apf 12.06.02, 15:23 Wyobraź sobie stado kobiet, nagich i podnieconych, biegnących za jakimś gościem, jak go dogonią to chyba go zajeb*** na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.06.02, 16:53 a moze pogadajmy o stadzie pedzacych imadel:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stado Kobiet 12.06.02, 20:30 No taką miałem, akurat fantazję erotyczną, o nóżkach jak imadełka gdzieś już słyszałem, czyli widzisz je tylko od pasa w dół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.06.02, 22:35 hihihi widze ja codziennie w lustrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stado Kobiet 20.06.02, 07:31 apf napisał(a): > Wyobraź sobie > stado kobiet, nagich i podnieconych, biegnących za jakimś gościem, jak go > dogonią to chyba go zajeb*** na śmierć. Stado nagich kobiet leżało na łące, a każda karmiła piersią cudze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.06.02, 07:38 a temu znowu grupen seks sie przysnil:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:14 ja w sumie tez:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:19 a śni Ci się stado facetów?......;D...bo jestem ciekawa....mi śni się conajwyżej dwóch.....ale żeby stado..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:34 no stado to przegięcieJ ale dwojka brzmi rozsadnie hihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:39 To że jestescie piekne przyznaję ale tylko trzy Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:37 jeden masuje stopy...drugi...kark.....ewentualnie trzeci do podawania drinków..;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:42 rozmarzylam sie:) i koniecznie niech pieszcza slowami:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:45 tiaaaaaaa......heh i jak tu pracować?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:45 trzeba by popracowac nad soba:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:49 to ja popracuje nad ruchem ręki wkładającej butelke z piwem do ust....;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:53 tylko trzeba uwazac zeby sie nie zakrztusic:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:48 To może jeszcze jeden kieliszek szampana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:50 adas chce nas szampanem zwilzyc:) brzmi ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:59 zapraszam bo u mnie bardzo sucho oj bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:05 wstrzasnietym??? to bedzie jak ekspozja:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:07 Jak sie długo i umiejętnie wstrzasa jest i eksplozja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:13 nie szalej, bo zaniewidze na oczy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:23 Odrobina szaleństwa nikomu nie zaszkodziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:54 czytales watek wyzej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:04 moze cie porazic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:13 wystarczy jakies male uziemnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:32 sama jestem ciekawa:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:35 Chyba polega na przygwożdzeniu do ziemii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:37 hihihi ukrzyzowanie:)? ale jak juz to lepiej raczki zwiazac niz przybijac:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:39 Mozna sie tez na rączkach opierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:48 Facecie to by tylko pompki robili:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:57 ja w sumie tez lubie trenowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:21 technika tez jest wazna:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 15:24 Technika w pływaniu to podstawa, ale nad techniką trzeba pracować i miec dobrego nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:29 a kto kogo ma uczyc:)? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 09:49 Gdzie jest to stado nagich kobiet, jak naraznie nie widzę ani jednej :( Gość portalu: hm napisał(a): > a kto kogo ma uczyc:)? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:22 ostatnio widziałem je jak leżały na łące, też ich teraz nie widzę, poszły, pobiegły, poczekajmy może wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:28 Mam nadzieje, że wrócą, były takie piekne............ apf napisał(a): > ostatnio widziałem je jak leżały na łące, też ich teraz nie widzę, poszły, > pobiegły, poczekajmy może wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:30 miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:34 Gość portalu: hm napisał(a): > miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:) No nareszcie jedna jest z czarnym futerkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:44 trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:40 Gość portalu: hm napisał(a): > miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:) No nareszcie jedna jest z czarnym futerkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:59 trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:07 Gość portalu: hm napisał(a): > trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:) Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:15 czarnyadam napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:) > Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :) to w czym problem pozbądź się go:)) ......soczysta...miękka...pachnąca...hm fajne miejsce znalazłaś...;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:17 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:) > > Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :) > > to w czym problem pozbądź się go:)) > ......soczysta...miękka...pachnąca...hm fajne miejsce znalazłaś...;D Ale ja sie wstydze czy ktos mi pomoże:)??? Dwie to już małe stadko kobiet:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:17 mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:22 Gość portalu: hm napisał(a): > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? Ja pierwszy zaczne od czarnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:22 Gość portalu: hm napisał(a): > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie martw my sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:24 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? > > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie martw my > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:31 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) > > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? > > > > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie mart > w my > > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D > Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:) nie pozwalam nie ma piekniejszego widoku niż my pochylone nad Tobą....hm nieprawdaż?....;D > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:33 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:) > > > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to? > > > > > > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie > mart > > w my > > > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D > > Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:) > > nie pozwalam nie ma piekniejszego widoku niż my pochylone nad Tobą....hm > nieprawdaż?....;D To prawda pięknie wyglądacie, ale tym bardziej sie wstydzę. Proszę nie patrzcie tam.....:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:34 a dotknac mozemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:39 Gość portalu: hm napisał(a): > a dotknac mozemy?:) Spale sie ze wstydu:))), raz sie żyje dotykajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:45 a czym mozemy dotknac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:58 iwusia napisał(a): > nie wstydź sie powiedz....;D Dobra. Dotykajcie gdzie chcecie, ale uwaga to grozi pewnymi zmianami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:02 lubie zmiany:)jednostajnosc moze byc nudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:06 Gość portalu: hm napisał(a): > lubie zmiany:)jednostajnosc moze byc nudna:) To dotykaj a zmiany napewno nastąpią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:08 usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:09 Gość portalu: hm napisał(a): > usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:) Usta byłyby lepsze, ale ręce też dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:12 iwusia ma chyba wolne w tej chwili bo nie widze jej tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:14 Gość portalu: hm napisał(a): > iwusia ma chyba wolne w tej chwili bo nie widze jej tutaj:) Już wróciła. Jak wyglądaja zmiany????:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:13 Gość portalu: hm napisał(a): > usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:) ja usta też mam zajęte ale koniczynką......ręce rozbieraniem.....więc sobie narazie popatrze....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:16 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:) > > ja usta też mam zajęte ale koniczynką......ręce rozbieraniem.....więc sobie > narazie popatrze....;D Uwaga chyba coś sie dzieje!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:20 ty juz rozebrana! kurna co ja robie w tych ciuchach!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:22 Gość portalu: hm napisał(a): > ty juz rozebrana! kurna co ja robie w tych ciuchach!!:) Zdejumu ciuchy ja też chce troche podotykać, wkońcu mamy demokracje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:27 tylko ten zamek z tylu:( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:29 Gość portalu: hm napisał(a): > tylko ten zamek z tylu:( Już sie robi..... załatwione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:35 ufff jak fajnie swoboda ruchow pelna:) to lubie, iwus to jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:45 Gość portalu: hm napisał(a): > ufff jak fajnie swoboda ruchow pelna:) to lubie, iwus to jak?;) To jazda co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:45 iwusia napisał(a): > no no no widoki całkiem niezłe.....;D Tylko nie powyrywajcie mi wszystkich włosów, proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:52 hm jak to jak?......paluszkami po kawałeczku......Adasiu nie bój sie nie będziemy nic wyrywać....chyba że Ty trawe z rozkoszy hihihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:55 iwusia napisał(a): > hm jak to jak?......paluszkami po kawałeczku......Adasiu nie bój sie nie > będziemy nic wyrywać....chyba że Ty trawe z rozkoszy hihihihi.... Dobra dobra tak tylko mówicie, a jak ja sie zonie z tych ran na plecach wytłumaczę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:53 mozemy ci warkoczyki plesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:56 Gość portalu: hm napisał(a): > mozemy ci warkoczyki plesc:) Takie długie nie sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:00 czarnyadam napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > mozemy ci warkoczyki plesc:) > Takie długie nie sa:) no to kręcić loczki.....;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:03 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > mozemy ci warkoczyki plesc:) > > Takie długie nie sa:) > > no to kręcić loczki.....;D Możesz kręcic loczki tylko nie lokówka, bo jeszcze coś przypalisz:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:04 tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:07 Gość portalu: hm napisał(a): > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:08 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D Na ten pojedyńczy są za krótkie:) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:12 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D > Na ten pojedyńczy są za krótkie:) a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:15 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) > > > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:) > > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:24 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje: > ) > > > > > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D > > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:) > > > > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D > w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz? troszke podrażnie:))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:32 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > > > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja rea > kcje: > > ) > > > > > > > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D > > > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:) > > > > > > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D > > w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz? > > troszke podrażnie:))) Uważaj moga sie zaplatać:), wtedy bedziesz musiała ustami rozwiązywać:) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:43 > > troszke podrażnie:))) > Uważaj moga sie zaplatać:), wtedy bedziesz musiała ustami rozwiązywać:) albo użyje twoich rąk.....;D > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:07 Gość portalu: hm napisał(a): > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:) Oddaję sie w wasze ręce:), a kiedy ja bęe mógł podziałać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:12 dzialac mozesz caly czas w koncu juz chyba butelki w rece nie trzymasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:16 Gość portalu: hm napisał(a): > dzialac mozesz caly czas w koncu juz chyba butelki w rece nie trzymasz:) ale ja jestem taki niesmiały, od czego zacząć:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:33 na pleckach trawa mi sie przykleila moglbys ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:35 Gość portalu: hm napisał(a): > na pleckach trawa mi sie przykleila moglbys ja.... Zaraz zdejme tylko kucnij na czworakach:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:46 Gość portalu: hm napisał(a): > nie laskocz:) no no hm zaczęła sie juz prężyć......adam a podobno się wstydzisz...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:48 hihihi iwusia co ci po glowie chodzi adas mi tylko trawke z pleckow zdejmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:50 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > nie laskocz:) > > no no hm zaczęła sie juz prężyć......adam a podobno się wstydzisz...;D Jakos mnie osmieliłyście:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:47 Gość portalu: hm napisał(a): > nie laskocz:) Zaraz sprawdzę gdzie masz czułe miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:50 lubie jak to robisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 16:15 Gość portalu: hm napisał(a): > lubie jak to robisz:) i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stado Kobiet 21.06.02, 21:42 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > lubie jak to robisz:) > > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:))) > > no tak tylko na chwilę oddaliłem się do najbliższych krzaków, a tu się tyle działo, wrócę w poniedziałek, pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:49 apf napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > Gość portalu: hm napisał(a): > > > > > lubie jak to robisz:) > > > > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:))) > > > > > > no tak tylko na chwilę oddaliłem się do najbliższych krzaków, a tu się tyle > działo, wrócę w poniedziałek, pożyjemy zobaczymy... Zapaszamy, te dziewczyny robią ze mną co chca:))), a ja taki wstydliwy jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:47 iwusia napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > lubie jak to robisz:) > > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:))) Ja tez mam różne ciekawe mysli......:)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:59 Gość portalu: hm napisał(a): > lubie jak to robisz:) Uwielbiam takie zajęcia:)a może by tak coś jeszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Stado Kobiet IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 23:17 tak zajęcia praktyczno dydaktyczne są bardzo wciągające...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:05 Gość portalu: iwusia napisał(a): > tak zajęcia praktyczno dydaktyczne są bardzo wciągające...:)))))) Zawsze sie można czegoś nauczyć na takich zajeciach:))), w tej dziedzinie jest jeszcze dużo dziewiczych terenów do odkrycia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:10 tiaaa......czasem sam się dziwisz własnymi odkryciami....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:20 iwusia napisał(a): > tiaaa......czasem sam się dziwisz własnymi odkryciami....;D Tak odmiana jest juz nowym odkryciem, a jak sie dobrze trafi, można odkryć też cos nowego, jeszcze nie znanego :))) Odpowiedz Link Zgłoś