only 21.06.10, 14:07
                                                    Można, ale po co?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 21.06.10, 14:58
                                                    Czy naprawdę nikt nie wie, że akryl to taka włóczka?
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 21.06.10, 15:07
                                                    Żona Włóczykija, znaczy się?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 21.06.10, 16:13
                                                    To Włóczykij nie był gejem?
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 21.06.10, 16:31
                                                    A widziałaś go na Paradzie Miłości?
                                                  • vifxen Re: Questions only 21.06.10, 16:47
                                                    Możecie odczepić się od Włóczykija???
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 21.06.10, 17:15
                                                    A co, to Twój chłopak? Czy to oznacza, że nessie pomyliła się co do
                                                    jego orientacji?
                                                  • rennya Re: Questions only 21.06.10, 17:25
                                                    Czyż Włóczykij, włócząc się, nie pokazał, że nie ma pojęcia o
                                                    orientacji?
                                                  • kaga9 Re: Questions only 21.06.10, 17:57
                                                    Czy Włóczykij, opiekując się gromadką leśnej dzieciarni w "Lecie Muminków", był
                                                    prekursorem możliwości adopcji dzieci przez osoby homoseksualne?
                                                  • vifxen Re: Questions only 21.06.10, 17:59
                                                    Chyba zgodzicie się ze stwierdzeniem, że w całej Dolinie nie ma
                                                    bardziej czarującego mężczyzny?
                                                  • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 21.06.10, 18:17
                                                    A nie uważasz, że Czarnoksiężnik miał dużo większą charyzmę?
                                                  • sootball Re: Questions only 21.06.10, 18:30
                                                    a czy największej charyzmy, bez względu na płeć, nie miała mała Mi?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 21.06.10, 22:26
                                                    sootball napisała:

> a czy największej charyzmy, bez względu na płeć, nie miała mała Mi?

Czy tylko ja czuję pewien taki dyskomfort, roztrząsając kwestie płci w
                                                    odniesieniu do Małej Mi?
                                                  • vifxen Re: Questions only 21.06.10, 22:33
                                                    Masz jakies podejrzenia?
                                                  • kaga9 Re: Questions only 21.06.10, 22:43
                                                    A kto ich nie ma?
                                                  • sootball Re: Questions only 21.06.10, 22:56
                                                    ej, ale czy chłopcu nie głupio byłoby chodzić z takim mimblowym koczkiem? Bobek
                                                    by się z niego nie śmiał? A Homki? A przecież Mi lubiła swój koczek, prawda?
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 22.06.10, 01:52
                                                    Homki? HOMKI?! W książce dla malutkich dzieci? HOMKI?! Gdzie jest rzecznik praw
                                                    dziecka?
                                                  • sootball Re: Questions only 22.06.10, 17:42
                                                    Dobre :DD

Homi nie Homki, z rana wszyscy i tak dostają od Mamy Muminka po trzy cukierki
                                                    w paski, prawda?
                                                  • miau_weglowy Re: Questions only 22.06.10, 20:18
                                                    kukulki? z alkoholem??? dla DZIECI??!! ;D
                                                  • sootball Re: Questions only 22.06.10, 21:13
                                                    a czy tylko kukułki są w paski?
                                                  • vifxen Re: Questions only 22.06.10, 21:22
                                                    Czy Wy nie rozumiecie, że struktura drzewka spycha nas na bok i
                                                    musimy się kawałeczek w lewo przesunąć???
                                                  • nessie-jp Re: Questions only 23.06.10, 03:55
                                                    vifxen napisała:

> Czy Wy nie rozumiecie, że struktura drzewka spycha nas na bok i
                                                    > musimy się kawałeczek w lewo przesunąć???

Zamiast podejmować filozoficzne rozważania na tematy eschatologiczno-leśnicze i
                                                    roztrząsać zalety przyjęcia polityki centrolewicowej, czy nie lepiej po prostu
                                                    pisać w widoku "Pokaż od najnowszego"?
    • vifxen Re: Questions only 21.06.10, 23:06
      W końcu Migotka miała tylko grzywkę, nie?
      • funkcjonariusz_angua Re: Questions only 22.06.10, 13:07
        Może miała na czole znamię jak Harry Potter?
        • dzidzia_bojowa Re: Questions only 22.06.10, 21:23
          Dlaczego zakręciło mi się w głowie od tych pytań?
          • vifxen Re: Questions only 22.06.10, 21:31
            A nie mówiłam, żebyś odstawiła Absynt?
            • dzidzia_bojowa Re: Questions only 22.06.10, 21:45
              Tylko jak to zrobić skoro nie miałam okazji nawet go przystawić?
              Pytanie namber tu: jak się pozbyć uczucia żalu, że drużyna Francji okazała się
              fajansiarskim teamem?
              • gazeta_mi_placi Re: Questions only 22.06.10, 22:06
                A jak myślisz?
              • nessie-jp Re: Questions only 22.06.10, 22:52
                > Pytanie namber tu: jak się pozbyć uczucia żalu, że drużyna Francji okazała się
                > fajansiarskim teamem?

Czyż nie jest to idealna okazja do przyssania się do absyntu właśnie?
                • kaga9 Re: Questions only 22.06.10, 23:04
                  Czyż w ogóle istnieje zły moment na absynt?
                  • nessie-jp Re: Questions only 22.06.10, 23:06
                    A tańczyłabyś z Zieloną Wróżką podczas obrony pracy magisterskiej? Tak na oczach
                    komisji?
                    • vifxen Re: Questions only 22.06.10, 23:11
                      Chyba nie ma się przy tym czego wstydzić, skoro Natura nie poskapiła
                      poczucia rytmu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka