Dodaj do ulubionych

Tawerna u Czarnego Adama

27.06.02, 08:28
Witam wszystkich :))))
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 09:05
      a witam..witam...dużą czarną poprosze:))
      • laelia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 09:11
        a ja jakiegoś fajnego marynarza :)
        • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 09:45
          ja poprosze to samo co Pani obok:))
          • Gość: Czarnyad Re: Tawerna u Czarnego Adama IP: 195.115.130.* 27.06.02, 09:49
            iwusia napisał(a):

> ja poprosze to samo co Pani obok:))

Jak narazie oferuje siebie :)))

• Gość: Czarnyad Re: Tawerna u Czarnego Adama IP: 195.115.130.* 27.06.02, 09:48
          laelia napisał(a):

> a ja jakiegoś fajnego marynarza :)

A może czarnyadam wystarczy ?:)))

• Gość: Czarnyad Re: Tawerna u Czarnego Adama IP: 195.115.130.* 27.06.02, 09:46
        iwusia napisał(a):

> a witam..witam...dużą czarną poprosze:))

Czesc Iwa. Rozgość się :))). Ja tez zaczynam od dużej czarnej.

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 09:50
          podasz ognia ?......mmmmm kawa papieros......to jest to czego mi teraz
          potrzeba:)))
          • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:12
            iwusia napisał(a):

> podasz ognia ?......mmmmm kawa papieros......to jest to czego mi teraz
            > potrzeba:)))

Ja tez chetnie zapale, jakie lubisz ?:))).

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:24
              Marlboraski menthol.....zapalisz?..:)))
              • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:28
                iwusia napisał(a):

> Marlboraski menthol.....zapalisz?..:)))

Pewnie że zapalę, najlepiej smakują przy piwku, chcesz?:)

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:42
                  pytanie.....byle nie zabrakło..;))
                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:44
                    iwusia napisał(a):

> pytanie.....byle nie zabrakło..;))

U mnie zawsze jest, do upadłego :)))

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:45
                      wszystko?:))
                      • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:47
                        iwusia napisał(a):

> wszystko?:))
                        Oczywiście że wszystko a co byś chciała ?:)

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 10:52
                          kawa....papieros.....łóżeczko....;)))
                          • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:01
                            Cześć kochani - marlboraski menthol ? Też takie palę. Espresso Proffessional
                            mam od wczoraj i już odpalam. Mocną czy słabszą ? Mleko spienić ? Proszę bardzo
                            Iwa i Czarny. Jak mi się uda wywalczyć cosik w pracce (będę drapieżna), to piwo
                            będzie się dla Was lało przez tydzień. :)
                            • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:23
                              wooooooowwwwww.....Rose jak ja lubie jak tak piszesz.....a potem my bedziemy
                              się lały...przez ręce....:)))))
                              • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:31
                                jak odwodnione dzieci niby ?:)
                                • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:40
                                  upojone...he he hhhe
                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:50
                                    iwusia napisał(a):

> upojone...he he hhhe

Sorry ze tak długo mnie nie było ale jakis dużo pracy.
                                    Dla Iwy Piwko, papierosek i łóżeczko, czy w łóżeczku ktoś ma czekać ?))))
                                    Rose juz czekamy na spełnienie Twoich obietnic :)))

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 11:57
                                      czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                      >
                                      > > upojone...he he hhhe
                                      >
                                      > Sorry ze tak długo mnie nie było ale jakis dużo pracy.
                                      > Dla Iwy Piwko, papierosek i łóżeczko, czy w łóżeczku ktoś ma czekać ?))))
                                      > Rose juz czekamy na spełnienie Twoich obietnic :)))

jak juz wcześniej zamawiałam.....marynarz he he he
                                      >

• czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:02
                                        iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                        >
                                        > > iwusia napisał(a):
                                        > >
                                        > > > upojone...he he hhhe
                                        > >
                                        > > Sorry ze tak długo mnie nie było ale jakis dużo pracy.
                                        > > Dla Iwy Piwko, papierosek i łóżeczko, czy w łóżeczku ktoś ma czekać ?))))
                                        > > Rose juz czekamy na spełnienie Twoich obietnic :)))
                                        >
                                        > jak juz wcześniej zamawiałam.....marynarz he he he

Ja troche pływam, co prawda nie po morzach, ale marynarzem mogę być :)))
                                        > >
                                        >

• roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:37
                                          lubię Was i no comments !!!:::))))) Narazie brak efektów, walczę, uwijam się,
                                          purpura na twarzy, adrenalina na topie, ale nie poddam się i basta !!:)
                                          • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:40
                                            Czekamy na efekty :))))
                                            • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:42
                                              no Ty Adasiu masz sporo czasu aż do jesieni.....a ja już nogami
                                              przebieram...Rose pełną parą...bo piwo sie grzeje:)))
                                              • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:44
                                                iwusia napisał(a):

> no Ty Adasiu masz sporo czasu aż do jesieni.....a ja już nogami
                                                > przebieram...Rose pełną parą...bo piwo sie grzeje:)))

Jeszcze sie skuszę i przyjadę :)))
                                                • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 12:48
                                                  Iwa, Ty nie przebieraj i nie grzej, ino chłodź i wachluj coby chłodne było. A
                                                  Ty Olsztyniaku kupuj bilet do Wawy.:)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:00
                                                    Chętnie bym przyjechał, ale jak ja Cie poznam :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:10
                                                    no właśnie Rose....jakieś znaki szczególne?.....a pifko w lodóweczce
                                                    spoczywa:)))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:12
                                                    iwusia napisał(a):

> no właśnie Rose....jakieś znaki szczególne?.....a pifko w lodóweczce
                                                    > spoczywa:)))

Z tego co pamietam masz 170cm wzrostu ale to mało :)))

• roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:37
                                                    Dawać mi tu Iwa i czarny najpierw Wasze znaki, bo jak mam już chłodzić, to
                                                    muszę wiedzieć dla kogo. Czekam .. może na priv. :::)))))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:38
                                                    moja skrzynka oczekuje Cię Rose...:))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 13:53
                                                    Mija tez wysłałem :)
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:04
                                                    buuu, nie mogę otworzyć zdjęcia, jakiś dziwny format, daj mi w jpg :)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:06
                                                    roseland napisał(a):

> buuu, nie mogę otworzyć zdjęcia, jakiś dziwny format, daj mi w jpg :)
                                                    Mój jest w jpg, czy z nim masz problem ?

• roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:10
                                                    właśnie, jest w jpg, a teraz nie mogę już wejść do swojej skrzyneczki. Poczekam
                                                    troszkę i zaatakuję ją szturmem na hurrrrraaaa :) Dziękuję Tobie i tej co lubi
                                                    to i owo. :))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:12
                                                    Rose a może jakieś zdjątko byś mi podesłała:)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:14
                                                    Ja tez czekam na zdjątko od Ciebie :)
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:32
                                                    no dobra, dobra. :)Narazie muszę popracować, nara !:)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:33
                                                    Przesłałem Ci jeszcze raz może teraz otworzysz.
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:50
                                                    Dzisiaj kończę wczesniej do jutra :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:53
                                                    pa Rose...pa Adaś....:)
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 14:57
                                                    tu nie ma zaraz "pa". Chciałabym powiedzieć temu Czarnemu, że otworzyłam jego
                                                    jpg - Woooowwwww !!!!!!!!!!!! Jestem pod wrażeniem !! :)
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 15:00
                                                    Rose a co z Twoim?...ja swoje zaraz Ci wyśle:))
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 15:03
                                                    kolekcji oczywizda też :)
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 27.06.02, 15:07
                                                    niedawno wziął i padł dysk, wszystko diabli wzięli. Zaraz sprawdzę :)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 07:53
                                                    Dzieki Rose za te woowww, w realu wyglądam lepiej :))))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 07:54
                                                    Czesc Iwa i Rose zaczynamy nowy dzień :)))))
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 09:44
                                                    Hejj !! Leje jak z cebra w Wawie, jest ciemno i ponuro, a w duszy mi gra, czego
                                                    Wam życzę. :)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 09:58
                                                    W Olsztynie sporo chmur ale nie leje. Jakis jestem niewyspany :(((.
                                                    Pozatym zawsze jestem wesoły. Wyznaje zasadę: Przeżywaj każdy
                                                    dzień tak jakby był Twój ostatni :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:01
                                                    Witam!!! ale nie jest to nasz bój ostatni co?...w sumie nie było nawet
                                                    pierwszego he he he......Rose to co z tym piwem?.....:)))))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:13
                                                    Nie jest ostatni :))). Jeszcze niejedna batalia nas czeka.
                                                    Ostatnio mam sporo problemów w pracy w zwiazku z
                                                    nowymi obowiązkami i nawet flirtowac mi sie nie chce.
                                                    Przyjdzie czas i na to :)))))
                                                  • roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:17
                                                    ... nie uciecze i proszę mi tu nie być w gorącej wodzie kąpaną. Do Adama:
                                                    tiaa.. żyje się raz, tylko nie bądź już taki smutas, zaczesz palcami swą czarną
                                                    czuprynę ruchem męsko-posuwistym i .. keep smiling :)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:34
                                                    I'm always keep smiling :) Rose, ale zawalaja mnie robotą.
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:40
                                                    współczucia dla Was biedne żuczki pracy.......odpoczne za Was:)))))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:54
                                                    Iwa przygotuj sie na bój w przyszłym tygodniu :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 10:59
                                                    wooooowwwww!!!!!! Adasiu coś szykujesz? powiedz powiedz.....bom ciekawa:)))))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:06
                                                    Odpoczne przez weekend i trochę sie zabawimy na forum:)))
                                                    Tylko nie pękaj bo ja jestem ostry gracz. W ponieziałek będzie
                                                    też hm. Pójdziemy na całego :)))

iwusia napisał(a):

> wooooowwwww!!!!!! Adasiu coś szykujesz? powiedz powiedz.....bom ciekawa:)))))

• roseland Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:16
                                                    a to ja już nie wiem; będziesz się zabawiał z hm ?
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:25
                                                    Wiem że hm sie dołączy, mysle że będzie wesoło.
                                                    Poczytaj sobie :)))

roseland napisał(a):

> a to ja już nie wiem; będziesz się zabawiał z hm ?

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:17
                                                    o zesz ty......jak ja łykend przeżyje po tej zapowiedzi?...:))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:26
                                                    Takie czekanie tylko zaostrzy apetyt :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:27
                                                    bylebym z głodu nie padła:)))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:35
                                                    Ale jaki będziesz miała apetyt :))) tylko żebym czegos
                                                    przy okazji nie stracił :))))

iwusia napisał(a):

> bylebym z głodu nie padła:)))

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:23
                                                    ale apetyt rośnie w miare jedzenia:)))))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:30
                                                    Zobaczymy w poniedziałek, obyś sie nie przejadła :))))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:43
                                                    he he he he...straszysz?
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:47
                                                    Ostrzegam, jak już kogoś dostanę w swoje rączki nie wypuszczę :)))

iwusia napisał(a):

> he he he he...straszysz?

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:51
                                                    a jakie środki przymusu stosujesz?:))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 12:57
                                                    Przywiązuje do łóżka nogi i ręce z lekkim luzem :))))

iwusia napisał(a):

> a jakie środki przymusu stosujesz?:))

• iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:02
                                                    i trzymasz o chlebie i wodzie?....hihihihi
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:09
                                                    Daje nieraz possać, pozatym opiekuję sie dobrze :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:15
                                                    possać?....róg poduszki zamoczony w alkoholu żeby były spokojne he he he
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:23
                                                    Róg poduszki trzymają w zebach ale z innego powodu :)))
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:24
                                                    eeeeee.....z bólu?....:)))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:31
                                                    nie nie z bólu :))). Nieraz chce sie krzyczeć z innego powodu :)
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:37
                                                    eeee z bezsilności?.....he he he
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:42
                                                    Zgaduj dalej:). gryzie i wbija sie paznokciami.
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 13:49
                                                    paznokcie?.....ale przecież ma ręce związane...:)
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 14:12
                                                    No tak w tej wersji nie wbija, Jak już wiesz?
                                                  • iwusia Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 14:38
                                                    wacham sie pomiedzy kneblem.....a hmmm rozkosza?...:))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 14:43
                                                    Jesteś blisko:))). Robię też rózne inne rzeczy.
                                                    Poza sado maso :)))
                                                  • czarnyadam Re: Tawerna u Czarnego Adama 28.06.02, 11:36
                                                    Rose w necie wszystko jest dozwolone :))).
                                                    W jakiej branży pracujesz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka