Gość: ala IP: *.qc.sympatico.ca 25.11.01, 19:23 Dziewczyny czy lubicie jak wasz meszczyzna lize wam cipke bo ja bardzo,czesto go prowokuje i dostaje orgazmu.A po tym zaczynamy sie kochac i dostaje doslownie po minucie drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasputyn Re: Lizanie IP: *.sympatico.ca 25.11.01, 19:46 Przy zachowaniu podstawowej higeny, seks oralny dla mnie i dla mojej partnerki jest #1, zawsze osiaga orgazm, a i mnie sprawia wielka przyjemnosc dawac jak i otrzymywac. Z wiekiem i po porodzie pochwa sie rozciaga i nie sprawia tak duzej przyjemnosci, a i penis tez traci na ferworze walki. Jezykiem duzo mozna zdzialac i partnerke zadowolic, i to wielokrotnie. Vive la france Odpowiedz Link Zgłoś
mona2 Re: Lizanie 26.12.01, 23:58 no właśnie ja mam z tym problem.Mój chłopak często chce to robić,ale zawsze jakoś się wykręcam,bo właściwie nic nie czuję.Może to on robi to niewłaściwie ,ale w sumie to jak ma się nauczyć( a jestem jego pierwszą dziewczyną,z którą to robi).Też chciałabym dawać mu jakieś wskazówki,ale sama nie potrafiłabym mu powiedzieć jaki ruch językiem sprawiłby mi akurat przyjemność-dopiero ja sama poznaję swoje miejsca najwrażliwsze.Z kolei jemu pieszczoty ustami sprawiają wiele przyjemności-dawanie i otrzymywani-więc chyba mamy problem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siksa Re: Lizanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 18:47 Ja tez uwielbiam, ale facet musi to umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
agla-gla LUBIE, GDY KOBIETA LIZE MI CIPKE 22.01.02, 19:20 po 10 min dostaje orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovegir lizanko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 16:12 Uwielbiam lizanko i bez tego nie ma dla mnie seksu... ale mialam facetów, którzy na prawde nie umieli tego robić. teraz mam mistrza seksu oralnego. Wyczuwa kiedy szybciej, kiedy wolniej, kiedy moze lizać całą cipkę a kiedy tylko łechtaczkę, czasami wkłada mi też język do dziurki. Uwilbiam go!!! Już na samą myśl robię się mokra. Odpowiedz Link Zgłoś