szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 10:55 słyszałem że pawiany nie noszą majtek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:03 ja lubie:), tylko nie ma gdzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:11 A czemu nie ma możliwości gdziekolwiek? Przecież facet może topless łazić jak mu się żywnie podoba, a jak kobieta się tak pokaże to zaraz obraza moralności:( eee...przecież kobiety są piękniejsze, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:42 Eee, zawsze sie znajdzie takie miejsce. Pokombinuj troszkę. Macie tam u siebie jakiś wysoki blok? Rozłóż się na dachu i opalaj do woli. Pomysł sprawdzony, bardzo ładnie "chwyta" opalenizna. Tylko zapach teru może być nieprzyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:44 A moze w kilka osób można by:))hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 13:59 Proszę bardzo, poza tym... podobno najlepiej jest opalać się w ruchu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sko'rka Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.07.02, 13:28 ja bym tez chciala, ale na 100% poprostu nie ma gdzie! szkoda! cierpie z tego powodu ale zyje nadzieja pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz1956 Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 14:06 Gość portalu: sko'rka napisał(a): > ja bym tez chciala, ale na 100% poprostu nie ma gdzie! szkoda! > cierpie z tego powodu Zapraszam na mój dyskretny balkon. Mogę dołożyć olejek i posmarować plecki. A co w zamian?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.saint / 10.219.2.* 24.07.02, 13:33 w solarium to zawsze na golasa przecie sie opala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 13:44 Pięknie nago można opalać się nad polskim morzem. polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 26.07.02, 12:22 Ja uwielbiam opalac sie na golaska i nie w solarium,bo teraz jest słoneczke i korzystam z tego dobrodziejstwa.Nie lubie miec pasków od stroju,ani na dupci ani na cycuszkach.A opalam sie na balkonie,nad woda i w sumie mam zajebiste ciało to czemu nie pokazywać go.Jak bede stara to bede sie zakrywac strojem, bo gdzie nie gdzie bedzie zwisał tłuszczyk,ale póki co jestem zgrabna i mam całe ciało opalone!Jednak jak sie chce to sie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Do Iwo IP: *.tlsa.pl 26.07.02, 12:33 Na jakie plaże chodzisz? Może się już spotkaliśmy? Daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Do lolka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.07.02, 20:22 Gość portalu: lolek napisał(a): > Na jakie plaże chodzisz? > Może się już spotkaliśmy? > Daj znać *Ja jestem z Krakowa i jeżdzę opalać sie na Przylasek Rusiecki,jeśli wiesz gdzie to jest to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś