baloo1 26.06.03, 11:18 Czyli w oryginale kinder - stube. Po klepnieciu sie w cycki zakladam watek rownolegly do piotrowego. Dla tych , ktorzy nie musza koniecznie wkladac innym na plecy torby ze swoimi ciezkimi nastrojami. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:19 o. tak jakbym głos usłyszała, za którym pójść chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:19 aha to ja zrobie szpagat. jedna noga tu druga tam a trzecią u Piotra wciaz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:20 a czwartą, wewnętrzną nogą, u Vampiego? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:20 a nene stopa moja niezmiazdzona jest glowa wampiego. cototonie Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:23 Ostrożnie zaglądnę, czy ktoś mi tu nie zmiażdży głowy (gdy ja tylko pietą odwdzieczyć się mogę)... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:27 E, no czyli nie jest tak najgorzej. W dwa watki uda sie odczynic Zlego. Na trzy zdrowaski do pieca proponuje wlozyc : - takie sobie sygnaturki - takie sobie podwojne nicki - takie sobie upusty potem sie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:29 Wyraźnie do mnie pijesz, Baloo1, i to nie pierwszy raz... Co się z Tobą ostatnio stało... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:36 mmpm napisał: > Wyraźnie do mnie pijesz, Baloo1, i to nie pierwszy raz... Co się z Tobą > ostatnio stało... :-((( No wez. Nie tylko do Ciebie, choc takze. Walnal bys sie w cycki, jak inni i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:38 Ej no Baloo1, dawno już to zrobiłem, tylko ta belka w oku Twoim nie pozwala Ci dostrzec... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:41 Juz w porzadku, moj zoladku(jacy sie Stary Plazowiczu). :oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:42 Może rzeczywiście lepiej usuń tę jedynke, bo ci przesłania odpowiedni kąt widzenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:44 No wlasnie . Ten, za przeproszeniem, dentysta, nie przychodzi do pracy. Oflagowal sie gdzies, czyco ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:45 Tebe był dzis widziany na fofie. Załóż może jakiś głośny wątek w tamtym miejscu, a zaraz hieny (czyli ja, Aniela i jeszcze kilka innych) się zbiegną i Cię poprą... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:47 Nen, czuly list doniego wyslalem. Wole takie manipulacje pod plaszczykiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:49 Ale rzeczywiscie, FOF sprawdzalem przed 11.00. A teraz widze , ze i Aniela smagnela Teba swoja grzyfka. Dzieki Anielo. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:54 enene. pisendlaf uczynilismy kilka watkow wyzej. jak prawdziwi meszczyzni, nawet nie udlawilismy sie dymem z fajki pokoju. Taki byl zreszta cel tego watku. a tak wogle to nie byla bojka, tylko podszczypywanie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:55 znaczy "kilka postow wyzej" mialo byc. Z watkami bywalo roznorako , ale juz jest po bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:50 To długo mozesz poczekać, bo czułymi liścikami to on jest zawalony, i na odpowiedź poniżej tygodnia się czeka, jeśli wcześniej nie zacznie gardłować.... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:03 W taki razie podejme kroki, ale raczej jutro. Do jutra czas mu daje. W koncu jest to tylko kwestia estetyczno-kosmetyczna, a nie "tubiornottubi" Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:07 ewentualnie mozesz go dyskretnie zaczepić na forum dla adminów. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:11 aha. jesli tam lub tam pojawi sie jeszcze raz jego czerwony ptaszek, to go zaczepie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:25 Najlepszym specjalistą od czerwonych ptaszków adminów jest Aniela. :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5679321&a=5679321 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:28 Eno wez, moglbym go speszyc i zamilknie na wieki. A poza tym bylby to plagiat. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:31 Założyełem wątek-pułapkę na Tebe. Zaczaj się tam na niego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:34 Niezle ;o) ale ,jak widac, mozesz wywolac lawine postow znudzonych forumowiczow, co zkolei przeploszy zwierzyne. ;o) Ja tymczasem podpialem sie pod Aniele ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:37 To normalne, ale jak wątek jest wystarczająco merytoryczny, to trafi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:47 No , zwierzyna wyszla z gawry. Za chwile zobaczymy, jak zareaguje ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:30 To i ja się ugrzecznię (podżegałem i judziłem). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:31 aha garstke popiolu na glowe posypie (stałam na czatach kiedy tamci, ine ja, sięgali bruku akurat) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:35 Anienie, Anielu, nie jesteś bez grzechu, co Ci nie mogę sie powstrzymać, żeby nie wypomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:37 aha, Mmpemowi najwyraźniej czara się przepełniła... (ale odsuń ode mnie ten kielich, jeśli możesz) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:42 To ja jeszcze poprosze, zeby mi wyjeto z mych oczu szklo bolesne, obraz dni, ktore czaszki nagie tocza przez plonace laki krwi ... O tak wlasnie. Od razu lepiej. :oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:37 nosz przeciez popiol mi sie z irokeza osypuje, nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:32 posuń się ox, klęknę tu obok na grochu, grzechy Wasze biorąc na swoje kolana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:37 O. takich tu trzeba. Dobrze, Pepe, ze wrociles :o) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:43 postrzygacz_pudli napisał: > posuń się ox, klęknę tu obok na grochu, grzechy Wasze > biorąc na swoje kolana ;) a ja bez grzechu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:56 aha. można by to sprawdzić starymi harcerskimi sposobami. Kamień do nogi się w tym celu przywiązuje i sru na głębokie wody. Bezgrzeszny nie tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:59 A nienie, to inna metoda. Wrzuca się bez kamienia. Bezgrzeszny tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:02 Jakakolwiek by to metoda nie była, ważne by mieć pewność, że wrzuciliśmy bezgrzesznego :) Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:41 Patrzyłem i nie reagowałem. Myślałem przejdzie im , a przeszło na nas . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Izba dziecieca 26.06.03, 13:02 Zasadniczo myślałem nie "im" a "jej" -Emusi. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:44 Na mnie nie przeszlo. Wlasnie sie zkatharsisowalem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:49 Anienie. Katharsisowanie to dopiero warunek wystarczający jest. Cza na do wieczora zaczekać :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:52 Yyyy ? w sensie chciales powiedziec konieczny acz niewystarczajacy ? i czynnosc omylkowa Cie dopadla ? alboco ? i co z wieczorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:58 Yyyyy? A to konieczny nie jest bardziej obligatoryjny od wystarczającego? Po zachodzie słońca będziemy znów sliczni-higieniczni, albowiem po ablucji fakt pozostawania do wieczora istotnym warunkiem jest okrutnie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:08 aha. no to okej. Nienie - wystarczajacy jest najsilniejszy chyba. bo konieczny , choc konieczny nie musi byc wystarczajacy, jesli na przyklad na randewu nie zjawil sie drugi konieczny (i wystarczajacy). A wystarczajacy moze brykac sam ze soba. chyba. Tak tak. Ja tez uwazam , ze powyzszy wyklad cechuje wlasciwa mi zwiezlosc i klarownosc stylu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:21 Anienie, rzecz się ma wprost inaczej. Jasność zupełną uczyniłeś mi tym wyjaśnieniem swym nareszczie. :-) Błądziłem do tej pory tułając się bez kagańca oświaty, naiwnie przekonanym będąc, iż "konieczny" jakby akcent silniejszy posiada od "wystarcającego" który ledwie nieobowiązkowym mi się zdawał zupełnie. Dizęks! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:32 Sieciesz, chyba, ze po powtornym przeczytaniu twego postu nagle poczuje ostrze pogrzebacza w mym boku. Ale teraz mam pytanie : o jakim to obrzadku mowisz, ze po ablucji trzeba do zmierzchu czekac na katharsis ? Uciazliwy mi sie wydaje, gorzej niz pieciokrotne kiwanie sie na dywaniku (ktorym zazwyczaj raczaej sie sciele u stop Plazowiczek) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:40 znaczy mię się wydaje, że konieczny bez wystarczającego to nic nie zdziała. przekonuje mnie o tym określenie "konieczny, lecz nie wystarczający" Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:53 W tym kierunku wlasnie szedl moj klarowny wywod ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:54 aha, weź już Misia nie zaciemniej mi może, co? :-)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:37 anienie, Oxy. Wlasnie Misiania snop swiatla reflektorem w mrok skierowala. I dzieki Niej stala sie Swiatlosc. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:46 Nene, nie zatrważaj się i nie truchlej. Zaprawdę otworzyłem przed Tobą moje serce i mój worek osierdziowy, kiedy pisałem powyższe. A w kwestii schludności, czyż rabbi Akiba ben Josef nie radzi, by zawsze po ablucji i wypraniu szat swych z oczyszczeniem do zachodu słońca zaczekać? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:52 Tak myslalem, ze to Oni, na rowerach i z kielnia w reku to zmajstrowali. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:45 Nojużjuż Piotrze... Wróciliśmy :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:46 A jak zobaczycie swiatelko w tunelu, to nie idzcie tam. Wracac biegiem ! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:48 baloo1 napisał: > A jak zobaczycie swiatelko w tunelu, to nie idzcie tam. Wracac biegiem ! > ;oD a jak z drugiej strony też widac światelko? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:56 via_gra napisała: > a jak z drugiej strony też widac światelko? Jesli z dwoch stron widac swiatelka, to znaczy , ze bedzie katastrofa kolejowa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: Izba dziecieca 26.06.03, 11:51 mmpm napisał: > Mamy połknąć zieloną tabletkę? ;-) moze wolisz niebieską? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:54 Od razu poczułem się lepiej jak zobaczyłe wątek po staremu na manowce skręcający. Ale trzymajacy właściwy poziom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:56 Nie prowokuj, Piotrze... ;-) Ja wciąż jestem nietego... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:58 Aha, i zobaczyłem, że nie jest źle. Pójde odpocząć zatem :) Ale najsamprzód Was pobłogosławię wg nowej definicji Misiani, która mi DZISIAJ oko na wiele spraw odemkła. Zatem: rozradzajcie się i rozmnażajcie, czyńcie sobie Plażę poddaną! ;-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 12:59 oxycort napisał: rozradzajcie się i rozmnażajcie, czyńcie > sobie Plażę poddaną! ;-) Aha Oxy, chyba nie masz na myśli rozmnażania przez nickowanie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Izba dziecieca 26.06.03, 13:03 Bynajmniej. Nie dalej jak obok o 11:01, Misiania wszystko jasnym uczyniła, przy pomocy ławy i serwisu kawowego. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 13:57 o. zarumieniłam się ze bom skromna dziewuszka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:01 aha , a ja na przyklad nie wzialem do siebie tej sugestii , zebym szedl sie rozmnazac. Czy dobrze postapilem czy tez zgrzeszylem pochopnoscia i samozadowoleniem ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:04 Aha, trzeci grzech główny popełniłeś... Żałuj, bij się i przede wszystkim - popraw się! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:12 aha, a moglbys mi ponumerowana i uaktualniona liste przedstawic, zebym mogl niepotrzebne skreslic ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:14 No co, każdy może sie pomylić w numeracji... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:16 No wlasnie. Dlatego prosze, bo chcialbym dokladnie sprawdzic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:19 Aha, jeszcze chcesz się nade mną poznęcać? No proszę proszę, pokop leżącego... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:21 aha. nie chcę Was martwić, panowie, ale jak dwóch mężczyzn bierze się za rozmnażanie, to i tak nic z tego nie będzie. Tak słyszałem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:24 nie mówiąc już, że całkiem to nie po bożemu i sprzecznie z prawem natury (fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:29 to znaczy, wiesz maga, nie żebym miał coś naprzeciwko, ale to w końcu jest izba dziecięca, a z takiego męskiego rozmnażania pociechy żadnej nie będzie. Póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:32 ani pociechy ani uciechy ;o) chociaz, podobno aby zycie mialo smaczek ... fuj, juz odcinam sobie jezyk. ten obcy, na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:29 aha, ale mozesz spokojnie odwrocic sie i obejrzec za siebie, gdy bedziesz od nas uciekac, Maga ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:30 Eno, nikt tu nikomu rozmnozenia nie proponowal, kurdebalans ... Chyba czytasz juz tylko miedzy wierszami, Pepe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:33 No proponował - Oxy... Ale jakoś nikomu konkretnie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:36 Myslisz, ze on chcial tak ogolnie pofiglowac totutotam, niczym motylek czy inny ptak niebieski ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:38 Aha, chciał przekazać swój genotyp jak największej ilości potomków... Choć jakieś oko w kierunku Misiani puścił... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:40 o. coś mnie ominęło bo mało spostrzegawcza jestem chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:42 O, Oxy się zmartwi, że jego zabiegi pozostały niezauważone... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:28 Eno, azes jest, musialem sam poszukac . Ale mam to, i dziele sie z Toba, albowiem dobrzejest sie dzielic dobrym : -- * 1. Pycha Z Pierwszego Listu św. Piotra Apostoła: Wszyscy wobec siebie przyobleczcie się w pokorę. Bóg bowiem pysznym się sprzeciwia a pokornym łaskę daje. Upokorzcie się pod mocną ręką Boga, aby was wywyższył w stosownej chwili. (1P 5,5-6) * 2. Chciwość Z Pierwszego Listu św. Pawła Apostoła do Tymoteusza: Ci, którzy chcą się bogacić, wpadają w pokusę i zasadzkę oraz w liczne i szkodliwe pożądania. One to pogrążają ludzi w zgubę i zatracenie. Albowiem korzeniem wszelkiego zła jest chciwość pieniędzy. Za nimi to uganiając się, niektórzy zabłąkali się z dala od wiary i siebie samych przeszyli wielu boleściami. (1Tm 6,9-10) * 3. Nieczystość Z Pierwszego Listu św. Pawła Apostoła do Koryntian: Czyż nie wiecie, że ciało wasze jest świątynią Ducha Świętego, który w was jest, a którego macie od Boga, i że już nie należycie do samych siebie? Za wielką bowiem cenę zostaliście nabyci. Chwalcie więc Boga w waszym ciele. (1Kor 6,19- 20) * 4. Zazdrość Z Listu św. Pawła Apostoła do Rzymian Weselcie się z tymi, którzy się weselą, płaczcie z tymi, którzy płaczą. Bądźcie zgodni we wzajemnych uczuciach. Nie gońcie za wielkością, lecz niech was pociąga to, co pokorne. (Rz 12,15-16) * 5 Nieumiarkowanie Z Księgi Syracha: Na żadnej uczcie nie bądź nienasycony i nie rzucaj się na potrawy! Z przejedzenia powstaje choroba, a nieumiarkowanie powoduje rozstrój żołądka. Z przejedzenia wielu umarło, ale umiarkowany przedłuży swe życie. (Syr 37,29-31) * 6. Gniew Z Listu św. Pawła Apostoła do Efezjan Nie zasmucajcie Bożego Ducha Świętego, którym zostaliście opieczętowani na dzień odkupienia. Niech zniknie spośród was wszelka gorycz, uniesienie, gniew, wrzaskliwość, znieważanie - wraz z wszelką złością. Bądźcie nawzajem dla siebie dobrzy i miłosierni. Przebaczajcie sobie, tak jak i Bóg nam przebaczył w Chrystusie. (Ef 4,30-32) * 7. Lenistwo Z Drugiego Listu św. Pawła Apostoła do Tesaloniczan: Kto nie chce pracować, niech też nie je. Słyszymy bowiem, że niektórzy wśród was postępują wbrew porządkowi: wcale nie pracują, lecz zajmują się rzeczami niepotrzebnymi. Tym przeto nakazujemy, aby pracując ze spokojem własny chleb jedni. (2Tes 3,11- 12) -- No i o ktory chodzilo ? Bo nadal nie wiem ? Ale poklepac sie po cyckach moge za wszystkie, na wszelki wypadek, zwlaszcza za piaty i siodmy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:31 Aha, właśnie siódmy. Choć i piąty też... ;-) To jak - obiecujesz poprawę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:34 eeee .. czy nie wystarczy , jesli powiem , ze zaluje , krzyzujac przy tym palce za plecami ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:42 Poczekam na Aniele, cos mi sie zdaje, ze sprzedaz tych, no .. odpustow tez wchodzi w zakres jej zainteresowan , a moze nawet ma to w rubryce "Our mission" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:44 Anienie, Baloo1, odpusty odpuszczają pokutę, a żeby ją otrzymać, to samo bicie się nie wystarcza... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:46 Ja rozumiem. Trzeba jeszcze kupic cos na pamiatke, o ile pamietam z literatury fachowej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:35 A "Wielkie zarcie" ? Piekna smierc .... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:36 A przy trzecim o smierci jakoś nie piszą... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:39 Wrecz przeciwnie. Napsane jest (choc moze w innym zrodle), ze czeste mycie skraca zycie ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:45 Z tym, ze jest to jednak "izba dziecieca" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:43 bosz, kto o czym to o czym a mmpm zawsze o setkach! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:45 Nene, w myślach mam miliony... Za które nawet chętnie bym pocierpiał... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:47 E-e. miliony, podobnie jak sukcesy, najbardziej ciesza, gdy przychodza same i bez wysilku z naszej strony ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:44 Hehehe, jak zwykle ... sa cztery posty z ta godzina. W tym jeden moj. Gdybys byl Aniela, to nie byloby problemu, a tak ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:48 Baloo, jak najedziesz myszką na tytuł postu, to wyświetli Ci jego numer. Setny był Twój post, moje 99 i 101. Ja sie potrafię przyznać do porażki, w przeciwieństwie co poniektórych... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:52 O. A ja , nie potrafie nawet przyznac sie do takl atwego zwyciestwa ;o) A gdy ja najezdzam myszka, to z dolu strony wyswietlaja mi sie bardzo dlugie numery , i w zadnym z nich nawet elementow podobnych do 99, 100 i 101 nie ma. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:54 co komputer to obyczaj. mi wyświetla się tabelka, w której dużo zagranicznych liter jest. I ani jednej cyfry :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:56 Ten numer to nr postu na całym portalu. Moje były cośtam965 i 971, a Twój cośtam970. I wiem, co mówię. Celuję w post nr 10 mln na portalu i podjąłem treningi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:59 No tak, to wiem. Ale brakuje mi sposobu na przeliczanie numeru portalowego na watkowy. Skoro przyrost jest na calym forumie naraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:00 Zanim wysłaęm mego posta, było ich 98 w wątku. Po wysłaniu naszych trzech - 101. To chyba łatwo przeliczyć? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:04 Moze w tym wypadku. Ale sprawa sie komplikuje, jesli na innych forumach wstukano nieznana liczbe postow ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:06 Liczby nie są kolejne, ale chyba wiadomo, która jest mniejsza, a która większa. ;-) Chyba że o jednej porze było tyle wpisów, że nie da się określić jakiegoś punktu odniesienia... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:07 Na przyklad, gdy na 100 forach 1000 forumowiczow poluje na 10.000.000 post. Nie zebym chcial Cie zniechecic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:13 A to wtedy admini rozsądzą. :-) Ale bedę walczył do upadłego... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 14:59 o w buzię jeża, em! w życiu jedynym nie wiedziałbym że to tak jakoś sprytnie można przeliczać! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:01 czy mam przyjąć, że jeśli w tym tajemniczym numerze znajdę zero to post jest setny (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:08 No niestety nie :o( (patrz powyzsze posty Ema) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:12 a nie dzięuję, nie będę więcej łamać swojej ślicznej główki, zostawię Wam te numerki Chłopcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:21 a to ja posolidaryzuje sie z Toba, i tez na tym nie bede sobie lamal swojej glowki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:03 Mimo tytułu wątku nie mogę nie zauważyć, że teraz młodzież w tym idiomie zamiast buzi używa słowa na p. bedącego wulgarnym określeniem kobiecych "części niesfornych"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:08 :)))) znaczy, żeby nie było nieporozumień, oni mówią "w boberka jeża"? No przecież tego nawet wymówić nie idzie, to jakieś przyrodnicze nieporozumienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:14 A na powitanie mówią zazwyczaj: Niech będzie pochwa... (Jako że się do młodzieży zaliczam, pochwalę się znajomością slangu). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:20 aha no to ja dodam , troche obok tematu, ze wyczytalem, ze kul juz nie jest trendy. bo ja na przyklad juz bym do zadnej mlodziezowki nie zostal przyjety, dlatego mam czas, zeby czytac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:22 o? tu mnie zaskoczyłeś Baloo; muszę czym prędzej poznać zamiennik (a raczej zastępnik), co by mnie młodzież za de mode nie uznał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:30 maga34 napisała: > znaczy uznała, cała młodzież Czy to znaczy ze cala mlodziez robi u Ciebie za targetkjustomer ? Chcesz byc Ta Czwarta w Ich Troje albo cos w tym rodzaju ? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:34 chcę być kul (tak powiedziałabym jeszcze kilka postów temu) ;) a do Ich Troje się nadaję, wokal równie dobry posiadam jak sam Wiśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:41 O. To istotnie problem. Chcesz o tym porozmawiac ? ;o) ale przeciez ostatecznie nie musisz spiewac. Za to ladnie piszesz i wygladasz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:43 Nene, Maga do ich troje zdecydowanie się nie nadaje. Za dobre teksty pisze... :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:43 dziękuję doktorze :) takie pisanie w światłach rampy...pomyślę o tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:27 podobno mowia "wporzo". Tyz piyknie, prawda ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:25 Ołkiej, ziomal Balon z laczem, ale czadowo, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:28 anienie. oprocz "czadowo" i "Baloo" chyba nie do mnie rozmawiales ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:31 Znaczy wolisz: Witam, Monsieur Baloo. Piekny dzień dziś mamy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:38 Prawdaz ;o) Aczkolwiek podwyzszona temperatura i wilgotnosc doskwieraja mi nieco ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:29 z laczem? znaczy łączem czy laczkiem, bo nie trybię Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:39 aha. Blagam, Pepe wroc. Do siebie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:41 ale nie myślisz Baloo, że PePe mnie ignoruje? w mylnym tkwię błędzie co? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:43 Znaczy w sensie nie mysle, ze Cie ignoruje. Mialby powod ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:49 ?????????? MAGA! nie!!!! no nie!!! umieram.... ps. Mi nawet wąs nie drgnie jak Olisadebe przeprosi za Jedwabne. Przydział całożyciowego zadziwienia wyczerpano w dniu dzisiejszym. durny zdechły pepe :( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:53 No jak ? To on jeszcze nie ? Kurdebalans ... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Izba dziecieca 26.06.03, 15:53 to chyba ta pogoda, ciśnienie skacze... wycofuję się raczkiem i bezszelestnie z tego co powiedziałam ZGODA? Odpowiedz Link Zgłoś