IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 14:47
wpadł mi do głowy pomysł na hasło do ulotki:
Z ŁODZI LEPIEJ SAMOLOTEM JEŚLI DALEJ LECISZ LOTEM (albo ...jeśli lecisz lotem
potem) i pod tym tekst że "Przelot z Lublinka na Okęcie w cenie twojego
biletu do miejsca przeznaczenia" a na drugiej stronie szczegóły przylotów i
wylotów oraz ceny przelotów taryfowych i miasta do których można odlecieć.
Jeśli będzie trzeba mogę załatwić projekt (robi dla mnie jeden facet trochę
prac)i pokazac Wam do oceny
Pozdrowienia dla wszystkich - jak się skończyło spotkanie? Jakieś wnioski?
Specjalne pozdrowienia dla Alberta i przeprosiny za "nakaz roznoszenia
ulotek":)))
Madzior, nadal pełen zapału
Obserwuj wątek
    • Gość: HackFinn Re: ulotka IP: *.skydive.pl 11.11.02, 15:46
      Stanelo na tym, ze czym predzej robimy ulotki, i bierzemy sie za rejestracje
      stowarzyszenia.
      Pozdrowionka HackFinn;)
      ps. Fajne haslo!;)
      • Gość: HackFinn Re: ulotka IP: *.skydive.pl 11.11.02, 15:48
        A wlasnie co z tymi ulotkami? Musimy jakos podzielic role. Mnie nie ma od srody
        do niedzieli ale kase moge zostawic.
        ps. moj wujek ma firme sprzedajaca maszyny poligraficzne wiec moge spytac go o
        namiary do firm zajmujacych sie drukiem.
        HackFinn;)
    • Gość: Albert Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 15:51
      Z ulotkami masz pełną rację. Przypomniałem juz sobie czasy, kiedy pracowałem w
      firmie farmaceutycznej i biegałem po lekarzach. A wizyty osobiste są niezbędne.
      Musze przyznać, ze taki zastrzyk energii w postaci Ciebie może być naszą siłą
      napędową. Bardzo chętnie poroznoszę ulotki z Tobą w parze. TWOJE HASŁO JEST
      SUPER. HackFinn już pisze projekt Stowarzyszenia, abyśmy nie byli anonimowi. A
      ja rozmyślam, czy już jutro (skoro jesteśmy na fali) nie zainteresować kogoś
      tam na górze naszymi pomysłami i przynajmniej nie poprosić o wyrażenie opinii.
      Ale to na razie informacja niejawna.
      • hackfinn Konkrety!!! 11.11.02, 15:54
        Moze na razie niech Madzior skontaktuje sie z drukarnia o ktorej wczoraj
        wspomniala, dowie sie o ceny i terminy, robimy zrzute i drukujemy!
        Nie ma na co czekac!
        HackFinn;)
        • Gość: Albert Re: Konkrety!!! IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 15:57
          Własnie tego nam brakowało. Takiego napędu.
    • Gość: HackFinn Re: ulotka IP: *.skydive.pl 11.11.02, 16:18
      Marcin napisal mi cene jaka znalazl.
      1000 szt A3 350pln.
      Ja sie zrzucam, kto jeszcze?
      HackFinn;)
      • Gość: Albert Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 16:19
        Ja też !!!!!
        • Gość: marcin_ oferta pomocy IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 18:30
          jestem grafikiem, profesjonalista, po ASP.
          Jesli bedziecie miec klopoty w tej sferze chetnie sluze pomoca.
          Moge zaprojektowac to cos :-))), na poziomie
          pozdrowy marcin.

w razie czego, moj mail : meduza333@poczta.onet.pl
        • Gość: Madzior Re: ulotka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 20:04
          Witam!
          Marcin_ - dzięki za ofertę pomocy!!! Co konkretów dot. ulotek - format A3
          wydaje mi się za duży - no bo skoro ma to być ulotka a nie plakat to raczej
          format taki jak zeszyt mały (to chyba jest A5?) no i nadruk na dwóch stronach
          full kolor. Nie mogę się w tej chwili dodzwonić do mojego drukarza, więc nie
          sprawdzę ceny u niego, ale dam Wam znać jutro ile on by wziął. Możemy zrobić
          tak: jeśli zatwierdzimy z grubsza co ma być na ulotce poprosimy Marcina_ aby
          zrobił swój wstępny projekt graficzny, ja zlecę to mojemy facetowi (tylko
          niestety on robi różne rzeczy więc może nie dać się tak błyskawicznie), może
          ktoś jeszcze coś gdzieś zaprojektuje. Gotowe projekty Robbi wrzuci na swoją
          stronkę (działa! widziałam!) i tam je ocenimy i wybierzemy najlepszy. Ten
          wybrany przez nas pokażemy do zaakceptowania dyr. Lublinka (chyba trzeba no
          nie?) no i potem hajda na spacerek po Łodzi...
          No to teraz myślcie mądrzy ludzie jakie mają być teksty na ulotce!
          Pozdrawiam!
          PS. Do Alberta - a pamiętasz jak człowiek musiał się kretyńsko uśmiechać w tej
          pracy?
          PS2. Pomysł stowarzyszenia jest bardzo fajny, bo wtedy te ulotki np. to nie
          będzie wtykał jakiś misio z ulicy tylko przedstawiciel stowarzyszenia, a to od
          razu działa inaczej. Potrzebujecie jakichś przepisów prawnych czy porad na
          temat stowarzyszenia?
          • Gość: HackFinn Re: ulotka IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 11.11.02, 20:13
            Potrzebujemy kogas na ksztalt kierownika projektu, ktory te wszystkie pomysly
            na temat ulotki zbierze do kupy i zsynchronizuje nasze dzialania.
            Ja odpada gdyz od srody do niedzieli mnie nie ma. Albert (choc nie bede sie
            wypowiadal za niego) chyba tez z tych samych powodow.
            Madzior moze Ty? Z tego co dalo sie zauwazyc jestes przebojowa, pelna zapalu i
            dobrych pomuslow osoba!
            A moze ktos inny ma ochote sie tym zajac?
            HackFinn;)
            • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.11.02, 20:41
              Witam

Popieram pomysł. Madzior, zgadzasz się żebyś Ty to skoordynowała?

Pozdrawiam, MarcinK
            • Gość: aLBERT Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 20:43
              Madzior + MarcinK = duopolis w dowództwie tego projektu. Ja w dn. 13 - 20
              listopada będę w Niemczech.
              • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.11.02, 20:46
                Hmmm

Ja 15-16 szkolę się w temacie "szef to zawód" - śmiać mi się chce jak czytam
                nazwę tego szkolenia, no i szkolę się poza Łodzią. A poza tymi dniami chętnie
                pomogę.

Pozdrawiam, MarcinK
          • Gość: Albert Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 20:46
            Jedna uwaga. Nie dawałbym Dyrektorowi Lublinka czegokolwiek do zatwierdzania,
            bo on to będzie starał się skutecznie storpedować lub opóźniać.
            • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.11.02, 20:49
              Witam

Widzisz Albercie, ponoć dyrektor Lublinka baaardzo przychylnie patrzy na
              nasze przedsięwzięcie. Może damy mu szansę?
              Proponuję pogadać z "Ludźmi z Lublinka" cokolwiek to znaczy.
              I do czasu ustalenia pozycji wyjściowych zakopać topór wojenny z MM.

Pozdrawiam, MarcinK
              • Gość: Albert Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 20:54
                Niestety moje informacje są diametralnie inne.
                • Gość: Albert Re: ulotka IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 20:59
                  Szczegóły w SMSie.
                  • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 22:25
                    Witam

SMS zaraz przeczytam. A moje informacje pochodzą od niejakiego A.Frosta z
                    forum.
                    Ja i tak wybiorę się na Lublinek pogadać z ludźmi, jeśli nie z dyrekcją.

Pozdrawiam, MarcinK
        • Gość: Madzior a, zapomniałam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 20:08
          oczywiście potwierdzam swój udział finansowy. W końcu trzeba na coś mądrego
          wydać kasę a nie tylko te kosmetyki i kosmetyki;)
          • Gość: MarcinK Re: a, zapomniałam IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.11.02, 20:43
            Ja, of course, też się dorzucam.

Pozdrówki, MarcinK
      • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.11.02, 20:39
        Witam

To nie ja znalazłem tylko ktoś z nas znalazł i dał mi takie info.

Pozdrawiam, MarcinK
    • Gość: Madzior Re: ulotka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:56
      Do HackFinna!!!
      Hmmm, duopolis w sprawie ulotek??? Hack, czy czujesz się na siłach???
      Sprawdziłam dzisiaj ceny druku u mojego znajomego - cena którą podałeś od
      Marcina jest BARDZO DOBRA, wręcz nieprawdopodobna - mój drukarz owiedział że po
      znajomości wziął by 500 zł!!!! Więc jeśli to prawda to nie ma co szukać tylko
      gwałcić Marcina żeby trzymał ten kontakt, ale lepiej niech się upewni co do
      kosztów. Może powiedział że druk ma być jednostronny?
      Dziś wieczorem jestem umówiona z kolegą grfikiem (choć nie profesjonalistą)-
      spróbuję z nim pogadać aby popracował trochę społecznie:) może coś
      zaprojektujemy!
      Pozdrow
      • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: *.zapora / 126.97.1.* 12.11.02, 13:08
        Gwałcić to może nie, szczególnie nie przez Hacka (mam nadzieję Hack, że nie
        bierzesz tego do Siebie osobiście ;-)), a co do ceny ulotek to pytama Tego
        kto mi nadał informacje. On nie chce się ujawniać. Ja działam tylko jako
        przekaźnik.

Pozdrawiam, MarcinK
        • Gość: HackFinn Re: ulotka IP: *.tlsa.pl 12.11.02, 14:24
          Ja dzis kompletnie nie mam czasu a w jutro wylatuje do Czech. Od poniedzialku
          moge dzialac!
          A jesli wczesniej potrzebna jest kasa to podam przez siostre. Bede czytal forum
          z Czech.
          Pozdrowionka HackFinn;)
          • Gość: MarcinK Re: ulotka IP: *.zapora / 126.97.1.* 12.11.02, 14:53
            Nie bój nic. Odnoszę wrażenie, że Madzior w tym pośpiechu trochę "pokrosowała"
            posty i osoby.

Pozdrawiam, MarcinK
            • Gość: aLBERT TREŚC ULOTKI IP: *.toya.net.pl 12.11.02, 18:46
              W ulotce winien się znaleźć rozkład lotów do głównych miast europejskich np.
              Wylatując z Łodzi o godz. 5.50, jesteś o w Londynie o godz....., Paryżu
              o ....., Amsterdamie o ......... itd. Trzeba to dokładnie sprawdzić w
              internecie na www.lot.pl, bo rozkład papierowy jest częściowo już
              zdezaktualizowany. Minimalny czas przesiadki w Wawie to 40 min, nie można np.
              wpisać Mediolanu, który odlatuje o 7.00.
              Jutro o 5.50 wylatuję via Wawa do Niemiec. Będę w Łodzi dopiero 20 listopada.
              Powodzenia.
              Albert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka