Gość: n Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 109.243.225.* 01.05.10, 20:26 Gerard Depardieu w reklamie jakiegoś baknu płacący za używanie konta. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.05.10, 23:44 mnie irytuje gosc z reklamy jakiegos cudownego leku na prostate, ktory wyzaje, ze nie musi chodzic tak czesto do kibla, i ze moze uprawiac seks (no gratulacje), a o potwierdzenie mozna spytac jego zone. a kochanke tez? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.05.10, 14:55 Moi nowi kandydaci - głupie dzieci ze swoją równie głupiutką mamusią, która to przed chwilą wyczyściła dywan i odgradza je od tego dywanu taką taśmą jak na miejscu zbrodni czy gdzieś, żeby się tam nie bawiły. I ten dzieciak tym swoim głosikiem błagalnym skamlący 'mamo możemy się już bawwiiiiić????'. Nie bo dywan jeszcze nie wysechł'. I nagle nie wiadomo skąd wyskakuje następna kretynka z waniszem no i dalej gadka jak zawsze. Najgorsze jest to, że ta reklama jest dosłownie wszędzie. - prawdziwa wstrząsająca historia niejakiej Katarzyny bodajże, która opowiada jak to była wyszydzana jako dziecko za kilka kilogramów, ale teraz stoczyła walkę i schudła z Ally i teraz może na siebie patrzeć. - rodzinka z Sagi i tatuś, który wygrał partyjkę w chińczyka chyba i za to banda dzieciaków musi zorganizować wspólne robienie herbaty. - reklama nawet nie wiem czego, tak mnie wk...ia! Na początku nawet nie wiedziałam co ten dzieciak tam wrzeszczy. Dopiero za ntym razem skapłam się, że chodzi o jakiś szczypiorek. Dzieciaki bawią się w ogród czy coś i mają jakieś plastikowe coś, co ma być szczypiorkiem. I chyba tata nadchodzi, a ten jeden mały wytrzeszcz krzyczy "uwasiajnascisiolek". WTF? Dopiero jak połączyłam wizję z fonią, zorientowałam się co autor miał na myśli. Jak już koniecznie w reklamach mają być "urzekające" dzieci, to może chociaż brać takie bez wady wymowy? - powrót idiotek od ała, ała, ała i bum i bum i bum i srum, kur.a!! I to jeszcze wróciło w całości. Nie rozumiem dlaczego nie może być więcej reklam takich jak np whiskasa czy pedigree z fajnymi nie wrzeszczącymi, nie śliniącymi się zwierzakami. Teraz na nowo puszczają tęreklamę z fajnym koteczkiem, melodią spokojną, ładną dziewczyną, bez darcia ryja i mogę to oglądać non stop. Tyle, że tę reklamę skrócili, ale zas.rane ibum leci w całości, no bo przecież mało nam tego kretyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.05.10, 17:37 Ibum Ibum też mnie denerwuje!:D I jeszcze ta cizia piszcząca,że może być zimnym pojemnikiem na napoje(Play?) i karkówka z woreczka z ziemniaczkami i sosikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.05.10, 20:46 fjefjurka71 napisała: > I jeszcze ta cizia piszcząca,że może być zimnym pojemnikiem na napoje(Play?) Jak Ci się udało usłyszeć co ona tam popiskuje? Ja po słowach "skoro jesteś taka oziębła" zaczynam słyszeć tylko ten niepojęty dla mnie dialekt, którym posługują się niektóre emamy i eciocie nad wózkami "kofanych bobaśków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 05.05.10, 09:38 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :-O LUDZIE! Cholery dostaje od tej nowej reklamy zdaje sie McDonalda z ta piszczaca ( nie to nie jest pisk to jakis skrzek) dziewczyną. Chlopak chce jej sie przypodobac kupuje kwiaty, bierze do Maca a ona i tak drze ryja i wszystko krytykuje. Jest tak rozhisteryzowana, ze na poczatku nie mozna zrozumiec zupelnie o co mowi! Ja bym na miejscu tego kolesia dawno juz takie cos kopnela w d... Czlowiek wraca do domu chce odpoczac, wlacza TV, oczywiscie ogladany film nagle przerywaja reklamami i jak nie ryknie ta laska. Mam wrazenie, ze mi szyby popekaja. Zatluklabym babe, zeby sie wreszcie zamknela. Popieram przedmowczynie wiecej reklam z Whiskasami i Pedigri bo zwierzeta przynajmniej odstresowuja! Odpowiedz Link Zgłoś
reseda bachory rulez 05.05.10, 09:56 Rozanielona mamuśka w wiernopoddańczym pokłonie zgięta, daje do zaopiniowania swoje dzieło z proszku rozpuszczonemu bachorowi, który decyduje ułaskawić nieszczęsną przybijając królewska pieczęć akceptacji...ufff, jaka ulga. Przecież mógł kazać łeb ściąć maci swej na gilotynie,że potrawa za mało wypasiona magicznym proszkiem i jakaś taka NATURALNA za bardzo. Terror wrednych bachorów oraz głupawych mamusiek (wycieraczek dla całej rodziny) trwa. Podziwu (?) godna konsekwencja w sposobie reklamowania,ktoś podpisał kontrakt na 134 lata świetlne?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: bachory rulez 05.05.10, 11:37 Ta, mamusie płaszczące się przed bachorami rządzą. I potem cieszy się taka jak głupi do sera, bo bachor łaskawie obdarował ją gwiazdkami-naklejkami za udany posiłek. Za dwadzieścia pięć lat będzie się wiła ze szczęścia, bo będzie cały dzień i całą noc wnukami się zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.05.10, 11:08 Ta reklama McDonalda, o której pisze jakaja, nawiązuje do serialu "Kasia i Tomek" - że niby Kaśka taka rozhisteryzowana była. Istotnie, w tej reklamie nijak nie można zrozumieć, co pannica wrzeszczy. Straszne to jest, zwłaszcza że serial o Kaśce jest jednym z moich ulubionych. Mnie natomiast podnosi ciśnienie reklama 7Days, z gościem, który coś tam opowiada, że co on może zrobić, a na końcu mówi, że: ...Błąd, wszystko może się przydarzyć. O matkoo. Pilot idzie w ruch za każdym razem. Co do reklam torebkowego jedzenia, to ja długo myślałam, że to leci ciągle jedna i ta sama reklama. Dopiero jak się skupiłam i przyjrzałam temu tworowi, wpadłam w zdumienie, bo to jest kilka reklam puszczanych z upiorną częstotliwością - chyba nawet po trzy w jednym bloku reklamowym. A na koniec napiszę, że bardzo lubię reklamy Domestosa z tymi gadającymi zarazkami, Whiskasa, Ikei (niezapomniana z teściową Kleopatry, ale i dyktando było świetne) oraz jedną jakiegoś banku, gdy facet wchodzi do jakby komputerowego banku, a na szarym tle biegają ludzie pomalowani na szaro i przestawiają różne rzeczy i ogólnie sprawnie zajmują się klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.05.10, 15:00 Nic dodać, nic ująć!Osobników odpowiedzialnych za wymyślanie i produkcję takich obrzydliwych, skrzekliwych ANTYreklam powinni karać chłostą i pobytem w kolonii karnej. Za to reklamy Whiskas i Pedigree - cudo :))). Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.05.10, 01:35 A gdzieś Ty się podziewała? Dawnom Cię tu nie widział :D Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.05.10, 12:26 A, tak sobie urlopowałam troszkę od FH i nie tylko :). Ale teraz pewnie częściej zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 06.05.10, 08:24 princessofbabylon napisała: > Nie rozumiem dlaczego nie może być więcej reklam takich jak np whiskasa czy > pedigree z fajnymi nie wrzeszczącymi, nie śliniącymi się zwierzakami. Teraz na > nowo puszczają tęreklamę z fajnym koteczkiem, melodią spokojną, ładną dziewczyną, bez darcia > ryja i mogę to oglądać non stop. TAK! Ju huhuu, ju huhuu...:) Kotek cudo. Dziewczyna ładna, ma piękne oczy, jakieś to miłe i wywołuje uśmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.05.10, 11:31 Wszystko pieknie, tylko to "Mamusiuuuu" wypowiedziane slodkim dzieciecym glosikiem przyprawia mnie o odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.05.10, 20:41 Trzeba oglądać to: www.youtube.com/watch?v=Sh81VVN3v4E&feature=related lub: www.youtube.com/watch?v=Ae4y0Ywl0cw&NR=1 Wtedy nie ma traumy polskiego bachora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulm Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 195.205.195.* 20.05.10, 07:59 A co powiecie o reklamie radiowej: Kiedy jestem cała wzdęta..... itd. Lub reklama colon c, z ulicznę sondą: Czy Pan/Pani cierpi na zaparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 20:23 Jakas kręcona blond kretynka z nowej reklamy mc donald, która irytujaco drze jape, no bo rozmowa tego nazwac nie mozna :/ odstrasza skutecznie od tej restauracji, moze i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrrrrr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 13.05.10, 14:33 monolog młodego chłopaka, który brzmi mniej wiecej tak "....nie nie nie potem tak tak tak .. chcesz poznać moją mamę? - nie dzięki wolę swoją, pa!..." do dupy nie podobne, wkurza mnie ten monolog, jest to bodajże reklama seven daysa lub podobnego rogalika.wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 16:45 Gość portalu: wrrrrrrrrrrrr napisał(a): > monolog młodego chłopaka, który brzmi mniej wiecej tak "....nie nie nie > potem tak tak tak .. chcesz poznać moją mamę? - nie dzięki wolę swoją, > pa!..." do dupy nie podobne, wkurza mnie ten monolog, jest to bodajże > reklama seven daysa lub podobnego rogalika.wrrrr... Mnie tam się kojarzyło wyłącznie z reklamą amfetaminy. Moje ostatnie antyreklamy: - "DZIEEEEEEEEEŃ DOBRYYYYYYYY!!!" i dalej jakaś baba z megafonem jak na obozie pionierskim Artek, - niejaki Kostek o głosie cwaniaczka, - rycząca panna [tak, poznałam, że to parodia "Kasi i Tomka", ale niemożność zrozumienia, co ona wygaduje psuje cały efekt], - KRYTKA spydniczka [dziń dybry], - cofanie się dziąseł [nigdy nie byłam świadoma, że coś takiego istnieje, a tu proszę. Nie wiem jak to wygląda, ale śni mi się po nocach], - i faworyt, popękane pięty. Numer jeden jeśli chodzi o przełączanie kanału TV. Atakuje z zaskoczenia, zwłaszcza kiedy jem kolację, na szczęście z reguły nie patrzę na reklamy, ale sam tekst wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:19 Dokładnie, okropieństwo, wizja jakiegoś 30paro letniego, naspeedowanego reklamiarza, któremu się wydaje ze to takie młodzieżowe i cool. Inna reklama tego typu to jakiś batonik - te 3 nauczycielki przy tablicy a potem 3 tubylcze tancerki - co za cham i prostak to wymyślił? muzyka, obraz, postacie no nic dobrego nie da się powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.05.10, 14:45 Ostatnio pełno jest na mieście reklam z dziewczyną (całkiem ładną zresztą),która ma pod pachą wytatuowaną świnkę. Podobno ma to zachęcać do używania jakiegoś dezodorantu. Obrzydliwy pomysł. Wprost nie mogę na to patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
halev Zbyszko 19.05.10, 19:57 Pani z reklamy Zbyszko 3 cytryny: "ulubiony smak i orzeźwienie" - jak to słyszę, mam drgawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Zbyszko IP: *.chello.pl 20.05.10, 09:46 > Pani z reklamy Zbyszko 3 cytryny: "ulubiony smak i orzeźwienie" - jak to słyszę > , > mam drgawki... A pamiętacie "wybawco!" ? To chyba ten sam napój był... Nie trawię rodzinki od jakiegoś banku, co to pieniądze urosną na koncie... Świnka pod pachą jest obrzydliwa. Kasia i Tomek w wykonaniu tej biednej dziewczyny drażni mnie, jak nie wiem co. Na miejscu Brodzik obraziłabym się. Ludzie, co za pisk... Wesoły kostek i te jego krzyki powodują, że skóra cierpnie. Jest jeszcze Straszna Twarz w reklamach jakiejś ziołowej herbaty, która najpierw pije z filiżanki, a potem się UŚMIEEEECHA...Mnie tam o jej urodę nie chodzi, ale uśmiecha się tak jakoś...horrory w środowe wieczory... Nie znoszę Huberta Urbańskiego w reklamach banku w metrze. I jeszcze reklamy jakiegoś batona, tej na boisku ze staruszkami. Świnka pod pachą Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.10, 09:36 Ludzie, którzy wzieli kredyt na mieszkanie i dalej stołują się u mamusi, bo po spłacie rarty na zapełnienie lodówki już nie starcza. No takiej antyreklamy to ja chyba jeszcze nie widziałam. Albo to taki przekaz nawet jak nie będzie cię potem stać na żarcie to my kredyt na 30 lat i tak ci damy. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.10, 10:52 a już tych co śpiewają, tańczą i robią idiotyczne miny do reklamy napojów Helena bodajże to normalnie powinno się aresztować Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.10, 11:19 Dziumdzię piszczącą w reklamie McDonaldsa wykopałabym w kosmos. Działa na mnie odstręczająco do produktu reklamowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.10, 23:01 Panie Hubercie, nie moglibyście dać trochę więcej? O ludzie! :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly aktiiiiiwjaaa IP: *.146.237.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.05.10, 23:12 nie cierpię reklam tego specyfiku. No, nie cierpię. Gdy w tv słyszę słowo 'wzdęcia' ręka sama! przysięgam!!! automatycznie zmienia kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Masa znienawidzonych bohaterów reklam IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 10:34 1. Reklama loterii Pusty SMS i ten Zygmunt Chajzer. "Ania, są łatwiejsze sposoby!" Wcale nie! 2. Dzieciak z reklamy Haribo: "Haribo smak radości! Haribo smak radości!" 3. Małolaty z reklam Winiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti_koti Re: aktiiiiiwjaaa IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:53 W jednej z tych reklam w kawiarni przy stoliku siedzą panie w średnim wieku; wchodzi kolejna zasłaniając się torebką, a te przy stoliku mówią "O, nowa torba". ZAWSZE mi się to kojarzy tak: "O, nowa torba (w sensie babsko) przyszła". :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: aktiiiiiwjaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 21:02 HiHiHi!!! Mam te same skojarzenia, zawsze jeszcze dodaję w myślach: Nie nowa, ale stara TORBA, czyli stare babsko, co się tłusto nażarło i ją wzdęłłłło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Napój izotoniczny 03.06.10, 22:31 Nie jestem w stanie oglądać parującego, spoconego Rooney'a, w dodatku z nagim torsem. Czyż nie ma apetyczniejszych dobrych piłkarzy? I jeszcze to idiotyczne "rrrruuuuum, rrrrruuuuum, rrrrruuuum" Jakby stare portowe dziady prosiły o kolejkę. Samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: aktiiiiiwjaaa IP: *.146.144.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 23:08 bardzo staram się nie oglądać reklam, ale czasem muszę(gdy jestem w gościach) i wiecie co? reklamy tej całej aktiwji to badziew. Żenada. W życiu tego czegoś nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 109.243.251.* 22.05.10, 12:48 Właśnie kiedy dziś się przebudziłam i leciała nowa reklama operatora 36,6, w której 3 dziewczyny wyginają się i niby coś śpiewają ale zupełnie niewyraźnie, i tragicznie to brzmi. Byłam jeszcze zaspana i myślałam, że one buczą PZU, PZU, PZU... i zastanawiałam się czemu PZU teraz taką beznadziejną reklamę zrobiło. A na koniec dopiero jak pojawiło się logo 36,6 po napisie "BEZ ENDU, BEZ ENDU, BEZ ENDU" zrozumiałam co one bełkotały. Reklama jest beznadziejna. No i obie wersja reklam kredytu hipotecznego, pierwsza z nieogarniętymi ludźmi, którzy są szczęśliwi, że nie mieszkają u rodziców bo mają własny kąt, w którym się mogą bzykać i chodzić nago ale w porze obiadowej sobie przypominają o rodzicielach i idą do nich jeść. Druga ojciec wrzucający brudną pieluchę córki do szafy z innymi gratami, łapiący chichoczącego dzieciaka, ogólnie syf na chacie mają a tatusiek mi na szczęśliwego z powodu kredytu nie wygląda, a może o własną rodzinę mu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezia_80 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 22.05.10, 13:04 czy wy też na pytanie " co słychać" odpowiadacie, "ach wiesz jestem taka wzdęta?" :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 15:32 Zapomniałem dodać te reklamy: 1. Oszuści z reklam Polbanku. Oszukują, że 5,5 jest większe od 6,8. Totalny nonsens! 2. Reklama Sante i ta dziewczyna z piegami. Na początku mi się wydawało, że to reklama związana z matematyką czy innym projektem współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej. 3. Stara reklama Prince Polo i ten chłopak, który pokazuje biednej dziewczynie wafla z napisem "Miłość". Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.05.10, 16:57 Gość portalu: jakaja napisał(a): > pierwsza z nieogarniętymi ludźmi, > którzy są szczęśliwi, że nie mieszkają u rodziców bo mają własny kąt, w którym > się mogą bzykać i chodzić nago ale w porze obiadowej sobie przypominają o > rodzicielach i idą do nich jeść. Dzisiaj widziałam pierwszy raz tę reklamę i właśnie ten urywek, w którym gościu mówił właśnie, że są na swoim, a na obiadki chodzą do mamusi. I tak sobie pomyślałam "no rzeczywiście na swoim, a na obiadki do mamusi, samodzielni jak cholera". Wiem, że to pewnie miało być śmieszne, zabawne puszczenie oka, ale no nie wyszło. Irytujące jest. Reklamę 36,6 też widziałam pierwszy raz dzisiaj i zgadzam się, że jest tragiczna. Ale ja pewnie nie stanowię grupy docelowej, więc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 22:29 Dostaję szału jak widze reklamę rozhisteryzowanej niuni, która wybucha płaczem (negatywnym) na widok upranego misia i potem bukietu róż (bo różowe a to znaczy przyjaźń) i w końcu na widok zarcia ... ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś
reseda byz yfyktu jojo czyli stada samiczek 24.05.10, 09:44 znowu straszą te stada sepleniacych słodko panienek o "reprezentatywnych typach urody". W tym mizdżeniu umyka gdzies, co właściwie reklamują, bo pilot strzela seriami. Drugie stado zachwyconych kretynek to reklama żelów czy mydeł pod prysznic, ach...tak niewiele trzeba kobiecie,żeby wydawała z siebie orgiastyczne odgłosy na pograniczu patologicznym! I zauważcie,że conajmniej jedna ze stada zawsze pokazuje język. Taki scenariusz. Jakie urocze! Acha ...wróciła też jedwabna apaszka spływająca bezproblemowo po wydepilowanej kończynie dolnej. Wydawałoby się, noż zwykłe prawa fizyki! Ale gdyby nie ten produkt, testowa apaszka narobiłaby wstydu właścicielce odnóża zaczepiając się o rozsochaty gąszcz owłosienia i głośno zaprzeczając prawu ciążenia. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: byz yfyktu jojo czyli stada samiczek IP: 147.185.160.* 24.05.10, 12:21 Nowa reklama soku - chyba Cappy (nie wiem, nie kupuje :-)) - z hasłem, że jest tak dobry, że CHCESZ SIE NIM PODZIELIC. Ok, tylko, że przez cała reklame kobita spaceruje z sokiem pod pachą i ani mysli dzielić sie nim z kimkolwiek, mam wrażenie, że z nawet przed własną rodzina najchętniej by go schowała :-). Conajmniej nielogiczne :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.05.10, 19:00 Reklama z tym spotkaniem w kawiarni,gdzie facet i babka nie zwracają się do siebie po imieniu,tylko numerem telefonu...No po prostu nie mogę słuchać tego dialogu i patrzeć na ryj tej wydry... Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.05.10, 19:09 Jezus, zastanawiałam się kto wybrał tę dziewczynę do udziału w reklamie. Ja wiem, że nie każdy musi być wybitnie piękny, ale ten jej wampirzy uśmiech zwala mnie z nóg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitu10 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.05.10, 14:35 Nie trawię prostytutki-erotomanki wzdychającej nad miską płatką, że trudno być kobietą. Jak to widzę, to cieszę się, że los nie obdarzył mnie zdolnością telekinezy. Wydatki na RTV z pewnością byłyby znaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 00:14 A mnie ostatnio wku*wia ten debil drący się: pali się! pali się!, a potem jak już ludzie się zlecą to zadowolony chwali się jakie ma piękne mieszkanie. Nożżżż.... ku*wa jak widzę tą durną, zadowoloną z siebie minę, to bym w nią tak waliła i patrzyła czy równo puchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 26.05.10, 10:03 Reklama play, bodajże, ta w której zamiast imion używają numerów telefonów. Ja się cudzej urody nie czepiam, ale dziewczę ma w sobie coś z wilkołaka, takie oczy wielkie i dziwne uzębienie, ja się jej trochę boję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 10:41 Jej wygląd tłumaczy, dlaczego interlokutor ożenił się z 777 000 222, a nie z nią. Dla mnie zbiorowym bohaterem negatywnym reklam wszelkich są bachory. Wiecznie uświnione, zaślinione, bełkoczące, sepleniące i robiące chlew w promieniu kilometra wokół siebie. Jak na nie patrzę, to rozumiem, dlaczego Chińczycy zabraniają rodzenia więcej niż jednego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 212.160.172.* 26.05.10, 15:15 Dla mnie numerem jeden jest wesoly kostek. Co za polglowek go wymyslil??? I chemiczne jedzenie z torebki "jak u mamy". O aktimelu to juz sie gadac nawet nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.05.10, 19:51 Ta gadajaca sznapsbarytonem chyba aktorka, która pije veroni mineral. Ona chyba ma jakąs parodię głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.05.10, 10:01 No właśnie, wesoły kostek. Litości!!! Niestety, reklama tego kostka jest puszczana non stop przed, w trakcie i po serialu Kasia i Tomek, który akurat leci na Comedy Central, a ja sobie właśnie namiętnie oglądam wszystkie odcinki. No jak słyszę tego kostka to mi się ciśnienie podnosi. Wrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.05.10, 23:00 Ja też mam wkurw permanentny jak oglądam na Comedy Central swoje seriale i tego gnoja muszę znosić. A najgorsze jest to, że ta reklama jak ryknie to można cholery dostać. I ten zasrany kostek tym swoim zboczonym głosem coś tam gada. Wyłączam fonię, no ale szlag by to trafił... Moja ulubiona czekolada z okienkiem, której ze względu na dietę nie jadłam od wieków, kojarzy mi się teraz z perwersem kostkiem, który obrzydził mi całego Alpen Golda. Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.05.10, 22:19 taaak! na comedy central to leci non stop, masakra jakaś! też oglądam kasię i tomka ;) tak się składa... nosz kuźwa! kto to wymyślił?! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.05.10, 17:17 Nie trawię baby z reklamy jakiegoś nowego shitu na wzdęcia - Ulgix. Co to w ogóle za nazwa? Niedługo będzie Sraczex, Rzygix, ewentualnie Pierdzix. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.06.10, 17:25 nie znoszę sposobu ukazywania dzieciaków w reklamach jako święte krowy którym się wszystko należy. a już najbardziej w reklamach środków przeciwbólowych kiedy bachor jest obrażony że tatuś czy mamusia się zepsuła i psuje mu zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.10, 21:17 Do mojej listy dorzucam babona z radiowych reklam sklepu Saturn, która p.ieprzy coś o ciepłym piwie i jakiejś lodówce. Babona, a raczej jego głos, który jest basowy, obrzydliwy, antypatyczny i brzmi, jakby jego właścicielka od miesiąca cierpiała na permanentne zatwardzenie. Dobiłbym ją szpadlem, żeby dłużej nie musiała męczyć siebie i nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 12:10 To jest ta od stopniowo uwalnianych węglowodanów! ;D Jak tylko widzę tę reklamę słyszę w głowie: Sknery! Jest tak wcześnie a wy już nie macie energii?! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.05.10, 11:45 1.Rozkapryszony gówniarz z reklamy Danio który w pełnej lodówce nie potrafi znaleźć nic do jedzenia (moze jest opóźniony?). 2. Nowa reklama Play gdzie bohaterowie mówią do siebie i o sobie uzywajac numerów, ma niby być "młodzieżowa" a mnie się kojarzy ze zlotem byłych więźniów obozu koncentracyjnego. Niesamowicie odczłowieczająca i ponizajaca reklama traktujaca ludzi tylko jako numery. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.05.10, 17:28 Reklama jakichś wkladek higienicznych, gdzie trzy panienki ida trzymajac sie za rece i to pieprzenie lektora o mezczyznach spiewajacych serenady na ulicy czy cos w tym rodzaju. Jakos bardzo zle mi sie to kojarzy. Obrzydliwe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 30.05.10, 10:14 qqazz napisał: > 1.Rozkapryszony gówniarz z reklamy Danio który w pełnej lodówce nie potrafi > znaleźć nic do jedzenia (moze jest opóźniony?). Ta reklama nie powinna była nigdy powstać...Naprawdę są dzieci, które nie dojadają...Ta reklama to chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla danio IP: 213.17.130.* 30.05.10, 11:07 popieram! takiej głupoty reklamowej dawno nie widziałam. Nie dość,że tumanowate, wychowywane bezstresowo dziecię władczo drze pysk na cały dom (zauważcie powierzchnię chałupy, coś koło hektara kwadratowego, constans w reklamach), to jeszcze mamuśka, pewnie bzykająca się w sypialni kilometr dalej ze swoim osobistym trenerem od oświecania umysłu (a która wcześniej złośliwie zasłoniła żarło ohydną sałatą) odwrzaskuje synusiowi, ratując mu życie. No, kino akcji! Z całego serce jestem za tym,żeby stworek zatopił swoje kły i pazury w głupkowatej gębie chłoptasia i pożarł jego mózg.EEE..jaki mózg? Chyba się nie naje. Nawiasem, na tekst: "mamooo nie ma nic do jedzenia" moja siostra rzuca zawsze: " to idż sobie kup idioto!" Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.10, 15:17 Gość portalu: Azorek napisał(a): > Ta reklama nie powinna była nigdy powstać...Naprawdę są dzieci, które nie dojad > ają...Ta reklama to chamstwo. Też tak uważam. Ciekawa jestem co sobie myślą te matki, u których się nie przelewa. Pełna lodówka, a gówniarz narzeka, że nie ma nic do jedzenia. To ja mu w takim razie życzę, żeby zamiast zdrowej sałaty, pomidorów, ogórków i wędlin wpier.dalał Danio do usranej śmierci. Zapewniam, że po dwóch tygodniach na widok liścia sałaty język mu w dupę wejdzie, tak jak teraz może tym niedojadającym dzieciakom na widok tej pełnej lodówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacco Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 11:26 Wszystkie reklamy ze spoconymi pachami lub trzodą chlewną tamże (rexona?), no krowa jego mać! ZERO finezji, ZERO polotu, dla kogo są takie reklamy? Jakim trzeba być powalonym jełopem, aby nie znać przeznaczenia dezodorantu? No ale widać poziom wyobraźni "tfurców" tego reklamowego syfilisu oscyluje wokół dna zamulonego kanału ściekowego, brak słów. Podpisuję się również pod wszystkimi powyższymi opiniami na temat bachora z danio. Poziom mej irytacji sięga szczytów gdy widzę tą tępą mordę żalącą się na brak żarcia w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.10, 12:13 Trzy emerytowane pracownice agencji towarzyskiej probujace sie przekwalifikowac na wykonawczynie hip hopowe a posiadajace wysokiej klasy antytalent w tym kierunku. Z atonalnego buczenia podkreslonego paralitycznymi ruchami nie potrafie nawet wywnioskowac co ten niespotykany plod wyobrazni kreatywnej (???) reklamuje (???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.10, 18:05 reklama 3 tancerek hiphopgogo - zajela mi sporo czasu, zeby ja rozszyfrowac. Wsrod tego technobelkotu przez dlugi czas slyszalem: pe-zet-u pe-zet-u , ale zwiazek miedzy tymi paniami a zakladem ubezpieczen wydal mi sie tak watpliwy ze podjalem jeszcze raz wysilek i udalo mi sie doslyszec cos w rodzaju: bez entu bez entu brezentu?? dalej nie wiem o co chodzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.06.10, 21:22 Dzisiaj zobaczyłem w końcu, faktycznie dno rzadko spotykane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.06.10, 08:55 Moja koleżanka twierdzi, że słyszy tam "bez endu"... Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.06.10, 12:37 Bo tam jest 'bez endu'. Rozmowy bez endu,czyli rozmowy bez końca w jakiejśtam sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
czy_po_czy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.06.10, 12:01 fjefjurka71 napisała: > Bo tam jest 'bez endu'. Rozmowy bez endu,czyli rozmowy bez końca w jakiejśtam s > ieci. taaaaa...gdybym spotkał tego co to wymyślił, to rozmawiałby bez zębów, bez zębów bez zębów, niezależnie od sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz I laktacyd oczywiście 30.05.10, 13:05 nie mogę dosłownie jak słyszę tą reklamę w radio. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: I laktacyd oczywiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 20:02 Pewnie Żanet Kaleta, bo Lactacyd (Laktacyd) się z tą kobietą kojarzy. Teraz nowe znienawidzone reklamy przeze mnie: 1. Powróciła reklama Pedigree z powiedzeniem "Mamy na to twarde dowody", do tego w niezmienionej wersji. Na pewno wiecie, co pokazują przy tym powiedzeniu. 2. Reklama Aqua Slim i te kobiety. Powiem, że stara, bo widziałem ją rok temu. "Schudłam minus 2, minus 3 minus 4, minus 5, minus 6! Dodajesz Aqua Slim do butelki wody i pijesz, kiedy chcesz". Wcale się tego nie dodaje do butelki, tylko do szklanki wody. 3. Nowa reklama Winiar z sosem do ryb. Ta mała dziewczynka odchodzi od tematu od jedzenia. 4. Stara reklama Winiar z tą ramą uznawaną przez małolaty jako telewizor. Nonsensacja, czyli nie jest to sensacja, bo się podszywają nawet pod TVN24 (tak przynajmniej myślę). Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.10, 21:03 Och tak, ten mały gnój z Danio powoduje u mnie atak drgawek. Co, rączek Bozia nie dała, żeby kanapeczkę z sałatką i pomidorkiem dzieciątko sobie zrobiło...? Ach, no tak, zapomniałem, że to przecież nie jest do jedzenia. Autorom reklamy i tym, którzy ją zaakceptowali życzę, żeby pewnego dnia naprawdę nie mieli w lodówce nic do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Aviva 02.06.10, 08:59 Nienawidzę, nie znoszę, nie mogę!! Paskudny sztuczny stworek z reklamy Aviva z obrzydliwym przetworzonym głosikiem - co to ma być? Czy to reklama dla dzieci?? Czy firma ma swoich klientów za kretynów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus? Re: Aviva IP: *.radom.vectranet.pl 02.06.10, 09:06 pikus? pan pikus? fajny jest! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 02.06.10, 09:13 O tak też pisałam o tym bo miałąm takie samo odczucie PZU PZU PZU=BEZ NEDU BEZ ENDU BEZ ENDU Widać, że nikt jednak nie jest w stanie uwierzyć, że taki badziew powstał na zlecenie PZU i każdy szuka innej interpretacji. Dodatkowo te "siostry" jak one siebie same nazywają straszą z billboardu obok mojego domu. Mnie ostatnio wq...rwia reklama lizaków nimm 2. Matki i bachory na plaży i jakże ambitny dialog. "Odkiedy pozwalasz swoim dzieciom jeść lizaki?" No żesz bez przesady, owszem słodycze psują zęby ale to nie narkotyki, żeby były zabronione. Co umrze ktoś od tego jak zje? 2 część reklamy jest dla mnie kompletnie niezrozumiała ponieważ latorośl mamle w otworze gębowym wyżej wymienionego lizaka więc nie sposób zrozumieć co mówi. I tak to pewnie reklama dubbingowana z niemieckiego więc nie wiem co mówiący dzieciak musiał sobie napchać do jadaczki, żeby tak bełkotać. A na koniec matki wybuchają histerycznym śmiechem. Dno dna. A tak właściwie znacie jakąś firmę zajmującą się tworzeniem reklam w Polsce? Chodzi o taką co jest przede wszystkim odpowiedzialna za te wyżej wymienione? Przydałoby się podesłać im ten wątek. W końcu dzięki nam mają bezpłatne badanie opini konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.06.10, 23:46 Banda przygłupów na pikniku (chyba) gra w kalambury. 'dobra Ewa, dajesz z siebie wszystko" powiedziane tonem wrednej nauczycielki. Po czym następuje dziwny ciąg skojarzeń. Litości;/ Za to bardzo lubie 2 reklamy: 1) leroy merlin i dzielni wykonawcy oczka wodnego bodajże i remontu łazienki 2) jakieś fixy (chyba knorra) z parą- wyjątkowo nie mamuśką w wieku wskazującym że dziecko urodziła, jak miała 15 lat. Raz robią sałatke i dyskutują o kobietach z wenus a mężczyznach z marsa, drugi raz pan robi obiad, pani próbuje, więc mało sexistowska reklama ;) Normalnie az wypatrzę co reklamuja i im to kupie w nagrode ;D Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.10, 21:09 > 2) jakieś fixy (chyba knorra) z parą Jeśli ktoś nie ma strusiego żołądka, jedzenie "potraw" z Knurra może zakończyć się ogromnymi kłopotami z trawieniem. Miałem nieszczęście spędzić 3 dni w toalecie po zjedzeniu tego cuda. A ww. reklamy mnie akurat się nie podobają. Koleś jest obleśny, babka (z alfem na głowie) wyjątkowo nieapetyczna, a dialogi wyjątkowo sztywne (chociaż drewniani aktorzy to w Knurrze norma) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.10, 22:41 mariolka99 napisała: > Banda przygłupów na pikniku (chyba) gra w kalambury. 'dobra Ewa, > dajesz z siebie wszystko" powiedziane tonem wrednej nauczycielki. Po > czym następuje dziwny ciąg skojarzeń. Litości;/ Też już kilka razy miałam to wpisać. No poryta reklama doszczętnie. Jest jeszcze jedna reklama, jakaś świeża chyba, bo widziałam ją kilka razy może. "Ania (załóżmy) nie może poczytać bajki swojej córce, bo musi zmywać naczynia. Ale ona nie jest zmywarką, jest kobietą". I za chwilę ona mówi: "Tak, jestem kobietą, nie jestem zmywarką". O ludzie! Kto to wymyślił? > 2) jakieś fixy (chyba knorra) z parą- wyjątkowo nie mamuśką w wieku > wskazującym że dziecko urodziła, jak miała 15 lat. Raz robią sałatke > i dyskutują o kobietach z wenus a mężczyznach z marsa, drugi raz pan > robi obiad, pani próbuje, więc mało sexistowska reklama ;) Normalnie > az wypatrzę co reklamuja i im to kupie w nagrode ;D To jest ta aktorka Katarzyna Herman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka_77 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 06.06.10, 00:53 ja akurat reklam Knorra nie znoszę. Katarzyna Herman i Tomasz Brzozowski do tej pory kojarzyli mi się z czymś z wyższej półki - w końcu on założył Czułego Barbarzyńcę, kultową kluboksięgarnię Powiślu, a ona nawet grając w polskich serialach (brrr!) robiła to jakoś mimochodem. teraz zeszli do poziomu Knorra z Klanu czyli aktora, którego nazwiska nie jestem w stanie zapamiętać, wiem tylko, że widywałam go właśnie jako kucharza w reklamach tej firmy w latach 90. czy to naprawdę dobre skojarzenie dla pary bądź co bądź pozującej na intelektualistów? jeszcze jakiś serial z tej współpracy robią. tyle dobrego, że chociaż dziecka swojego w reklamie nie sprzedają. a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 16:04 Nienawidzę, odrzuca mnie, puszczam pawia itp.itd...na reklamy: - glutaminianu sodu pod kryptonimiem Knorr z Hermanową w roli głównej o wyglądzie ufryzowanych zwłok, ubranych w wizytową kieckę - murzynek-prostytutek o mega obleśnym looku, bełkoczących coś tubalnym głosem o "endzie",jak po trawie i rzucających tłustymi dupskami na lewo i prawo - takich ud nie powstydziłby się Pudzio -wszelkie spocone pachy - odwracam wzrok, nie moooogęęę!!! -mamuśki z bolącym łbem, dla której wspaniały dzień = dokazujące i rozwrzeszczane bachory na karuzeli - reklama podpasek o "dyskrecji" w nazwie, które sugeruje, a raczej udawadnia, że menstruacja i towarzyszący jej aromat, to najlepszy i jedyny czas na wyrwanie faceta oraz powodzenie w życiu - bachora, któremu nieładnie pachnie w rodzimym kibelku, więc domaga się od rodzicielki, srania u kolegi (wziełabym takiego za pysk i kazała wyszcz... się pod krzakiem, jak mu w domu źle!) - wszelkich bab z nadwagą narzekających na wzdęcia, obstrukcje,zgagę itp... i zasłaniających się wielkim torbami / nie trzeba było tyle wpi...ć!/ - reklama TP czy jakiegoś tam innego operatora, na której facet z obleśnym, zwisającym za paska brzuszyskiem (gdyby nie pasek bęben opadłby mu na kolana), rozwala się na biurko i gada coś tam...nie wiem co, bo kto by tam zwracał uwagę, zaraz się przełacza program, żeby tego oblecha więcej nie widzieć i to na razie tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Torebka piramidka LIPTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:56 Jak widzę pokładających się ludzi (włącznie z buciorami)w owocach a potem Panią wgryzającą się w malinę (którą zapewne niejedna spocona pacha dotknęła) to mnie odrzuca od telewizora i torebek piramidek. Zawsze lubiłam Panią Herman ale po obejrzeniu reklamy Knorra chyba mi przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Brise Mini Spray, czyli kupka u Tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 20:12 > - bachora, któremu nieładnie pachnie w rodzimym kibelku, więc domaga > się od rodzicielki, srania u kolegi (wziełabym takiego za pysk i > kazała wyszcz... się pod krzakiem, jak mu w domu źle!) Czyli kupka u Tomka? A tak naprawdę reklama Brise Mini Spray lecąca już od prawie 14 miesięcy. Znienawidzona reklama z kupą przeze mnie to Pedigree. Powód? "Mamy na to twarde dowody" - przy tym powiedzeniu się pokazuje scena sprzątania psiej twardej kupy. Bleh. Do tego wersja niezmieniona tej reklamy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.06.10, 19:18 > Banda przygłupów na pikniku (chyba) gra w kalambury. 'dobra Ewa, > dajesz z siebie wszystko" powiedziane tonem wrednej nauczycielki. Po > czym następuje dziwny ciąg skojarzeń. Litości;/ o, to to. Bardziej sztucznej i drętwej reklamy ze świecą szukać. No po prostu mnie dobija. Zwłaszcza, jak pani mówi w końcu "gingers" - nawet nie tonem "może zgadnę?", tylko "no, nareszcie mogę przerwać ten bezsensowny ciąg". A Knorra akurat lubię. Jakaś taka w miarę naturalna ta reklama, jak na przyprawowo - spożywcze, zwłaszcza z cyklu tych w scenerii domowej. Na drugim biegunie natomiast: jakiś sos sałatkowy wiosenny ze szczypiorkiem (firmy nie pomnę) - szczebioczący i słodki do obrzydzenia głos mamusi, do tego z zacięciem oligofrenopedagogicznym, sprawia że mam ochotę walnąć w ten głupi łeb, żeby jej trochę tej radości i protekcjonalizmu ubyło. A, i niemożliwie denerwuje mnie reklama Delmy z cebulką (?), gdzie baba rozmawia z jakimś żółtym glutem, również w sposób nadzwyczaj sztuczny i irytujący. Dodatkowo wkurza mnie entourage - nie znoszę kuchni podrasowanych na takie "średniokowalskie" (czyli nie najnowsze, lekko zagracone i z deka bezgustne), żeby przypodobać się masom, których z kolei nie stać na kuchnie wielkie i designerskie. Coś jak scenografia w telenowelach :P Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.06.10, 10:57 szampanna napisał(a): "Zwłaszcza, jak pani mówi w końcu "gingers" - nawet nie tonem "może zgadnę?", tylko "no, nareszcie mogę przerwać ten bezsensowny ciąg"." Ta reklama mnie osłabia. Piją Gingers i z wielkim trudem zgadują, co to może być - imbir + sączenie. Poza tym jak oni dogadli, że chodzi o imbir? "Na drugim biegunie natomiast: jakiś sos sałatkowy wiosenny ze szczypiorkiem" Ja się boję tej reklamy. Dziecko przy słowach "zróbmy TEN" wydaje z siebie taki demoniczny chichot. Ja rozumiem, że można lubić sos ze szczypiorkiem, ale żeby się aż tak niezdrowo podniecać.. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Te numery z plejfresza 08.06.10, 20:09 no po prostu niesmaczne i ponizej poziomu, co słysze albo widzę to kojazy mi sie jak ostatni rysunek z Angory. Ta reklama skutecznie mnie zniechęca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Powrót reklamy Pedigree i twardych dowodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:49 A nikt nie wspomniał o powrocie Pedigree i tych twardych dowodów? Bo ja widziałem tą reklamę kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
thousand.broken.mirrors Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.06.10, 01:59 -glod danona -fronczewski i jego pies fafel -wszystkie reklamy z serii gozdzikowa, i wszyscy ich bohaterzy -ta kobieta ktora robi salatke chyba z przyprawa winiary, ta co gada o tym, ze ma sposob na porozumienie miedzyplanetarne LITOSCI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 14.06.10, 11:30 Nie mogę patrzeć/słuchać i kompletnie niezrozumiała jest dla mnie reklama rogalika 7 days. Bełkot jakiegoś kolesia na gigancie nie trzyma się kupy, "Byłem tam, tam i tam", "Najpierw nie nie nie, potem tak tak tak", "Chcesz poznać moją mamę, dzięki wolę swoją". Co to do k**wy nędzy ma być???!!!! Może ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi???!!!!I jak to ma się do kawałka rogala z nadzieniem w środku, jedne z najgorzej wydanych pieniędzy na reklamę. Bliźniaczki z reklamy Winiar z mamuśką, która robiła je chyba w gimnazjum zachwycają się nad sproszkowanym sosem do sałatek, który o dziwo podobno w torebce ma też rzeczony szczypiorek! Ogólnie robienie konsumentom wody z mózgu, że te wszystkie proszko- żarcie nie ma konserwantów ani glutaminianu sodu (jakimkolwiek świństwem by on był) a do tego można żreć to na potęgę szczególnie jak się do tego zrobi michę sałatki, no i ten cudowny proszek jednoczy caluśką rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.06.10, 11:41 Reklama Tepsy z jakimś szmacianymi ni to laltmi ni to stworkami, ja się cih boje bo wygladają jak dzieci Frankensteina - jedno oko duże, drugie małe, szwy na czaszce. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:01 Mnie denerwują reklamy: 1. Reklama radiowa w RMF FM - Lactacyd - Żanet Kaleta plus "Dla kobiety, takiej jak Ty." Nie jestem kobietą. (Tak naprawdę nie tak bardzo mnie denerwuje, ale lepiej pozbyć się tej reklamy.) 2. Reklamy Winiar i małolaty, takie może komunistyczne i dla małych dzieci kierowane. Winiary są zacofane, a Unilever Knorr nie! 3. Jest nawet nowa edycja tego g...a (Aniu, są łatwiejsze sposoby!). Pojawiła się miesiąc czy kilka tygodni temu. Ten sam Zygmunt Chajzer. Tym razem Jacek czekający na pieniądze z nieba. "Jacek, są szybsze sposoby!" Nie zgadzam się. Widziałem trzy razy jak do tej pory. Nie chcę więcej Pustych SMS-ów. 4. Wróciły twarde dowody od Pedigree! Już pisałem o tym kilka dni temu. Może czas już o tym wspomnieć, bo mnie ta reklama denerwuje. Powód? Pokazanie sceny sprzątania psiej kupy. Reklamom z pokazywaniem, jak pies robi kupę/jak się sprząta to paskudztwo mówimy stanowcze NIE! 5. Reklama Tic-Tac. Wkurzające jest to na końcu powiedzenie. 6. Felix, o fuj! Tu nawet nie chodzi o kota, ale o jedzenie i tekst "jesz, jak chcesz". 7. "Ała, ałła, ała, ała, ała, ała! :(" A potem "Ibum! Ibum! Ibum, ibum ibum ibum ibum ibum ibum ibum! xD". Koniec z tą reklamą! Aż od tego głowa boli. Lepsze są Whiskasa i Pedigree (oczywiście z wyjątkiem twardych dowodów, blee). Teraz musimy się modlić, by nie wróciła reklama środka na wszy i gnidy Paranit. Te robale biją wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
justytka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.06.10, 07:44 Gość portalu: jakisktos napisał(a): > 4. Wróciły twarde dowody od Pedigree! Już pisałem o > tym kilka dni temu. Może cz as już o tym wspomnieć, > bo mnie ta reklama denerwuje. Powód? Pokazanie sceny > sprzątania psiej kupy. Reklamom z pokazywaniem, jak pies > robi kupę/jak się sprząta to paskudztwo mówimy stanowcze NIE! "to paskudztwo"? o_O to tylko KUPA. naprawdę pierwszy raz widzisz psią KUPĘ? to dla ciebie aż takie paskudztwo? normalny efekt trawienia świadczący o zdrowiu. wolę oglądać jak ktoś sprząta po swoim psie niż pełen psich kup trawnik. zupełnie nie obrzydza mnie ta reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 16:14 justytka napisała: > Gość portalu: jakisktos napisał(a): > > > 4. Wróciły twarde dowody od Pedigree! Już pisałem o > > tym kilka dni temu. Może czas już o tym wspomnieć, > > bo mnie ta reklama denerwuje. Powód? Pokazanie sceny > > sprzątania psiej kupy. Reklamom z pokazywaniem, jak pies > > robi kupę/jak się sprząta to paskudztwo mówimy stanowcze NIE! > > "to paskudztwo"? o_O to tylko KUPA. naprawdę pierwszy raz widzisz psią KUPĘ? to > dla ciebie aż takie paskudztwo? normalny efekt trawienia świadczący o zdrowiu. > wolę oglądać jak ktoś sprząta po swoim psie niż pełen psich kup trawnik. > zupełnie nie obrzydza mnie ta reklama. Po pierwsze: rok temu widziałem tą reklamę. Po drugie: obrzydza, jak coś jem. Odpowiedz Link Zgłoś
labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.06.10, 13:10 O taakk, koszmar do kwadratu. No po prostu nie znoszę tej reklamy! Jak słyszę te szeptane "nie czujesz? no nic czujesz, nic nie czuje" czy jakoś tak, to mam ochotę wywalić tv przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.06.10, 00:42 ibelin26 napisała: > Reklama Tepsy z jakimś szmacianymi ni to laltmi ni to stworkami To nie są żadne stworki, tylko serce i rozum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 08:07 Do princessofbabylon - też Cię denerwują twarde dowody? Bo ja już ich nienawidzę! Sprzątanie psiej kupy? Okłamywanie, że Pedigree to nowość, skoro to już się pojawiło w 2009 roku? W żadnym wypadku. Pojawiła się też reklama Banku BPH, w której okłamują, że 5,5% jest większe od 6%, która kojarzy się z Polbankiem oraz oszustwem, że 5,5% nie jest mniejsze od 6.8%. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.06.10, 18:50 Gość portalu: jakisktos napisał(a): > Do princessofbabylon - też Cię denerwują twarde dowody? Nie, bo za często nie widzę tej reklamy. Są obrzydliwe, ale jakoś mnie tak nie drażnią, bo ja kocham zwierzaki i ich kupy mi nie straszne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 przedchwilowe: 15.06.10, 22:52 Reklama ciastek:"w naszej rodzince pojawił sie ktos nowy. Nie był to wujek marian, ani dzidziuś" Nosz kurna, co to za słowo DZIDZIUŚ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: przedchwilowe: 16.06.10, 08:59 Co Ty chcesz od tego slowa?Przeciez to pseudo jednego znaszych pilkarzy recznych,co sie na parkiecie pojawia niz tego niz owego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachasia Re: przedchwilowe: IP: *.door.com.pl 16.06.10, 09:36 Pojawiła się nowa reklama Laktacytu - Żanet Kaleta ma koleżankę - Katarzyna Przygoda Ginekolog położnik dla kobiety takiej jak ty, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Nielubiany Sony i Sony Ericsson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 17:43 Niestety zapomniałem dodać te reklamy: 1. Era Biznes - Możesz więcej... płacić xD. Polecają telefony beznadziejnej marki, czyli Sony Ericsson Xperia X10 i Sony Ericsson Elm. Tego nie poleca ani Orange, ani Plus, ani nawet Play. Robimy misia na pohybel Sony Ericsson Xperia X10 i Sony Ericsson Elm! 2. Reklama jakiegoś środka (tu nie chodzi o Żanet Kaletę) w radio. 3. Reklama Sony. Nie lubię tej marki. 4. Danio i Mały Głód. "To może się przytrafić także Twojemu dziecku." Potem "Mamo! Nie ma nic do jedzenia!" Pewnie Danio chce pokazać, że sałata i te inne rzeczy w lodówce z wyjątkiem tego serka nie są do jedzenia. Z powodu pośpiechu poprawiam swój poprzedni post - To nie jest Jacek tylko Janek i ten Zygmunt Chajzer (właściwie Zygmunt Walizka lub Zygmunt Kłamstwo) mówi "Janku, są szybsze sposoby." Dziś widziałem reklamę loterii "Pusty SMS" czwarty raz. Nie chcę już więcej widzieć tego g...a. Wczoraj znów widziałem te twarde dowody. Prawdziwy jest fakt, że Pedigree może i skutecznie utwardza kupę. Powód? Twarde dowody --> Twarda kupa. Niestety czuję, że niebawem wrócą reklamy: 1. Paranit, czyli środek na wszy i gnidy. To przebija wszystko! 2. "Malaga, Tiki Taki i Kasztanki, w prezencie dla Ciebie lub koleżanki" czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: przedchwilowe: IP: *.chello.pl 18.06.10, 09:15 Gość portalu: Bachasia napisał(a): > Pojawiła się nowa reklama Laktacytu - Żanet Kaleta ma koleżankę - Katarzyna > Przygoda Ginekolog położnik dla kobiety takiej jak ty, bleee Nazwisk się sobie nie wybiera, ale ginekolog Przygoda...hm...Wakacyjna przygoda i do Przygody... A ta cała Żanet i te reklamy są żenujące.Kiedyś weszłam do małego salonu optycznego, za ladą piękny, młody mężczyzna, a w radiu swoją opowieść o kobiecym komforcie zaczyna Kalyta...Facet spojrzał mi przelotnie w oczy i jakoś niezręcznie się zrobiło. Fuj. W taksówce miałam mniej szczęścia, bo pan driver reklamę skomentował, " biedne wy jesteście, wszędzie się musicie czymś smarować"... Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: przedchwilowe: 18.06.10, 12:27 Azorek napisał(a): "W taksówce miałam mniej szczęścia, bo pan driver reklamę skomentował, " biedne wy jesteście, wszędzie się musicie czymś smarować"..." Jakby pan "driver" oglądał więcej reklam, toby wiedział, że też się musi wszędzie smarować - kremami, żelami, emulsjami, piankami, penigrami i podniecającymi durexami playami. Odpowiedz Link Zgłoś
reseda "niczego nie obejrzycie!!" 19.06.10, 18:13 "i wy też niczego nie pooglądacie" - chamski głos Abonamentu Wszechmogącego połączony z łzawą wizją odstawionego od telewizyjnej piersi dziecięcia i jego takoż uzależnionej matki. Plus (tu gra struna patriotyczna) osłupiali kibice narodowej drużyny ( nawiasem, jaki to mecz? chyba za parę lat świetlnych...) Ludzie! Chce się aż zawyć z dziką satysfakcją: " no i nareszcie!!!Poszli won!". Seria z pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: "niczego nie obejrzycie!!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 18:30 To jest TVP. Coś niestety czuję, że te śmieci typu "niczego nie obejrzycie" będą również na TVN i Polsat. Czas taką reklamę i te mity obalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: przedchwilowe: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 11:18 Ożywię trochę umierający wątek. W radio czasami jest reklama Nosaller czy jakoś tak i piosenka "Przyszła wiosna, cierpią alergicy". Najśmieszniejsze jest to, że tą reklamę puścili wczoraj (Pierwszy Dzień Lata) i dzisiaj. Czas zdjąć tą reklamę, gdyż to nie jest wiosna, tylko lato. Dziś w telewizji leciało kolejne oszustwo a'la Pusty SMS, tym razem Prosta (właściwie Skomplikowana) Loteria. Możliwe, że wrócą znienawidzone reklamy: 1. Paranit, albo jakiś inny środek na wszy i gnidy. Wiecie co te robale przebijają? Wszystko, nawet te twarde dowody od Pedigree, plucie krwią i zębami do umywalki czy robienie kupki u Tomka, bo tam jest Brise Mini Spray! 2. Przyszło lato, więc wraca najbardziej głupkowata reklama "Malaga, Tiki Taki i Kasztanki, w prezencie dla Ciebie lub koleżanki" albo inaczej, ze znienawidzonym przeze mnie przezywaniem mnie jako kobiety, zaskakiwaniem poprzez natychmiastowy wyskok Malagi i krzyku podczas śpiewania. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: przedchwilowe: 25.06.10, 08:15 KFC i reklama jakiegoś koktajlu/lodów/jogurtu, sama nie wiem co to. Pani skanduje : ssij je, krusz je, liż je. W tle obrazki (w zamyśle artystyczne) -oblizywane paluchy, oblewanie pana jogurtem, takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: przedchwilowe: IP: *.centertel.pl 25.06.10, 08:31 O właśnie miałam też o tym napisać. Reklama KFC to koszmar i kojarzy mi się z jakimś kiepskim pornosem klasy B. Zresztą chyba nie bez powodu skoro tak to jest wszystko przedstawione. A to ssij je, liż je jakoś "melodycznie" kojarzą mi się z BEZ ENDU, BEZ ENDU, BEZ ENDU. Kupiłam ten koktajl zanim reklama pojawiła się w TV i jest kiepski, po wypiciu tego co się da wypić zostaje w kubku cała szufla kruszonego lodu i orzechy. To ja wolę lody w Macu. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: przedchwilowe: 10.07.10, 09:41 Dodam jeszcze, że tfu!rcy reklamy tego ustrojstwa na alergię pożałowali pieniążków na tantiemy i w chamski sposób splagiatowali "Małgośkę" Rodowiczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.06.10, 12:27 Koszmarny przemądrzały bachor, relacjonujący jak to rodzinka robiła gołąbki inaczej, czy tam na nowo, w każdym razie gołąbki z torebki Winiar, podróba gołąbków bez zawijania Knorra. Chłopczyk wydurnia się jak kiepski aktorzyna z prowincjonalnego teatru, no nie mogę patrzeć na tego dzieciaka. Przy okazji - sosik od tych pseudogołąbków w tak ohydnym kolorku, że zniesmacza jeszcze bardziej, niż bachor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 16:09 No oczywiście, Winiary są najgorsze. A nie wspomniałaś o tej reklamie, w której jakaś dziewczynka wyrywa marchewkę i się przewraca. To też Winiary. W tej reklamie jest czwórka dzieci. I jeszcze reklama z radia, a mianowicie Nosaller. "Przyszła wiosna, cierpią alergicy". Miało być "Przyszło lato". Wczoraj już po raz n-ty widziałem te obrzydliwe twarde dowody. Fuj... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.06.10, 16:55 1. Danio i szczyl krzyczący, że "nie ma nic do jedzenia" przed lodówką pękającą w szwach... Cała ta żenada poprzedzona grobowym głosem "To może się przytrafić także twojemu dziecku" Rzecz naprawdę niesmaczna, bo nawet w Polsce masa dzieciaków z różnych powodów po prostu chodzi głodna i przez swoje dotychczasowe życie te dzieci nie widziały nawet ułamka tego, co w lodówie z reklamy się mieści. 2. Siostry bez endu. Najgorsze jest to, że powiedzenie "bez endu" wściekle wdziera się do codziennego języka. Wkurzają mnie takie obcojęzyczne kalki. Reklama od niedawna gości w TV, a już słyszałem przynajmniej kilka razy z ust "trędi" prezenterów, że coś tam będzie trwało "bez endu". 3. Gość z napadem przyspieszenia myślenia owocującego "biegunką słowną". "Najpierw nie, nie, nie! Potem tak, tak, tak! Norma. Chcesz poznać moją mamę, dzięki wolę swoją" Rada dla chłopaczka nasuwa się jedna - zmień dilera, albo zażywaj połowę, a tak w ogóle niechaj obejrzy cię specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 17:39 arcadios1987 napisał: > 1. Danio i szczyl krzyczący, że "nie ma nic do jedzenia" przed lodówką pękającą > w szwach... Cała ta żenada poprzedzona grobowym głosem "To może się przytrafić > także twojemu dziecku" Rzecz naprawdę niesmaczna, bo nawet w Polsce masa dziec > iaków z różnych powodów po prostu chodzi głodna i przez swoje dotychczasowe życ > ie te dzieci nie widziały nawet ułamka tego, co w lodówie z reklamy się mieści. Oczywiście! To jest żałosne. Danio chce pokazać, że sałata i te wszystkie inne rzeczy w lodówce z wyjątkiem serka Danio nie są do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mica Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 10.07.10, 22:40 A mi się podoba ta reklama Danio. Jest bardzo celna, bo dzieciaki w pewnym wieku mają tak, że albo jakieś 2-3 ulubione produkty, albo nie ma nic do jedzenia. Nie mówię tu oczywiście o bardzo ubogich rodzinach, ale też nie o niewiadomo jak rozpieszczonych bachorach. Normalne. Sama jak byłam w takim wieku, to wolałam nie zjeść nic niż zjeść, coś czego nie lubię. Ot, taka durnota wieku dojrzewania ;) Właśnie zabawne moim zdaniem jest to, że lodówka pełna a ten marudzi, że nie ma nic do jedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.147.36.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.06.10, 20:04 reklama tego czegoś co czuje i rozumie... No, nie daję rady nawet na to patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 19.09.10, 13:55 A mnie akurat śmieszy ta reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:54 Facet z reklamy jakiegoś banku, do którego nie jest daleko bo tylko na pocztę? Żona (oczywiście żona-idiotka, bo JEMU, MĘŻCZYŹNIE by się coś podobnego nie wydarzyło!!!) wyprała MU wypłatę, i to już drugi czy trzeci raz. Wiadomo, widać jej nie przylał za pierwszym razem i jej wątroba tudzież mózg gnije... Za to on, geniusz, rozwiesza banknoty w ogródku, tak żeby wszyscy widzieli... I wtedy pojawiają się sąsiedzi-zombie, którzy tłumaczą tej ofierze żoninej agresji, żeby sobie konto założył. Do kogo ma trafić ta reklama? Do kobiet-idiotek które piorą "mężowską wypłatę" po raz któryś z rzędu? Czy znalazłaby się się wśród grupy społecznej do której ta rekamowa żona ma w teorii należeć bodaj jedna kobieta, która bodaj RAZ "wyprała wypłatę"? To mąż przynosi do domu raz w miesiącu pieniądze, oczywiście pochowane po kieszeniach, na co żona podaje mu zupę, ściąga z niego ciuchy i natychmiast wrzuca je do pralki, żeby on jej potem pomógł to "pranie" rozwiesić ku uciesze sąsiadów? A może adresowano ją do mężczyzn, którzy należą do grupy reprezentowanej przez męża - w takim razie do ciamajdowatych debili którzy ożenili się z kobietą o tendencjach autodestrukcyjnych i którzy z pogodą ducha znoszą to, że kiedy po miesiącu pracy przynoszą do domu pieniądze (pochowane po kieszeniach), to żona podaje im zupę, ściąga z nich ciuchy... itd... a może ona tak dobrze gotuje, że on nie zauważa iż zostaje psychopatycznie obrany z ciuchów i wyprany z pieniędzy?.. Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociubinska_hermenegilda Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.06.10, 22:38 W moim rankingu wygrywa: Tato, kupa! Sprałabym tego smarkacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Powraca reklama ING z kupą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 09:17 kociubinska_hermenegilda napisała: > W moim rankingu wygrywa: Tato, kupa! Sprałabym tego smarkacza! Czyli powraca reklama z bankową kupą (czyt. ING z kupą)? A w moim rankingu wygrywają reklamy Winiar oraz Ibum. Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.06.10, 13:26 Reklama radiowa taryfy Pantera w Orange - "a gdzie tu można coś zjeść, a co to za wieża, a gdzie jest bankomant..itd" - wypowiadane piskliwym, rozkapryszonym i maksymalnie upierdliwym głosem jaki kiedykolwiek słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.06.10, 14:51 mnie z kolei do rozśmieszyła niemożebnie reklama żarcia dla kota. babka migdali się do faceta, przyłazi kot i ona już migdali się do kota. facet głupieje bo konkurencja, wyciąga torebkę żarcia i cieszy się że konkurent zajęty więc może się zabrać za babkę. ona nieźle rąbnięta a on jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna whiskas IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.06.10, 15:42 dziś widziałam tę reklamę. Nachalnie pcha mi się ciąg dalszy - facet napełnia michę whiskasem i wyrzuca za okno. A kotek skacze w ślad za nią. Nie to, żebym coś miała do kotka, bo jestem kociarą zdeklarowaną, ale ten ciąg akcji i reakcji aż się prosi o mocne zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: whiskas 27.06.10, 15:54 Akurat do reklamy z sercem i rozumem nic nie mam :) Rozum jak to rozum próbuje tłumaczyć logicznie, serce pyta tylko o odczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisktos Whiskas jest fajny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 07:40 Gość portalu: szampanna napisał(a): > dziś widziałam tę reklamę. Nachalnie pcha mi się ciąg dalszy - facet > napełnia michę whiskasem i wyrzuca za okno. A kotek skacze w ślad za > nią. Nie to, żebym coś miała do kotka, bo jestem kociarą > zdeklarowaną, ale ten ciąg akcji i reakcji aż się prosi o mocne > zakończenie. Co Ty gadasz? Reklamy Whiskasa są fajne. Za to nienawidzę jednej reklamy Pedigree, a mianowicie... Twarde dowody! Pokazują tam twardą psią kupę, co jest do obrzydzenia. Do tego kłamią, że to jest nowość, a to nie jest już to, bo reklamę widziano rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Kupiłem sobie ostatnio Samsunga... 27.06.10, 18:52 Trzymajcie mnie, bo jeszcze kilka razy usłyszę tego oszołoma, to mnie roztelepie. I to jest chyba ten wk.rwiający głos z reklam Actimela (jak można nie wiedzieć co w nas może siedzieć). Automatycznie ta reklama mnie odrzuca. "Gramy wszędzie, na przystanku... Kiedyś grali pod moim domem..." Orange to jest. Głupia ta reklama jak każda ichnia. Odpowiedz Link Zgłoś