Gość: Anyaw73 IP: 208.10.47.* 13.02.03, 20:37 Ostatnio w koncu sprobowalam i serdecznie polecam szczegolnie tym ktorzy lubia ostrzejszy seks, a moze ktos ma ochote wymienic ze mna swoje doswiadczenia,czy sa jacys fani na forum????? Mistress Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anayaw73/Mistress Re: Są fani, Mistress... :-) n/txt IP: 208.10.47.* 13.02.03, 22:37 Jezeli tak to od jak dawna sie tym interesujesz???? i co najbardziej lubisz? Ja dopiero zaczynam i mam jeszcze duzo rzeczy do sprobowania. Jak na razie odpowiada mi bardziej forma ulegla niz dominujaca, ale to sie moze zmienic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weisberg Re: Są fani, Mistress... :-) n/txt IP: 143.26.83.* 14.02.03, 15:52 Jezeli chcecie poprobowac w realu a jestescie z Wawy, to piszcie, weisberg@wp.pl - mam 28 lat, jestem facetem, mam doswiadczenie i interesuja mnie obie role. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anyaw73 Re: Są fani, Mistress... :-) n/txt IP: 208.10.47.* 14.02.03, 16:34 Wisberg Niestety obecnie nie mieszkam w Wa-wie, a szkoda. Ale mam pytanie jak wyglada sytucja z BDMS w polsce? tzn. jak ludzie do tego podchodza (czy jest to tabu lub uwazane za zboczenie), czy moze istnieje juz swiatek ludzi ktorzy maja takie preferecje. Tu gdzie mieszkam jest to nadal otoczone cieniem czegos zakazanego, chociaz jest to ogolnie dostepne, tzn.. sa klubu i prywatne imprezy i jest dosc latwo znalesc kontakty. Mistress Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rózgomanka'79 Re: Są fani, Mistress... :-) n/txt IP: *.nwn.pl / 192.168.4.* 16.02.03, 19:35 a skąd jesteś? Pewnie,że są aniele, dla mnie spanking to poezja miłośći, niezależnie z której strony pejcza czy rózgi stoję, a bondage? czy są lepsze więzy małżeńskie?? Pomijam tak banalny problem jak celulitis i obwisły tyłek po 30- tce, który wiernym wyznawcom Markiza de Sade nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
x_tasy Re: S& M i bondage 16.02.03, 22:01 Szkoda, ze klikasz ze Stanow, bo bym chetnie osobiscie wymienila z Toba doswiadczenia. Ja przetestowalam forced orgazm i orgazm denial. Dziala :-) Czy jest cos przyjemniejszego niz rownoczesne sprawianie bolu i rozkoszy? Jesli chcialabys pogadac, pisz na x_tasy@gazeta.pl lub na gg 3566490. X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anyaw73 X_tasy IP: 208.10.47.* 17.02.03, 16:43 no szkoda, szkoda ze nie mieszkam w Polsce ale powiec mi o co dokladnie chodzi z tym orgazmem "forced i denial"????? Odpowiedz Link Zgłoś
x_tasy Re: X_tasy 18.02.03, 21:33 Gość portalu: Anyaw73 napisał(a): > no szkoda, szkoda ze nie mieszkam w Polsce szkoda, ze w Stanach, a nie gdzies w Europie ;) ale powiec mi o co dokladnie chodzi > z tym orgazmem "forced i denial"????? Forced czyli jak kogos "oprawiasz" tak, ze wbrew sobie przezywa orgazm; denial to wtedy, gdy doprowadzasz kogos prawie do orgazmu i utrzymujesz w tym stanie przedorgazmowym az delikwent zaczyna cie blagac o dokonczenie i zrobi wszystko, aby tylko dojsc...i to jest piekne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anyaw73 Re: X_tasy IP: 208.10.47.* 19.02.03, 16:53 > Forced czyli jak kogos "oprawiasz" tak, ze wbrew sobie > przezywa orgazm; denial to wtedy, gdy doprowadzasz kogos > prawie do orgazmu i utrzymujesz w tym stanie > przedorgazmowym az delikwent zaczyna cie blagac o > dokonczenie i zrobi wszystko, aby tylko dojsc...i to > jest piekne :) > O Boze, brzmi bardzo dobrze, szczegolnie ta druga forma, bede probowac..... Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady_B.I.32 Re: S& M i bondage IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 16:08 Jestem dominą i uwielbiam uległych panów. Kocham ich rozowa skorke po sladach palcata:-) Uwielbiam gdy mi służą i spełniaja moje kaprysy. Bawie sie w to od 10 lat. Jak lubicie zdjątka to sporo darmowych znajdziecie tutaj www.lozabdsm.com www.spanking.pl www.bdsm.com.pl cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: S& M i bondage IP: 143.26.83.* 17.02.03, 16:11 A ze mną nie chciałabyś się zabawić? Mam 28 latek i dużo fantazji i ochoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anyaw73 Re: S& M i bondage/Jacus IP: 208.10.47.* 17.02.03, 16:46 Jacus a cos jeszcze innego masz, bo fantazja i ochota nie wystarczy. A w ogole to czy juz kiedys sie tak bawiles? Gość portalu: jacek napisał(a): > A ze mną nie chciałabyś się zabawić? Mam 28 latek i dużo fantazji i ochoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: S& M i bondage/Jacus IP: 143.26.83.* 17.02.03, 17:55 bawiłem się tak i bawię i mam nadzieję że jeszcze długo się będę bawił. Napisz, weisberg@wp.pl - moge byc po obu stronach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady_BI32 Re: S& M i bondage IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 19:39 Nigdy nie wykluczam takich ewentualnosci. Mozesz na poczatek zostac mym pieskiem cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: S& M i bondage IP: 143.26.83.* 18.02.03, 09:28 Jak sie z Toba skontaktowac? Masz mojego maila, napisz do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anyaw73 Re: S& M i bondage IP: 208.10.47.* 18.02.03, 21:22 Anyaw73@gazeta.pl to moj email, ale ja sie odezwe sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerxes666 Re: S& M i bondage IP: proxy1:* 14.03.03, 09:55 Witaj Lady_B, Też się w to "bawię" - i to nawet od ponad 10 lat, ale jako "slave", tak więc pozwalam sobie mieć cichą (za to gorącą!) nadzieję, że może raczysz się ze mną jakoś skontaktować ?... xerxes666 Odpowiedz Link Zgłoś
nikkolaus Re: S& M i bondage 07.10.03, 17:48 Ja również próbowałem jako uległy. Jesli jest więc jakaś pani krakowa zainteresowana dominacja proszę o maile. Odpowiedz Link Zgłoś