Dodaj do ulubionych

Stado Kobiet

12.06.02, 15:23
Wyobraź sobie
stado kobiet, nagich i podnieconych, biegnących za jakimś gościem, jak go
dogonią to chyba go zajeb*** na śmierć.
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.06.02, 16:53
      a moze pogadajmy o stadzie pedzacych imadel:) hihihi
      • apf Re: Stado Kobiet 12.06.02, 20:30
        No taką miałem, akurat fantazję erotyczną, o nóżkach jak imadełka gdzieś już
        słyszałem, czyli widzisz je tylko od pasa w dół?
        • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.06.02, 22:35
          hihihi widze ja codziennie w lustrze:)
    • apf Re: Stado Kobiet 20.06.02, 07:31
      apf napisał(a):

> Wyobraź sobie
      > stado kobiet, nagich i podnieconych, biegnących za jakimś gościem, jak go
      > dogonią to chyba go zajeb*** na śmierć.

Stado nagich kobiet leżało na łące, a każda karmiła piersią cudze dzieci.

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.06.02, 07:38
        a temu znowu grupen seks sie przysnil:))))
        • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:07
          bo on jest bardzo towarzyski..;D
          • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:14
            ja w sumie tez:) hihihi
            • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:19
              a śni Ci się stado facetów?......;D...bo jestem ciekawa....mi śni się
              conajwyżej dwóch.....ale żeby stado.....
              • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:34
                no stado to przegięcieJ ale dwojka brzmi rozsadnie hihihihhi
                • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:35
                  Ale mi stado tylko trzy :(
                  • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:38
                    noooooo....mógłbyś sie zdziwic......;D
                    • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:39
                      To że jestescie piekne przyznaję ale tylko trzy
                • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:37
                  jeden masuje stopy...drugi...kark.....ewentualnie trzeci do podawania
                  drinków..;D
                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:41
                    Po co az tylu ja zrobie wszystko
                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:42
                    rozmarzylam sie:) i koniecznie niech pieszcza slowami:)
                    • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:45
                      tiaaaaaaa......heh i jak tu pracować?.....;D
                      • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:45
                        trzeba by popracowac nad soba:) hihihi
                        • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:48
                          Nad soba to najlepiej we dwoje:)
                        • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:49
                          to ja popracuje nad ruchem ręki wkładającej butelke z piwem do ust....;D
                          • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:53
                            tylko trzeba uwazac zeby sie nie zakrztusic:)
                          • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:58
                            tez bym tak chciał
                      • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:48
                        To może jeszcze jeden kieliszek szampana?
                    • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:47
                      Marzenia a tu nadal sucho:)
                      • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 11:50
                        adas chce nas szampanem zwilzyc:) brzmi ciekawie:)
                        • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:59
                          zapraszam bo u mnie bardzo sucho oj bardzo
                        • iwusia Re: Stado Kobiet 20.06.02, 11:59
                          wstrząśniętym nie mieszanym?.....;D
                          • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:04
                            moge tez zamieszać lubie mieszać
                          • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:05
                            wstrzasnietym??? to bedzie jak ekspozja:)
                            • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:07
                              Jak sie długo i umiejętnie wstrzasa jest i eksplozja :)
                              • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:13
                                nie szalej, bo zaniewidze na oczy!:)
                                • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:23
                                  Odrobina szaleństwa nikomu nie zaszkodziła :)
                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 12:54
                                    czytales watek wyzej?:)
                                    • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 12:56
                                      O zaniewidzę , nie wierzę :))
                                      • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:04
                                        moze cie porazic:)
                                        • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:06
                                          Z Toba może razić :)
                                          • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:13
                                            wystarczy jakies male uziemnienie:)
                                            • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:26
                                              Ciekawe jak to uzienmienie wygląda?
                                              • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:32
                                                sama jestem ciekawa:)))))))))
                                                • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:35
                                                  Chyba polega na przygwożdzeniu do ziemii :)
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:37
                                                    hihihi ukrzyzowanie:)? ale jak juz to lepiej raczki zwiazac niz przybijac:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:39
                                                    Mozna sie tez na rączkach opierać :)
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:48
                                                    Facecie to by tylko pompki robili:))
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 13:55
                                                    Trzeba trenować póki można :)
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 13:57
                                                    ja w sumie tez lubie trenowac:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 15:18
                                                    trening czyni mistrza:)
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:21
                                                    technika tez jest wazna:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 15:24
                                                    Technika w pływaniu to podstawa, ale nad techniką trzeba pracować i miec dobrego nauczyciela
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:29
                                                    a kto kogo ma uczyc:)?
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 20.06.02, 15:30
                                                    Kobiety maja pierwszeństko :)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 09:49
                                                    Gdzie jest to stado nagich kobiet, jak naraznie nie widzę ani jednej :(

Gość portalu: hm napisał(a):

> a kto kogo ma uczyc:)?

• apf Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:22
                                                    ostatnio widziałem je jak leżały na łące, też ich teraz nie widzę, poszły,
                                                    pobiegły, poczekajmy może wrócą.
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:28
                                                    Mam nadzieje, że wrócą, były takie piekne............

apf napisał(a):

> ostatnio widziałem je jak leżały na łące, też ich teraz nie widzę, poszły,
                                                    > pobiegły, poczekajmy może wrócą.

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:30
                                                    miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:34

> miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:)
                                                    No nareszcie jedna jest z czarnym futerkiem :)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:44
                                                    trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzać:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 12:40

> miauuuuu:) mozna sie tutaj rozlozyc na trawie:)
                                                    No nareszcie jedna jest z czarnym futerkiem :)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:59
                                                    trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:07

> trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:)
                                                    Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:15
                                                    czarnyadam napisał(a):

> Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    >
                                                    > > trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:)
                                                    > Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :)

to w czym problem pozbądź się go:))
                                                    ......soczysta...miękka...pachnąca...hm fajne miejsce znalazłaś...;D
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:17
                                                    iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > trawa taka soczysta:) tylko sie w niej tarzac:)
                                                    > > Moge sie przyłączeć ? ale w ubraniu trochę trudno :)
                                                    >
                                                    > to w czym problem pozbądź się go:))
                                                    > ......soczysta...miękka...pachnąca...hm fajne miejsce znalazłaś...;D
                                                    Ale ja sie wstydze czy ktos mi pomoże:)???
                                                    Dwie to już małe stadko kobiet:)
                                                    > >
                                                    >

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:17
                                                    mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:22

> mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?
                                                    Ja pierwszy zaczne od czarnych :)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:22

> mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?

hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie martw my
                                                    sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:24
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?
                                                    >
                                                    > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie martw my
                                                    > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D
                                                    Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:)
                                                    >

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:31
                                                    czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    > > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?
                                                    > >
                                                    > > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie mart
                                                    > w my
                                                    > > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D
                                                    > Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:)

nie pozwalam nie ma piekniejszego widoku niż my pochylone nad Tobą....hm
                                                    nieprawdaż?....;D
                                                    > >
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:33
                                                    iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                                    >
                                                    > > iwusia napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > mam troche trawy we wlosach :) wy tez:)
                                                    > > > > bedziemy ja sobie wyciagac zebami:) co wy na to?
                                                    > > >
                                                    > > > hm jak zwykle świetny pomysł.....adasiu lez spokojnie i o nic sie nie
                                                    > mart
                                                    > > w my
                                                    > > > sobie już poradzimy....i nie wierze żes taki wstydliwy...;D
                                                    > > Ale prosze uważajcie, zamkne oczy będe sie mniej wstydził:)
                                                    >
                                                    > nie pozwalam nie ma piekniejszego widoku niż my pochylone nad Tobą....hm
                                                    > nieprawdaż?....;D
                                                    To prawda pięknie wyglądacie, ale tym bardziej sie wstydzę. Proszę nie patrzcie tam.....:)
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:34
                                                    a dotknac mozemy?:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:39

> a dotknac mozemy?:)
                                                    Spale sie ze wstydu:))), raz sie żyje dotykajcie:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:45
                                                    a czym mozemy dotknac?:)
                                                  • iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:51
                                                    nie wstydź sie powiedz....;D
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 13:58
                                                    iwusia napisał(a):

> nie wstydź sie powiedz....;D
                                                    Dobra. Dotykajcie gdzie chcecie, ale uwaga to grozi pewnymi zmianami:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:02
                                                    lubie zmiany:)jednostajnosc moze byc nudna:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:06

> lubie zmiany:)jednostajnosc moze byc nudna:)
                                                    To dotykaj a zmiany napewno nastąpią:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:08
                                                    usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:09

> usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:)
                                                    Usta byłyby lepsze, ale ręce też dobre:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:12
                                                    iwusia ma chyba wolne w tej chwili bo nie widze jej tutaj:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:14

> iwusia ma chyba wolne w tej chwili bo nie widze jej tutaj:)
                                                    Już wróciła. Jak wyglądaja zmiany????:)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:13

> usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:)

ja usta też mam zajęte ale koniczynką......ręce rozbieraniem.....więc sobie
                                                    narazie popatrze....;D

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:16
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > usta mam zajete zdzblami trawy, zostaja rece:)
                                                    >
                                                    > ja usta też mam zajęte ale koniczynką......ręce rozbieraniem.....więc sobie
                                                    > narazie popatrze....;D
                                                    Uwaga chyba coś sie dzieje!!!!!!!
                                                    >

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:20
                                                    ty juz rozebrana! kurna co ja robie w tych ciuchach!!:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:22

> ty juz rozebrana! kurna co ja robie w tych ciuchach!!:)
                                                    Zdejumu ciuchy ja też chce troche podotykać, wkońcu mamy demokracje:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:27
                                                    tylko ten zamek z tylu:(
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:29

> tylko ten zamek z tylu:(
                                                    Już sie robi..... załatwione:)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:32
                                                    no no no widoki całkiem niezłe.....;D
                                                  • Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:35
                                                    ufff jak fajnie swoboda ruchow pelna:) to lubie, iwus to jak?;)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:45

> ufff jak fajnie swoboda ruchow pelna:) to lubie, iwus to jak?;)
                                                    To jazda co teraz?

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:45
                                                    iwusia napisał(a):

> no no no widoki całkiem niezłe.....;D
                                                    Tylko nie powyrywajcie mi wszystkich włosów, proszę:)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:52
                                                    hm jak to jak?......paluszkami po kawałeczku......Adasiu nie bój sie nie
                                                    będziemy nic wyrywać....chyba że Ty trawe z rozkoszy hihihihi....
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:55
                                                    iwusia napisał(a):

> hm jak to jak?......paluszkami po kawałeczku......Adasiu nie bój sie nie
                                                    > będziemy nic wyrywać....chyba że Ty trawe z rozkoszy hihihihi....
                                                    Dobra dobra tak tylko mówicie, a jak ja sie zonie z tych ran na plecach wytłumaczę?:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:53
                                                    mozemy ci warkoczyki plesc:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 14:56

> mozemy ci warkoczyki plesc:)
                                                    Takie długie nie sa:)

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:00
                                                    czarnyadam napisał(a):

>
                                                    > > mozemy ci warkoczyki plesc:)
                                                    > Takie długie nie sa:)

no to kręcić loczki.....;D
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:03
                                                    iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > mozemy ci warkoczyki plesc:)
                                                    > > Takie długie nie sa:)
                                                    >
                                                    > no to kręcić loczki.....;D
                                                    Możesz kręcic loczki tylko nie lokówka, bo jeszcze coś przypalisz:)
                                                    > >
                                                    >

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:04
                                                    tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)
                                                  • iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:07

> tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)

na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:08
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)
                                                    >
                                                    > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D
                                                    Na ten pojedyńczy są za krótkie:)
                                                    >

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:12
                                                    czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)
                                                    > >
                                                    > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D
                                                    > Na ten pojedyńczy są za krótkie:)

a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D
                                                    > >
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:15
                                                    iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                                    >
                                                    > > iwusia napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)
                                                    > > >
                                                    > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D
                                                    > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:)
                                                    >
                                                    > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D
                                                    w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz?
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:24
                                                    czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > czarnyadam napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > iwusia napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    > > > >
                                                    > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:
                                                    > )
                                                    > > > >
                                                    > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D
                                                    > > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:)
                                                    > >
                                                    > > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D
                                                    > w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz?

troszke podrażnie:)))
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:32
                                                    iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                                    >
                                                    > > iwusia napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > czarnyadam napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > iwusia napisał(a):
                                                    > > > >
                                                    > > > > > Gość portalu: hm napisał(a):
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja rea
                                                    > kcje:
                                                    > > )
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > na czyj palec?......i ewentualnie który?.....;D
                                                    > > > > Na ten pojedyńczy są za krótkie:)
                                                    > > >
                                                    > > > a kto powiedział że to maja być Twoje włosy...;D
                                                    > > w takim razie prosze bardzo:) ile razy owiniesz?
                                                    >
                                                    > troszke podrażnie:)))
                                                    Uważaj moga sie zaplatać:), wtedy bedziesz musiała ustami rozwiązywać:)
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:43
                                                    > > troszke podrażnie:)))
                                                    > Uważaj moga sie zaplatać:), wtedy bedziesz musiała ustami rozwiązywać:)

albo użyje twoich rąk.....;D
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:07

> tak na palec bedziemy zawijac:) i patrzec na twoja reakcje:)
                                                    Oddaję sie w wasze ręce:), a kiedy ja bęe mógł podziałać?:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:12
                                                    dzialac mozesz caly czas w koncu juz chyba butelki w rece nie trzymasz:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:16

> dzialac mozesz caly czas w koncu juz chyba butelki w rece nie trzymasz:)
                                                    ale ja jestem taki niesmiały, od czego zacząć:)?

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:33
                                                    na pleckach trawa mi sie przykleila moglbys ja....
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:35

> na pleckach trawa mi sie przykleila moglbys ja....
                                                    Zaraz zdejme tylko kucnij na czworakach:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:40
                                                    nie laskocz:)
                                                  • iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:46

> nie laskocz:)

no no hm zaczęła sie juz prężyć......adam a podobno się wstydzisz...;D

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:48
                                                    hihihi iwusia co ci po glowie chodzi adas mi tylko trawke z pleckow zdejmuje:)
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:50
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > nie laskocz:)
                                                    >
                                                    > no no hm zaczęła sie juz prężyć......adam a podobno się wstydzisz...;D
                                                    Jakos mnie osmieliłyście:)))
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 21.06.02, 15:47

> nie laskocz:)
                                                    Zaraz sprawdzę gdzie masz czułe miejsca:)

• Gość: hm Re: Stado Kobiet IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:50
                                                    lubie jak to robisz:)
                                                  • iwusia Re: Stado Kobiet 21.06.02, 16:15

> lubie jak to robisz:)

i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:)))

• apf Re: Stado Kobiet 21.06.02, 21:42
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > lubie jak to robisz:)
                                                    >
                                                    > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:)))
                                                    >
                                                    >

no tak tylko na chwilę oddaliłem się do najbliższych krzaków, a tu się tyle
                                                    działo, wrócę w poniedziałek, pożyjemy zobaczymy...
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:49
                                                    apf napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > lubie jak to robisz:)
                                                    > >
                                                    > > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:)))
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    > no tak tylko na chwilę oddaliłem się do najbliższych krzaków, a tu się tyle
                                                    > działo, wrócę w poniedziałek, pożyjemy zobaczymy...
                                                    Zapaszamy, te dziewczyny robią ze mną co chca:))), a ja taki wstydliwy jestem :)))
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:47
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > lubie jak to robisz:)
                                                    >
                                                    > i Ty sie pytasz co mi po głowie chodzi.....:)))
                                                    Ja tez mam różne ciekawe mysli......:))))
                                                    >
                                                    >

• czarnyadam Re: Stado Kobiet 23.06.02, 22:59

> lubie jak to robisz:)
                                                    Uwielbiam takie zajęcia:)a może by tak coś jeszcze:))

• Gość: iwusia Re: Stado Kobiet IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 23:17
                                                    tak zajęcia praktyczno dydaktyczne są bardzo wciągające...:))))))
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:05
                                                    Gość portalu: iwusia napisał(a):

> tak zajęcia praktyczno dydaktyczne są bardzo wciągające...:))))))
                                                    Zawsze sie można czegoś nauczyć na takich zajeciach:))), w tej dziedzinie jest jeszcze dużo dziewiczych
                                                    terenów do odkrycia :))))

• iwusia Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:10
                                                    tiaaa......czasem sam się dziwisz własnymi odkryciami....;D
                                                  • czarnyadam Re: Stado Kobiet 24.06.02, 10:20
                                                    iwusia napisał(a):

> tiaaa......czasem sam się dziwisz własnymi odkryciami....;D
                                                    Tak odmiana jest juz nowym odkryciem, a jak sie dobrze trafi, można odkryć też cos nowego, jeszcze nie
                                                    znanego :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka