nereus1 22.12.08, 18:43 Wszystkim Warmiokom zycza Wesołych Swiąt oraz szczęśliwego Nowego Roku. Nereus1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Gody i Nowy Rok 22.12.08, 21:18 Boża , daj wama szczejścia na te Gody, cobysta w szczajściu i w zdroziu drugich doczkali. Wesołych Świąt Odpowiedz Link
freemason Tobzie też, Nereus. 22.12.08, 23:29 Wciórkiego dobrego winszujewa... Gwołt szciajścia w życiu, mniłości i łoptymizmu, i cobyś dla Warniji siuła dobrego robziuł co teraz, a może i ziancyj! Odpowiedz Link
gajowy555 Re: Tobzie też, Nereus. 23.12.08, 20:03 Jó, tak i cias n winszowanio Moji mili! Winszuja Waju zdrozia, boc to je nojważniejsze, szczajścia, boc zawdy sia przydo, i łuśmniechu na gambzie, bo lepsi sia noju człoziek z łuśniachnianto gambo lejduje. I cobyśwa sia za rok wciórkie w zdroziu na Warniji spotkali. Wesołych Świąt ! Odpowiedz Link
rita100 Re: Tobzie też, Nereus. 23.12.08, 20:43 Moji mnili i jo sia dołónczam do tych winszowań i całó gambó sia śnieje, cobysta tak zawdy buli usniechnianci, zdrozi i szczajśliwi, nie tlo na Gody. A w tym szczególnym dzioneczku, tuż przed Zigilio winszuja familijnych, fejnistych śwant, pogode ducha i śpsiewania i słuchania psianknych kolynd przy dobrym śwontecznym zinku. Odpowiedz Link
nereus1 Re:Wesołych Świat 23.12.08, 22:33 Gajowy, ale zaszkoczyłeś nas Twoim krótkim filmem. Było super. Serdecznie Tobzie dzankuja. Zycza Tobzie i Twojej Bziałce szczanszliwe Gody i dobry Nowy Rok. Możesz przekazać ten film mojej cąrce: beateflorence@web.de Odpowiedz Link
gajowy555 Re:Wesołych Świat 24.12.08, 09:06 Dziankuja Nereusie Postaram się przesłać Twojej córce... Odpowiedz Link
hanys_hans Re:Wesołych Świat 24.12.08, 10:12 S'niygu po nyrki, Wesouyj pastyrki. Geszynkoow moc, Dobry zabawy w sylwestrowoom noc, Pysznego bigosu, Gwiazdki z kosmosu I udanego wyskoku, Do 2009 roku Zycza wszyskim uczestnikoom tego forum PIYKNYJ I SPOKOJNYJ WILIJI I DO SIEGO ROKU Odpowiedz Link
rita100 Re:Wesołych Świat 24.12.08, 11:53 Dziankujew Nie oczekujemy wielkich prezentów, nie oczekujemy drogich prezentów, czasami nawet może się zdarzyć, ze żadnego prezentu nie dostaniemy, ale jest jeden prezent, który jest w nas i z tym czymś zawsze można się dzielić, nieskończenie się dzielić. Łamiąc się opłatkiem z Wami zostawiam część tego czego nie możecie zobaczyć, życząc Wam wszystkim pogody ducha, zdrowia i radości przy najbliższych. Niech się Nam wszystkim dobrze wiedzie. Odpowiedz Link
lelo58 Re:Wesołych Świat 24.12.08, 20:41 Życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Lelo uk.youtube.com/watch?v=tFTT34ZJ5LQ&feature=related Odpowiedz Link
lelo58 Re:Wesołych Świat 24.12.08, 23:38 Toś szczajśliwy bandziesz w moji ziosce,łobacz co ji jek swojem gburskim ślypsiam. Odpowiedz Link
rita100 Re:Wesołych Świat 25.12.08, 08:34 A jo nie dotrwała do Pasterki, barzo mnie zmorzuło po Zigiliji. Tero po babule jade, coby na Swento jó przywieź do moji chałupy. Odpowiedz Link
gajowy555 Re:Wesołych Świat 25.12.08, 16:47 Mym eśwa Pasterka we tylewizórze ślypsiali, a dzisioj Gody. Mniłych i wesołych Śwant Waju winszuja. Tak tedy drugi roz... Odpowiedz Link