Dodaj do ulubionych

Norbis - hamska obluga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:34
Firma Norbus zmienila ostatnio numer, pod ktory nalezy dzwonic aby dokonac rezerwacji miejsca na bus do Szczecina. Zadzwonilam dzisiaj na ten podany na ich stronie www i pani ktora odebrala, zaczela z miejsca dyktowac mi inny numer. Wytlumaczylam ze numer na ktory dzwonie widnieje na ich stronie, na co "mila" pani z biura rzucila sluchawka! Jezeli juz dodzwonilam sie do firmy to czy nie byloby zwykla grzecznoscia dokonac rezerwacji? od kiedy to klient placi za to, ze firma zmienia numer? Moim zdaniem powinni zainwestowac w zmiane pracownikow.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Norbis - hamska obluga IP: 217.97.193.* 10.09.09, 13:59
      ale jak zmienili numer to może to inna pani z innego biura, np. nieruchomości,
      to trudno żeby Ci zarezerwowała busa
      • Gość: Ina Re: Norbis - hamska obluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:34
        nie, zglosila sie Norbis slucham - oni ciagle uzywaja numeru, ktory
        maja na stronie internetowej, tylko z jakis powodow chca, zeby dzwonic
        na ten ich nowy. Proponuje uaktualnić stronę, ich ogłoszenia w
        Wyspiarzach i wysłać mila panią na kurs obsługi klienta, bo to już nie
        pierwszy raz kiedy na początku rozmowy zaczyna kogoś pouczać (dzwoniła
        dzień wcześniej siostra i mila pani wprost dala jej op****).
        • Gość: ff Re: Norbis - hamska obluga IP: 217.97.193.* 10.09.09, 16:05
          rozumiem, jednak sa jeszcze inni przewoźnicy w tym mieście, można nie korzystać
          z tej firmy
          • Gość: Ina Re: Norbis - hamska obluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:45
            No pewnie, ale mi sie zawsze faqjnie z Norbisem jezdzilo, tylko ta baba
            mnie rozbraja i powiem wiecej, tak mnie wkurzyla ze ja teraz opisze na
            wszystkich forach
          • Gość: Ina Re: Norbis - hamska obluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:45
            No pewnie, ale mi sie zawsze fajnie z Norbisem jezdzilo, tylko ta baba
            mnie rozbraja i powiem wiecej, tak mnie wkurzyla ze ja teraz opisze na
            wszystkich forach
            • Gość: lenka Re: Norbis - hamska obluga IP: *.uznam.net.pl 10.09.09, 21:08
              a wyobraź sobie, że takich osób jak Ty dzwoni do niej dziennie kilkanaście. I
              tak każdemu z osobna grzeczne tłumaczenie, że numer został zmieniony bywa pewnie
              momentami męczące...
              • Gość: ff Re: Norbis - hamska obluga IP: 217.97.193.* 10.09.09, 21:32
                wyobrażam sobie, jednak wybierając taka pracę, trzeba się liczyć z tym, że
                trzeba się zachować profesjonalnie, nawet jak się nie ma na to ochoty
                • Gość: lenka Re: Norbis - hamska obluga IP: *.uznam.net.pl 10.09.09, 22:02
                  wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mamy swoje lepsze i gorsze dni. Ja po części
                  rozumiem każdą ze stron. Bądźmy wobec siebie bardziej elastyczni a na pewno w
                  życiu będzie nam łatwiej ;-)
                  • Gość: ff Re: Norbis - hamska obluga IP: 217.97.193.* 11.09.09, 08:34
                    tyle,że z relacji wynika,że to nie pierwszy raz, można mieć gorszy dzień każdego
                    dnia?
                    • Gość: lenka Re: Norbis - hamska obluga IP: *.uznam.net.pl 12.09.09, 10:37
                      chyba nie można :-( ale...na szczęście to nie moje zmartwienie!
                      • Gość: daGA Re: Norbis - hamska obluga IP: *.fn.pl 14.09.09, 19:51
                        a tak na marginesie to "hamska" pisze się przez " ch",jest wielu innych
                        przewożników w naszym mieście i niekoniecznie trzeba jeżdzić "NORBISEM".Pozdrawiam.
                • Gość: Chris84 Re: Norbis - hamska obluga IP: *.warzymice.net 05.03.10, 13:12
                  Jezeli Pani jest ciezko , i po odebraniu 100 telefonow ma dosyc to moze powinna
                  zastanowic sie nad zmiana pracy ?? albo wogole niech nie pracuje tylko sie
                  polozy...tylko czy to tez nie bylo by dla niej meczace ? Bo przeciez trzeba
                  wkoncu kieys wstac za potrzebami fizjologicznymi...
                  Ogolem , to jest to tragedia . Zwyczaje komunistyczne plyna nadal w niektorych
                  zylach,zal mi takich ludzi.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: ff Re: Norbis - hamska obluga IP: 217.97.193.* 05.03.10, 18:31
                    A po co Ty ten kotlet odgrzewasz?
    • Gość: ptaszek taka obsluga jaka zaplata....15zl IP: *.bredband.comhem.se 06.03.10, 22:20
      chcesz do Szczecina za 15zl jechac? i jeszcze kulturalna obsluga?
      to se wez taksówke,

kierowcy tych syfiastych busów zarabiaja niecale 2000zl...i caly
      czas w stresie, musza jechac na pelnym gazie zeby wyrobic sie z
      czasem, zwieracze im rozsadza...nagromadzona kupa w jelicie, nie
      maja czasu sie wysrac,i jeszcze chcesz zeby robili ci wersal? hehe,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka