Dodaj do ulubionych

ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY

IP: *.pw.edu.pl 12.03.02, 20:36
Zasponsoruje jakas sympatyczna dziewczyne, ktora lubi pieszczoty i potrzebuje
troche kaski. Student
Obserwuj wątek
    • bastetka Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 12.03.02, 23:54
      Szkoda,że nie z Wrocławia.
      • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 13.03.02, 07:24
        A zasponsorujesz faceta?
        • kropka! Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 10:13
          hi, hi, hi...
          • kitek1 a kropeczkowe hihihi................ 14.03.02, 10:26
            to do tego sponsora,
            czy sponsorowanego:)
            • kropka! Re: a kropeczkowe hihihi................ 14.03.02, 10:27
              kituś do tego drugiego!!! ;)))
              buziaki kropkowe
              dlaczego się nie odzywasz?
              • kitek1 Re: a kropeczkowe hihihi................ 14.03.02, 10:31
                bo mi smutno bylo:(
                ale mi przeszlo:)
                • kitek1 i************************ 14.03.02, 10:31
                  kitkowe:))))
                  • kropka! Re: i************************ 14.03.02, 10:33
                    dlaczego smutno, nie było Cię w Vikingu! ;(
                    • kitek1 Re: i************************ 14.03.02, 10:54
                      dlatego bylo mi smutno,
                      ze sobie z wami nie porozmawialem:(
                      • kropka! Re: i************************ 14.03.02, 10:56
                        eeeeeee, mnie tez nie było...
                        • kitek1 Re: i************************ 14.03.02, 10:59
                          no wlasnie,
                          bo nie wiedzialem czy bedziesz,
                          i za slabo napieralem na wolne w pracy:(
                          • kropka! Re: i************************ 14.03.02, 11:01
                            nie wierzę...
                            mogłes spytać mnie osobiście...
                            to byś się dowiedział...
                            • kitek1 Re: i************************ 14.03.02, 11:29
                              moze masz racje kropeczko,
                              juz nie pamietam:(
    • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 09:21
      Jestem jakaś sympatyczna i trza mi kaskę. Studia, należycie ukończyłam już
      dawno i ... nie jestem już dziewczyną. Przekształciłam się w dorodną kobitkę.
      • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 10:53
        Jak to sie mowi nie ma problema, moze tylko Student ma problem bo jak to
        studenci to groszem nie smierdza.
        • kropka! Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 10:55
          kusy, nie bądź taki jadowity! ;))
          cóż ten studencina jest winien, że jest bez grosza.
          • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:04
            Od razu jadowity, mam tylko ciety nie wyparzony jezor, aczkolwiek on potrafi
            tez inne rzeczy.
            • kropka! Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:05
              ale czy jest taki zwinny, jak języczek jamnika?;))
              • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:06
                A chcesz sprobowac?
                • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:08
                  Ja to bym nie obstawała przy języczku jamnika; jęzor rottweilera, to je to,
                  cholera jasna !
                • kropka! Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:08
                  próbowac zawsze warto!
                  • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:12
                    Do Ona 12 a moze traba slonia dluga zwinna, tylko uwaga na jablka moze wkladac
                    do pu.....y
                    Kropeczko, no to czas na male co nieco?
                    Czekam na propozycje?
                    Czas i miejsce do mnie na maila?
                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:13
                    rottweilerku, do dzieła, masz tu rąsię, odgryź i bierz się do roboty !
                    • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:15
                      Ja tez gryze i sie nie boje.
                      • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:21
                        Nie bój się, ja nie gryzę, Kusy.
                        • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:22
                          I za to Cie lubie, zreszta ja was wszystkie kobitki kocham, bez grymaszenia.
                          • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:23
                            wow - kocham to
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            !!!!!!!!
                            • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:24
                              No to kiedy sie spotkamy.
                              • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:32
                                jak się ociepli, Kusy.
                                • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:44
                                  Dla mnie juz jest cieplo, znaczy sie wymiekasz?
                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:47
                                    Jestem ci ja szybka, ale nie zanadto. Przed nami kolorowa tęcza.
                                    • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:49
                                      A ja widze kolorowego misia, przejdzmy do konkretow.
                                      • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 11:50
                                        nawijaj.
                                        • kusy Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 12:00
                                          Gdzie i kiedy sie spotkamy.Sex mozliwy po dluzszej znajomosci, na pierwszej
                                          randce nie ide do lozka.
                                          • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 12:05
                                            ja tyż. A teraz uciekam na godzinę i mnie nie ma.Pa, chłopaku.
                                          • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 14.03.02, 13:39
                                            no dobra, dziś na godzinę i od razu wścieklak.
                                            • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 07:53
                                              Dobra, czy przypadkiem sponsoring nie jest ukryta forma prostytucji?
                                              • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 09:16
                                                no comments.
                                                • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 10:12
                                                  Co obrazilas sie, jak Kuba Bogu tak Bog Kubanczykom.
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 10:38
                                                    eee tam, zaraz obraziłaś ! Zajmana byłam i tyle.
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 10:40
                                                    A czy bylas zajmana i co na moje propozycje sadzisz, troche dzisiaj na forum
                                                    wieje zima, czyzby wszyscy pochowali sie pod pierzynki i ciurlaja?
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 10:58
                                                    e tam. Wszyscy grzeczni i siedzą na twarzyskim albo na romantice, a nie na
                                                    erotycznym !
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:02
                                                    A co na romantice daja Amor Latina albo jakas niewolnice Izaure.
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:04
                                                    nio ?! Ale, zaraz ..zaraz, tu ktoś mówił o jakimś sponsoringu, nie ?
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:06
                                                    Ja mowilem a co chcesz byc sponsorowana?
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:10
                                                    każda by chciała, tylko się wstydzi powiedzieć wprost.
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:22
                                                    To moze cos wysmarujesz do mnie na maila, a moze sie boisz, lub walisz scieme
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:30
                                                    tak, tak, koleś. Boję się i walę ściemę. A w ogóle, to patrzę w lewo, patrzę w
                                                    prawo... i nic się nie dzieje. Nuda. A kto za to płaci ?
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:32
                                                    Masz racje nuda tu okrutna, ale na Amor latino i Towarzysko jest jeszcze gorzej.
                                                    To co robimy male spotkanko, a w ogole to mam zal ze nie powiedzialas mi
                                                    wczoraj o tym browarku.
                                                  • ona12 Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:34
                                                    o kurde, chłopie. Ino mi się tu nie rozpłacz, bo nie mam dziś chustków.
                                                  • bambis Re: ZASPONSORUJE DZIEWCZYNE Z WARSZAWY 15.03.02, 11:36
                                                    Chlopaki nie placa i nie poleci Ci moze lez jak otworzysz ta message
    • Gość: natalka MOZE BYC DZIEWICA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 14:44
      • bambis2 Re: MOZE BYC DZIEWICA? 18.03.02, 07:31
        Nie rozdziewiczam dziewic i to jest moj ostatni post.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka