forrnitta 18.04.26, 15:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek [...] 18.04.26, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
forrnitta Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 15:39 "Amok" ;) I ja tego filmu nawet nie zjechalam od gory do dolu, bo np. role zony docenilam... Wiec nie obrazilam (chyba?) ani tworczyni dziela, ani widzow nim zachwyconych? Chociaz admini sa innego zdania :P Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 16:08 Za 100 lat bym sobie nie przypomniała, że chodziło o Amok. Coraz gorzej ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
forrnitta Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 16:32 Z wiekiem przeladowana pamiec sie zapycha, jak zaniedbany odplyw ;) I "pamiec emocji" tez- coraz mniej filmow wywiera wrazenie, czy chocby tylko sie podoba :( Odpowiedz Link Zgłoś
forrnitta Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 17:04 Na szczescie (u mnie), z wrazeniami ksiazkowymi lepiej. Pewnie dlatego, ze czytam duuuuuzo mniej, niz ogladam ;) Polecam "Ucieczke niedzwiedzicy" Bator. Konstrukcja przypomina "10 minut od centrum"- krotkie historie powiazanych ze soba postaci. A jesli chodzi o klimat, troche mi tokarczukowo nawet zajezdzala chwilami ;) No fajna bardzo i taka na wiosenne ciala i ducha przebudzenie- akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 18:45 Dawno nie czytałam Bator i bardzo chętnie do niej wrócę. Ostatnio zapisałam się na kółko czytelnicze i było bardzo fajnie i inspirująco. Nawet mimo tego, że był jeden pan na 10 pań a średnia wieku 60 plus. Odpowiedz Link Zgłoś
forrnitta Re: Proszę o wytłumaczenie 18.04.26, 18:58 Ja bylam w klubie czytelniczym w czasach studenckich- dwoma malzenstwami sie to skonczylo :-O Bardzo fajne sa takie kolka zainteresowan. My robilismy tak, ze co miesiac inna osoba wybierala, co mamy czytac. Nie bylo "nadzorcy" ;) Zdaje sie, ze czytelnictwo, jako zabawa grupowa, przezywa renesans, bo w Zakopcu tez sie ciotki pozapisywaly do kolka czytelniczo-dyskusyjnego. Super sprawa 🧠❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Proszę o wytłumaczenie 24.04.26, 16:45 Wątek został usunięty ze względu na użyty wulgaryzm. Ten również zostanie ocenzurowany i przeniesiony na Oślą ławkę (wraz z innymi, które powielają treści nieregulaminowe). W przypadku dalszych pytań, zapraszamy pod adres forum@grupagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś