Dodaj do ulubionych

Kto lubi opalać się bez ubranka?

IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 10:50
Obserwuj wątek
    • szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 10:55
      słyszałem że pawiany nie noszą majtek:)))
      • iwusia Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:03
        ja lubie:), tylko nie ma gdzie:(
        • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 11:07
        • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 11:07
        • szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:11
          A czemu nie ma możliwości gdziekolwiek?
          Przecież facet może topless łazić jak mu się żywnie podoba, a jak kobieta się
          tak pokaże to zaraz obraza moralności:( eee...przecież kobiety są piękniejsze,
          prawda?:)
        • maritsa Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:42
          Eee, zawsze sie znajdzie takie miejsce. Pokombinuj troszkę. Macie tam u siebie
          jakiś wysoki blok? Rozłóż się na dachu i opalaj do woli. Pomysł sprawdzony,
          bardzo ładnie "chwyta" opalenizna. Tylko zapach teru może być nieprzyjemny.
          • szarywilk Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 11:44
            A moze w kilka osób można by:))hehehe
            • maritsa Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? 24.07.02, 13:59
              Proszę bardzo, poza tym... podobno najlepiej jest opalać się w ruchu:)))
    • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 11:19
    • Gość: sko'rka Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.07.02, 13:28
      ja bym tez chciala, ale na 100% poprostu nie ma gdzie! szkoda!
      cierpie z tego powodu
      ale zyje nadzieja
      pozdr
      • Gość: wz1956 Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 14:06
        Gość portalu: sko'rka napisał(a):

> ja bym tez chciala, ale na 100% poprostu nie ma gdzie! szkoda!
        > cierpie z tego powodu

Zapraszam na mój dyskretny balkon. Mogę dołożyć olejek i posmarować plecki. A
        co w zamian??????????
    • Gość: niuniek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.saint / 10.219.2.* 24.07.02, 13:33
      w solarium to zawsze na golasa przecie sie opala
    • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 13:44
    • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 13:44
      Pięknie nago można opalać się nad polskim morzem.
      polecam!!
    • Gość: Iwo Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 26.07.02, 12:22
      Ja uwielbiam opalac sie na golaska i nie w solarium,bo teraz jest słoneczke i
      korzystam z tego dobrodziejstwa.Nie lubie miec pasków od stroju,ani na dupci
      ani na cycuszkach.A opalam sie na balkonie,nad woda i w sumie mam zajebiste
      ciało to czemu nie pokazywać go.Jak bede stara to bede sie zakrywac strojem, bo
      gdzie nie gdzie bedzie zwisał tłuszczyk,ale póki co jestem zgrabna i mam całe
      ciało opalone!Jednak jak sie chce to sie ma!!!
      • Gość: lolek Re: Kto lubi opalać się bez ubranka? IP: *.tlsa.pl 26.07.02, 12:32
      • Gość: lolek Do Iwo IP: *.tlsa.pl 26.07.02, 12:33
        Na jakie plaże chodzisz?
        Może się już spotkaliśmy?
        Daj znać
        • Gość: Iwo Re: Do lolka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.07.02, 20:22
          Gość portalu: lolek napisał(a):

> Na jakie plaże chodzisz?
          > Może się już spotkaliśmy?
          > Daj znać

*Ja jestem z Krakowa i jeżdzę opalać sie na Przylasek Rusiecki,jeśli wiesz
          gdzie to jest to zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka