Dodaj do ulubionych

Mam ochotę go zdradzić

IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 04.02.03, 10:36
Wiem, że to naganne, ale niestety weekendowy seks to dla mnie za mało.
Obserwuj wątek
    • small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 10:51
      ...Yo're not alone...
      • bajerful Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 11:32
        small_town_boy napisał:

> ...Yo're not alone...
        #############
        znudzony ostrzeniem pinokia, czy waleniem od roku tej samej lalki z olbrzymia,
        lepka geba
        Buehehehehehehe
        • small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 11:46
          Gratuluję poczucia humoru - jest jedyne w swoim rodzaju. Uśmiałem się niemal do
          łez. Tyle, że na wrodzoną tępotę nie ma lekarstwa. Smutne to, ale prawdziwe.

bajerful napisał:

> small_town_boy napisał:
          >
          > > ...Yo're not alone...
          > #############
          > znudzony ostrzeniem pinokia, czy waleniem od roku tej samej lalki z
          olbrzymia,
          > lepka geba
          > Buehehehehehehe
          >
          • upychacz Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 12:09
            small_town_boy napisał:

> Gratuluję poczucia humoru - jest jedyne w swoim rodzaju. Uśmiałem się niemal
            do
            >
            > łez. Tyle, że na wrodzoną tępotę nie ma lekarstwa. Smutne to, ale prawdziwe.

Nie łam się brachu ! Kiedyś może w końcu jakiś mądry człowiek wynajdzie na to
            jednak lekarstwo i wtedy - tak jak inni - będziesz mógł cieszyć się zdrowiem.
            Cierpliwości !!!

• small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 14:41
              upychacz napisał:

>
              > > Gratuluję poczucia humoru - jest jedyne w swoim rodzaju. Uśmiałem się niem
              > al
              > do
              > >
              > > łez. Tyle, że na wrodzoną tępotę nie ma lekarstwa. Smutne to, ale prawdziw
              > e.
              > *********
              >
              > Nie łam się brachu ! Kiedyś może w końcu jakiś mądry człowiek wynajdzie na to
              > jednak lekarstwo i wtedy - tak jak inni - będziesz mógł cieszyć się zdrowiem.
              > Cierpliwości !!!
              >
              >
              Jeśli Ty (pod pojęciem inni rozumiesz zapewne także siebie) miałbyś być dla
              mnie wzorcem zdrowia - Bogowie uchowajcie mnie przed wyzdrowieniem. Wolę nigdy
              go nie zaznać....brrrr...brzmi strasznie;)
        • wiktoria21 Re: bajerful 04.02.03, 16:00
          bajerful napisał:

>
          > > ...Yo're not alone...
          > #############
          > znudzony ostrzeniem pinokia, czy waleniem od roku tej samej lalki z
          olbrzymia,
          > lepka geba
          > Buehehehehehehe
          >

Ty to jesteś powalony
    • Gość: acki Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.crowley.pl 04.02.03, 11:37
      There are many of us
      • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 04.02.03, 11:55
        So... what now?
        • small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 12:05
          Wszystko zależy od Ciebie. A zapewniam, że zakazany owoc naprawdę wyśmienicie
          smakuje
          • upychacz Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 12:11
            small_town_boy napisał:

> Wszystko zależy od Ciebie. A zapewniam, że zakazany owoc naprawdę wyśmienicie
            > smakuje
            Pod warunkiem że nie jest zgniły... He, he....
          • anisia21 Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 12:56
            small_town_boy napisał:

> Wszystko zależy od Ciebie. A zapewniam, że zakazany owoc naprawdę wyśmienicie
            > smakuje

Z pewnością, ale czy w takim razie mam "szukać okazji" do zdrady???
            • small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 13:28
              Z uporem maniaka powtórzę, że wszystko zależy od Ciebie. Od tego, czy naprawdę
              chcesz spróbować i czy masz takie okazje. Jeśli nie masz ich, a bardzo chcesz
              spróbować - logiczne, że wtedy musisz zacząć ich szukać.
              • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 04.02.03, 13:48
                small_town_boy napisał:

> Z uporem maniaka powtórzę, że wszystko zależy od Ciebie. Od tego, czy
                naprawdę
                > chcesz spróbować i czy masz takie okazje. Jeśli nie masz ich, a bardzo chcesz
                > spróbować - logiczne, że wtedy musisz zacząć ich szukać.

OK, ale w razie czego zgonie na ciebie /hi,hi,hi/ Dobra?
                • small_town_boy Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 14:23
                  Nie ma sprawy;) Tylko uprzedź mnie zawczasu proszę, jeśli ktoś będzie chciał mi
                  zrobić jakieś kuku;)

Gość portalu: NITKA napisał(a):

>
                  > > Z uporem maniaka powtórzę, że wszystko zależy od Ciebie. Od tego, czy
                  > naprawdę
                  > > chcesz spróbować i czy masz takie okazje. Jeśli nie masz ich, a bardzo chc
                  > esz
                  > > spróbować - logiczne, że wtedy musisz zacząć ich szukać.
                  >
                  > OK, ale w razie czego zgonie na ciebie /hi,hi,hi/ Dobra?
    • iwciapl Re: Mam ochotę go zdradzić 04.02.03, 15:14
      A powiedziałaś mu o tym? Może On myśli że ci to w zupełności wystarcza (faceci
      są tacy niedomyślni...)
      • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 04.02.03, 16:32
        iwciapl napisała:

> A powiedziałaś mu o tym? Może On myśli że ci to w zupełności wystarcza
        (faceci
        > są tacy niedomyślni...)

Wiesz, chyba masz rację. W sumie sugerowałam mu to już tyle razy, ale może
        powinam powiedzieć wprost.
        Spróbuję dziś.
        Jutro skomentuję :)
        • Gość: true Re: Mam ochotę go zdradzić IP: 62.233.169.* 04.02.03, 16:49
          nie rozumiem - po prostu rozstań sie z nim jak cie nie odpowiada...
          ale zdradzić jest prościej (?)
    • Gość: stenia Re: Mam ochotę go zdradzić IP: 149.156.213.* 05.02.03, 10:27
      jak to naganne , oszalalas dziewczyno powinnas zrobic cos dla siebie, mamy 21
      wiek. Przeciez niejestes uwiazania a jak mowia slowa piosenki "kazdy ma prawo
      do orgazmu". Cyk Walenty na bok sentymenty. Smialo skarbie napewno bedzie
      fajnie, ja za pierwszym razem tez mialam opory ale teraz juz ich nie mam i jest
      naprawde fantasycznie. Powodzenia
      • Gość: marek Re: Mam ochotę go zdradzić IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.02.03, 10:42
        hej, moze raczej powinna pogadac ze swoim partnerem, zdrada to glupia sprawa
        dosc nieuczciwa i moze chwilowo jest cool ale potem zawsze nieprzyjemnie! moim
        zdaniem powinna dziewczyna isc do super salonu fryzjerskiego zrobic sie na
        bostwo, załozyc jakies seksofne ciuszki i zachecic faceta, poprostu
        przeprowadzic tzw prymitywna stymulacje, mysle ze powinno podzialac;-)) heh
        moze wprowadzcie jakies urozmaicenia!! zdrada to niedobry pomysl postaw sie w
        roli drugiej strony to raczej nie jest przyjemne;-)
      • bajerful Re: Mam ochotę go zdradzić 05.02.03, 10:46
        Gość portalu: stenia napisał(a):

> jak to naganne , oszalalas dziewczyno powinnas zrobic cos dla siebie, mamy 21
        > wiek. Przeciez niejestes uwiazania a jak mowia slowa piosenki "kazdy ma prawo
        > do orgazmu". Cyk Walenty na bok sentymenty. Smialo skarbie napewno bedzie
        > fajnie, ja za pierwszym razem tez mialam opory ale teraz juz ich nie mam i
        jest
        >
        > naprawde fantasycznie. Powodzenia
        ############
        no coz......kolejna flanelka na forum. Siedzi z jakims jeleniem i puka sie z
        jego kolegami. Jak jestes taka odwazna zeby innych zachecac, to miej odwage
        powiedziec swojemu frajerowi, zeby wchodzac do domu lekko przykucal, bo rogami
        sufit rysuje.....he he.
        • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 05.02.03, 12:35
          Może niezbyt skromnie to zabrzmi, ale mojej atrakcyjności nie mam raczej nic do
          zarzucenia. Tu chodzi o to jak czesto, a raczej rzadko się spotykamy. Czy dwa
          dni w tygodniu (sobota, niedziela) powinny wystarczyć? Czuję ogromny niedosyt
          zainteresowania, czułości, bliskości...
          • Gość: osiołek Re: Mam ochotę go zdradzić IP: p1:* / 172.17.0.* 05.02.03, 23:02
            No, chyba nie bardzo kochasz swojego faceta...
            Sam mam czasami ochotę na skok w bok, ale na samą myśl, że ona też może odpalić
            mi taki numer... Chyba bym ją zabił.
            • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 06.02.03, 16:30
              Gość portalu: osiołek napisał(a):

> No, chyba nie bardzo kochasz swojego faceta...
              > Sam mam czasami ochotę na skok w bok, ale na samą myśl, że ona też może
              odpalić
              >
              > mi taki numer... Chyba bym ją zabił.

Czy kocham??? Nie sądzę żeby to była wielka miłość. Kiedyś może tak. Dziś temat
              jest przebrzmiały.
              • rfx Re: NITKO, to po co go zdradzać... 06.02.03, 20:57
                ... uniknij wielu nieprzyjemnych sytuacji i skończ z tym. Krótki ból i możesz
                zacząc od nowa. I nikt nie napisze, że NITKA to puszczalska.
    • Gość: moby_ale_nie_dick Re: Mam ochotę go zdradzić IP: 213.25.62.* 07.02.03, 14:53
      Wiesz co? Wez i go zostaw, bo jeszcze zrobisz cos czego bedziesz zalowala -
      reakcja Twojego faceta moze byc rozna - znam przypadek, kiedy zdradzony facet
      (przylapal ich w lazience w wlasnym domu kiedy wrocil szybciej z pracy (brzmi
      szablonowo, jednak taka jest prawda)) powybijal kly i jemu i jej i wypieprzyl
      bez ciuchow na klatke schodowa. A czlowiek z niego byl do tej pory do rany
      przyloz - nie uderzyl nigdy nawet psa.
      Jesli nie kochasz - zostaw i nie ran

M
      • Gość: NITKA Re: Mam ochotę go zdradzić IP: *.zywiec.plusnet.pl 07.02.03, 16:52
        Gość portalu: moby_ale_nie_dick napisał(a):

> Wiesz co? Wez i go zostaw, bo jeszcze zrobisz cos czego bedziesz zalowala -
        > reakcja Twojego faceta moze byc rozna - znam przypadek, kiedy zdradzony facet
        > (przylapal ich w lazience w wlasnym domu kiedy wrocil szybciej z pracy (brzmi
        > szablonowo, jednak taka jest prawda)) powybijal kly i jemu i jej i wypieprzyl
        > bez ciuchow na klatke schodowa. A czlowiek z niego byl do tej pory do rany
        > przyloz - nie uderzyl nigdy nawet psa.
        > Jesli nie kochasz - zostaw i nie ran
        >
        > M

O kurcze, tym mnie przeraziłeś :)

Wiecie, to naprawdę miłe gdy ktoś zupełnie obcy zainteresuje się Twoim
        problemem. Dzięki za te wszystkie posty.
        Przemyślałam to wszystko, nawet porozmawiałam.
        Podobno mamy spróbować znaleźć więcej czasu dla siebie...
        Zobaczymy.
        Zresztą, po wczorajszym spotkaniu te myśli troszkę mi przeszły /hi, hi, hi/
        • Gość: Tomasz Re: Mam ochotę go zdradzić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.03, 18:02
          Jesli bys chciala jednak sprobowac czegos nowego to daj znac. Mam podobny
          problem i maly skok w bok jest dla mnie niezlym lekarstwem! Napisz skad jestes
          to moze sie kiedys spotkamy :)
          • Gość: dark Re: Mam ochotę go zdradzić IP: *.coltexdakar.pl 19.08.03, 09:59
            raz na wekend:)
            ja mam raz na miesiąc i co ty na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka